igmipi
|
ojla, evo mene nazaj, sem šla žagat za 2h , pa kar še bi lahk.. telenovela: ma moram povedat da je pa moj prav zlat, je dans pralnico porihtal(poličke dal, pa tko, da mam zdej vse skupi, pralnico in likalnico, jupi prav lepo zgleda , vmes so pa še klimo namontirali in ko sem se zbudila je blo že vse pospravljeno in na mestu , ma sam kolk ga imam kdaj res še rajš k ponavad (sva že mimo 12 let skupi, pa ga mam še zmeri zlo rada - sva lahko kar srečna, da sva se najdla ) nimanorwen: ja res mava isti PDP, drgač sem pa že pisala, od 20t zmehčan MV, od 34t odprta 1cm(al je že kej drgač al ne ne vem, k mi ne delajo več pregledov....), popadki pa oboji fake itak, ta pravi pa tudi že(sred noči me je vrglo pokonci, pa je bolelo in skor nisem mogla hodit, tko da po moje zihr veš kdaj si za v P- če te 1h tko boli si itak izčrpan - jaz sem takrat pol musclfiber mela.... ), na CTG ju pa jih riše že 2 tedna, čeprav so ta neboleči(tisti na ctgju - me sam tko mal navije v trebuh, pol mi pa vročina in pritisk v vrat in glavo udarita, pol pa počasi pojenja, sicer pa ne bolijo) barbaraGS: srečno in en velik od mene, če ti bo kaka panika sem zmeri tle al pa na ZS za kakšno besedo spacebaby: mene je tudi vse gor bolelo, pa je pol čez noč blo boljše, zdej me pa dol tiši...tko da je lohk kar z danees na jutri...in 5 dni časa je še dovolj marcevka2010: jap križ, medenica...dobrodošla, mene tudi spodaj razteguje že en čas - po mojem so to mišiče medenice... ma kaj češ, bomo zmogle tudi to, sam da ne bo predolgo za čakat a, ne? limma: ma ti kar utrujaj.. , veš, da smo vse s tabo , mogoče pa le ne bo treba tako dolgo v P ostat....držim pesti zate sky77: tisto bolečino v ritnici pa tudi jaz poznam , pa sem tudi jaz mislila, da je išjas...sam itak vse neki boli pa razteguje.....da bi nas vsaj čimprej odneslo v Rim Sadje: sem vprašala babico v P ali lahko na porod prinesem koščke ananasa za cuzat in mi je rekla da NE!, da nič sadja, če pa že kej moram pa samo malce limonočka al pa krhelj jabolka....vsekakor pa nobenih drugih agrumov ali kosmatega sadja..., razen seveda kuhano pa lahko... joj kolk sem načvekala, se mi pozna da sem se naspala , mejte se
|