|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
27.7.2010 8:51:16   
Zoya27
bravo tinky user posted image user posted image user posted image čestitke in obilo cartanja

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
27.7.2010 9:06:27   
nimanorwen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE TINKY IN MAJIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda pa tudi očiju in velikemu bratcuuser posted image  user posted image user posted image

vidte punce, smo use tuk mislne na tinky, da ji rata prej rodit, da je res rataluser posted image to je pa val dobre energijeuser posted image tk da se priporočamuser posted image user posted image
žabica13 - pazi, da ne boš v navdušenju preveč delala. a te nč buši ne boli? mene je učer ful. ampak zdej je dnevna tipi topi, me čakajo samo še manjša opravila. čak a pojstlco je že sestavu?user posted image  sm pozabila a sm kje zasledila al neuser posted image
BarbaraGS - a kr tk na hitr? uh, se maš kumej čs psihično prpravtuser posted image srečnooo ... sm ti kr mou fouš, k boš mela svojga user posted image  hmal v naročju ...
jomi - še zmer mam 2 brezdomčka ... user posted image  tuk bi ju rada skp oddala ... je bla zanč lastnica kle in mi je blu ful bed povedat, da se je un iditot pač premislu ... jo je skor kap ... sm je dost kul prenesla, pač da nism jest kriva, da upa, da jih bom oddala ... sm sm vidla, da ji ni nč kej vše to ... sej v skrajni sili bom pač enga obdržala, sm dveh pa res ne. tk da še naprej iščem dom za njiju. kar se pa fantkov tiče so pa na mš rekli, da lulček dol obrnt, da ni prec do popka polulanuser posted image
igmipi - midve nej bi na isti dan rodili user posted image  sm jest mam že kr ene 2 tedna spuščen buši ... a to pomen, da bom 2 tedna pred tabo rodila?user posted image maš že kšn blagi popadk?

grem si zdej speštat breskve s cimetom za zajtrk ... zdej full sadja jem, k po porodu uprašanje, kaj se lahko od sadja je, zrd krčkov pač ... a kera kej ve? sej za pomaranče, kivi in jagode vem, sm a so npr. naktarine tut tk bl kritične? pol pop mam pa masažo za nosečnce (darilo za rd še od aprilauser posted image ). se tipkamo kej pol ... mrde bo pa še kšn user posted image  vmesuser posted image

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
27.7.2010 9:08:54   
Masha_M
Spet me čaka prijetno opravilo - čestitke našim novim mamicam. Mislim, da sem od prej spustila še ooooo in zdaj čestitam še Tinkyuser posted image Prav zavidam vama, da sta že spoznali škratka, ki sta ju tako dolgo nosili v sebi. Uživajte, hitro okrevajte in se veliko crkljajte!

Drugače sem pa tudi jaz bolj za en k spala. Tam nekje od 3h naprej sem se premetavala, ker sta me bolela križ in hrbet, okrog 6h sem pa potem le nekako naštimala in še malo zaspala. user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
27.7.2010 9:10:43   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

zdej full sadja jem, k po porodu uprašanje, kaj se lahko od sadja je, zrd krčkov pač ... a kera kej ve? sej za pomaranče, kivi in jagode vem, sm a so npr. naktarine tut tk bl kritične?

Najbolj kritično je baje vse koščičasto sadje in kravje mleko. Torej tudi breskve in nekaterine. user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
27.7.2010 9:11:04   
anchy82
Vaaauuuuuuuuuuu, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem novim mamicam in njihovih user posted image !!

Čestitke, BK355, SAŠA36, oooo in TINKY za resnično hitre porode in vaše male zakladke!! Pa je le ena punčka med zadnjimi novorojenčki! Js bi tud že kr šla rodit!! Imam še 13 dni do PDP-ja in upam, da bo tud pr men kej prejuser posted image

Zdej imam pa le vse stvari za user posted image pripravljene - no, razen stvari iz porodnišniceuser posted image user posted image user posted image - pa svojo torbo za v P imam tud že naštimano, sam še zapret jo bom mogla. Ampak to, ko bom že romala v Rim!user posted image

Včeraj sem imela spet CTG in moram povedat, da sem bila kar razočarana nad nadomestnim G v naši P...user posted image Sicer me je pregledal in vaginalno in mi naredil UZ, ampak nič ni govoril zraven. Še ko sem ga vprašala, je bil zelo skop s podatkiuser posted image . Naš user posted image ima 3100g, koliko je pa velik ne vem... Ne vem, če sem že kaj odprta, kaj se sploh dogaja...user posted image Kljub spraševanju nisem nič izvedela, razen tega, da imam v ponedeljek spet CTG pa menda tud pregled... Mislim grooozaaa, da so lahk takšni G. Sej nismo me user posted image krive, da so dopusti, pa da nas je fuuul in da imajo gužvouser posted image Zredila sem se pa od začetka za +10kg, pritisk je bil pa grozen... 90/50 in so mi sestre rekle, kako sem sploh prišla k njim... Pa rečem, da sem se pripeljala sama z avtomuser posted image user posted image Sicer se nisem nič kej slabo počutila, sam zaspana sem bila. Joj, v porodnišnici pa vse sobe zasedene, ena je šla glih rodit, medtem ko sem bila na CTG priklopljena... Tako, da imajo res pestro! Pa sej prav takouser posted image

Zdej grem pa še pospravljat, me tud fuul drži to gnezdenje, čeprav se glih ne pozna veliko po stanovanju, sploh ko pride Vita iz vrtca... Ampak js vsaj vem, da sem nekaj spucalauser posted image

Pridne bodte pa če bo katera danes še romala v Rim... Naj bo porod čim lažji in čim hitrejši, da bo svojo šturčko karseda hitro stisnila k sebi!!

pa pa

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
27.7.2010 9:20:21   
sasa36
Drage moje!!!!!!!!!!!!!

Na hitro se vam javim iz P.Vsem hvala za ćestitke in lepe želje,ki so mi sigurno pomagala!!!!!

O mojem porodu vam ne bom na široko razlagala,ker mi boste favš-ker je bil res hiter kot kažejo v filmih.
Oba z mojim malim sončkom se dobro počutiva,cartava in dojiva.

Vsem želim da čimprej pridete po moji poti in doživite te čudovite občutke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
27.7.2010 9:58:38   
žabica 22
Jutro user posted image

tinky čestitam za tvojo princesko Majo user posted image  - pa še prov sem imela da je do konca dneva še par urc user posted image  dobro je nate vlivala tale luna user posted image . Vglavnem naslednja polna luna je 24 avgusta, je pa še prej mlaj -

Drage moje user posted image  jaz sem tako že tečna da je to za******. Sama sebi sem odveč, komi čakam da pride to moje dete ven.user posted image  Pa po novem so me začeli kr klicart kako sem kdaj grem rodi- a v celi nosečnosti me tudi enkrat niso poklicali user posted image . Najbolj bedna mi je bla pa ta k me je od mojga ene daljna sorodnica klicala kaj bomo imeli(ker že lep čas niso imeli user posted image  v družini in jih skrbi za priimekuser posted image ) in kako se bo otrok pisal user posted image  halo prosim? In sem ji lepo povedala da veva kaj bova imela ampak da ne poveva kaj bova imela user posted image  

Nč vas bom potem bolj pokomenterala, ker zdaj nisem pri volji.

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
27.7.2010 10:38:46   
žabica13
Se vam malo javljam, ko imam ravno prost PC.

Saša36 to je lepo prebrat in vzpodbudno za nas da je bil porod hitr in filmski. Od Tinky je moral biti tudi hiter, vsaj tako je napisala. Punci upam da sta odprli sezono hitrih porodov user posted image . Mora biti pa noro v porodnišnicah, sicer kakor je Tinky napisala naj bi luna 3 dni prej in 3 dni potem imela tisti ta najmočnejši vpliv. Kaj bo v četrtek še kak boom?

nimanorwen zibko imam že postavljeno (samo zaenkrat se skladišči v kuhinji), posteljice ki jo bom na začetku imela le za čez noč v spalnici pa še ne (ko bodo laminati končani pride kavč iz spalnice, in na njegovo mesto gre posteljica). Samo zdej me ne skrbi več, ker se stvari premikajo. Se pa jaz bolj šparam, čeprav bi mojemu ful rada laminate pomagala zlagat (sva jih že pri tašči skupaj polagala in je ful zabavno user posted image ). Tako da sem bolj opazovalec, pa ko bo fertik bom imela vse za spucat. Naš user posted image se pa noče nič spustit, včasih se tako gor pritiska da komaj diham še. Sem vsak dan bolj neuporabna. Zdej sem za dragega ene oglase na oddajala 1 uro, pa sem mogla imet še en stolček da so bile noge v zraku, drugače me preveč pritiska vse.

Stroj je nehal prat, sem včeraj še en paket tetra plenic kupila, pa 2 povijalni (v baby centru imajo ful lepe po 1,5 eur) in zdaj se gre sušit, da popoldne še zlikam vse to.

Imam pa mobi cel čas pri sebi če slučajno še kak sms z novičko o user posted image prileti.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
27.7.2010 10:48:24   
FirstTimeMummy
Čestitke naši Tinky za njeno punčko!!!! user posted image user posted image user posted image
Hjoj, kdaj bom na vrstiiiiiiiiiii?????? Kompletno sem nestrpna - včeraj sem rekla mojem user posted image , naj me kar v P odpelje in jim bom tam razložila, da se sicer še nič ne dogaja, ampak sem pripravljena globoko dihat, da končno dete dobimuser posted image Meša se mi že, vam povem...

Danes ob enih grem pa na predavanje o EA, bomo videli, kakšna odločitev bo na koncu padla. Se mi zdi, da mi sploh ni več važno, kakšen bo porod, samo da bo čimprej mimouser posted image Mogoče o tem 'hormonskem umirjanju' vsi govorijouser posted image

V album dodajam slikco bušija, ker je že dolgo nisem...

Lepo se mejte pa se tipkamo!

Aja, še komentar: A NI NORO DOBRO VREME??? PRAV DIHAM LAHKO, JEEEEEJuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3784
27.7.2010 11:33:51   
spacebaby
Tinky bravo, vsaj ena je obranila naš datum user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam še prav visoko trebuh, prav čutim kako se user posted image z nogicami žoka v rebra. Včerej zvečer sem komaj dihala, čisto trikoten trebuh, na eni strani noge v rebra, na drugi pa ritko ven........ joooj, do roka imam pa še 5 dni ....... pa že zato mislim, da bo kar lepo zamujal, ker se še ni spustil (čeprav imam kar naprej tiste fake popadke). Pri nas so vsi G na dopustih in sploh nisem nikjer naročena, tako da če me začne kaj matrati, se bom kar vsedla v avto in rekla mojmu, naj me pelje v P......

< Sporočilo je popravil spacebaby -- 27.7.2010 11:42:23 >

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
27.7.2010 12:02:25   
Marčevka2010
Tinky čestitke za punčko Majo! user posted image
Je bil pa hiter porod, saj pravijo, da v drugo je hitreje. Upam, da prvorodke ne bomo predolgih imele. user posted image

Meni manjka točno še 21 dni. Kljub hladu tudi jaz bolj slabo spim ene dve noči, upam, da je le luna kriva. Se vsakič zbudim, da se obrnem, ene 2 ali 3x na wc. Jao. Križ in medenica me bolita, ko se premikam ponoči.

Nirmanorwen: ni mi jasno zakaj bi lastnica težila zaradi muckov, kaj je stanovanje kaj na slabšem zaradi tega? Ne štekam takega folka. Saj vidva živita z njimi, ne ona. Če so navajeni na čistočo pa res ni nobenega problema. Saj jih nimata 30. Upam, da ne bo težila več. Sploh pa nisi ti kriva, če so nekateri neresni. Upam, da ti uspe oddat še preostala dva. user posted image

Anchy82 eni g so pač taki. Saj moj mi tudi ne pove vsaj pribljižno velikost in težo punčke, ala naj me to ne skrbi, da pa ne bo prevelika. Jao, to pa je podatek. user posted image Bom videla kaj bo čez en teden na pregledu.

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
27.7.2010 12:16:38   
barbet
Živjo souser posted image !

Joj, če pa dva dni ne greš na forum si pa res čist v zaostanku.

ČESTITKE vsem novim mamicam in očkom, lepo se crkljajte in hitro navadite na nov ritem življenja.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa včeraj na pregledu - CTG super, z maternico se ne dogaja še nič, otroček pa aktiven, odprta še nisem nič in ker imam spet levkocite v urinu me je pregledala in imam spet neke svečke (za tri dni). Pa imela sem sladkor v urinu  -sploh nisem vedla, da je to možno (sem pa zjutraj sladko jedla, pa sladoled vsak danuser posted image )

Naslednji pregled pa 3. 8. Saj zgleda, da do takrat še ne bom šla rodit (ampak nikoli se pa ne ve)

Sem pa danes tako lepo sanjala, kako sem prenašala svojo dojenčico (čist realno je blo)
Sem še zdaj pod vtisom sanj pa vaših mailov z novimi user posted image .

Bodite lepouser posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
27.7.2010 12:25:29   
limma
Tinky, čestitke za rojstvo Maje! user posted image user posted image user posted image

V naši P je tudi fuul gužva, danes zjutraj so bili že trije porodi (en CR), pa samo en G za vse - porode, nosečke, ambulanto user posted image

No, mene ni preveč v dobro voljo spravil, ker bi me kar v P obdržal (moj G včeraj je rekel, da sem za spremljat user posted image ), tako da sem se zmenila, da grem danes domov, jutri pa nakbrž ostanem not.. čeprav je potem rekel, da mogoče bi lahko bila tudi doma in hodila na ctgje, ampak je njim lažje, če sem tam, ker jih je malo user posted image ....... in gladko se mi zna zgoditi, da bom zdaj 10 dni v P, potem pa še po porodu 5-7 dni.... meni se bo zmešalo, če ne bom z Nežo toliko časa user posted image Je pa danes poskusil z ZO, ampak ni šlo, ker je premalo plodovnice..... ampak trebušček me pa konkretno boli, tako da se ne premaknem s kavča user posted image

Nisem najboljše volje, tako da neham utrujati...

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
27.7.2010 12:46:41   
sky77
tinky čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi moji plani za danes so se porušili saj me je v desni ritnici zagrabil išijas in sem nemobilna. Priti na wc je že cel podvig. user posted image Sem pa vsaj zlikala tisti kupček cunj ki mi je še ostal. Vsaj nekaj

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
27.7.2010 12:50:24   
nimanorwen
joj kuk sm huda user posted image  (spetuser posted image ) nš sosed zdej 2x na dan kuri smrekove veje in se kadi taku, da ni za povedat. prej ob 10 sm šla do 12 spat (kr zmankal me je kr naenkat) se zbudim od dima in je blu zunej k sred najhuj zime - use čist belo. in zmer glih mim najine bajte nese. tk da če bo tu še počeu, bom polcijo klicala. mi bo čist user posted image  zaplinu. mislm pa jest res ne vem, kaj folku ni jasn. 2x na dan veje kurt. dobesedno pou vasi je zaplinjene! vs periu mi bo smrdeu. sm k ena stara baba k se prtožuje, sm use kar je prou. še mački so not pršli, tuk smrdiuser posted image
masha_m - kaj od sadja se pa sploh lahko je? banane (k jih ful ne maram)? grozdja tut najbrž ne, k majo ful te sadne kisline, hruške že same po seb napenjajo ... kaj pa slive? aja, majo koščice ... joj no ... granatna jabolka?user posted image
anchy82 - bogauser posted image ti kr sprašuj še naslednič, njihova dolžnost je, da ti povejo! pa kaj je s temi guser posted image  no, jest mam u čet uz v p, tk da nej me nikar ne jezijo, me že sosedje zadostuser posted image
sasa36 - super ejuser posted image user posted image user posted image porodno zgodbo pa le napiš pol k bosta doma in se mou spočiješ!
žabica22 - si lahko čist upravičeno tečna. presneti firbci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žabica13 - user posted image za vse skpuser posted image  kuk je fajn, da se stvari končno začnejo premikat aneuser posted image pa pol počas pospravlej, nč hitet!
marčevka2010 - lastnica je ful sovražnik živali ... sej drgač je ful fajn ženska kot najemodajalka, mava ful srečo z njo, nč se ne vtika, nč ne teži ... sm mački ji grejo pa full na jetra. ker ona kle občasno prespi (sicer ful malkat) in vem, da ji grejo na jetra. k nalašč so mel pa zdej pr njeni hčerki ful mačjo bolezen in so mogle sosedove punčke v bolnco, use muce so mogl pobit ... grozauser posted image  pač taka je in nimam kej. sej enga bova midva v skrajni skrajni sili obdržala, tk da vsaj en mora še it.
limma - drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hitr si kšn na mm3 zapeč kšno fajn muzkouser posted image

jest se grem zdej mou učlovečit, pol pa na masasžo. lepo se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
27.7.2010 13:11:35   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

masha_m - kaj od sadja se pa sploh lahko je? banane (k jih ful ne maram)? grozdja tut najbrž ne, k majo ful te sadne kisline, hruške že same po seb napenjajo ... kaj pa slive? aja, majo koščice ... joj no ... granatna jabolka?user posted image

Jaz ti raje ni bi prodajala nobenih svetih zagotovil. Po eni strani pravijo, da naj bi doječa mamica jedla vse in da to nima veze s kolikami (ima pa vezo z alergijami, samo potem moraš itak iti na metodo izločanja kaj iz tvoje prehrane tvojemu otroku povzroča alergijo), po drugi pa so dejansko najbolj "varna" baje jabolka in banane, potem pa lahko vsak dan dodaš kakšno novo sadje in sproti opazuješ, kako ga bo tvoj dojenček prenašal. Mislim, da so v Šoli za starše rekli, da sestavine iz tvoje hrane rabijo 2-3 ure da pridejo v mleko, pri otroku pa se v 1h pokaže reakcija, če mu kaj ni pasalo. In potem se greš tako vsak dan lepo kombinatoriko in tuhtaš kaj si novega uvedla na jedilnik in se temu odpoveš za nekaj mesecev, če se izkaže za problematično. Cela znanost skratka...

Neposredna povezava do sporočila: 3791
27.7.2010 13:14:29   
mayci
Tinky, še tukaj čestitkeee za princesko Majo!user posted image user posted image Tole je bilo pa res ekspresno...user posted image

Nimanorwen, upam, da ti uspe oddati tvoja dva user posted image , pa da bosta dobila dobre nove lastnike... Glede soseda ki kuri pa.....user posted image nimam besed, meni gre to tudi takoo na jetra... Luštno je tudi, ko pri 33 stopinjah zlivajo gnojnico pod oknom...grrr user posted image

limma, upam, da ti ne bo treba ostati tako dolgo v P, da boš lahko doma pri svoji pikici.user posted image

žabica22, firbci babji, groza, res...user posted image Meni so tudi taki ljudje za user posted image , kaj jih pa briga...

sky, naj tvoj išias kmalu popusti, da boš zadnje dni s trebuščkom normalno preživela...user posted image

Jaz sem imela danes redni pregled, na naslednjega se moram pa jutri zjutraj po telefonu naročit (ne bo več pri moj G, ker gre na dopust). Vse v redu, ctg še vedno raven kot Prekmurje user posted image , dete živahno. Tako da čakamo dalje! user posted image Mi je prav super, da sem še v enem kosu, ker imam ta teden  dopoldan v planu še nekaj kofetkov, potem jih pa tako ali tako doolgo ne bo....user posted image

Imejte se lepo, če pa gre vmes še katera v Rim, pa sreeečno!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Neposredna povezava do sporočila: 3792
27.7.2010 13:19:06   
žabica 22
Hej user posted image

Sem malo spala in se naspala user posted image  , čeprav ponoči (že trkam) spim čisto normalno.
Vglavnem te sorodniki so za******** tečni. Jaz upam da vas ne bodo morili ker, jaz sem se odločla da bom začela telefon sklapla. user posted image
Marčevka2010 mene pa medenica čez dan boli- nevem a je to možno od tega ker se šerimuser posted image me je pa že nekaj časa nazja bolela pa se je vse skupaj spet pojavlo pa sem upala da se ne bo ker me je takrat kar orenk bolelo. Še malo potrpive in bove svoje štručke držale v naročju user posted image  še celih 21 dni do srečnega dneva user posted image . Upam da odpeketave kaj prej v Rim.

protibolečinska sredstav jaz srčno upam da mi bodo kej ponudili ker za to ea nisem glih kej preveč navdušena- malo cvikam. Bom pa vprašala za ultivo če se jo bo dalo doiti.

spacebaby držim pesti in upam da se tudi tebi uresniči želja in greš prej v Rim.user posted image

kje je naša mayci?

barbet user posted image  jaz imam vsak drugi pregled v urinu bakterije user posted image  user posted image držim pesti da bo vse ok

limma user posted image user posted image upam da se vse zrihta tako kot se mora.user posted image

sky77 upam da te ta išias čim prej mine ker sedaj ga pa re sne rabiš!user posted image

nimanorwen ta tvoj sosed vsak kuri- kaj pa moj k gre kosit in je gluh in ne sliši kosilnice in potem nažiga tisto kosilnico kokr se da do konca in potem še kamne zraven kosi user posted image  in poka k neveš a se kdo strela al kaj dogaja in on to celi dopoldne nažiga user posted image . Pa mu je že en sosed pokazu kako naj kosi ampak on nej*** žive sile in potem mi tisto poslušamo v ušesih nam pa itak skos brenči, za povrhu ga pa itak nič ne sliši kaj mu je reku oz. kako mu je pokazu. Jaz bi šla na tvojem mestu mu ogen zalit. user posted image pa še policaje bi mu poklicala. user posted image  pa uživej na masaži user posted image

žabica sta pa čisto pridna user posted image  opažam da je tvojega gnezditveni sindrom napadu user posted image , ti nam samo sporoči vesele novičke. Zelo si pridna- te peljem naslednič na sladoled ko se vidive user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3793
27.7.2010 13:22:00   
žabica 22
mayci sem že mislila da si nam pobegnila v rim user posted image  no vglavnem samo da si ok pa da je dete živahno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3794
27.7.2010 13:41:50   
kamelija
Tinky čestitke za hiter porod in tvojo čebelico Majouser posted image user posted image user posted image . Mam pa filing da tista bolečina iz ritnice po nogi ni bil aišias ampak kar popadki. Tako da Sky77 če nimaš tega že od prej boš morda ti naslednja sporočila veselo novičko!

Limma eno ogromnouser posted image da le ne bi bilo treba toliko časa preživeti v bolnici. Je že doma naporno.

Oh tudi jaz bi že šla rodit pa mam še celih 28 dni do PDP. A mlaj tud kaj vpliva?user posted image

In ja - vreme je krasno, da bolj ne more bit! Zato so tud porodi hitri, ker se da dihatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3795
27.7.2010 13:51:34   
BarbaraGS
igmipi imam hudi gestacijski diabetes in posledicno je posteljica ze zrela. Manj nevarno je za otrocka in zame, da se me spuca tega dolgorocnega inzulina, daje nekaj drugega in sprozi porod, kot pa, da se mi porod zacne sam od sebe. Res me je strah, ceprav bo to moj drugi porod, ker so me kot strela z jasnega postavili pred dejstvo, da nimam vec casa in da spet ne bom imela svojih popadkov.
nimanorwen ja grozno je... upam, da uspem vse urediti in se tudi kaj spociti predenbodo spet neprespane noci pred nami.

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
27.7.2010 13:53:56   
žabica 22
kamelija mlaj naj bi tudi baje vplival user posted image .

Je pa malj šele čez 1 teden- 3.8.upejmo na najboljše user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
27.7.2010 14:40:08   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: kamelija

Tinky čestitke za hiter porod in tvojo čebelico Majouser posted image user posted image user posted image . Mam pa filing da tista bolečina iz ritnice po nogi ni bil aišias ampak kar popadki. Tako da Sky77 če nimaš tega že od prej boš morda ti naslednja sporočila veselo novičko!

kamelija je išijas in to ni prvič da ga imam. Samo bi bilo pa fajn če bi bili to popadki, ampak niso. Žal

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
27.7.2010 15:02:40   
igmipi
user posted image ojla,

evo mene nazaj, sem šla žagat za 2huser posted image , pa kar še bi lahk..

telenovela: ma moram povedat da je pa moj user posted image  prav zlat, je dans pralnico porihtal(poličke dal, pa tko, da mam zdej vse skupi, pralnico in likalnico, jupi prav lepo zgledauser posted image , vmes so pa še klimo namontirali in ko sem se zbudila je blo že vse pospravljeno in na mestuuser posted image , ma sam kolk ga imam kdaj res še rajš k ponavaduser posted image (sva že mimo 12 let skupi, pa ga mam še zmeri zlo radauser posted image - sva lahko kar srečna, da sva se najdla user posted image )

nimanorwen: ja res mava isti PDP, drgač sem pa že pisala, od 20t zmehčan MV, od 34t odprta 1cm(al je že kej drgač al ne ne vem, k mi ne delajo več pregledov....), popadki pa oboji fake itak, ta pravi pa tudi že(sred noči me je vrglo pokonci, pa je bolelo in skor nisem mogla hodit, tko da po moje zihr veš kdaj si za v P- če te 1h tko boli si itak izčrpan - jaz sem takrat pol musclfiber mela....user posted image ), na CTG ju pa jih riše že 2 tedna, čeprav so ta neboleči(tisti na ctgju - me sam tko mal navije v trebuh, pol mi pa vročina in pritisk v vrat in glavo udarita, pol pa počasi pojenja, sicer pa ne bolijo)

barbaraGS: srečno in en velik user posted image  od mene, če ti bo kaka panika sem zmeri tle al pa na ZS za kakšno besedo

spacebaby: mene je tudi vse gor bolelo, pa je pol čez noč blo boljše, zdej me pa dol tiši...tko da je lohk kar z danees na jutri...in 5 dni časa je še dovoljuser posted image

marcevka2010: jap križ, medenica...dobrodošla, mene tudi spodaj razteguje že en čas - po mojem so to mišiče medenice... ma kaj češ, bomo zmogle tudi to, sam da ne bo predolgo za čakat a, ne?user posted image

limma: ma ti kar utrujaj..user posted image , veš, da smo vse s tabouser posted image , mogoče pa le ne bo treba tako dolgo v P ostat....držim pesti zateuser posted image user posted image

sky77: tisto bolečino v ritnici pa tudi jaz poznamuser posted image , pa sem tudi jaz mislila, da je išjas...sam itak vse neki boli pa razteguje.....da bi nas vsaj čimprej odneslo v Rim

Sadje: sem vprašala babico v P ali lahko na porod prinesem koščke ananasa za cuzat in mi je rekla da NE!, da nič sadja, če pa že kej moram pa samo malce limonočka al pa krhelj jabolka....vsekakor pa nobenih drugih agrumov ali kosmatega sadja..., razen seveda kuhano pa lahko...

joj kolk sem načvekala, se mi pozna da sem se  naspala user posted image , mejte se

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
27.7.2010 15:11:38   
sky77
Mislim, koliko enih različnih navodil glede hrane. Ko pa v porodnišnici že od vsega začetka dobiš za jest res vse, se pa malo zamisliš. Dobiš pri kosilu zraven eno fajn kisano solato, pa za malico sveže sadje. A tu je pa vse ok. Jaz zase vem, da bom jedla vse, razen mleka in mlečnih izdelkov se bom nekaj časa izogibala. Ker vem da mi ne ustreza, sploh po porodu ne.

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?