igmipi
|
ojla vse, limma: me strasn veseli, pridna si bla, le tako naprej nimanorwen: joj, kolk te razumem, mamo doma 2 mačkona, mlajši je najdenček, bogi mucki, velik folka kar misli, da so nebodigatreba, midva z mojim jih pa obožujeva...če ne bi imela že 2 in na poti, bi enega zihr vzeli...upam, da bo vesolje poskrbelo, da dobijo dom.. Masha_m: držino pesti zate Sem pa jaz mela pestro ponoči - se zbudim v bolečinah-pa ne ostrih, ampak mi nič ni blo jasno, čist vsa me je bolelo križ, medenične, trd trebuh,...in ni hotlo nehat,...pa nisem bila prepričana kaj se dogaja, pol sem mislila, da me na wc, pa da sem morbit čudno ležala, pa mi uspe mal lulat, se razhodim do wc in nazaj, pa me še lihk tko vse boli, pa za uležt nazaj na pojstlo me je lihk tko vse bolelo...no pol pa nisem vedla al bo šlo mim al bi morbit morala lubija zbudit...danes zjutrej pa vse ok, edino mal zmatrane mišice mam,- lohk da od zategnjenosti... ne vem no, tko filing ni bil tak kot pri tistih blagih krčih k te sam mal navije in butne vročina v vrat in glavo - tle je vse bolel...pa ne ostra bolečina pač pa topa, sam olajšanja pa nobenga...ne vem, če moraš to par ur zdržat pol rata res mal hudo...telo res ni vajeno takih naporov in po mojem rataš izčrpan.... No grem kopalnico pucat, mejte se, lp
|