nimanorwen
|
sm se odločila, da bom kr večkat na dan pisala, ker drgač itak sploh ne dohajam in pišem romane, pol me pa vn vrže prej sm pozabila napisat - hvala, k ste mislne name ob odhodu mojga , ampak mi niti ni blu tuk bed k tkt, k sta šla ta prva dva. sm že dobila mms od nove lastnice, kako se igra in ma prou uno poredno faciko, k kr čaka, da bo kej ušpiču neumnga sex - k smo že pr tem. kot sm že rekla - volja je močna a telo je šibko - dons se mi je sanjal, da na polno sexam s Tillom - pevcom od Rammsteinov grozna sm ej sploh ne vem, od kje sm njega potegnila, k ni glih kej dost mlajši k nš fotr, sm je pa pravi dec zgleda mi res hormoni vn sekajo, ene se kregate s taščami, jest pa wannabe sexam okrog tk da, tk k solis prav - veseli september bo sm ne vem, od parih nosečk sm slišala, da kao sex ful pomaga pol pri porodu, če je nožnca bl aktivna pred porodom al kk nej se izrazim lenny1 - kaj sm se smejala, k si napisala tole o bazenu sej če si bla pa sama, pa mnde ne bi mogla nč staknt? si se pa vsaj z golobi družla pa sm še 24 dni maš? hu ej! kumej čakam, da vidm tvojga , pomoje bo res lep za dol past ooooo - tebe pa kr ni blu zadne cajte ane? za izpite! a prakso moraš zdej delat? raj si mou frej uzem. jest jo bi mogla tut, sm grem šele februarja. zdej raj počivam. limma - no, sm da je vse ok 35 kg se je zredila? ok, to je pa res preveč mislm mou je pa res treba pazt! jest bi jih lhk takoj tut tuk dobila gor, če bo žrla vse po spisku, ker se pač prec zredim in zato pač pojem tretjino tizga, kar bi sicer, pa še to bom pomoje na +20 kg! ene res zgleda ne pomisljo, da to ni dobr ne zanjo, ne za telo in pa tut, da bo treba te kile zgubit! jao ej ti zdej pa le počivej in izležavej, tvoj te mora pa razvajat! zatekanje - noge začuda nč. mam pa čist razmesarjene in zatečene dlesni, ampak samo med zgornjima enkama, od sprednje in zadnje strani ful grozn zgleda in boli k ps, k drgač mi nikjer drge kri ne teče, spredi pa zdej tut, če ugriznem v jabuk žabica13 - ne, sej jest nč ne rabim še, sm tko, čudn se mi zdi, da nimajo nč. sm jest sm itak kupila postlco v ikei, jogi bom tut, tk da mende že so taprave mere. če ne, bom pa sama šivala (no, to bom itak). pomoje najbul, da daš komu narest in sama kupiš blago, pomoje cenej pride. spacebaby - srečno na pregledu! men tut zadne 2 tedna full otrdeva, sm baje je to normalno (dokler ne boli). moja g je tk rekla, upam, da je res. grem naprej ležat, brat knjige in se nacejat z vodo ... jest bi tut krompirčka ... mmm ... pomfri ... al pa kej iz mcdonaldsa ... al pa pico .... al pa pohano piško ... al pa sladoled ...
|