nimanorwen
|
preklet za kurnk. napišem že skor use in me vrže vn pa tuk dobre vole sm se zbudila! tk da zdej sm na hitr - nasledni pregled mam v p 29.7., to bo uz. dosn sva končno dubla nove osebne in grem na csd use uštimat. pa ena prjatlca pride, gre nasledn muck od hiše in se morm psihično prpravt počas ploha - ja, sej vem, da ta mlek sam po seb ne pomen, da bi prej rodile, sm full sva ga hitr dobili, to sm hotla rečt. in to spada v moj plan "psihičnega naštimavanja, da bi šla prej rodit" a drgač keri kej teče vn čez dan? men ja, čim se mou spotim. presredek - jest sm začela učer z neko zeliščno mavžo se mazat, mam filing, da mi je pol ful rt drsela okul načeloma mi je pa dost vseen al sm prerezana al ne, itak je skor usaka ta druga in pr moji sreči ... važn, da mam ! malinov čaj - lenny1, dobr si se spomlna! mam ceu pragozd malinovja pred bajto, pa mi ni užgal, da bi si lhk sama čaj posušila tk da grem prec zdele nabrt in sušit! jest bi si ga najraj kr v žilo filala, da bi ja kej pomagal aisha86 - pomoje je to čist normalno. to pride zravn nagona gnezdenja - zaščitniški nagon. jest tut skus razmišlam, kk noben ne bo smeu dvignt v naroččje še moj mi gre učas na jetra, k sm trebuščk poboža - pusti, MOJE važn, da teh čustev ne držiš v sebi in o tem razmišlaš in komu poveš. hermy1 - uživejte! sex - ne sexava že ene 2 mesca sploh, ker mam čist prevelik bušk pa itak že od skus nosm naprej ... na hrbtu ne morm ležat, ker me preveč boli ... tk da volje je ful, pol pa pomislm, kk je use štorast ... ne hvala poleg tega je moj itak vs zaskrblen, da ne bi kej naredu. tk da bomo že pol not prnesli. tk da jomi, če ti ne paše, se ne silt, k v tem pol ni nobenga užitka. se pa sm mou pocrklejta pa je. učas tu še bl odnese. lep dan vam želim, jest se grem psihično prpravlat, da moj mali tiger odhaja ...
|