|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
6.7.2010 17:52:44   
žabica13
uh, danes pa vas ne dohajam z branjem, ko ste tako pridne user posted image

limma tebi pošiljam eno veliko user posted image da bo vse v redu. Upam, da se nam kmalu javiš in sporočiš čimboljše novice!

tinky ja, to je pa res murphy! Sicer bolje met izvit 2x kakor nobenkrat.

nimanorwen tvoja zoja je pa res velika punca! Kaj pa če so za kak dan se zmotli v PDP-ju?

je pa mene danes mala panika zajela in sem morala nujno, nujno v Lj iti in kupiti čimveč stavri ki manjkajo. Ena avgustovka na zasebnem forumu namreč že carta, potem pa je prišel včeraj še moj dragi z novico, da srečal enega znanca, ki so tudi imeli v avgustu rok in so že rodili. Sem komaj spala ob študiranju kaj vse mi še manjka. Tako da danes sem končno nabavila 1 komplet posteljnine, kovtrček, dekico, pa en kup drobnarij. Saj mi je še ostalo na seznamu nekaj stvari, ampak da imam vsaj v enem kompetu ta najbolj nujne stavri, če kaj preseneti. Moram pa še 1x it v nabavo ko dobim šoldke od CDS-je, kakšno rjuhico, prevleko za posteljo, kozmetiko, .... Tako da danes bolm malo lažje spala!

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.7.2010 18:01:27   
dreamy.
limma, vse bo ok, vso srečo! Stiskamo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.7.2010 18:37:11   
mayci
žabica13, saj mene tudi že počasi grabi "panika" ker nimam še skoraj nič pripravljeno, ampak moram počakat na plačo in ravno tako že koomaj čakam, da grem v nabavo!user posted image

limma, še jaz močnoooo držim pestke, da bo vse ok!!!user posted image user posted image user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.7.2010 18:45:23   
sky77
Berem kako vas že grabi panika. Mene pa še čisto nič user posted image Se mi tale avgust zdi še svetlobna leta daleč. Sej če samo povem, da še vedno nisem oddala papirjev na csd je vse jasno. Se mi zdi da tako flegma še nisem bila.

limma drži se user posted image

nimanorwen upam da si dobila zs. Me nekaj zafrkava tole pošiljanje sporočil

Mala pravi da imam dovolj čarunalnika user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.7.2010 21:44:37   
solis
čer,

limma user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da bo vse OK.

Drugače pa tudi mene že malo grabi panika, včeraj zvečer sem naredila seznam, kaj še moram kupit in sem se malo potolažila, ker rabim večinoma drobnarije, ampak se mi danes spet zdi, da mi bo časa zmanjkalo, da vse pripravim tako kot je treba (mam še vse oblekice za oprat, pa rada bi eno komodo kupila za otroško sobo, da bosta imeli hčeri oblekice notri, ker mi že za starejšo zmanjkuje prostora, pa voziček in lupinico in košaro moram oprat...). Rada bi imela večino pripravljeno ta teden, ko je mala v vrtcu. V šoping pa bom šla lahko šele, ko dobim nakazano pomoč ob rojstvu od CSD, kar naj bi bilo 13.7.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.7.2010 22:02:53   
nimanorwen
limma, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žabica13 - ja, sm tut jest gruntala, da je pdp mou narobe, sm je mami (iz foha) rekla, se pdp-ja tuk pozn ne spreminja več, da če bi mela pdp narobe, bi to spremenil na nuhalni al pa najksnej na morfologiji ... ampak ne vem. k tut mlek mi je ful hitr začeu tečt iz jošk (že ene 2 tedna nazaj) in se mi zdi dost hitr. jest se bom probala psihično naštimat, da bi prej rodila (če ne bojo sprožil), k me v prvo nč ne mika 4 kile težke user posted image  rojevat ... drugač pa user posted image  za šoping, dobro dene, aneuser posted image  kje pa tm pr vs oblekce kupujete?
sky77 - ja, sm dobila tvojo št., zmešana, kukr sm, ti nism nč nazaj napisala ... dobiš moj sms zdele, da boš vedla, da sm to jestuser posted image

zdej grem pa probat spat, dons nism nč, ampak že čutim zgago spetuser posted image

aja še to - a misli kera pit malinov čaj?

nočko vsem

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.7.2010 22:20:17   
mayci
nimanorwen, ravno zdajle se z mojim pogovarjava, da bo počasi čas za masažo presredka z mandljevim oljem in da bom kupila drug teden malinov čaj. user posted image Samo naj bi bil zanič okus, tako da bo še videla, če ga bom sploh pila...user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.7.2010 22:27:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Berem kako vas že grabi panika. Mene pa še čisto nič user posted image Se mi tale avgust zdi še svetlobna leta daleč. Sej če samo povem, da še vedno nisem oddala papirjev na csd je vse jasno. Se mi zdi da tako flegma še nisem bila.

sem sama enaka user posted image user posted image jutr grem na csd po papirje, pol kdaj jih bova izpovnla in nesla nazaj je pa spet uprašanje...za otroka še nič naštiman, pa sem v 35 tednu user posted image mam tolk dela v hiši, da nimam časa kej naštimvat...sploh nimam cajta it rodit user posted image user posted image
limma drži se user posted image   ja prav res, držimo pesti!

nimanorwen upam da si dobila zs. Me nekaj zafrkava tole pošiljanje sporočil

Mala pravi da imam dovolj čarunalnika user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.7.2010 22:29:38   
Ploha
nimanorwen: meni je že ene 2 -3 mesce nazaj mal priteklo iz dojk, tko da ni znak, vsaj jst mislim tako, upam, da ne grem jutr rodit user posted image

drgač pa ja jutr grem po ta čaj, ker sem ga že v prvo pila in ga bom zdej tud, če kej pomaga pa ne vem....škodit ne more...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.7.2010 22:40:43   
žabica13
nimanorwen oblekic skoraj nisem nič kupovala, ker sem imela srečo, da sem res ogromno (rabljenih, a zelo lepih) dobila iz nemčije, pa še prijateljica mi je posodila kar nekaj. Tako da cunjic hvalabogu mi ni treba kupovat (razen par stvari za dušo )user posted image . Vse ostalo mi je pa še najboljše it na Rudnik, ker je vse na kupu (h&m, muller, dm, pikapolonica, rutar, baby center, ...). Pri drugemu user posted image bo pol manj te robe treba nabaljat kot zdaj pri prvemu user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.7.2010 22:42:06   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

nimanorwen, ravno zdajle se z mojim pogovarjava, da bo počasi čas za masažo presredka z mandljevim oljem in da bom kupila drug teden malinov čaj. user posted image Samo naj bi bil zanič okus, tako da bo še videla, če ga bom sploh pila...user posted image

Ma ni tako zanič, da bi se ga ne dalo piti. Po olje pa moram tud jest še odditi.
Limma, drži se user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.7.2010 0:38:57   
Lenny1
Malinov čaj - jaz sem si nabrala liste in jih posušila (prav ponosna nase), 1. sem ga pa začela pit, tako, da naj ga bi cel mesec. Okus je pa čist ok! Škodit ne more. user posted image
Limma, upam, da si ok in da se jutri oglasiš z dobrimi novicami! user posted image

Lahko noč...

< Sporočilo je popravil Lenny1 -- 7.7.2010 0:41:13 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.7.2010 5:09:49   
Aisha86
Evo mene...sredi noči strašim naokoli, sm pokonci že od 4h. Zmeri slabš mi gre, ponavadi ustanem nekaj po 5h in pol do 7h, ko gre moj dragi delat grem nazaj spat. user posted image

Joi a vm kej zatekajo noge? meni že ene dva tedna tolk, da so prov obup za vidt, prov krofaste. user posted image

Drgač pa sem te dni ugotovila, da sm neki čudno (in brez razloga) ljubosumna na taščo. Kukr veste sva se z mojim preselila na svoje, stran od tašče (sicer samo čez cesto, pa vseeno), in zdej 3 tedne je bla na počitnicah pri hčerki in včeri je pršla nazaj. No, problem je v meni k sm nenormalno ljubosumna nanjo, kr živčna v sebi ratam ko ji moj reče nej pride kej na obisk al pa tko. Pa od kr smo se vselili je samo 1x bla tuki, skor nč ne kliče al pa da bi moj kej ful hodu k njej na obisk tud ne. Ne vem, že zdej razmišlam da ji ne bom dala, da bi čuvala našga bejbija...pa ženska mi sploh nč noče in jst zdej to meljem v sebi in se sprašujem kdaj sm ratala tako žleht do nje!?! Sm prov jezna nase. Sej jst upam, da me bo hmalu to minilo, sam vseeno ni prijeten občutek k vem da ji delam krivico...

No, zdej k sm se mal "izkašljala" grem lahko nazaj spančkat. Nočko, pa se tipkamo spet kej kmalu. user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.7.2010 6:40:12   
Tinky
Jutro,

mi spet dežuramo od 6 ih user posted image

Teo gre danes na mini počitnice z mojimi starši, tako bom lahko v teh dneh pripravila vse za prihod dojenčka. Joj, mi že zdej manjka. Nikoli še nisva bila en brez drugega več kot 1 dan oz. eno noč.

Aisha, he he. Ko sem prebrala tvoj post sem se prav nasmehnila, ker ista sem bila jaz v prvi user posted image . Takrat sem si rekla, da nobeden ne bo čuval mojega otroka, da nobenemu ne bom pustila, da ga pestva itd. Zdej pa komaj čakam, da se kdo ponudi, da ga vzame, zato da si malo odpočijem al da kaj pospravim user posted image

Grem zdej kufer pripravit in se še malo pocrkljat z malim razbojnikom.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.7.2010 7:14:09   
hermy1
Jest grem zdej kmalu (ko se napokamo user posted image )z mojima prinecesama (prinecesami user posted image !) do petka uživat v toplice. Mal sem si sicer najin zadnji skupni dopust drugač predstavljala user posted image , pa kaj čem sedaj jamrat. Še vedno upam, da si  user posted image  kakšne dni vzame dopust in kam skočiva sama pred avgustom.

Mejte se lepo do petka, čuvajte se, vse dobro opravite (priprave za jenčija, preglede...) in se tipkamo!!! 

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.7.2010 7:53:26   
solis
Dobro jutro,

Tinky tudi meni po eni strani paše, če gre mala kam v varstvo, ampak jo tudi zelo hitro začnem pogrešat (prespala stran od mene je pa samo, ko sem bila v začetku nosečnosti par dni v bolnici). Pa izkoristi čas, ko bo Teo v varstvu tudi zase!

Hermy uživaj v toplicah!

Zdaj grem pa hitro likat, preden bom imela spet vročino za izgovor user posted image .

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
7.7.2010 8:14:01   
jomi
Dobro jutro!
Punce, kdaj se pa lahko začne pit malinov čaj - v katerem tednu?

Glede masaže presredka je pa moj ginekolog rekel, da ni fajn uporabljat olja - lahko kako vnetje ipd. povzroči pri tistih ki ste nagnjene k tem, tako da je bolje brez vsega... Pa on je rekel da ravno ne verjame da to kaj pomaga, sicer pa jaz mislim da probat ni greh, sam men se to ne da... :(

Pa še eno totalno intimno vprašanje mam. Sej enkrat se je že govoril o tem.... A je kira od vas totalno zgubila voljo do seksa? user posted image Jaz jo nimam prav nič, ampak res nič, bi lahko ne vem kaj moj mož počel z mano, pa me ne prime da bi....
A se da kej pomagat, ker men se že smili, ker ga že res zloooooo dolg na suhem puščam...
Jst pa res ne vem kaj naj nardim, da bi mi vsaj približno zapasal :(

A kira ve kaj novega ve o Dienal gelu? Mene mal mika...

LP

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
7.7.2010 8:22:43   
Zoya27
dobro jutro

tudi jaz sem sama in pripravljam stvari za user posted image , saj je šla Ema k mojim na počitnice. včeraj mi je bilo hudo ko je šla, danes pa je že malo boljše, ker vidim, d alahko res veliko več postorim če je v varstvu.

aisha86, nič se ne sekiraj. tudi jaz sem bila taka, da sem razmišljala, da tamale ne bom nikomur zaupala, pa se je to s časom počasi začelo spreminjati user posted image . moram pa povedati, da me je tašča bolj prijetno presenetila kot pa moji (oče in mačeha), saj je ona vedno dosledno upoštevala vsa moja navodila glede tamale, medtem ko smo z mojimi vedno imeli razpravo, kdo ima prav in kdo ne user posted image in nato zaključili, da je pač otrok najin in bo po najino. eh, brezveze.... pa sedaj je že dosti bolje, ko je že malo večjauser posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
7.7.2010 8:25:24   
Zoya27
še to sem pozabila...

malinov čaj pijem že kak teden, pri masaži presredka pa sem tudi jaz lena..., pa še v prvo sem masirala, pa vseeno dobila šiv na koncuuser posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.7.2010 8:51:41   
žabica13
user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.7.2010 9:31:45   
listek1
dan nosečke,

Tinky, da te malo potolažim, tudi pri nas je David začel vstajat ob 6h user posted image  Pa tko je bil priden je spal do 7h - 7:30h, zdej pa nič več, vstane pride k nama v posteljo in pol neki časa boža atija, pol mene, pol pa počasi vstanemo. Naš gre pa v petek na mini počitnice, ker potem babi, pa dedi gresta na dopust za 1 teden.

limma - drži se, upam, da bo vse ok in mislimo nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

mayci - vse najboljše tvojemu sinku (sorry za zamudo)

Malinov čaj - jest ga ne bom pila, pa tudi masiranje presredka. Že v prvi nosečnosti mi je babca rekla, da to ni najboljš delat, ker si lahko kvečjemu še večje sranje narediš. Ne sprašujte me zakaj, ker sem pozabla, ampak tako mi je povedala, da je bolje če spodaj pustite pri miru. Men je ona sama med popadki masirala presredek in me odpirala.

Mi smo drugače ok, mene še vedno skoz boli, pa dol prtiska, ampak še mal pa bomo šli rodit, jeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Danes popoldne pa gremo mal v Atlantis počofotat, ker mali noroooooooo uživa v vodi.

Lep dan punce

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.7.2010 10:00:24   
Tinky
Pa sem sama user posted image user posted image
Ga je prišla mama iskat, se je zatekel k njej, se obrnil k meni mi pomahal in rekel mami, ciao ciao. Mali moj user posted image
Zdej mi paše, da je šel, ker šibam na šoping, ma ko bom prišla domov in bo vse tiho, nobenega dretja, nobenih risank..... me bo garant stisnilo.
Se spomnim, ko sem še v času prve user posted image razmišljala, kako bova z možem šla sama na dopust, brez otroka. Ma zdej ni šans, da bi kam šla za par dni brez njega. Vem, da ne bi uživala in bi mi misli skozi bežale k njemu.
Miška moja mala, kako ga imam rada. He he, sem že paranoična user posted image

Malinov čaj in mazanje presredka. Ne eno eno ne drugo ne bom prakticirala. Kot prvo ne verjamem, da pomaga, kot drugo sem preveč lena, kot tretje, pa pustimo naravi, da naredi po svoje user posted image

Sem pa full optimist, da me prime pred PDP, mož sicer trdi, da bo dan D 5. avgust user posted image user posted image .

Se oblečem in šibam v nakup še zadnjih stvari. Večinoma bo to v lekarni. Se javim kasneje, itak bom sama user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.7.2010 10:02:09   
nimanorwen
preklet za kurnk. napišem že skor use in me vrže vn user posted image  pa tuk dobre vole sm se zbudila! tk da zdej sm na hitr - nasledni pregled mam v p 29.7., to bo uz. dosn sva končno dubla nove osebne in grem na csd use uštimat. pa ena prjatlca pride, gre nasledn muck od hiše in se morm psihično prpravt počasuser posted image
ploha - ja, sej vem, da ta mlek sam po seb ne pomen, da bi prej rodile, sm full sva ga hitr dobili, to sm hotla rečt. in to spada v moj plan "psihičnega naštimavanja, da bi šla prej rodit"user posted image a drgač keri kej teče vn čez dan? men ja, čim se mou spotim.
presredek - jest sm začela učer z neko zeliščno mavžo se mazat, mam filing, da mi je pol ful rt drsela okul user posted image  načeloma mi je pa dost vseen al sm prerezana al ne, itak je skor usaka ta druga in pr moji sreči ... važn, da mam user posted image !
malinov čaj - lenny1, dobr si se spomlna! mam ceu pragozd malinovja pred bajto, pa mi ni užgal, da bi si lhk sama čaj posušilauser posted image  tk da grem prec zdele nabrt in sušit! jest bi si ga najraj kr v žilo filala, da bi ja kej pomagaluser posted image
aisha86 - pomoje je to čist normalno. to pride zravn nagona gnezdenja - zaščitniški nagon. jest tut skus razmišlam, kk noben ne bo smeu user posted image  dvignt v naroččjeuser posted image  še moj mi gre učas na jetra, k sm trebuščk poboža - pusti, MOJE user posted image  važn, da teh čustev ne držiš v sebi in o tem razmišlaš in komu poveš.
hermy1 - uživejte!
sex - ne sexava že ene 2 mesca sploh, ker mam čist prevelik bušk pa itak že od skus nosm naprej ... na hrbtu ne morm ležat, ker me preveč boli ... tk da volje je ful, pol pa pomislm, kk je use štorast ... ne hvalauser posted image  poleg tega je moj itak vs zaskrblen, da ne bi kej user posted image  naredu. tk da bomo že pol not prnesli. tk da jomi, če ti ne paše, se ne silt, k v tem pol ni nobenga užitka. se pa sm mou pocrklejta pa je. učas tu še bl odnese.

lep dan vam želim, jest se grem psihično prpravlat, da moj mali tiger odhaja ...

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
7.7.2010 12:14:20   
žabica13
ejla, kako ste? Jaz sem malo tečna danes, že od jutra, pa še nisem pogruntala zakaj user posted image Mogoče ker me komaj 1 mesec po zobkotu spet en zob boli, pravzaprav se mi je en košček odkrušu in moram čimprej spet na obisk zobkota user posted image . Sicer se celo dopoldne že opominjam, da mi kljub zobu (in zgagi ki nabija) nič ne fali, da je dosti ljudi ki jim res kaj fali, zato naj bom tiho..

tinky upam da ti ne bo preveč dolgčas po sinkotu danes. Malo uživaj danes in počni kar drugače ne moreš.

nimanorwen upam da ne boš preveč žalostna danes zaradi mucka. user posted image

hermy uživaj na dopustu! user posted image

glede user posted image imam itak prepoved zaradi mojega zmehčanega MV. Tako da...je bolj ubogo vse skupaj. Mi pa itak že pred prepovedjo ni pasalo preveč, me bolelo, bolečina in užitek pa mi nista ravno na isti frekvenci.

Danes sem dopolnila 33 tednov nosečnosti. Ne morem verjet kako šiba vse skupaj.

Fajn bodite!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
7.7.2010 12:29:45   
mayci
Lep pozdravček še od mene!user posted image

hermy1, uživaj na dopustu, pa četudi boste same punce!user posted image

nimanorwen, mali kosmati kepici želim veliko sreče v novem domu, pa ne bit preveč žalostna, boste imeli sigurno kmalu spet mladičke...user posted image

listek, hvala za čestitke, bolje pozno, kot nikoli. user posted image Pa uživajte v čofotanju v Atlantisu!user posted image

žabica13, ja ti pa res nimaš sreče s temi tvojimi zobki...user posted image Upam, da ne boli preveč, pa da ga uspeš kmalu pokazat zobkotu in da ti ga zrihta...user posted image
Pa naj se tvoje razpoloženje izboljša..user posted image user posted image user posted image

Tinky, uživaj v "prostem" dnevu.user posted image

Glede user posted image pa moram priznati, da je tudi pri nas že nekaj časa "suša", ker me je libido čudežno zapustil že pred meseci...pa tudi moj je takooo previden, da potem iz vsega skupaj nič ni..user posted image Ampak bomo že kasneje nadoknadili, imamo še doosti časa.user posted image

Danes je pa obtedenčnica, jupi že 35 tednov, tudi jaz kar ne morem verjeti, da smo že tako daleč...user posted image Je pa moj škratek danes tako miren v trebuščku, da sem šla že poslušat srček z AS, bije kot urica, samo mali je pa vseeno bolj pri miru kot ne...user posted image Če bo cel dan tako, bo mogoče bolje, da se grem v P pokazat, ali kako??

Zdaj pa počasi grem, tašča pripravlja kosilo za vse, pa grem malo pomagat.

< Sporočilo je popravil mayci -- 7.7.2010 12:32:50 >

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?