|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
20.5.2010 11:17:40   
žabica13
Aisha super da je zobar za tabo user posted image  Še malo pa sta na svojem, a ne?

Danes smo se vse nekam poskrile, čvekice so nas decembrke po klepetanju prehitele. Me je skoraj na rit vrglo ko sem videla koliko jim je uspelo se naklepetat v razmeroma kratkem času.

Mene danes zebe, boli me glava, sem delno tečna user posted image  - mislim da vpliv tega vremena in pritiska ki spet dol me tlači. Še nič čveka nisem danes user posted image  Včeraj pa je bil tako lep dan, uf, ta maj ni nič majski.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
20.5.2010 11:43:02   
ooooo
zdravo...

Najprej čestitke vsem za dobro opravljene preglede.
Pa vsem želim, da pred porodom opravite kar ste si zadale.

FirstTimeMummy upam da podobne noči več ne doživiš, vsaj do dneva ko bo res treba rodit user posted image user posted image user posted image
nimanorwen čestitam za nov rod muckuser posted image user posted image pa veliko sreče na ustnem izpitu user posted image user posted image user posted image

solis upam da bo naslednjič test za sladkorno negativen user posted image user posted image user posted image

uršula83 a samo 2 kg si se zredila? kako ti je pa to uspelo?? čestitam user posted image
žabica13 super da si rožice posadila, zdej imaš lepo teraso user posted image

depilacija mi še uspeva... se vidi da je moj buši med manjšimi... kar je zelo praktično user posted image
glede user posted image pa nič ni... sem dobila prepoved od G... no, sej tudi prej nič ni blo user posted image

meni pa čas ne gre nič hitro mimo... to pa zato ker morm ležat pa še odštevam dneve da bo z otrokom vse kul če se prej rodi... sicer še 2 mesca pa smo donošeni... pol pa klatenje okoli... če me kej ne presenti
drugače tudi jst nimam razen vozička še nič nabavljeno... počasi bo treba začet urejat in zapravljat --- KONČNO user posted image user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
20.5.2010 13:24:06   
Tinky
ejla nosečke

mi smo pa doma user posted image
Nikoli se ne bom naveličala reka, vsepovsod je lepo, a najlepše je doma user posted image

KOmentirala vas bom pol, bi samo kai1 napisala, da imam vse obrazce od csdja na mailu (so mi jih poslali), tako da piši mi na zs in ti jih prepošljem. Oz. tudi ostale, ki bi rade imela obrazce, dejte mi na zs poslat email

se tipkamo kasneje

p.s. očitno je moj cukr test tokrat negativen, ker me do danes še nobeden ni klical!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
20.5.2010 14:17:24   
žabica 22
Oj čvekice user posted image

tinky samo, da je vse ok s cuker testom!
Zoya na bok se ji vležem, ker na trebuh se ne morem več.

Nekej me zanima- tiste, ki že imate otročke. kje ste urejali očetovstvo na csd ali kje drugje?
Ne pozabite si počasi rihtati paperjev za porodniško, otroški dodatek...  , ker bo 30 dni pred pdpjem hitro okoli.user posted image
Komej čakam jutrišno srečanje user posted image . Ura ostane tako kot smo se zmenile?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
20.5.2010 14:26:19   
novamami
Tinky super za cukr test. user posted image

Žabica22 kar se mene tiče ura drži, sam upam, da bom našla (a to je treba it gor po stopnicah, al je to kje spodaj pod Kolosejem?). user posted image

Kaj si pa mislila s papirji za otroški dodatek? A to se ne ureja potem, je treba mar prej to uredit? user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
20.5.2010 14:28:32   
Marčevka2010
Joj, ste čveke, sedaj sploh ne uhitim na vse pisat. Bom kasneje.

Glede očetovstva: ureja se na CSD, en zapisnik napišejo, podpišeta in to je to.

Ostalih stvari jaz včeraj nisem zrihtala, za paket, ker prej kot 60 dni pred PDP ne moreš. Jao, in bom spet tja hodila, njihov urnik mi je čisto mimo, moram skoraj dopust vzet. Če imate rok tako kot jaz ali kasneje še ne tja hodit. Vsaj meni niso nič uredili, razen očetovstva. Tudi glede dohodkov bom morala imeti še to za maj v papirjih.

Drugače pa imava sobico skoraj že urejeno, smo morali malo dnevno pregradit, sem tako vesela. Ta teden greva v Liko po posteljico in previjalno. Drug teden v Ikeo po omaro in ostale drobnjarije, posteljnina, jogi, rjuhe,itd. Komaj čakam. user posted image

Bom še kasneje malo pokomentirala ostale, sedaj mi ne znese, vas je toliko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2481
20.5.2010 17:05:02   
žabica13
tinky upam da ste uživali in ja, doma je vedno najlepše (paše pa za kak dan kam iti user posted image ). Super za cukr test!

novamami, glede na to da nismo nič spreminjale mislim da drži ura 16.30. Tudi jaz nisem 100% kje igralnica ja, mislim da da desno ko prideš po stopnicah gor, ne v klet. Se vas prav veselim spoznat jutri punce!

marčevka2010 čestitke za urejanje sobice. Mi jo imamo še v škatlah, ker mora moj dragi prostorsko malo preuredit, pa še nismo prišli do tega. Upam, da bo čimprej, ker jaz bi že tako rada zlagala noter cunjice, ....

kako ste ostale?

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
20.5.2010 21:13:15   
kai1
čer

Papirji, sem včeraj kar na csd poklicala, pa so mi povedali katere papirje potrebujem oddat. Danes sem jih v službo nesla in mi jih pošljejo 1x drugi teden.

Magnezij, najboljša oblika je magnesijev citrat, ker se najboljše veže. Kar se pa tiče teh kupljenih v trgovini, je pa pogosto problem majhna vrednost Mg , nečistost in premalo kontrole nad snovmi.  Mg citrat je pa samo Magnesol, če se ne motim.

Depilacija, zaenkrat mi še uspeva.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
20.5.2010 21:20:27   
mayci
Jaz bom prišla brez mojega fantolina, ker ga bo tačas prevzela babi, da bom lahko vsaj v miru čvekala user posted image , sicer se pa tudi jaz veselim, da se jutri spoznamo. user posted image

Lahko noč!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.5.2010 9:07:27   
žabica13
user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
21.5.2010 9:09:34   
žabica13
user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.5.2010 9:39:11   
žabica 22
Jutro user posted image

Jupi za srečanje user posted image sem že malo neučakana- kot majhen otrok user posted image .
Marčevka hvala za inf. nisem vedela točno kje se to rihta, ker sem brala da ga lahko potrdi tud pred notarjem...
Novamami ko prideš po stopnicah  čez glavni vhod notri, se obrneš  na desno stran. Če ne boš našla nas boš pa po trebuščkih spoznala user posted image .

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
21.5.2010 9:43:36   
novamami
Jutro punce!

Tudi jaz sem že kar neučakana glede srečanja. user posted image
Lepo se imejte čez dan, upam da bo vreme zdržalo in da nam bodo te ure do srečanja hitro minile.

Se vidimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.5.2010 9:43:51   
žabica 22
Malo sem pozabljiva user posted image , hotela sem še napisati da je v babycentru koš za planice znižan iz 29,90e na 19,99e, kasete za koš iz 22,90e na 16,69e, voziček Cam iz 699,99e na 499,99e komplet. Če katero zanima seveda. 

Neposredna povezava do sporočila: 2489
21.5.2010 10:19:17   
ooooo
tinky super za cuker test... očitno je res zdej negativen user posted image
punce... uživajte na srečanju pa dejte se kej poslikat user posted image zvečer pa... poročanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.5.2010 10:26:48   
Tinky
Punce, uživajte danes na srečanju in glejte, da nam posredujete kak foto material user posted image

glih dajem slike dol iz fotoaparata... to je moj buši v 30. t

user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 21.5.2010 10:28:45 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.5.2010 11:40:57   
žabica13
tinky lep buši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
21.5.2010 14:40:08   
solis
Punce,

na žalost bolj slabo kaže z mojo udeležbo na srečanju, moj user posted image bo kot kaže spet dolgo v službi in nimam prevoza user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
21.5.2010 14:46:29   
tinna25
Tinkyuser posted image user posted image  full lep trebušček in postava.....

Sem se jaz tudi hotela danes slikat, pa moj dragi mnde fotoaparat pojedu user posted image user posted image ....nonstop nekaj slika avto, pa muziko, pa pol moški objavljajo na forumih - pol pa men reče kak babe klepetamo.

Nasplošno opažam, da je fullllll veliko nosečnic prav suhih - to mislim po 35 tednu......se mi zdi, da imajo trebušček le za spoznanje večjega od mene.....jaz pa kilce pridobivam kot pujsek +8 kg.....res pa je, da nisem bila prej močna, tudi sedaj sem še kar vreduuser posted image

Že veste kako boste dale otročku ime? Najin bo najbrš David -  mojemu dragemu itak nobeno moško ime ne paše, ker eden je njegov frend, drug je od frenda frend....

Moj izbor so pač bili: Tian, Tilen, Žan Luka, Nejc...če bi bila pupika bi bila pa Nelli.

Lepo se imejte danes na srečanju ...pa še nam potem poročajte, ki smo bolj od daleč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
21.5.2010 15:20:29   
sky77
solis iz kje pa si? Mogoče te lahko katera spotoma pobere

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
21.5.2010 15:22:05   
žabica 22
Glih hotela sem to napisatuser posted image . Javi iz kje si.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
21.5.2010 15:34:23   
ledenkaa
Punce pozdravljene,

Najprej zahvala, ker Žabica13, tako lepo skrbiš za seznam in ažurnost pri obveščanju - si en naš mali opomnik user posted image

Pregled je za menoj, naša punčka pa očitno res lena oziroma upam, da je res samo lenušček. Skoncentrirati se moram, da čutim premike in, ko je preverjala z UZjem, je bila tudi čisto mirna, še vedno v sedečem položaju.
Na morfologiji se ni videl mehurček in sedaj mi ga je že dvakrat ponovno preverjala - vidi se ga bolj slabo, je pa baje fino, ker je toliko plodovnice in je to znak, da sečila pri otročku dobro delajo. Upam, da je temu tako. Pa še malo prehiteva v rasti za slaba dva tedna.

Hmmm... dokler nisem napisala, se mi je zdelo kako fino je bilo na pregledu, sedaj ko pa tole berem, pa vse nekaj odstopa od povprečja user posted image
No amapak se tolažim, da dva nista enaka in, da je vse ok.

Uživajte danes na srečanju, morda se kdaj drugič pridružim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2497
21.5.2010 16:28:26   
tinna25
ledenka tudi naš mali prehiteva...niti eno stvar nima izmerjeno manj kot dejansko je...skoraj vse je 7 - 14 dni več...je pa res, da ni nujno, da je to čist točno izmerjeno....

morfologijo so mi v bolnici delali in privat, pa moja G teži, da ni nič prevelik, pa tut dr. Pušenjak je rekel, da je vse super....tak, da nobene panike....

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
21.5.2010 17:21:36   
ledenkaa
Tinna 25, hvala za vzpodbudo. Ja, sej jaz kar nekak razmišljam v tej smeri, da morda meritev ni ok user posted image Čeprav je pa res, da si tud nisem predstavljala, da me bo rast v + skrbela, prej bi se bala, da je nekja narobe če ne pridobiva. Sej sem kar skulirana, niti ne vem kaj lahko pomeni, oziroma od česa bi bil otroček lahko prevelik, ker sladkorne pa nimam. V 27/6 ima naša punčka ocenjeno že 1.320 g. Zdele mi ziher še ne zameri, če povem koliko tehta user posted image , bolj bo kritično v puberteti user posted image

< Sporočilo je popravil ledenkaa -- 21.5.2010 17:24:17 >

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
21.5.2010 19:06:33   
nimanorwen
drage souser posted image ,

upam, da ste se mele fajn na srečanju, men žou ni uspel pridt - mela izpit ob pol 6, s tem, da me je muči 45 min!user posted image user posted image  in sm zdej čist hin ... sicer se je splačal, ampak sm čist fertik ... upam, da ste se kej slikale ... nism pa mogla prej sporočit, da me ne bo, ker mi net doma ne dela, na faxu pa tut nism bla učer, še za rezultate pisnga in uro ustnga mi je sošolka sporočila ... upam, da mi naslednič rata!
drugač pa mačja novica (spetuser posted image ) - prva runda user posted image user posted image user posted image user posted image že gledauser posted image  majo usi temno modre učke - po mamici. me zanima, če bo kšnmu ostala ta barva, k ona je črna in modrooka - specialnost narave user posted image
mi je pa ful smešn, k sm brala, kaj ste pisale o user posted image ...vse mlade, zdrave in nej bi user posted image  nevem kukat na dan, realnost je pa mal drgačna user posted image  pa povsod je tuk govora o tem, na vseh reklamah, filmih ... kontraučinek user posted image  kk bo šele po porodih, k bomo vse polomlene in razčetverjene user posted image user posted image user posted image no sej mal se hecam, ampak mi je res zanimiv, sploh, ker nej bi kao v nosečnosti use skp blu bl prekrvavlen in nej bi bl pasal ...
ooooo - nč jamrat, ti le počivej, da bo z user posted image  vse ok ... sej bo hitr minil, jest sm full neučakana, da dobim user posted image  v roke ... zdej maš čs, da knjige bereš, lhk se naučiš štrikat in za svojga user posted image  kej seštrikaš na primeruser posted image
tinky -user posted image  za cuker! lažni preplah zgledauser posted image  pa ful lep bušiuser posted image  jest se k en tovornjak počutm če naju primerjam po oblini in širiniuser posted image
tinna25 - men se tud zdi, da jih je full suhihuser posted image ... jest pa že na 12 kil plusa jojojojojuser posted image ....sm mi je v tolažbo k pravjo, da se mi sploh ne pozna, razn buši. tk da mi je to v tolažbo user posted image  se pa full merkam in sm ubistvu na dieti, ker se prec zredim in nema požrtij ... max, kar si prvoščim je kšn kebab sm pa ke, sladkarij in čipsa pa tega pa sploh ne kupujem. drugač pa ime - najina user posted image  bo zojauser posted image  sva pa že za nasledno zmenjena, da bo sonjauser posted image  če bi bil fantek, bi bil nikolaj in to najbrž ostane. david je pa full lepo ime, moj brat je daviduser posted image lepa imena sta imela v izboru, midva sva se tut s tilnom in nejcem spogledvala mal.
ledenkaa- user posted image za pregled! drugač pa nč se sekerat, ena moja prjatlca ma dojenčico pa sploh nikul ni čutila brc, samo rahle gibe. pač so si user posted image  različni po aktivnosti. važn, da na uz vse ok kaže. mrde bo pa pol čisti raztur in špara močiuser posted image

lepo se mejte in ne pozabte poročila s srečanjauser posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?