nimanorwen
|
drage so , upam, da ste se mele fajn na srečanju, men žou ni uspel pridt - mela izpit ob pol 6, s tem, da me je muči 45 min! in sm zdej čist hin ... sicer se je splačal, ampak sm čist fertik ... upam, da ste se kej slikale ... nism pa mogla prej sporočit, da me ne bo, ker mi net doma ne dela, na faxu pa tut nism bla učer, še za rezultate pisnga in uro ustnga mi je sošolka sporočila ... upam, da mi naslednič rata! drugač pa mačja novica (spet ) - prva runda že gleda majo usi temno modre učke - po mamici. me zanima, če bo kšnmu ostala ta barva, k ona je črna in modrooka - specialnost narave mi je pa ful smešn, k sm brala, kaj ste pisale o ...vse mlade, zdrave in nej bi nevem kukat na dan, realnost je pa mal drgačna pa povsod je tuk govora o tem, na vseh reklamah, filmih ... kontraučinek kk bo šele po porodih, k bomo vse polomlene in razčetverjene no sej mal se hecam, ampak mi je res zanimiv, sploh, ker nej bi kao v nosečnosti use skp blu bl prekrvavlen in nej bi bl pasal ... ooooo - nč jamrat, ti le počivej, da bo z vse ok ... sej bo hitr minil, jest sm full neučakana, da dobim v roke ... zdej maš čs, da knjige bereš, lhk se naučiš štrikat in za svojga kej seštrikaš na primer tinky - za cuker! lažni preplah zgleda pa ful lep buši jest se k en tovornjak počutm če naju primerjam po oblini in širini tinna25 - men se tud zdi, da jih je full suhih ... jest pa že na 12 kil plusa jojojojoj ....sm mi je v tolažbo k pravjo, da se mi sploh ne pozna, razn buši. tk da mi je to v tolažbo se pa full merkam in sm ubistvu na dieti, ker se prec zredim in nema požrtij ... max, kar si prvoščim je kšn kebab sm pa ke, sladkarij in čipsa pa tega pa sploh ne kupujem. drugač pa ime - najina bo zoja sva pa že za nasledno zmenjena, da bo sonja če bi bil fantek, bi bil nikolaj in to najbrž ostane. david je pa full lepo ime, moj brat je david lepa imena sta imela v izboru, midva sva se tut s tilnom in nejcem spogledvala mal. ledenkaa- za pregled! drugač pa nč se sekerat, ena moja prjatlca ma dojenčico pa sploh nikul ni čutila brc, samo rahle gibe. pač so si različni po aktivnosti. važn, da na uz vse ok kaže. mrde bo pa pol čisti raztur in špara moči lepo se mejte in ne pozabte poročila s srečanja
|