Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 16:34:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kaj boste pa danes kaj kuhale? Jaz imam pečena krilca in mehiško solato, Jan pa piščančjo juhico s kruhom in knedlčki. botrca a ti za Jana stalno vse posebej kuhaš? Jaz za Lijo kuham enako kot za naju. Nil več posebej. Razen, če imava kak pasulj ali pa tortilje, pico, pol ji naredim nekaj, drugače pa nič več. Če imamo kaj pikantnega in začinjenega (ker se nama včasih tudi to je) potem mu naredim posebej. Če je npr. pasulj, ali kak ciganski golaž potem mu tega ne dam. Drugače pa je enako kot midva. Kurja juhica oz.obara je ostala od včeraj samo puranje meso sem mu posebej skuhala. Krila so pa nama od snoči (od večerje) ostala in so bila že kupljena začinjena pa mu za to nisem dala, drugače pa mu jih naredim ker jih ima ful rad. Ma veš kaj? Ni mi težko kuhat posebej...samo da je. Je pa res vse tudi sarmo, polnjeno papriko, pizzo, pišč.paprikaš, vse juhe in obare...so pa izjeme .Uf, kak sem se raspisala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 17:22:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če imamo kaj pikantnega in začinjenega (ker se nama včasih tudi to je) potem mu naredim posebej. Če je npr. pasulj, ali kak ciganski golaž potem mu tega ne dam. Drugače pa je enako kot midva. Kurja juhica oz.obara je ostala od včeraj samo puranje meso sem mu posebej skuhala. Krila so pa nama od snoči (od večerje) ostala in so bila že kupljena začinjena pa mu za to nisem dala, drugače pa mu jih naredim ker jih ima ful rad. Ma veš kaj? Ni mi težko kuhat posebej...samo da je. Je pa res vse tudi sarmo, polnjeno papriko, pizzo, pišč.paprikaš, vse juhe in obare...so pa izjeme .Uf, kak sem se raspisala. ja, itak ja. Logo. To ji jaz tudi ne dam, pol naredim posebej. Je pa jedla že golaž, sam sem ji ful kisle smetane cuj zmešala. Pa je tak mazala,da joj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 17:56:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja, itak ja. Logo. To ji jaz tudi ne dam, pol naredim posebej. Je pa jedla že golaž, sam sem ji ful kisle smetane cuj zmešala. Pa je tak mazala,da joj. Jan obožuje kislo smetano . Smo šli zadnjič na pizzo in je moj naročil posebej smetano. Pa je Jan celi čas govoril "mama baši, Jan je...baši..."
< Sporočilo je popravil botrca -- 4.12.2009 17:57:25 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:03:42
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:04:27
|
|
|
|
matcar
|
Sporočam vam,da mi je Rubin sporočila po sms-ju,da je Gaja dobro prestala poseg in okreva po njem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:05:13
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa grem malo k sosedi na čvek,ker se nisma že cel teden ne vidle ne slišale.Pridem pol še gor,preden grem spat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:08:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sporočam vam,da mi je Rubin sporočila po sms-ju,da je Gaja dobro prestala poseg in okreva po njem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:08:59
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem tak slabe volje..... ..me je fotr razp....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:09:19
|
|
|
|
arabela*
|
Grem kmetijo pogledat,se kasneje vrnem
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:26:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jan obožuje kislo smetano . Smo šli zadnjič na pizzo in je moj naročil posebej smetano. Pa je Jan celi čas govoril "mama baši, Jan je...baši..."
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:26:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sporočam vam,da mi je Rubin sporočila po sms-ju,da je Gaja dobro prestala poseg in okreva po njem. jeeeeeeeeee, bravo GAJA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:26:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem tak slabe volje..... ..me je fotr razp....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:30:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer. Mi smo prišli iz obiska. Zdaj pa ati in Lija papcata, jaz pa grem delat voščilnice. Počasi jih bo potreba pošiljat, jaz pa jih imam samo 5 naretih . Kje jih je še 15, kolko jih moram naredit Aja, jutri je v Mercator Centru na Tržaški ob 10h Miklavž, če katero zanima...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:30:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sporočam vam,da mi je Rubin sporočila po sms-ju,da je Gaja dobro prestala poseg in okreva po njem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:32:03
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:32:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, jutri je v Mercator Centru na Tržaški ob 10h Miklavž, če katero zanima... jaz bi fulll...ampak se na veliko izogibamo trgovskim centrom
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 20:51:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, jutri je v Mercator Centru na Tržaški ob 10h Miklavž, če katero zanima... jaz bi fulll...ampak se na veliko izogibamo trgovskim centrom No, povem pač, če bo katera šla. Mi bomo verjetno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 21:10:39
|
|
|
|
arabela*
|
Tak kmetije konec....... Majo so nagnali domov.... tako da bo verjetno ostala tista taprva teorija...da Goran zmaga
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 21:12:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak kmetije konec....... Majo so nagnali domov.... tako da bo verjetno ostala tista taprva teorija...da Goran zmaga Saj pa finala še ni bilo. Jaz sem danes v Novi zasledila, da bi naj Arturja in Gorana diskvalificirali ali neke podobnega, ker bi naj pijana prišla na finale. Kuj neke..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 21:15:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak kmetije konec....... Majo so nagnali domov.... tako da bo verjetno ostala tista taprva teorija...da Goran zmaga Saj pa finala še ni bilo. Jaz sem danes v Novi zasledila, da bi naj Arturja in Gorana diskvalificirali ali neke podobnega, ker bi naj pijana prišla na finale. Kuj neke.. Ma ja...vsak po svoje kvezi,da bi jih zbutala Ja v ponedeljek je finale......goran je že notri......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 21:21:47
|
|
|
|
arabela*
|
no skratka....danessva šla z mojim po otroke k nam.... in potem me začne fotr napadat vpričo vseh...da kaj si jaz mislim,zakaj ne pustim A prespat tam in bla bla bla,češ da kaj mora bit vedno tako kot jaz rečem,da so pa oni drek... ...pa češđ da sem jaz čudak..pa mu jaz rečem,da še večji živijo od mene..on pa meni,da ne da sem jaz največji čudak na svetu.....halo...sem mu rekla,da mene nihče ne bo silil,da naj jim dam otroka,da pa bi jo rade volje dala...ampak ko bom želela,ne na silo.In sem sedaj največji čudak saj ne vem več,kaj si naj mislim..... mogla sem si malo dušo sprat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 21:27:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya no skratka....danessva šla z mojim po otroke k nam.... in potem me začne fotr napadat vpričo vseh...da kaj si jaz mislim,zakaj ne pustim A prespat tam in bla bla bla,češ da kaj mora bit vedno tako kot jaz rečem,da so pa oni drek... ...pa češđ da sem jaz čudak..pa mu jaz rečem,da še večji živijo od mene..on pa meni,da ne da sem jaz največji čudak na svetu.....halo...sem mu rekla,da mene nihče ne bo silil,da naj jim dam otroka,da pa bi jo rade volje dala...ampak ko bom želela,ne na silo.In sem sedaj največji čudak saj ne vem več,kaj si naj mislim..... mogla sem si malo dušo sprat ojoj, .. ma toti naši stari nas znajo ponavadi prav nore naret ej.. Itak so oni najbolj pametni, če pa kaj rečeš pa smo mi najbolj čudni. Sicer pa si ti mma, in veš kaj je za tvojega otroka najbolje!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 21:28:25
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 21:28:56
|
|
|
|
botrca
|
Saraya če bo kaj pomagalo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 21:28:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma ja...jaz sem tak vedno bila največje budalo v njihovih očeh.....pa zgleda sem še vedno V sanjah ne upam pomislit,da bi jaz imela do svojih dveh pupic taki odnos,kot ga imajo oni do mene
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.