|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
4.12.2009 16:34:35   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Kaj boste pa danes kaj kuhale?

Jaz imam pečena krilca in mehiško solato, Jan pa piščančjo juhico s kruhom in knedlčki.

botrca a ti za Jana stalno vse posebej kuhaš? user posted image
Jaz za Lijo kuham enako kot za naju. Nil več posebej. Razen, če imava kak pasulj ali pa tortilje, pico, pol ji naredim nekaj, drugače pa nič več.

Če imamo kaj pikantnega in začinjenega (ker se nama včasih tudi to je) potem mu naredim posebej. Če je npr. pasulj, ali kak ciganski golaž potem mu tega ne dam. Drugače pa je enako kot midva.
Kurja juhica oz.obara je ostala od včeraj samo puranje meso sem mu posebej skuhala. Krila so pa nama od snoči (od večerje) ostala in so bila že kupljena začinjena pa mu za to nisem dala, drugače pa mu jih naredim ker jih ima ful rad.
Ma veš kaj? Ni mi težko kuhat posebej...samo da je. Je pa res vse tudi sarmo, polnjeno papriko, pizzo, pišč.paprikaš, vse juhe in obare...so pa izjeme user posted image .Uf, kak sem se raspisala.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
4.12.2009 17:22:41   
tasa_m

Če imamo kaj pikantnega in začinjenega (ker se nama včasih tudi to je) potem mu naredim posebej. Če je npr. pasulj, ali kak ciganski golaž potem mu tega ne dam. Drugače pa je enako kot midva.
Kurja juhica oz.obara je ostala od včeraj samo puranje meso sem mu posebej skuhala. Krila so pa nama od snoči (od večerje) ostala in so bila že kupljena začinjena pa mu za to nisem dala, drugače pa mu jih naredim ker jih ima ful rad.
Ma veš kaj? Ni mi težko kuhat posebej...samo da je. Je pa res vse tudi sarmo, polnjeno papriko, pizzo, pišč.paprikaš, vse juhe in obare...so pa izjeme user posted image .Uf, kak sem se raspisala.

ja, itak ja. Logo. To ji jaz tudi ne dam, pol naredim posebej. Je pa jedla že golaž, sam sem ji ful kisle smetane cuj zmešala. Pa je tak mazala,da joj. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
4.12.2009 17:56:15   
botrca

ja, itak ja. Logo. To ji jaz tudi ne dam, pol naredim posebej. Je pa jedla že golaž, sam sem ji ful kisle smetane cuj zmešala. Pa je tak mazala,da joj. user posted image

Jan obožuje kislo smetano user posted image . Smo šli zadnjič na pizzo in je moj naročil posebej smetano. Pa je Jan celi čas govoril "mama baši, Jan je...baši..."user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 4.12.2009 17:57:25 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
4.12.2009 20:03:42   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
4.12.2009 20:04:27   
matcar
Sporočam vam,da mi je Rubin sporočila po sms-ju,da je Gaja dobro prestala poseg in okreva po njem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
4.12.2009 20:05:13   
matcar
Jaz pa grem malo k sosedi na čvek,ker se nisma že cel teden ne vidle ne slišale.Pridem pol še gor,preden grem spat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
4.12.2009 20:08:21   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sporočam vam,da mi je Rubin sporočila po sms-ju,da je Gaja dobro prestala poseg in okreva po njem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
4.12.2009 20:08:59   
arabela*
Jaz pa sem tak slabe volje.....user posted image ..me je fotr razp....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
4.12.2009 20:09:19   
arabela*
Grem kmetijo pogledat,se kasneje vrnemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
4.12.2009 20:26:25   
tasa_m

Jan obožuje kislo smetano user posted image . Smo šli zadnjič na pizzo in je moj naročil posebej smetano. Pa je Jan celi čas govoril "mama baši, Jan je...baši..."user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
4.12.2009 20:26:26   
tasa_m

jeeeeeeeeee, bravo GAJA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
4.12.2009 20:26:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa sem tak slabe volje.....user posted image ..me je fotr razp....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
4.12.2009 20:30:08   
tasa_m
Čer.
Mi smo prišli iz obiska. Zdaj pa ati in Lija papcata, jaz pa grem delat voščilnice. Počasi jih bo potreba pošiljat, jaz pa jih imam samo 5 naretih  user posted image . Kje jih je še 15, kolko jih moram naredit user posted image

Aja, jutri je v Mercator Centru na Tržaški ob 10h Miklavž, če katero zanima...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
4.12.2009 20:30:38   
ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
4.12.2009 20:32:03   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
4.12.2009 20:32:16   
arabela*

jaz bi fulll...ampak se na veliko izogibamo trgovskim centromuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.12.2009 20:51:10   
tasa_m

jaz bi fulll...ampak se na veliko izogibamo trgovskim centromuser posted image
No, povem pač, če bo katera šla. Mi bomo verjetno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.12.2009 21:10:39   
arabela*
Tak kmetije konec.......user posted image

Majo so nagnali domov....user posted image user posted image

tako da bo verjetno ostala tista taprva teorija...da Goran zmagauser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.12.2009 21:12:09   
tasa_m

tako da bo verjetno ostala tista taprva teorija...da Goran zmagauser posted image user posted image
Saj pa finala še ni bilo. Jaz sem danes v Novi zasledila, da bi naj Arturja in Gorana diskvalificirali ali neke podobnega, ker bi naj pijana prišla na finale. Kuj neke.. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.12.2009 21:15:53   
arabela*

Saj pa finala še ni bilo. Jaz sem danes v Novi zasledila, da bi naj Arturja in Gorana diskvalificirali ali neke podobnega, ker bi naj pijana prišla na finale. Kuj neke.. user posted image

Ma ja...vsak po svoje kvezi,da bi jih zbutalauser posted image user posted image

Ja v ponedeljek je finale......goran je že notri......user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.12.2009 21:21:47   
arabela*
no skratka....danessva šla z mojim po otroke k nam....

in potem me začne fotr napadat vpričo vseh...da kaj si jaz mislim,zakaj ne pustim A prespat tam in bla bla bla,češ da kaj mora bit vedno tako kot jaz rečem,da so pa oni drek...user posted image ...pa češđ da sem jaz čudak..pa mu jaz rečem,da še večji živijo od mene..on pa meni,da ne da sem jaz največji čudak na svetu.....halo...sem mu rekla,da mene nihče ne bo silil,da naj jim dam otroka,da pa bi jo rade volje dala...ampak ko bom želela,ne na silo.In sem sedaj največji čudak user posted image
saj ne vem več,kaj si naj mislim.....
mogla sem si malo dušo spratuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.12.2009 21:27:07   
tasa_m

no skratka....danessva šla z mojim po otroke k nam....

in potem me začne fotr napadat vpričo vseh...da kaj si jaz mislim,zakaj ne pustim A prespat tam in bla bla bla,češ da kaj mora bit vedno tako kot jaz rečem,da so pa oni drek...user posted image ...pa češđ da sem jaz čudak..pa mu jaz rečem,da še večji živijo od mene..on pa meni,da ne da sem jaz največji čudak na svetu.....halo...sem mu rekla,da mene nihče ne bo silil,da naj jim dam otroka,da pa bi jo rade volje dala...ampak ko bom želela,ne na silo.In sem sedaj največji čudak user posted image
saj ne vem več,kaj si naj mislim.....
mogla sem si malo dušo spratuser posted image
ojoj, .. ma toti naši stari nas znajo ponavadi prav nore naret ej.. Itak so oni najbolj pametni, če pa kaj rečeš pa smo mi najbolj čudni.
Sicer pa si ti mma, in veš kaj je za tvojega otroka najbolje!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.12.2009 21:28:25   
botrca
Čer user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.12.2009 21:28:56   
botrca
Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bo kaj pomagalo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.12.2009 21:28:57   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ma ja...jaz sem tak vedno bila največje budalo v njihovih očeh.....pa zgleda sem še vedno

V sanjah ne upam pomislit,da bi jaz imela do svojih dveh pupic taki odnos,kot ga imajo oni do meneuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.