Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:46:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 si porihtala voziček? ne še v pon grem v pikapolonico.. Če ne boš dobila nadomestnega ti jaz lahko mojega posodim. Hvala, samo kaj bi pa ti pol mela? Sem že študirala, kaj bom naredla, če ne bom dobila nadomestnega. Pa mata 2 kolegici vozička, ki ju več ne rabita, pa sta ju obe ponujali, ko sem še bila . Tak da bom eno prosila, ko ju itak ne rabita ly, hvala ti za ponudbo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:59:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 si porihtala voziček? ne še v pon grem v pikapolonico.. Če ne boš dobila nadomestnega ti jaz lahko mojega posodim. Hvala, samo kaj bi pa ti pol mela? Sem že študirala, kaj bom naredla, če ne bom dobila nadomestnega. Pa mata 2 kolegici vozička, ki ju več ne rabita, pa sta ju obe ponujali, ko sem še bila . Tak da bom eno prosila, ko ju itak ne rabita ly, hvala ti za ponudbo Mam še jaz enega. Če ga nebi imela ti ga nebi ponujala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 11:06:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mam še jaz enega. Če ga nebi imela ti ga nebi ponujala. Aja, še enega maš Hvala ti vseeno. Če bom rabla, bom te prosila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 11:07:48
|
|
|
|
rina22
|
Kaj boste pa danes kaj kuhale? Meni se tak nič ne da Pa še nič si nisem iz skrinje vzela, ker sem mislila, da bom šla danes na šolo, pa sem mislila, da se bom doma najedla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 11:10:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijave Se boš prijavila eh, ne samo mi je finta gledat to oddajo, ko vidiš, kak vse ljudje živijo Jaz sem tudi rada to gledala. Ne moreš verjet kaj vse so ljudje pripravljeni priznat za denar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 11:19:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kaj boste pa danes kaj kuhale? Meni se tak nič ne da Pa še nič si nisem iz skrinje vzela, ker sem mislila, da bom šla danes na šolo, pa sem mislila, da se bom doma najedla Jaz nič. Dragi cel dan dela in bo šel tam kaj pojest, jaz pa grem zvečer na večerjo oz. prednovoletno čago z društvom SOS telefon in ne bom jedla še kosila prej , samo za Tineja bom nekaj skup vrgla na hitro. Ti pa napišem za prejšnje dni kaj smo imeli, če boš kako idejo dobila : pečena bedra, krompir, solata, kremna zelenjavna juha s krompirjem in domači keksi, dušena zelenjava s kus kusom in hrenovka, špinača in pire, paprikaš s korenčkom in testenine, krompirjev golaž, goveji zrezki v omaki in krompirjevi svaljki,kisla repa, pečenica in fižol,... Več se pa ne spomnim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 11:21:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijave Se boš prijavila eh, ne samo mi je finta gledat to oddajo, ko vidiš, kak vse ljudje živijo Jaz sem tudi rada to gledala. Ne moreš verjet kaj vse so ljudje pripravljeni priznat za denar. Ja, samo res. Pa včasih te prav šokira, kak ljudje živijo, pa - kak si lažejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 11:23:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kaj boste pa danes kaj kuhale? Meni se tak nič ne da Pa še nič si nisem iz skrinje vzela, ker sem mislila, da bom šla danes na šolo, pa sem mislila, da se bom doma najedla Jaz nič. Dragi cel dan dela in bo šel tam kaj pojest, jaz pa grem zvečer na večerjo oz. prednovoletno čago z društvom SOS telefon in ne bom jedla še kosila prej , samo za Tineja bom nekaj skup vrgla na hitro. Ti pa napišem za prejšnje dni kaj smo imeli, če boš kako idejo dobila : pečena bedra, krompir, solata, kremna zelenjavna juha s krompirjem in domači keksi, dušena zelenjava s kus kusom in hrenovka, špinača in pire, paprikaš s korenčkom in testenine, krompirjev golaž, goveji zrezki v omaki in krompirjevi svaljki,kisla repa, pečenica in fižol,... Več se pa ne spomnim. Zdaj si me pa taaaak lačno naredla Hvala ti za ideje Bom verjetno kar špinačo naredla - pa še hitro je Bom namesto govedine kar hrenovko skuhala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 11:28:14
|
|
|
|
ly117
|
Mi pa bomo imeli osliče in zeljno solato.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 11:30:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa bomo imeli osliče in zeljno solato. mmmmmmmm... Dobra ideja za naslednje dni. Rib že dolgo nismo imeli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 11:38:08
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa bomo imeli osliče in zeljno solato. mmmmmmmm... Dobra ideja za naslednje dni. Rib že dolgo nismo imeli. Mi tudi ne - je že skrajni čas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:04:40
|
|
|
|
marta82
|
Naj bi jih enkrat tedensko. Ampak dostikrat kakšen teden ven spustimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:10:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve z Lijo pa sva spali zdaj 2,5 ure . Zdaj sva se na hitro najedli zdaj pa šibava ven, da bova vsaj malo zunaj Se tipkamo kaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:10:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa bomo imeli osliče in zeljno solato. mmmm.. dobra ideja. To bo verjetno kar jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:11:03
|
|
|
|
ly117
|
Vreme se je polepšalo zato pa boma midva vseeno šla malo ven.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:13:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve z Lijo pa sva spali zdaj 2,5 ure . Zdaj sva se na hitro najedli zdaj pa šibava ven, da bova vsaj malo zunaj Pridne.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:16:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kaj boste pa danes kaj kuhale? Jaz imam pečena krilca in mehiško solato, Jan pa piščančjo juhico s kruhom in knedlčki.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:18:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vreme se je polepšalo zato pa boma midva vseeno šla malo ven. Ki pa to vidiš ? Tu je brezvezno in ni mi danes nikamor za it
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:18:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve z Lijo pa sva spali zdaj 2,5 ure . Zdaj sva se na hitro najedli zdaj pa šibava ven, da bova vsaj malo zunaj Pridne. se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:22:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ti pa napišem za prejšnje dni kaj smo imeli, če boš kako idejo dobila : pečena bedra, krompir, solata, kremna zelenjavna juha s krompirjem in domači keksi, dušena zelenjava s kus kusom in hrenovka, špinača in pire, paprikaš s korenčkom in testenine, krompirjev golaž, goveji zrezki v omaki in krompirjevi svaljki,kisla repa, pečenica in fižol,... Več se pa ne spomnim. fižolova mineštra, makaronflajš, špagete z mletim mesom, enolončnica s sladkim zeljem, rižota, zrezki (bilo kakšni) v gobovi omaki, gobova kremna juha, cvetačna kremna juha, brokolijeva kremna juha...pa še pa še...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:25:23
|
|
|
|
rina22
|
Meni se je pa zdaj taaaaak začelo dremat, ko je Timeja pod tem lokom Zdaj grem nekaj malega pojest, pol pa tak pride moj domov Uživajte pa se tipkamo kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:26:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ti pa napišem za prejšnje dni kaj smo imeli, če boš kako idejo dobila : pečena bedra, krompir, solata, kremna zelenjavna juha s krompirjem in domači keksi, dušena zelenjava s kus kusom in hrenovka, špinača in pire, paprikaš s korenčkom in testenine, krompirjev golaž, goveji zrezki v omaki in krompirjevi svaljki,kisla repa, pečenica in fižol,... Več se pa ne spomnim. fižolova mineštra, makaronflajš, špagete z mletim mesom, enolončnica s sladkim zeljem, rižota, zrezki (bilo kakšni) v gobovi omaki, gobova kremna juha, cvetačna kremna juha, brokolijeva kremna juha...pa še pa še... najaaaaaaaamiiiiiiii, njaaaaaaaaamiiiiiiiii, njaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 12:36:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uživajte pa se tipkamo kaj enako
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 14:49:41
|
|
|
|
arabela*
|
Midva pa sva imela joto,kar iz piksne in posebej še slanino zraven zdaj pa malo rihtam poverpoint,da ga oddam......tadruga naloga je pa pretežka in se mi ne ljubi Zvečer pa tak po otroke....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 15:56:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kaj boste pa danes kaj kuhale? Jaz imam pečena krilca in mehiško solato, Jan pa piščančjo juhico s kruhom in knedlčki. botrca a ti za Jana stalno vse posebej kuhaš? Jaz za Lijo kuham enako kot za naju. Nil več posebej. Razen, če imava kak pasulj ali pa tortilje, pico, pol ji naredim nekaj, drugače pa nič več.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.