|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
4.12.2009 10:46:02   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Rina22 si porihtala voziček?

ne šeuser posted image v pon grem v pikapolonico..

Če ne boš dobila nadomestnega ti jaz lahko mojega posodim.

Hvala, samo kaj bi pa ti pol mela?

Sem že študirala, kaj bom naredla, če ne bom dobila nadomestnega. Pa mata 2 kolegici vozička, ki ju več ne rabita, pa sta ju obe ponujali, ko sem še bila user posted image . Tak da bom eno prosila, ko ju itak ne rabitauser posted image

ly, hvala ti za ponudbouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
4.12.2009 10:59:23   
ly117

Rina22 si porihtala voziček?

ne šeuser posted image v pon grem v pikapolonico..

Če ne boš dobila nadomestnega ti jaz lahko mojega posodim.

Hvala, samo kaj bi pa ti pol mela?

Sem že študirala, kaj bom naredla, če ne bom dobila nadomestnega. Pa mata 2 kolegici vozička, ki ju več ne rabita, pa sta ju obe ponujali, ko sem še bila user posted image . Tak da bom eno prosila, ko ju itak ne rabitauser posted image

ly, hvala ti za ponudbouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mam še jaz enega. Če ga nebi imela ti ga nebi ponujala. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.12.2009 11:06:35   
rina22

Mam še jaz enega. Če ga nebi imela ti ga nebi ponujala. user posted image

Aja, še enega mašuser posted image Hvala ti vseeno. Če bom rabla, bom te prosilauser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
4.12.2009 11:07:48   
rina22
Kaj boste pa danes kaj kuhale? Meni se tak nič ne dauser posted image user posted image Pa še nič si nisem iz skrinje vzela, ker sem mislila, da bom šla danes na šolo, pa sem mislila, da se bom doma najedlauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
4.12.2009 11:10:12   
marta82

Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijaveuser posted image user posted image

Se boš prijavilauser posted image

eh, neuser posted image user posted image user posted image samo mi je finta gledat to oddajo, ko vidiš, kak vse ljudje živijouser posted image

Jaz sem tudi rada to gledala. Ne moreš verjet kaj vse so ljudje pripravljeni priznat za denar.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
4.12.2009 11:19:47   
marta82

Kaj boste pa danes kaj kuhale? Meni se tak nič ne dauser posted image user posted image Pa še nič si nisem iz skrinje vzela, ker sem mislila, da bom šla danes na šolo, pa sem mislila, da se bom doma najedlauser posted image

Jaz nič. Dragi cel dan dela in bo šel tam kaj pojest, jaz pa grem zvečer na večerjo oz. prednovoletno čago z društvom SOS telefon in ne bom jedla še kosila prej , samo za Tineja bom nekaj skup vrgla na hitro.

Ti pa napišem za prejšnje dni kaj smo imeli, če boš kako idejo dobilauser posted image : pečena bedra, krompir, solata, kremna zelenjavna juha s krompirjem in domači keksi, dušena zelenjava s kus kusom in hrenovka, špinača in pire, paprikaš s korenčkom in testenine, krompirjev golaž, goveji zrezki v omaki in krompirjevi svaljki,kisla repa, pečenica in fižol,... Več se pa ne spomnim.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
4.12.2009 11:21:46   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijaveuser posted image user posted image

Se boš prijavilauser posted image

eh, neuser posted image user posted image user posted image samo mi je finta gledat to oddajo, ko vidiš, kak vse ljudje živijouser posted image

Jaz sem tudi rada to gledala. Ne moreš verjet kaj vse so ljudje pripravljeni priznat za denar.

Ja, samo res. Pa včasih te prav šokira, kak ljudje živijo, pa - kak si lažejo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.12.2009 11:23:18   
rina22

Jaz nič. Dragi cel dan dela in bo šel tam kaj pojest, jaz pa grem zvečer na večerjo oz. prednovoletno čago z društvom SOS telefon in ne bom jedla še kosila prej , samo za Tineja bom nekaj skup vrgla na hitro.

Ti pa napišem za prejšnje dni kaj smo imeli, če boš kako idejo dobilauser posted image : pečena bedra, krompir, solata, kremna zelenjavna juha s krompirjem in domači keksi, dušena zelenjava s kus kusom in hrenovka, špinača in pire, paprikaš s korenčkom in testenine, krompirjev golaž, goveji zrezki v omaki in krompirjevi svaljki,kisla repa, pečenica in fižol,... Več se pa ne spomnim.user posted image

Zdaj si me pa taaaak lačno naredlauser posted image user posted image Hvala ti za idejeuser posted image user posted image Bom verjetno kar špinačo naredla - pa še hitro jeuser posted image Bom namesto govedine kar hrenovko skuhalauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.12.2009 11:28:14   
ly117
Mi pa bomo imeli osliče in zeljno solato.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.12.2009 11:30:44   
marta82

mmmmmmmm...
Dobra ideja za naslednje dni.user posted image Rib že dolgo nismo imeli.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.12.2009 11:38:08   
rina22

mmmmmmmm...
Dobra ideja za naslednje dni.user posted image Rib že dolgo nismo imeli.

Mi tudi ne - je že skrajni časuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.12.2009 12:04:40   
marta82
Naj bi jih enkrat tedensko. Ampak dostikrat kakšen teden ven spustimo.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.12.2009 12:10:20   
tasa_m
Midve z Lijo pa sva spali zdaj 2,5 ure . Zdaj sva se na hitro najedli zdaj pa šibava ven, da bova vsaj malo zunaj 

Se tipkamo kaj..

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.12.2009 12:10:55   
tasa_m

mmmm.. dobra ideja. To bo verjetno kar jutri. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.12.2009 12:11:03   
ly117
Vreme se je polepšalo zato pa boma midva vseeno šla malo ven.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
4.12.2009 12:13:42   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Midve z Lijo pa sva spali zdaj 2,5 ure . Zdaj sva se na hitro najedli zdaj pa šibava ven, da bova vsaj malo zunaj 

Pridne.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
4.12.2009 12:16:55   
botrca

Kaj boste pa danes kaj kuhale?

Jaz imam pečena krilca in mehiško solato, Jan pa piščančjo juhico s kruhom in knedlčki.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
4.12.2009 12:18:21   
botrca

Vreme se je polepšalo zato pa boma midva vseeno šla malo ven.

Ki pa to vidišuser posted image ? Tu je brezvezno in ni mi danes nikamor za ituser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
4.12.2009 12:18:46   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pridne.

se strinjam user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
4.12.2009 12:22:25   
botrca

fižolova mineštra, makaronflajš, špagete z mletim mesom, enolončnica s sladkim zeljem, rižota, zrezki (bilo kakšni) v gobovi omaki, gobova kremna juha, cvetačna kremna juha, brokolijeva kremna juha...pa še pa še...user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
4.12.2009 12:25:23   
rina22
Meni se je pa zdaj taaaaak začelo dremat, ko je Timeja pod tem lokomuser posted image Zdaj grem nekaj malega pojest, pol pa tak pride moj domovuser posted image user posted image user posted image

Uživajte pa se tipkamo kajuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
4.12.2009 12:26:06   
rina22

fižolova mineštra, makaronflajš, špagete z mletim mesom, enolončnica s sladkim zeljem, rižota, zrezki (bilo kakšni) v gobovi omaki, gobova kremna juha, cvetačna kremna juha, brokolijeva kremna juha...pa še pa še...user posted image

najaaaaaaaamiiiiiiii, njaaaaaaaaamiiiiiiiii, njaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiii

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
4.12.2009 12:36:00   
botrca

Uživajte pa se tipkamo kajuser posted image

enako user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
4.12.2009 14:49:41   
arabela*
Midva pa sva imela joto,kar iz piksne in posebej še slanino zravenuser posted image

zdaj pa malo rihtam poverpoint,da ga oddam......tadruga naloga je pa pretežka in se mi ne ljubiuser posted image

Zvečer pa tak po otroke....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
4.12.2009 15:56:01   
tasa_m

Kaj boste pa danes kaj kuhale?

Jaz imam pečena krilca in mehiško solato, Jan pa piščančjo juhico s kruhom in knedlčki.

botrca a ti za Jana stalno vse posebej kuhaš? user posted image
Jaz za Lijo kuham enako kot za naju. Nil več posebej. Razen, če imava kak pasulj ali pa tortilje, pico, pol ji naredim nekaj, drugače pa nič več.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.