Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 9:00:35
|
|
|
|
rina22
|
jutro matcar, za neprespano noč saraya, zate za včerajšnji dogodek upam, da se danes že bolje počutiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 9:01:22
|
|
|
|
rina22
|
botrca, hvala za slasten zajtrk in kavico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 9:12:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro rina.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 9:26:17
|
|
|
|
ly117
|
Grem v šoping. No moja mama gre pa rabi taxista.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:03:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, hvala za slasten zajtrk in kavico malenkost
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:04:13
|
|
|
|
botrca
|
Kaj kuhate danes? Mi imamo krompirjev zos in hrenovke, Jan puranje meso in juhico. Lep dan .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:27:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Mi imamo krompirjev zos in hrenovke mi tudi
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:29:24
|
|
|
|
arabela*
|
Hij hoj..... smo bili leteči že danes.......zjutraj v trgovini,pa v Mullerju po plenice(bdw...imajo akcijo)...zaloge pa tak nič ,potem pa še smo šli labode nafujtrat. Sedaj pa sva z M sami,je zaspala, A je pri tašči,moj pa na je šel sedaj na dirko
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:30:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, zate za včerajšnji dogodek upam, da se danes že bolje počutiš hvala ....ma ja bom že preživela...če sem do sedaj cel lajf..še bom včerajšnji dan
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:32:27
|
|
|
|
arabela*
|
No...danes če bo M znosna bova malo na relaks,čeprav bi morala delat za šolo.....imam full enih vprašanj za rešit ,pa ne vem,če bo izvedljivo.....drugače se bova pa igrale Zvečer pa malo kmete pogledam,potem pa je tak že noč (bdw....Goran in Artur sta v finalu)
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:34:05
|
|
|
|
marta82
|
Hej punce. Na hitro prebrala, upam da nisem kaj ven spustila. Saraya boljše je bit čudak kot pa dolgočasen povprečnež. Super za Gajo. sem ful vesela. Sem še kaj pomembnega spustila pri branju? Jaz zabušavam, možek kuha kosilo (piščančja bedrca in riž). Popoldan bomo pa šli malo nazrak. Pa pogledat moram Survivera od včeraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:34:12
|
|
|
|
arabela*
|
če ima slučajno katera pri roki kake fajn verze in misli za abrahama....se priporočam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:34:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya boljše je bit čudak kot pa dolgočasen povprečnež.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 13:35:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz zabušavam, možek kuha kosilo (piščančja bedrca in riž). priden...........
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 15:57:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Hij hoj..... smo bili leteči že danes.......zjutraj v trgovini,pa v Mullerju po plenice(bdw...imajo akcijo)...zaloge pa tak nič ,potem pa še smo šli labode nafujtrat. Sedaj pa sva z M sami,je zaspala, A je pri tašči,moj pa na je šel sedaj na dirko katere pa? Ker smo mi tudi bili v Mullerju pa jih nismo dobili v akciji. Plačali smo 14,95€.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 16:10:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če ima slučajno katera pri roki kake fajn verze in misli za abrahama....se priporočam Verzi - Verzi za abrahama Verzi za Abrahama Verzi za Abrahama - Verzi.com
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 16:10:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan. Evo dopoldan nismo šli na Miklavža, ker se je ata tak dolgo rihtal, da smo ga zamudili. Smo pa z Lijo atija peljali mal v Mullerja, Dma pa še v Interspara. Sem ga tak dolgo mučla, da je popustil in kupil na koncu Britta vrč. Zdaj nebom rabla več vode za Lijo kupovat, za AM. Zdaj pa Lija panča, Tomaž pa gre počasi na roj,dan, tak da bova sami doma vso noč. Ker bo ta RD trajal do jutranjih ur Jah, veseli december je tu..nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 17:03:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Hij hoj..... smo bili leteči že danes.......zjutraj v trgovini,pa v Mullerju po plenice(bdw...imajo akcijo)...zaloge pa tak nič ,potem pa še smo šli labode nafujtrat. Sedaj pa sva z M sami,je zaspala, A je pri tašči,moj pa na je šel sedaj na dirko katere pa? Ker smo mi tudi bili v Mullerju pa jih nismo dobili v akciji. Plačali smo 14,95€. baby dry...ampak mali pakli+ vsi ostali mali pakli plenic pampers
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 17:06:43
|
|
|
|
arabela*
|
meni se bo pa zmešalo zraven moje drage m danes.Cel dopoldan vse okej...odkar sva same,pa katastrofa.ko se je zbudila ob dveh,pa do sedaj se pizdi in vzganja ipiko,ker je nimam na rokah......pa vseskozi govori mama mama mama in to s takim tonom ubogim...pa joka zraven....Pa na postlo mi gre in skače gor,pa iz omar mi stvari vlači,skratka zdaj se ravno dere ko da jo koljem...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.12.2009 17:07:15 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 17:08:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan. Evo dopoldan nismo šli na Miklavža, ker se je ata tak dolgo rihtal, da smo ga zamudili.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 17:14:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Hij hoj..... smo bili leteči že danes.......zjutraj v trgovini,pa v Mullerju po plenice(bdw...imajo akcijo)...zaloge pa tak nič ,potem pa še smo šli labode nafujtrat. Sedaj pa sva z M sami,je zaspala, A je pri tašči,moj pa na je šel sedaj na dirko katere pa? Ker smo mi tudi bili v Mullerju pa jih nismo dobili v akciji. Plačali smo 14,95€. baby dry...ampak mali pakli+ vsi ostali mali pakli plenic pampers joj, kaj nisem prej tega videla. Mi pa smo vzeli kar velik paket, da mam zdaj 2.meseca mir. Imam spet polnoooo zaloge (2 mala paketa in 3. velike)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 17:15:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni se bo pa zmešalo zraven moje drage m danes.Cel dopoldan vse okej...odkar sva same,pa katastrofa.ko se je zbudila ob dveh,pa do sedaj se pizdi in vzganja ipiko,ker je nimam na rokah......pa vseskozi govori mama mama mama in to s takim tonom ubogim...pa joka zraven....Pa na postlo mi gre in skače gor,pa iz omar mi stvari vlači,skratka zdaj se ravno dere ko da jo koljem... bit če bolje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 17:16:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve pa se greva najest-pop.malica (keksolino) pol pa šibava v trgovino po miklavža za ateja. Greva kar z avtom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 17:17:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan. Evo dopoldan nismo šli na Miklavža, ker se je ata tak dolgo rihtal, da smo ga zamudili. ja če pa je res..če pa je huje kot baba, rabi tak dugo , da se jaz vmes porihtam pa še Lijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 5.12.2009 18:16:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bit če bolje naj se ti besede pozlatijo Še zdaj se dere...je v stajici,ker ko jo ven vzamem,me prime za roko in me vodi po stanovanju,ni šans,da me spusti iz oči,pa asica je ugotovila novo igro...stole zvleče po celi sobi,pa hodi pod mizo ...vse dokler glava ne faše.....potem pa spet jok in stok
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.12.2009 18:17:08 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.