|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
5.12.2009 9:00:35   
rina22
jutrouser posted image

matcar, za neprespano nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saraya, zate za včerajšnji dogodekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da se danes že bolje počutišuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
5.12.2009 9:01:22   
rina22
botrca, hvala za slasten zajtrk in kavicouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
5.12.2009 9:12:58   
ly117
Jutro rina.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
5.12.2009 9:26:17   
ly117
Grem v šoping. No moja mama gre pa rabi taxista. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
5.12.2009 13:03:19   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

botrca, hvala za slasten zajtrk in kavicouser posted image

malenkost user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
5.12.2009 13:04:13   
botrca
Kaj kuhate danes?

Mi imamo krompirjev zos in hrenovke, Jan puranje meso in juhico.

Lep danuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
5.12.2009 13:27:31   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj kuhate danes?

Mi imamo krompirjev zos in hrenovkeuser posted image

mi tudiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
5.12.2009 13:29:24   
arabela*
Hij hoj.....

smo bili leteči že danes.......zjutraj v trgovini,pa v Mullerju po plenice(bdw...imajo akcijo)...zaloge pa tak ničuser posted image ,potem pa še smo šli labode nafujtrat.
Sedaj pa sva z M sami,je zaspala, A je pri tašči,moj pa na je šel sedaj na dirkouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
5.12.2009 13:30:24   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

saraya, zate za včerajšnji dogodekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da se danes že bolje počutišuser posted image user posted image

hvala user posted image ....ma ja bom že preživela...če sem do sedaj cel lajf..še bom včerajšnji danuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
5.12.2009 13:32:27   
arabela*
No...danes če bo M znosna bova malo na relaks,čeprav bi morala delat za šolo.....imam full enih vprašanj za rešituser posted image ,pa ne vem,če bo izvedljivo.....drugače se bova pa igraleuser posted image

Zvečer pa malo kmete pogledam,potem pa je tak že nočuser posted image (bdw....Goran in Artur sta v finalu)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
5.12.2009 13:34:05   
marta82
Hej punce. Na hitro prebrala, upam da nisem kaj ven spustila.
Saraya boljše je bit čudak kot pa dolgočasen povprečnež.
Super za Gajo. sem ful vesela.
Sem še kaj pomembnega spustila pri branju?

Jaz zabušavam, možek kuha kosilo (piščančja bedrca in riž). Popoldan bomo pa šli malo nazrak. Pa pogledat moram Survivera od včeraj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
5.12.2009 13:34:12   
arabela*
če ima slučajno katera pri roki kake fajn verze in misli za abrahama....se priporočamuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
5.12.2009 13:34:50   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Saraya boljše je bit čudak kot pa dolgočasen povprečnež.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
5.12.2009 13:35:35   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz zabušavam, možek kuha kosilo (piščančja bedrca in riž).

priden...........user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.12.2009 15:57:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Hij hoj.....

smo bili leteči že danes.......zjutraj v trgovini,pa v Mullerju po plenice(bdw...imajo akcijo)...zaloge pa tak ničuser posted image ,potem pa še smo šli labode nafujtrat.
Sedaj pa sva z M sami,je zaspala, A je pri tašči,moj pa na je šel sedaj na dirkouser posted image
katere pa? Ker smo mi tudi bili v Mullerju pa jih nismo dobili v akciji. Plačali smo 14,95€.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.12.2009 16:10:15   
botrca

če ima slučajno katera pri roki kake fajn verze in misli za abrahama....se priporočamuser posted image

Verzi - Verzi za abrahama
Verzi za Abrahama
Verzi za Abrahama - Verzi.com

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.12.2009 16:10:54   
tasa_m
Dan.
Evo dopoldan nismo šli na Miklavža, ker se je ata tak dolgo rihtal, da smo ga zamudili. user posted image
Smo pa z Lijo atija peljali mal v Mullerja, Dma pa še v Interspara. Sem ga tak dolgo mučla, da je popustil in kupil na koncu Britta vrč. Zdaj nebom rabla več vode za Lijo kupovat, za AM. user posted image

Zdaj pa Lija panča, Tomaž pa gre počasi na roj,dan, tak da bova sami doma vso noč. Ker bo ta RD trajal do jutranjih ur user posted image Jah, veseli december je tu..nimaš kaj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
5.12.2009 17:03:55   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Hij hoj.....

katere pa? Ker smo mi tudi bili v Mullerju pa jih nismo dobili v akciji. Plačali smo 14,95€.

baby dry...ampak mali pakli+ vsi ostali mali pakli plenic pampersuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
5.12.2009 17:06:43   
arabela*
meni se bo pa zmešalo zraven moje drage m danes.Cel dopoldan vse okej...odkar sva same,pa katastrofa.ko se je zbudila ob dveh,pa do sedaj se pizdi in vzganja ipiko,ker je nimam na rokah......pa vseskozi govori mama mama mama in to s takim tonom ubogim...pa joka zraven....Pa na postlo mi gre in skače gor,pa iz omar mi stvari vlači,skratka zdaj se ravno dere ko da jo koljem...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.12.2009 17:07:15 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
5.12.2009 17:08:07   
arabela*

Dan.
Evo dopoldan nismo šli na Miklavža, ker se je ata tak dolgo rihtal, da smo ga zamudili. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
5.12.2009 17:14:52   
tasa_m

Hij hoj.....

baby dry...ampak mali pakli+ vsi ostali mali pakli plenic pampersuser posted image
joj, kaj nisem prej tega videla. Mi pa smo vzeli kar velik paket, da mam zdaj 2.meseca mir. Imam spet polnoooo zaloge user posted image user posted image user posted image (2 mala paketa in 3. velike)user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
5.12.2009 17:15:28   
tasa_m

meni se bo pa zmešalo zraven moje drage m danes.Cel dopoldan vse okej...odkar sva same,pa katastrofa.ko se je zbudila ob dveh,pa do sedaj se pizdi in vzganja ipiko,ker je nimam na rokah......pa vseskozi govori mama mama mama in to s takim tonom ubogim...pa joka zraven....Pa na postlo mi gre in skače gor,pa iz omar mi stvari vlači,skratka zdaj se ravno dere ko da jo koljem...user posted image
bit če bolje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
5.12.2009 17:16:20   
tasa_m
Midve pa se greva najest-pop.malica (keksolino) pol pa šibava v trgovino po miklavža za ateja. Greva kar z avtom user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
5.12.2009 17:17:22   
tasa_m

Dan.

ja če pa je res..če pa je huje kot baba, rabi tak dugouser posted image , da se jaz vmes porihtam pa še Lijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
5.12.2009 18:16:51   
arabela*

bit če bolje user posted image

naj se ti besede pozlatijouser posted image
Še zdaj se dere...je v stajici,ker ko jo ven vzamem,me prime za roko in me vodi po stanovanju,ni šans,da me spusti iz oči,pa asica je ugotovila novo igro...stole zvleče po celi sobi,pa hodi pod mizouser posted image ...vse dokler glava ne faše.....potem pa spet jok in stokuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.12.2009 18:17:08 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.