Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 8:44:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak kofe sem spila...zdaj pa grem smrkljice porihtat...gresta potem k babici se tipkamo Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:04:44
|
|
|
|
rina22
|
Malo sem pozna s tem, vem.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:06:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro rina.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:07:32
|
|
|
|
rina22
|
Za vse, ki ste slabo spale...... Jaz sem se pa tak naspala (ko bi le trajalo..). Timeja je zaspala ob 22h, pa je spala do 7h, zdaj je pa spet zaspala Jaz sem pa koooooončno dobila tega ljubega ravnatelja Sva se zmenila, kdaj naj pridem, pa mentorico mi je tudi že določo, tak da - bo Nisem včeraj nič do neta prišla zvečer, ko ste se menile za kavico - niti ne bi vedla, če bom lahko prišla ali ne, ker nisem vedla, ali bom mogla danes it do ravnatelja ali ne. Pa sem ga komaj danes zjutraj dobla na tel. Tak da, čez 14 dni, če boste šle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:15:50
|
|
|
|
matcar
|
dan...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:17:42
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,mi je dala diagnozo izčrpanost,Ly je pač po domače povedala .Ma,odkrito povedano sploh nimam apetita jest,jem samo tolko,ker pač morem. Saj bo,če ne prej,pa drugo leto.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:21:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,mi je dala diagnozo izčrpanost,Ly je pač po domače povedala .Ma,odkrito povedano sploh nimam apetita jest,jem samo tolko,ker pač morem. Saj bo,če ne prej,pa drugo leto. Bo, bo.... Zate, da čimprej ozdraviš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:21:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,mi je dala diagnozo izčrpanost,Ly je pač po domače povedala .Ma,odkrito povedano sploh nimam apetita jest,jem samo tolko,ker pač morem. Saj bo,če ne prej,pa drugo leto. Matcar pozabla si pred ly dodat Dr.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:22:22
|
|
|
|
ly117
|
Rina ti greš danes kaj ven z Timejo?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:24:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina ti greš danes kaj ven z Timejo? Ja, namen mamo danes it malo bolj pozno, da bi malo lučke vidli, ker je danes začuda moj doma. No, zdaj je do 13h na faxu. No, bomo vidli, kak bo.. Če bomo pa šle kaj prej, pa ti sms-am
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:27:10
|
|
|
|
ly117
|
Saj če se vreme ne bo zbrihtalo ne bom šla. Razen če me boš sms-ala . Se mi ni danes za nič.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 9:29:37
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj če se vreme ne bo zbrihtalo ne bom šla. Razen če me boš sms-ala . Se mi ni danes za nič. Meni tudi ni za nič Pa tak je mrzlo.. Sem šla zjutraj v Mercator pa me je full zazeblo Če bom šla kaj prej, ti bom ziher poslala sms - sem si zdaj shranila št.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:10:26
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:12:32
|
|
|
|
rina22
|
jutro, botrca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:14:52
|
|
|
|
botrca
|
Mi smo kar dobro spali do 4.30 pol je Jan spal pri meni in je 1h rabil da je nazaj zaspal. Pa sva zategnila do 8.30. Kak je pasalo. Zdaj pa še to malo kave spijem pa moram kuhinjo pospravit, pa mi ni za nič. Pa še vreme je ...dež je napovedan. Mrzlo je...sovražim zimo .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:16:10
|
|
|
|
botrca
|
Smo šli včeraj kupovat darila za moja nečaka (in krščenca) za Božička. Kako je vse drago...saj ni res kako hočejo na otrokih služit banda lopovska.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:16:11
|
|
|
|
rina22
|
Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijave
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:16:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Smo šli včeraj kupovat darila za moja nečaka (in krščenca) za Božička. Kako je vse drago...saj ni res kako hočejo na otrokih služit banda lopovska. Res je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:20:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mrzlo je...sovražim zimo . Jaz tudi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:21:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijave Nop.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:32:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijave Se boš prijavila
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:33:34
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 si porihtala voziček?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:33:56
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijave Se boš prijavila eh, ne samo mi je finta gledat to oddajo, ko vidiš, kak vse ljudje živijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:34:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 si porihtala voziček? ne še v pon grem v pikapolonico..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 4.12.2009 10:37:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 si porihtala voziček? ne še v pon grem v pikapolonico.. Če ne boš dobila nadomestnega ti jaz lahko mojega posodim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.