nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (1.12.2009 8:13:52)
|
Dobro jutro. Se oglašam po dolgem času, ampak smo v razsulu. No neprestano smo nekje na obhodu, pa Nika njene dodatne dejavnosti, pa jaz sem začela s tečajem ANG (aja da vam povem, da sem pisala test in sem se uvrstila v nadaljevalni tečaj), skratka tempo za p..... Pojavil se mi je tudi velik problem, moj [sm=modricrtici.gif][sm=duda.gif] ponoči nori ou. poje iz ene zize se nekaj zvija, mu dam še drugo se spet zvija, in na koncu ga moram nosit, da mi po eni uri zaspi. To se nam sedaj dogaja že nekaj dni....pa zvečer isto, čez dan pa je o.k....pa še nekaj, noče flaške, enostavno je ne potegne (samo enkrat jo je) in notri je moje mleko in včeraj ko sem bila na ANG me je moj klical naj hitro pridem, ker noče jest po flaški in se dere....KAJ NAJ NAREDIM? Drugače pa vas vse lepo potdravljam, poljubčkam, za nazaj ne bom brala, ker potem sem lahko cel dan tu gor!!!!![sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Spomnila sem se edino, da je imela TASA 18 let....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!! IN DOSTI S.....E.....X.....A (to je baje sindrom sreče)[sm=smiley36.gif] Ej Vitabela kako kaj hujšanje in še kolesariŠ???
|
|
|
|