Čer. Smo se danes kar malo namatrali, da je pikec zaspal. Ga zadnje tri dni nekaj sračka. Sva bila malo razvajena.[sm=smiley1.gif] Ni hudega, ampak zgleda kot da ga je začel dajat strah pred ločitvijo, me močno drži, joče ko ga odložim in steguje roke proti meni.
Mene pa zanima kaj se skriva pod to cenzuro?[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Ne poznam nobene kletvice na ma...[sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif]
ja pa veš da se iz različnih razlogov ne smem grdo izražat. ste še tu?
Zdaj ko so reklame smo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
pa mislite da bom kdaj prilezla do petih zvezdic s takim čvekom? ha? kje ste? pol ko bom pa jaz šla otroka v posteljo spravljat se bote pa vse nagrupirale tu gor. taj pa naj jutri zjutraj spet berem ko blesava zraven kavice, ko mam še rdeče oči pa vse narobe berem [sm=smiley23.gif] pol se pa bote čudle če bom na kafe prišla v četrtek pa matcar po telefonu buzerirala da nobene ni na kavici [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Mene pa zanima kaj se skriva pod to cenzuro?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ne poznam nobene kletvice na ma...[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]
ja pa veš da se iz različnih razlogov ne smem grdo izražat. ste še tu?
ah pa lej, meni vse kar že samo diši po kletvici je kletvica. lahko pa ti našteješ vse, ki ti niso na ma, pol boma pa ugotavljale [sm=jezicek.gif] Vem vem.[sm=smiley1.gif] Saj ravno to. Pa ne poznam nobene grde bessede na ma...
uf zadnji post berite med vrticami [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]javascript:void(AddText('[sm=jezicek.gif]'))
Nič se nismo dokončno dogovorile. Tasa je nekaj omenjala da bi prišle k njej domov, vendar potem je vse potihnilo[sm=smiley36.gif]. Drugače smo pa sprejele predlog, da so petki stalnica za kavico.
uf zadnji post berite med vrticami [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]javascript:void(AddText('[sm=jezicek.gif]'))