rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (1.12.2009 9:21:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella hm kaj pa če bi ga probala zbudit preden greš spat in ga še enkrat nahraniš? naša zaspi ob točno 19.00 ko urica. pa sva jo puščala tako, pa se nama je zbujala tudi do 2x na noč, neke take urice ko tvoj. zdaj pa jo zrihtama tik pred najinim spanjem to je ob 22.30 pa nama spi potem do 5 ali 6 predvčerajšnjim pa celo do pol osmih [sm=bravo.gif] To sem tudi jaz parkrat probala, pa je bil učinek ravno nasproten[sm=smiley13.gif] Jaz bom pa pop[sm=smiley35.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Kličem tega ravnatelja, pa ga kar ni, ko bluzi nekje po šoli[sm=smiley13.gif] Pozneje, ko pa bo Timeja začela zganjat norčije, pa ga ne bom mogla klicat, ko bo mogoče že v pisarni[sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ne obupaj, sigurno ga boš dobla!!!!! držim pesti! Sem že tak jezna, res[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|