|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
30.11.2009 19:38:26   
ly117
L je pravkar zaspal jaz sem pa pri večerji. Sem nama naredila tunin (domač)  namaz z jajčki.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.11.2009 20:12:14   
arabela*
čeruser posted image

No, pri nas nič novega. Bila v šoli dom sedmih,nato še v štacuno in domov otroke rihtat...Trenutno je mir...bomo vidli,kako dolgo....Za učit se imam toliko,da se mi meša,pišem v četrtek in še knjige niti odprla nisem,ker se mi ne dauser posted image ..

Danes sem nabavla razkužilo ,je prav fensi špensi,pa tako lepo diši,da me že sam vonj pritegne...Aja pa tiste nove vlažilne robčke sem v mullerju kupla,ko so suhiuser posted image ...škoda tista dva ojra...ampak dišijo pa fajnuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.11.2009 20:12:47   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinaj ima pa danes že 10 mesecev.user posted image Kako čas beži.user posted image

čestitkeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 953
30.11.2009 20:16:10   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Aja pa tiste nove vlažilne robčke sem v mullerju kupla,ko so suhiuser posted image ...škoda tista dva ojra...ampak dišijo pa fajnuser posted image

user posted image user posted image user posted image

A, te so suhi?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 954
30.11.2009 20:16:15   
matcar
Čer!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 955
30.11.2009 20:17:25   
matcar
Tinej,vse najboljše ob 10.mesečnici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 956
30.11.2009 20:19:29   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Aja pa tiste nove vlažilne robčke sem v mullerju kupla,ko so suhiuser posted image ...škoda tista dva ojra...ampak dišijo pa fajnuser posted image

user posted image user posted image user posted image

A, te so suhi?

ma čudni skratka.....ko jih primeš je neko olje gor...ampak so brezveze.....saj pravim.....i svega i svašta so začeli delatuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 957
30.11.2009 20:20:39   
arabela*
Grem nekaj jest.......sendvič verjetno...sem si za spremembo kruh s semeni kuplauser posted image

Potem pa.....ja...gospodinje so danesuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
30.11.2009 20:21:25   
matcar
Jaz pa kuham 100/h,pa si temperature ne morem zmerit,ker imam digitalni termometer in mi skozi kaže 35.Sem si hotla kupit navadnega,pa ga niso meli v lekarniuser posted image user posted image user posted image .Me je kr malo strah,da nimam ki kake nove gripe,boli me vse ampak čisto vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 959
30.11.2009 20:21:59   
tasa_m
Dober večer in lahko noč obenem.

Gledam sosede, pol pa grem spat. Sem nekaj utrujena, pride jutri mami že zelo zgodaj na obisk in mi odpelje Lijo v Lenart, da bom se lahko naspala.

Lep večer..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 960
30.11.2009 20:22:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa kuham 100/h,pa si temperature ne morem zmerit,ker imam digitalni termometer in mi skozi kaže 35.Sem si hotla kupit navadnega,pa ga niso meli v lekarniuser posted image user posted image user posted image .Me je kr malo strah,da nimam ki kake nove gripe,boli me vse ampak čisto vse.
baje te ful kosti bolijo, ko imaš to novo gripo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 961
30.11.2009 20:23:09   
arabela*

ma digitalno so za v smeti.....tistih živosrebrnih več ni....so jih alkoholni namestili in še eni drugi....jaz sem ravno pred kratkim kuplauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 962
30.11.2009 20:25:33   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja vse boli enako oziroma veliko več kot pri navadni gripi....
Simptomi pa so lahko tud drugi,samo vročina,al pa samo grlo,nos,ali pa dražeč kašelj..tak da.....počivaj,če ti pa temperatura ne bo padla,pa pokliči k Zuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 963
30.11.2009 20:27:10   
arabela*
Aja matcar...pa še en velik znak na H1N1.....pljuča.....težko do sape prideš in zelo hitro se utrudišuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
30.11.2009 20:31:51   
ly117

Kosti te bolijo pri vsaki gripi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 965
30.11.2009 20:33:19   
ly117
Matcar en velik koš user posted image in user posted image , da bo čimprej bolje.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 966
30.11.2009 20:35:25   
matcar

ma digitalno so za v smeti.....tistih živosrebrnih več ni....so jih alkoholni namestili in še eni drugi....jaz sem ravno pred kratkim kuplauser posted image

Vem,da jih več ni,pa sploh ni važno,kaki,samo da je obični,ker je še najbolj ziher,

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
30.11.2009 20:38:57   
matcar

ja vse boli enako oziroma veliko več kot pri navadni gripi....
Simptomi pa so lahko tud drugi,samo vročina,al pa samo grlo,nos,ali pa dražeč kašelj..tak da.....počivaj,če ti pa temperatura ne bo padla,pa pokliči k Zuser posted image user posted image user posted image

Sem se že naročla danes,moram ju3 k njej popoldan.Če bom še živa!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
30.11.2009 20:39:26   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar en velik koš user posted image in user posted image , da bo čimprej bolje.

Hvala! Tudi vsem ostalim!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 969
30.11.2009 20:39:57   
ly117
Sem se že naročla danes,moram ju3 k njej popoldan.Če bom še živa!user posted image

Boš, boš. user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 970
30.11.2009 20:48:45   
arabela*
Grem jest.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 971
30.11.2009 20:49:22   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

mi naredi katera kak povzetek?

povzetek: menle smo se o Kmetiji in krožil je mail od Latoye in Janeza če se ne motimuser posted image . Če hočeš mi na zs daj mail ti ga pošljem.
Matcar je pokazala svojo novo frizuro, ki ji paše samo nasmejat se ni hotela,
Smo se večino časa potožle kak ne spimo...skoraj vseuser posted image . Kupujemo razkužilo za torbico 2€-50 ml. Matcar je kupila v lekarni imajo pa baje tudi na poštah.
Mislim da je to to. Naj še katera doda če sem kaj pozabla. Aja tasa_m je imela r.d., v sredo nas vabi k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh hvala za povzetek
1. mail me zanima. itak, dobiš zs
2. matcar bravo. jaz tut moram,
3. danes odlično spala od 22.30 do 6. 30 user posted image user posted image user posted image
4. razkužilo mamo
5. čestitam tasa. kje?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.11.2009 20:51:12   
vitabella

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 973
30.11.2009 20:52:12   
arabela*

katero imaš zdravnico M.K. mogoče?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 974
30.11.2009 20:53:21   
marta82
Čer. Smo se danes kar malo namatrali, da je pikec zaspal. Ga zadnje tri dni nekaj sračka. Sva bila malo razvajena.user posted image Ni hudega, ampak zgleda kot da ga je začel dajat strah pred ločitvijo, me močno drži, joče ko ga odložim in steguje roke proti meni.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.