Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:41:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Spet med zadnjimi objavami samo MEEEE Pa bomo spet imele obiske. Jau,majke mi! Firbci!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:42:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:43:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm:::::
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:44:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:45:56
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:46:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. Matcar pa vidiš da te malo zaje
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:46:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. PA TO ME JE ZANIMALO,KAKO FIRMO JE KUPLA.......................!!!!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:46:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje???? Pod zadnjimi objavami je reklama!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:47:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje???? Tam na desni strani, koimajo razne oglase.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:47:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje???? Pod zadnjimi objavami je reklama! kdo, kje kaj? NAj še men nekdo obrazloži..please
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:47:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. Matcar pa vidiš da te malo zaje Jao,majke,RES SI GA BOM KUPLA-BILOBIL NAMREČ!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:48:01
|
|
|
|
arabela*
|
Ob devetih je en film na kanalu A...grem malo zjat...zdaj pa še jest,sem lačna ko pes Pridem še nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:48:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Kje???? Pod zadnjimi objavami je reklama! kdo, kje kaj? NAj še men nekdo obrazloži..please naša P bo na forumu gostja naslednji teden!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:48:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ob devetih je en film na kanalu A...grem malo zjat...zdaj pa še jest,sem lačna ko pes Pridem še nazaj! Dober tek.Kai film je na A kanalu?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. Matcar pa vidiš da te malo zaje Jao,majke,RES SI GA BOM KUPLA-BILOBIL NAMREČ! nisem se ****.....sprva res nisem kužila kaj je AS....ampak firme ni povedla...zato sem bila besna
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar naša P bo na forumu gostja naslednji teden! Bo že v nedeljo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar naša P bo na forumu gostja naslednji teden! pediatrinja al kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaki zic je AS me zanima As je AvtoSedež!Štekaš zaj? MA KAKA FIRMA JE TO...PRI P:::::mm::::: Pa ni to firma,tumpa,okrajšava za avtozic je. Firma pa je Nania se mi zdi,kolko smo se menle danes. PA TO ME JE ZANIMALO,KAKO FIRMO JE KUPLA.......................!!!! Ok,no,ne me tepst zaj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:49:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ob devetih je en film na kanalu A...grem malo zjat...zdaj pa še jest,sem lačna ko pes Pridem še nazaj! Dober tek.Kai film je na A kanalu? ne vem,neki film...eh idi na spored gledat......bom vidla če bo sploh za gledat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:50:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisem se ****.....sprva res nisem kužila kaj je AS....ampak firme ni povedla...zato sem bila besna men firma ni važna..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:50:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar naša P bo na forumu gostja naslednji teden! pediatrinja al kaj? Jap!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:50:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisem se ****.....sprva res nisem kužila kaj je AS....ampak firme ni povedla...zato sem bila besna Te bi pa prej povedala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:50:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar naša P bo na forumu gostja naslednji teden! pediatrinja al kaj? P je pediatrinja,ja
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:51:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ob devetih je en film na kanalu A...grem malo zjat...zdaj pa še jest,sem lačna ko pes Pridem še nazaj! Dober tek.Kai film je na A kanalu? ne vem,neki film...eh idi na spored gledat......bom vidla če bo sploh za gledat Eh,ni mi,sem misla da veš naslov,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:51:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisem se ****.....sprva res nisem kužila kaj je AS....ampak firme ni povedla...zato sem bila besna men firma ni važna.. ja pa zanimalo me je pač,kaki zic si nabavla....zato sem vprašala.noooooooooo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?