Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:18:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem ,ker me gospodična kliče in se dere mama mamamammamama!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:18:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Ok.Jaz sem 3x prebrala,preden mi je potegnilo....Bilobil pa to...Sem že htela kupit danes eno škatlo,pa mi je blo nerodno rečt v lekarni
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:18:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa moram danes L pohvalit, je takoj zaspal se ni nič mantral tak kot prejšne dni. bravo Luka. Pr nam pa se dere v pojsli Zdaj je ata šel tja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:19:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Ok.Jaz sem 3x prebrala,preden mi je potegnilo....Bilobil pa to...Sem že htela kupit danes eno škatlo,pa mi je blo nerodno rečt v lekarni Pa ti to resno.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:19:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M noče spat spet...razgraja v stajici...enerije noooorroooo preveč Jaz pa moram danes L pohvalit, je takoj zaspal se ni nič mantral tak kot prejšne dni.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:19:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa moram danes L pohvalit, je takoj zaspal se ni nič mantral tak kot prejšne dni. bravo Luka. Pr nam pa se dere v pojsli Zdaj je ata šel tja.. Priden ata.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:19:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa moram danes L pohvalit, je takoj zaspal se ni nič mantral tak kot prejšne dni. bravo Luka. Pr nam pa se dere v pojsli Zdaj je ata šel tja.. Bogi ata,je mogo rit dvignit.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:20:26
|
|
|
|
ly117
|
Tasa kolk si dala za sedež, če smem vprašat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:20:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj mati, kaj počnete. Čaka,da se akcija začne,kokice že mam cuj. Si vidla,da bo naslednji teden naša P na forumu gost? Ja sem vidla ja. Sem misla tudi napisat pa si me prehitela. Ok.Jaz sem 3x prebrala,preden mi je potegnilo....Bilobil pa to...Sem že htela kupit danes eno škatlo,pa mi je blo nerodno rečt v lekarni Pa ti to resno. Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:22:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:23:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. Jaz to tak vem,samo je bla lekarna puna folka.Veš,ko bi me zijali? Ziher bi me čuli.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:24:54
|
|
|
|
matcar
|
Botrca,si dobila slike?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:26:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. Jaz to tak vem,samo je bla lekarna puna folka.Veš,ko bi me zijali? Ziher bi me čuli. Ja in. Še enkrat folk tud ne ve za koga kopuješ.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:27:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. Jaz to tak vem,samo je bla lekarna puna folka.Veš,ko bi me zijali? Ziher bi me čuli. Ja in. Še enkrat folk tud ne ve za koga kopuješ. Ok,no.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:28:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. ma daj...pa rečeš da babici spomin peša,naj ji nekaj dajo...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:29:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. ma daj...pa rečeš da babici spomin peša,naj ji nekaj dajo... Saj sem to tuhtala,ja....Saj pravim,me je prpa stisnila
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:29:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. ma daj...pa rečeš da babici spomin peša,naj ji nekaj dajo... Matcar zdaj neboš več mati ampak že kuj Babica.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:30:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. ma daj...pa rečeš da babici spomin peša,naj ji nekaj dajo... Saj sem to tuhtala,ja....Saj pravim,me je prpa stisnila na tak način sem jaz v najstniških letih persen kupila
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:30:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. ma daj...pa rečeš da babici spomin peša,naj ji nekaj dajo... Saj sem to tuhtala,ja....Saj pravim,me je prpa stisnila Pa ti si prava lola.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:30:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. ma daj...pa rečeš da babici spomin peša,naj ji nekaj dajo... Matcar zdaj neboš več mati ampak že kuj Babica. Mater,ha? Pa še 30 nimam!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:31:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar zdaj neboš več mati ampak že kuj Babica. adijo živci.... ej take fešte pa še ni bilo na forumu,kot je zadnje čase tu
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:31:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya na tak način sem jaz v najstniških letih persen kupila Ta še je sočna.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:31:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. ma daj...pa rečeš da babici spomin peša,naj ji nekaj dajo... Saj sem to tuhtala,ja....Saj pravim,me je prpa stisnila na tak način sem jaz v najstniških letih persen kupila Adijo pamet
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:31:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si prava lola.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:31:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Resno,ja! Če majo taaaaaki vlki plakat pri okencu,da moraš slep bit,da ga ne vidiš.Samo sem se v gate vsrala. Pa saj ona ne ve za koga to kupuješ. mater si smotana. ma daj...pa rečeš da babici spomin peša,naj ji nekaj dajo... Matcar zdaj neboš več mati ampak že kuj Babica. Mater,ha? Pa še 30 nimam! Boš želo mlada babica.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?