Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:32:13
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar zdaj neboš več mati ampak že kuj Babica . adijo živci.... ej take fešte pa še ni bilo na forumu,kot je zadnje čase tu Če mene ni blo gor,pa Ly! Pa seveda Tase pa Doris.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:32:28
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Adijo pamet čist resno.....
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:32:54
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si prava lola. Nisem nikoli nasprotno trdila!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:33:33
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar zdaj neboš več mati ampak že kuj Babica . adijo živci.... ej take fešte pa še ni bilo na forumu,kot je zadnje čase tu Če mene ni blo gor,pa Ly! Pa seveda Tase pa Doris. Kaj češ če pa smo zakon. Jaz pa doris pogrešam.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:33:59
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si prava lola. Nisem nikoli nasprotno trdila!
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:35:05
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar zdaj neboš več mati ampak že kuj Babica . adijo živci.... ej take fešte pa še ni bilo na forumu,kot je zadnje čase tu Če mene ni blo gor,pa Ly! Pa seveda Tase pa Doris. Kaj češ če pa smo zakon . Jaz pa doris pogrešam. Itak,da smo! Doris pa jaz tudi že fuuuuul pogrešam,pa še nič mi ni odpisala,ko sem ji za kafe sms-jala.
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:36:23
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris pa jaz tudi že fuuuuul pogrešam,pa še nič mi ni odpisala,ko sem ji za kafe sms-jala. hmm...le kje se ženska potika?
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:36:30
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si prava lola. Nisem nikoli nasprotno trdila! Kaj je? jaz vsaj priznam,ene pa še to ne.In mi je pol oproščeno...zelooo,pa take,pa to...
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:36:33
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kolk si dala za sedež, če smem vprašat. 55 je bil v akciji. Drugače stane 80
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:37:04
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kolk si dala za sedež, če smem vprašat. 55 je bil v akciji. Drugače stane 80 Lepa igra!
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:37:54
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kolk si dala za sedež, če smem vprašat. 55 je bil v akciji. Drugače stane 80 kaki zic to
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:38:06
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si prava lola. Nisem nikoli nasprotno trdila! Kaj je? jaz vsaj priznam,ene pa še to ne.In mi je pol oproščeno...zelooo,pa take,pa to... Igen.....
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:38:26
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kolk si dala za sedež, če smem vprašat. 55 je bil v akciji. Drugače stane 80 Lepa igra! je ata plačal, tak da je bla še lepša v resnici Imamo podobnega kot ti Ly, sam ma še neko drugo bravo zraven..sam obrobljeno..
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:38:33
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kolk si dala za sedež, če smem vprašat. 55 je bil v akciji. Drugače stane 80 kaki zic to Za sedet.
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:38:40
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si prava lola. Nisem nikoli nasprotno trdila! Kaj je? jaz vsaj priznam,ene pa še to ne.In mi je pol oproščeno...zelooo,pa take,pa to... Igen.....
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:39:05
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kolk si dala za sedež, če smem vprašat. 55 je bil v akciji. Drugače stane 80 kaki zic to Sva ji kupla AS ker se v lupinici ful dere, v onem od 9-36 kaj ga imamo doma pa še bolj
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:39:29
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kolk si dala za sedež, če smem vprašat. 55 je bil v akciji. Drugače stane 80 Lepa igra! je ata plačal, tak da je bla še lepša v resnici Imamo podobnega kot ti Ly, sam ma še neko drugo bravo zraven..sam obrobljeno.. Men je vredu, Luka se pa tudi ne pritužuje.
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:39:44
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kolk si dala za sedež, če smem vprašat. 55 je bil v akciji. Drugače stane 80 Lepa igra! je ata plačal, tak da je bla še lepša v resnici Imamo podobnega kot ti Ly, sam ma še neko drugo bravo zraven..sam obrobljeno.. Samo da bo Lija uživala po novem v vožnji.To je največ vredno!
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:39:47
tasa_m
Spet med zadnjimi objavami samo MEEEE grem otroka porihtat se dere ko jesihar
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:40:33
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Spet med zadnjimi objavami samo MEEEE grem otroka porihtat se dere ko jesihar Kdo pa drug?
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:40:41
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva ji kupla AS ker se v lupinici ful dere, v onem od 9-36 kaj ga imamo doma pa še bolj kaj je pa AS
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:41:03
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Spet med zadnjimi objavami samo MEEEE Pa bomo spet imele obiske.
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:41:15
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva ji kupla AS ker se v lupinici ful dere, v onem od 9-36 kaj ga imamo doma pa še bolj kaj je pa AS Saraya....avtosedež! Daaa!
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:41:34
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva ji kupla AS ker se v lupinici ful dere, v onem od 9-36 kaj ga imamo doma pa še bolj kaj je pa AS Avto sedež.
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 20:41:52
arabela*
Ma kaki zic je AS me zanima
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki 28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
luč DA ali NEпеперутка16 Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?