|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
18.12.2009 9:24:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ja, je lepo sred leta nekomu nekaj podarit, samo tisto darilo za Božič ma prav poseben čar.. Vsaj meni se tak zdi. Ne vem...

Ma ja...samo ko se malo poglobiš v to, vidiš da je vse skup "namontirano"...prav vidim folk ko nekaj brez veze kupujejo,ker je pač Božičuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
18.12.2009 9:26:13   
arabela*
Zunaj pa je prava sibirija danes.....madonca je brilo zjutraj....upam da se skulira čez danuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
18.12.2009 9:28:03   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ja, je lepo sred leta nekomu nekaj podarit, samo tisto darilo za Božič ma prav poseben čar.. Vsaj meni se tak zdi. Ne vem...

Ma ja...samo ko se malo poglobiš v to, vidiš da je vse skup "namontirano"...prav vidim folk ko nekaj brez veze kupujejo,ker je pač Božičuser posted image

ja, to je res bedarija, ko kupiš kar nekajuser posted image jaz vedno prej naštudiram stvaruser posted image edino za moji sestrični nimam idejeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.12.2009 9:29:04   
rina22

Zunaj pa je prava sibirija danes.....madonca je brilo zjutraj....upam da se skulira čez danuser posted image

ja, baje je blo fuuuull mrzlo.. jaz nisem šla ven, prej mi je moj govoro po tel. kolko je kazalo v avtu. mislim, da -9 al -8

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
18.12.2009 9:33:20   
marta82
Jaz če nimam ideje podarim kakšno karto za kino ali kaj podobnega.user posted image

Drugače pa letos bom kuhala božično marmelado in pekla kekse in medenjake za darila. Edino otroci dobijo knjigico oz. možev nečak igrico. Babici pa dobita še v okvirju Tinejevo umetnino s prstnimi barvami.user posted image
Aja Tinej pa sanke.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 18.12.2009 9:34:48 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
18.12.2009 9:41:50   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz če nimam ideje podarim kakšno karto za kino ali kaj podobnega.user posted image

Drugače pa letos bom kuhala božično marmelado in pekla kekse in medenjake za darila. Edino otroci dobijo knjigico oz. možev nečak igrico. Babici pa dobita še v okvirju Tinejevo umetnino s prstnimi barvami.user posted image
Aja Tinej pa sanke.

Marta tudi jaz rada pečem kekse, potem pa jih dam v skodelico, pa kak lep papirnat prtiček in vejico smrečja, in to podarim ... to je darilo s katerim se meni lahko najbolj prikupiš...doma narejeno pecivo...ali pa recimo čokoladni liker v lepi steklenički in napis gor recimo...superca....

Kakorkoli meni se pri Božiču ne gre za darilo, ki ga jaz dobim, ker če kaj potrebujem si kupim, je pa to ena tradicija in darila pod smerico, pa ne rabijo biti bogata in velika, samo da so lepo zavita, je meni nekaj najlepšega...user posted image user posted image

Sedaj pa res gremuser posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
18.12.2009 9:52:12   
arabela*

Aja Tinej pa sanke.

mi je všeč...čeprav sama ne pečem nikoliuser posted image ...lepo in izvirno

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
18.12.2009 9:52:48   
arabela*
Jaz pa moram mami nekaj kupit ima v ponedeljek RD....pa se mi ne svita kajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
18.12.2009 10:05:40   
marta82

Jaz pa moram mami nekaj kupit ima v ponedeljek RD....pa se mi ne svita kajuser posted image

Ne vem kaj ima rada, če ima kakšen hobi. Mogoče kakšen bon za razvajanje: savno, masažo, kopanje, gledališče, frizer, kakšno knjigo, naročnino na revijo, kaj adrenalinskega, letenje z balonom, zorb, kayaking, kakšen lep čal, ruta, zapestnica, kaj tehničnega (npr. slušalka za prostoročno telefoniranje v avtu), moja je zelo vesela, če ji kaj naslikam, pa vsega v zvezi z vnukom (fotoknjiga, koledar, odtisek nogice,...),...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
18.12.2009 10:13:47   
arabela*

Ne vem kaj ima rada, če ima kakšen hobi. Mogoče kakšen bon za razvajanje: savno, masažo, kopanje, gledališče, frizer, kakšno knjigo, naročnino na revijo, kaj adrenalinskega, letenje z balonom, zorb, kayaking, kakšen lep čal, ruta, zapestnica, kaj tehničnega (npr. slušalka za prostoročno telefoniranje v avtu), moja je zelo vesela, če ji kaj naslikam, pa vsega v zvezi z vnukom (fotoknjiga, koledar, odtisek nogice,...),...

user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
18.12.2009 13:20:33   
tasa_m

zunaj je sonček in je prav lušno user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
18.12.2009 13:54:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

zunaj je sonček in je prav lušno user posted image

ja zdaj se je skuliralo ja...ob osmih pa ni bilo prijetnouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
18.12.2009 13:59:40   
arabela*
Jaz pa kuham danes polpete in krompirjevo solato z majonezo...njami ami

Zraven pa iščem in naročam prek spleta razvlažilnik zraka...pa se že dva dni odločam in se ne morem odločit katerega....

user posted image

ali pa to....

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
18.12.2009 14:00:35   
arabela*
Dobrodošla mnenja,če se kera spozna kaj v to.....

Prvi stane 129....drugi pa 209 EUR.......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
18.12.2009 14:19:09   
matcar
Meni je prvi ful dober,po dizajnu mi je lepši.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
18.12.2009 14:20:02   
matcar
Jaz pa grem zaj slikice naložit,pa pogruntat moram,kak video pripopat na FB.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
18.12.2009 14:22:08   
botrca
Evo mene na raport...user posted image .

Babike bilo je kratko ali sladko...user posted image .

Slikice sem že dala gor...ostale pa mi jih na moj mail pošljite prosim, tasa in matcar.

Jan spi, jaz pa malo na rač.

V božička ne verjamem več...sem že velika puncauser posted image . Se pa strinjam s Sarayo, da je vse že umetno nareto okrog obdarovanja in okraševanja in kaj se bo jedlo pilo...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
18.12.2009 14:24:52   
tasa_m
Men je tud prvi lepši ampak zdaj ne moreš gledat kir je lepši mpak kateri je bolj funkcionalen.
A mate slabi luft v stanovanju ali zakaj ga potrebujete? To je to ko je kao vlažilec zraka ali kaj? user posted image

Midve z Lijo pa sva se glih najedli.user posted image

Rubin.,Matcar,Ly in botrca hvala za dobro družbo dopoldanuser posted image . Mi je pasalo bit na OFF ko sta (matcar in botrca) Lijo prevzeli user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
18.12.2009 14:25:24   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa grem zaj slikice naložit,pa pogruntat moram,kak video pripopat na FB.

ti povem? tam ko hočeš nekaj napisat se gor postavi in klikni tam ko imaš kamero narisano: in tam ko ti napiše naloži video posnetek z vašega diska (seveda si prej nekam shrani) tam gor prilepiš. Bo?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
18.12.2009 14:31:02   
botrca

Rubin.,Matcar,Ly in botrca hvala za dobro družbo dopoldanuser posted image . Mi je pasalo bit na OFF ko sta (matcar in botrca) Lijo prevzeli user posted image

malenkost...sem komaj čakala da vidim Lijo po dolgem času...pikica sladka je za pojest...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
18.12.2009 14:32:55   
botrca
Saraya glej na funkcionalnost...meni je drugi bolj všeč. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
18.12.2009 15:01:16   
ly117
Midva sma že tudi doma. Luka mi je seveda spet v vozeku zaspal na poti domov ampak ko sem ga v stanovanje prinesla se ni zbudil. user posted image user posted image user posted image
Jaz sem že tudi jedla ( pire in slatko zelje), L je pa itak pri mojih dveh jedo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
18.12.2009 15:02:14   
ly117

Kupi ji novo kapo, ti pa obdrži njeno. user posted image user posted image user posted image
Malo heca.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
18.12.2009 15:03:20   
ly117

Rubin.,Matcar,Ly in botrca hvala za dobro družbo dopoldanuser posted image .

Ni zakaj. Se še priporočamo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
18.12.2009 15:13:38   
matcar
Sem že naložla! Zdaj pa še grem slikice v album napopat!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?