Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:06:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ SI PA DOBILA??? nov mobitel Ho Ho hoooo, dobra deklici si videla, da si bila pridna in te je božiček lepo nagradil...hohoho, ko boš pa teto Nebo na kavo peljala, potem bo pa tvoje življenje popolno!!!!!!!! zmenjeno. Teta Nebo naslednji teden en dan si planiraj. V pon. ne, ostale dni pa sem fraj se mi zdi (tor. in sredo) SUEPR SE ŽE VESELIM.. Sedaj pa grem čauči... idi,idi,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:07:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Marta si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička??? Pridna, pridna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:07:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Ly si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička??? Glede na to da po vsej verjetnosti ne bom dobila nič za Božička, verjetno nisem bila pridna. Bi pa bilo faj če bi takšen stric res obstajal.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:07:51
|
|
|
|
tasa_m
|
rina ma kakšna zamera.. Lepo nakupujte..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:08:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Marta si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička??? Pridna, pridna. samo da darilo dobiš a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:08:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Ly si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička??? Glede na to da po vsej verjetnosti ne bom dobila nič za Božička, verjetno nisem bila pridna. Bi pa bilo faj če bi takšen stric res obstajal. mogoče pa te kdo preseneti...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:09:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Ly si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička??? Glede na to da po vsej verjetnosti ne bom dobila nič za Božička, verjetno nisem bila pridna. Bi pa bilo faj če bi takšen stric res obstajal. mogoče pa te kdo preseneti... Mogoče.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:09:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Ly si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička??? Glede na to da po vsej verjetnosti ne bom dobila nič za Božička, verjetno nisem bila pridna. Bi pa bilo faj če bi takšen stric res obstajal. mogoče pa te kdo preseneti... Seveda, Božiček ja ve, kdo je priden. Boš vidla, da boš dobila darilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:10:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Firma sploh ni pomembna (čeprav ima Elefanten večkrat kaj znižano in dobiš kar ugodno). Važno je, da so podplati mehki, v razvojni pravijo, da jih moraš z eno roko stisnit in se upognejo (zvijejo) in notri ne sme biti poudarjenega stopalnega loka in trdega opetnika. Malo poglej, ker lahko dobiš ful poceni dobre čevlje. Vem ja, da imajo večkrat znižanja ampak Liji ne paše na nogico. Je včeraj prodajalka sama rekla, da ji očitno tile modeli ne odgovarjajo.. Sem pa gledala ene druge, kateri imajo mehki podplat pa res so fuuuullll bli lepi, pa ko sem ji probala ji je nogica takoj not padla.. Ampak je kr neka kiki-riki firma. In pol ko vsi tak forsirajo Ciciban, dasem se vstrašla, da bo kaj narobe, če nebo imela uh in ah firm. Ma ne. Kdo forsira Ciciban? Pediatri in ortopedi zagotovo ne ( za zdravo nogo). V glavnem firma ni važna. Fajn nakup želim. Se podpišem pod to!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:10:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m rina ma kakšna zamera.. Lepo nakupujte.. Ja, nikoli se ne ve.. Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:10:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo JAZ SE Z VAMI VEČ NE POGOVARJAM KER STE TAKO RESNE!!!!!!!!!!!! BBBBBBBBuuuuuuuuuu Matcar kej si ti bi mi sigurno akj lepega povedla, mislim to, da verjameš v Božička tako kot jaz!!! Itak,da verjamem,sploh ko mam doma enega!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:10:55
|
|
|
|
ly117
|
Nič, se grema midva do konca porihtat in krenit v sibirijo. Današnje kafetarce se vidimo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:11:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Marta si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička??? Pridna, pridna. samo da darilo dobiš a ne? Sem že kar v naprej dobila škornje. Saj najbrž bo še kaj padlo. Ker sem bila res ful pridna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:12:06
|
|
|
|
rina22
|
Uživajte na kofetkanju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:12:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič, se grema midva do konca porihtat in krenit v sibirijo. Današnje kafetarce se vidimo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:12:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Marta si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička??? Pridna, pridna. samo da darilo dobiš a ne? Sem že kar v naprej dobila škornje. Saj najbrž bo še kaj padlo. Ker sem bila res ful pridna. Lepo, lepo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:12:48
|
|
|
|
matcar
|
Mi tudi šibamo! Se vidjamo,babike!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:14:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sem že kar v naprej dobila škornje. Saj najbrž bo še kaj padlo. Ker sem bila res ful pridna. bravo Božiček v to sploh ne dvomim..a nismo vse mame ful pridne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:14:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič, se grema midva do konca porihtat in krenit v sibirijo. Današnje kafetarce se vidimo. Midve se tud greva porihtat. Liji kuham še juhico zelenjavno, tak da jo pol sam zapajsama obe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:14:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak,da verjamem,sploh ko mam doma enega!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:14:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uživajte na kofetkanju hvala lejpa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:18:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ SI PA DOBILA??? nov mobitel asica
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:20:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Matcar kej si ti bi mi sigurno akj lepega povedla, mislim to, da verjameš v Božička tako kot jaz!!! jaz pa ne maram teh umetno narejenih obdarovanja..............NIti malo...ko vsi samo nekaj pričakujejo.A ni lepše sred leta nekomu nekaj podarit?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:21:31
|
|
|
|
rina22
|
Ja, je lepo sred leta nekomu nekaj podarit, samo tisto darilo za Božič ma prav poseben čar.. Vsaj meni se tak zdi. Ne vem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:22:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo JAZ SE Z VAMI VEČ NE POGOVARJAM KER STE TAKO RESNE!!!!!!!!!!!! BBBBBBBBuuuuuuuuuu Matcar kej si ti bi mi sigurno akj lepega povedla, mislim to, da verjameš v Božička tako kot jaz!!! Itak,da verjamem,sploh ko mam doma enega! jaz sem vedno dobivla...ampak nočem nič...res si želim nič..vem ja čudna sem...Če kdo misli,naj mi kupi kar tako en dan...ne takrat ko pač "mora".... Drugače pa jaz bom otrokom nastavla pod smrekico nekaj malega,pa sladkarije...In to je to...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.