|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
18.12.2009 8:30:27   
ly117
Jutro! user posted image

No že vidim da bom danes spet imela sranje z rr.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.12.2009 8:32:36   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Na kavo mogoče prideva...Ly117 ne pozabi prinest skupni mošnjiček...če je še kaj noter

Nič ne bo s tega sem zapravla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.12.2009 8:36:05   
nebo
user posted image Dobro jutro dober dan, ni lepo da si zaspan, bodi vedno nasmejan, pa bo zate srečen dan...user posted image

Mene na kavo ne bo, ker sem jaz že itak povedala, da v petek ne morem in to zato, ker greva z mojim v shopping, nakupit vse kar potrebujemo ua božička in predbožička in nabožička, skratka zjutraj ni gneče in gremo lepo v miru po nakupih.

Ve pa le uživajte na kafeteku....

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.12.2009 8:36:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82
Firma sploh ni pomembna (čeprav ima Elefanten večkrat kaj znižano in dobiš kar ugodno). Važno je, da so podplati mehki, v razvojni pravijo, da jih moraš z eno roko stisnit in se upognejo (zvijejo) in notri ne sme biti poudarjenega stopalnega loka in trdega opetnika. Malo poglej, ker lahko dobiš ful poceni dobre čevlje.
Vem ja, da imajo večkrat znižanja ampak Liji ne paše na nogico. Je včeraj prodajalka sama rekla, da ji očitno tile modeli ne odgovarjajo.. Sem pa gledala ene druge, kateri imajo mehki podplat pa res so fuuuullll bli lepi, pa ko sem ji probala ji je nogica takoj not padla.. Ampak je kr neka kiki-riki firma. In pol ko vsi tak forsirajo Ciciban, dasem se vstrašla, da bo kaj narobe, če nebo imela uh in ah firm.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.12.2009 8:36:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Naspana nisem nič kaj....M ga je biksala revica je nekaj kašljat začela ponoči,pa je bila do štirih auf....moj je šel na šiht ob treh,tak da sem kar v dnevni zalegnila,dokler ni zaspala.....

Mrzlo je ko hudič,mene kar naprej zebe.Zdaj pijem vročččč kafe,da me ogrejeuser posted image
user posted image user posted image user posted image da M. ne zboli...

Sem pa glede spanja na istem kot ti ... mala ga je sračkala kolk se je le dalo. Je spravila za te tedne vse noter user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.12.2009 8:36:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

user posted image Dobro jutro dober dan, ni lepo da si zaspan, bodi vedno nasmejan, pa bo zate srečen dan...user posted image
tebi pa špila ja... user posted image user posted image user posted image

Lepo nakupujte, men ni treba nič prnest, jaz več ne verjamem vanj user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.12.2009 8:40:22 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.12.2009 8:38:41   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lepo nakupujte, men ni treba nič prnestm jaz več ne verjamem vanj user posted image

Jaz pa verjamem in zato bom tudi nekaj dobila....ha ha hhhaaa...ti pa ne ker ne verjameš....jaz pa sem ga včeraj videla, in res je, da obstaja...user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.12.2009 8:40:05   
tasa_m

Lepo nakupujte, men ni treba nič prnestm jaz več ne verjamem vanj user posted image

Jaz pa verjamem in zato bom tudi nekaj dobila....ha ha hhhaaa...ti pa ne ker ne verjameš....jaz pa sem ga včeraj videla, in res je, da obstaja...user posted image user posted image
no, te pa bom videla, če ga bom kje videla še jaz. Pol verjamem. Dobila pa sem že darilo...tak da nek dober stric vseeno mora obstajat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.12.2009 8:41:07   
nebo

no, te pa bom videla, če ga bom kje videla še jaz. Pol verjamem. Dobila pa sem že darilo...tak da nek dober stric vseeno mora obstajat user posted image user posted image user posted image

KAJ SI PA DOBILA???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.12.2009 8:42:50   
tasa_m

KAJ SI PA DOBILA???
nov mobitel user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.12.2009 8:43:08   
nebo
Kaj ste že bile kaj zvečer v mestu, je lepo??

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.12.2009 8:44:09   
nebo

KAJ SI PA DOBILA???

Ho Ho hoooo, dobra deklici si videla, da si bila pridna in te je božiček lepo nagradil...hohoho, ko boš pa teto Nebo na kavo peljala, potem bo pa tvoje življenje popolno!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.12.2009 8:49:43   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82
Firma sploh ni pomembna (čeprav ima Elefanten večkrat kaj znižano in dobiš kar ugodno). Važno je, da so podplati mehki, v razvojni pravijo, da jih moraš z eno roko stisnit in se upognejo (zvijejo) in notri ne sme biti poudarjenega stopalnega loka in trdega opetnika. Malo poglej, ker lahko dobiš ful poceni dobre čevlje.
Vem ja, da imajo večkrat znižanja ampak Liji ne paše na nogico. Je včeraj prodajalka sama rekla, da ji očitno tile modeli ne odgovarjajo.. Sem pa gledala ene druge, kateri imajo mehki podplat pa res so fuuuullll bli lepi, pa ko sem ji probala ji je nogica takoj not padla.. Ampak je kr neka kiki-riki firma. In pol ko vsi tak forsirajo Ciciban, dasem se vstrašla, da bo kaj narobe, če nebo imela uh in ah firm.

Ma ne. Kdo forsira Ciciban? Pediatri in ortopedi zagotovo ne ( za zdravo nogo). V glavnem firma ni važna.user posted image Fajn nakup želim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.12.2009 8:51:02   
nebo
O Marta si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička???

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.12.2009 8:57:03   
ly117

Sem pa gledala ene druge, kateri imajo mehki podplat pa res so fuuuullll bli lepi, pa ko sem ji probala ji je nogica takoj not padla.. Ampak je kr neka kiki-riki firma. In pol ko vsi tak forsirajo Ciciban, dasem se vstrašla, da bo kaj narobe, če nebo imela uh in ah firm.

Tasa ti ji kr te lepo kupi. Firma ni važna.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.12.2009 8:58:21   
nebo
O Ly si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička???

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.12.2009 9:00:17   
rina22
jutrouser posted image

sem vidla, da se je zaradi moje včerajšnje izjave razvila temauser posted image no, če lahko pojasnim... mi2 greme vedno vun - tudi če je minus. do zdaj samo 1X nisva bili zunaj, ko je res kar snežilo. res pa je, da greve vedno okrog 12h ven.

zdaj pa še glede današnje kave - pa upam, da ne bo kake zamere.. včeraj zvečer še nisva vedla, če bo moj delal ali ne. no, pa je danes zjutraj šel, pa sem mislila, ok, pa bome šle peš na kavouser posted image in me malo prej kliče, da se pelje domov, da bi danes mogo v pisarni delat, ampak si je neke papire, ki jih rabi za to delo, vzel domov in bo to čez vikend naredo, gremo pa zato v šoping. bomo pomagali božičku zbirat darilauser posted image sicer nimam pojma, kaj bomo kupli, ker je kar veliko kandidatov za obdarituser posted image

tak da, žal ne moreme na kavo. upam res, da ne bo zamere in hvala za smsuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.12.2009 9:01:32   
rina22

mi smo bli in je lepouser posted image šli smo še preko mosta in je tam res taka lepa skulptura narejena. full lepouser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.12.2009 9:02:42   
nebo
JAZ SE Z VAMI VEČ NE POGOVARJAM KER STE TAKO RESNE!!!!!!!!!!!! BBBBBBBBuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matcar kej si ti bi mi sigurno akj lepega povedla, mislim to, da verjameš v Božička tako kot jaz!!!user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.12.2009 9:04:52   
tasa_m

KAJ SI PA DOBILA???

Ho Ho hoooo, dobra deklici si videla, da si bila pridna in te je božiček lepo nagradil...hohoho, ko boš pa teto Nebo na kavo peljala, potem bo pa tvoje življenje popolno!!!!!!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image
zmenjeno. Teta Nebo naslednji teden en dan si planiraj. V pon. ne, ostale dni pa sem fraj se mi zdi user posted image user posted image (tor. in sredo) user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.12.2009 9:05:38   
rina22

JAZ SE Z VAMI VEČ NE POGOVARJAM KER STE TAKO RESNE!!!!!!!!!!!! BBBBBBBBuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matcar kej si ti bi mi sigurno akj lepega povedla, mislim to, da verjameš v Božička tako kot jaz!!!user posted image

Zakaj, jaz verjamemuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.12.2009 9:06:14   
nebo

KAJ SI PA DOBILA???

user posted image user posted image user posted image
zmenjeno. Teta Nebo naslednji teden en dan si planiraj. V pon. ne, ostale dni pa sem fraj se mi zdi user posted image user posted image (tor. in sredo) user posted image

SUEPR SE ŽE VESELIM..

Sedaj pa grem čauči...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.12.2009 9:06:22   
tasa_m

Mi smo bili ja..je lepo ja samo mrzlo zna bit, ko se sprehajaš user posted image user posted image
Ampak ni neke sile. Razen, če si frajer pa oblečen samo v full tanki trenerki in sam brezrokavnik preko,pol te zna v nulo zazebst (preizkušeno user posted image )

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.12.2009 9:06:31   
marta82
Mi gremo tudi danes po predbožičnih nakupih. Sestavine za darila ipd.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.12.2009 9:06:33   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Zakaj, jaz verjamemuser posted image

TAKO SE GOVORI!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.