Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:30:27
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! No že vidim da bom danes spet imela sranje z rr.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:32:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Na kavo mogoče prideva...Ly117 ne pozabi prinest skupni mošnjiček...če je še kaj noter Nič ne bo s tega sem zapravla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:36:05
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro dober dan, ni lepo da si zaspan, bodi vedno nasmejan, pa bo zate srečen dan... Mene na kavo ne bo, ker sem jaz že itak povedala, da v petek ne morem in to zato, ker greva z mojim v shopping, nakupit vse kar potrebujemo ua božička in predbožička in nabožička, skratka zjutraj ni gneče in gremo lepo v miru po nakupih. Ve pa le uživajte na kafeteku....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:36:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Firma sploh ni pomembna (čeprav ima Elefanten večkrat kaj znižano in dobiš kar ugodno). Važno je, da so podplati mehki, v razvojni pravijo, da jih moraš z eno roko stisnit in se upognejo (zvijejo) in notri ne sme biti poudarjenega stopalnega loka in trdega opetnika. Malo poglej, ker lahko dobiš ful poceni dobre čevlje. Vem ja, da imajo večkrat znižanja ampak Liji ne paše na nogico. Je včeraj prodajalka sama rekla, da ji očitno tile modeli ne odgovarjajo.. Sem pa gledala ene druge, kateri imajo mehki podplat pa res so fuuuullll bli lepi, pa ko sem ji probala ji je nogica takoj not padla.. Ampak je kr neka kiki-riki firma. In pol ko vsi tak forsirajo Ciciban, dasem se vstrašla, da bo kaj narobe, če nebo imela uh in ah firm.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:36:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naspana nisem nič kaj....M ga je biksala revica je nekaj kašljat začela ponoči,pa je bila do štirih auf....moj je šel na šiht ob treh,tak da sem kar v dnevni zalegnila,dokler ni zaspala..... Mrzlo je ko hudič,mene kar naprej zebe.Zdaj pijem vročččč kafe,da me ogreje da M. ne zboli... Sem pa glede spanja na istem kot ti ... mala ga je sračkala kolk se je le dalo. Je spravila za te tedne vse noter
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:36:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dobro jutro dober dan, ni lepo da si zaspan, bodi vedno nasmejan, pa bo zate srečen dan... tebi pa špila ja... Lepo nakupujte, men ni treba nič prnest, jaz več ne verjamem vanj
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.12.2009 8:40:22 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:38:41
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dobro jutro dober dan, ni lepo da si zaspan, bodi vedno nasmejan, pa bo zate srečen dan... tebi pa špila ja... Lepo nakupujte, men ni treba nič prnestm jaz več ne verjamem vanj Jaz pa verjamem in zato bom tudi nekaj dobila....ha ha hhhaaa...ti pa ne ker ne verjameš....jaz pa sem ga včeraj videla, in res je, da obstaja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:40:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dobro jutro dober dan, ni lepo da si zaspan, bodi vedno nasmejan, pa bo zate srečen dan... tebi pa špila ja... Lepo nakupujte, men ni treba nič prnestm jaz več ne verjamem vanj Jaz pa verjamem in zato bom tudi nekaj dobila....ha ha hhhaaa...ti pa ne ker ne verjameš....jaz pa sem ga včeraj videla, in res je, da obstaja... no, te pa bom videla, če ga bom kje videla še jaz. Pol verjamem. Dobila pa sem že darilo...tak da nek dober stric vseeno mora obstajat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:41:07
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dobro jutro dober dan, ni lepo da si zaspan, bodi vedno nasmejan, pa bo zate srečen dan... tebi pa špila ja... Lepo nakupujte, men ni treba nič prnestm jaz več ne verjamem vanj Jaz pa verjamem in zato bom tudi nekaj dobila....ha ha hhhaaa...ti pa ne ker ne verjameš....jaz pa sem ga včeraj videla, in res je, da obstaja... no, te pa bom videla, če ga bom kje videla še jaz. Pol verjamem. Dobila pa sem že darilo...tak da nek dober stric vseeno mora obstajat KAJ SI PA DOBILA???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:42:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ SI PA DOBILA??? nov mobitel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:43:08
|
|
|
|
nebo
|
Kaj ste že bile kaj zvečer v mestu, je lepo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:44:09
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ SI PA DOBILA??? nov mobitel Ho Ho hoooo, dobra deklici si videla, da si bila pridna in te je božiček lepo nagradil...hohoho, ko boš pa teto Nebo na kavo peljala, potem bo pa tvoje življenje popolno!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:49:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Firma sploh ni pomembna (čeprav ima Elefanten večkrat kaj znižano in dobiš kar ugodno). Važno je, da so podplati mehki, v razvojni pravijo, da jih moraš z eno roko stisnit in se upognejo (zvijejo) in notri ne sme biti poudarjenega stopalnega loka in trdega opetnika. Malo poglej, ker lahko dobiš ful poceni dobre čevlje. Vem ja, da imajo večkrat znižanja ampak Liji ne paše na nogico. Je včeraj prodajalka sama rekla, da ji očitno tile modeli ne odgovarjajo.. Sem pa gledala ene druge, kateri imajo mehki podplat pa res so fuuuullll bli lepi, pa ko sem ji probala ji je nogica takoj not padla.. Ampak je kr neka kiki-riki firma. In pol ko vsi tak forsirajo Ciciban, dasem se vstrašla, da bo kaj narobe, če nebo imela uh in ah firm. Ma ne. Kdo forsira Ciciban? Pediatri in ortopedi zagotovo ne ( za zdravo nogo). V glavnem firma ni važna. Fajn nakup želim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:51:02
|
|
|
|
nebo
|
O Marta si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:57:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem pa gledala ene druge, kateri imajo mehki podplat pa res so fuuuullll bli lepi, pa ko sem ji probala ji je nogica takoj not padla.. Ampak je kr neka kiki-riki firma. In pol ko vsi tak forsirajo Ciciban, dasem se vstrašla, da bo kaj narobe, če nebo imela uh in ah firm. Tasa ti ji kr te lepo kupi. Firma ni važna.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:58:21
|
|
|
|
nebo
|
O Ly si bila tudi ti kaj pridna ali pa tudi ti ne verjameš v Božička???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:00:17
|
|
|
|
rina22
|
jutro sem vidla, da se je zaradi moje včerajšnje izjave razvila tema no, če lahko pojasnim... mi2 greme vedno vun - tudi če je minus. do zdaj samo 1X nisva bili zunaj, ko je res kar snežilo. res pa je, da greve vedno okrog 12h ven. zdaj pa še glede današnje kave - pa upam, da ne bo kake zamere.. včeraj zvečer še nisva vedla, če bo moj delal ali ne. no, pa je danes zjutraj šel, pa sem mislila, ok, pa bome šle peš na kavo in me malo prej kliče, da se pelje domov, da bi danes mogo v pisarni delat, ampak si je neke papire, ki jih rabi za to delo, vzel domov in bo to čez vikend naredo, gremo pa zato v šoping. bomo pomagali božičku zbirat darila sicer nimam pojma, kaj bomo kupli, ker je kar veliko kandidatov za obdarit tak da, žal ne moreme na kavo. upam res, da ne bo zamere in hvala za sms
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:01:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ste že bile kaj zvečer v mestu, je lepo?? mi smo bli in je lepo šli smo še preko mosta in je tam res taka lepa skulptura narejena. full lepo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:02:42
|
|
|
|
nebo
|
JAZ SE Z VAMI VEČ NE POGOVARJAM KER STE TAKO RESNE!!!!!!!!!!!! BBBBBBBBuuuuuuuuuu Matcar kej si ti bi mi sigurno akj lepega povedla, mislim to, da verjameš v Božička tako kot jaz!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:04:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ SI PA DOBILA??? nov mobitel Ho Ho hoooo, dobra deklici si videla, da si bila pridna in te je božiček lepo nagradil...hohoho, ko boš pa teto Nebo na kavo peljala, potem bo pa tvoje življenje popolno!!!!!!!! zmenjeno. Teta Nebo naslednji teden en dan si planiraj. V pon. ne, ostale dni pa sem fraj se mi zdi (tor. in sredo)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:05:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo JAZ SE Z VAMI VEČ NE POGOVARJAM KER STE TAKO RESNE!!!!!!!!!!!! BBBBBBBBuuuuuuuuuu Matcar kej si ti bi mi sigurno akj lepega povedla, mislim to, da verjameš v Božička tako kot jaz!!! Zakaj, jaz verjamem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:06:14
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ SI PA DOBILA??? nov mobitel Ho Ho hoooo, dobra deklici si videla, da si bila pridna in te je božiček lepo nagradil...hohoho, ko boš pa teto Nebo na kavo peljala, potem bo pa tvoje življenje popolno!!!!!!!! zmenjeno. Teta Nebo naslednji teden en dan si planiraj. V pon. ne, ostale dni pa sem fraj se mi zdi (tor. in sredo) SUEPR SE ŽE VESELIM.. Sedaj pa grem čauči...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:06:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ste že bile kaj zvečer v mestu, je lepo?? Mi smo bili ja..je lepo ja samo mrzlo zna bit, ko se sprehajaš Ampak ni neke sile. Razen, če si frajer pa oblečen samo v full tanki trenerki in sam brezrokavnik preko,pol te zna v nulo zazebst (preizkušeno )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:06:31
|
|
|
|
marta82
|
Mi gremo tudi danes po predbožičnih nakupih. Sestavine za darila ipd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:06:33
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo JAZ SE Z VAMI VEČ NE POGOVARJAM KER STE TAKO RESNE!!!!!!!!!!!! BBBBBBBBuuuuuuuuuu Matcar kej si ti bi mi sigurno akj lepega povedla, mislim to, da verjameš v Božička tako kot jaz!!! Zakaj, jaz verjamem TAKO SE GOVORI!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.