Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:27:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem skadit enega prijeten vdih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:28:08
|
|
|
|
botrca
|
Pa kaj to se moraš kaj prijavit? j*e*b*i*g*a ne kapiram...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:29:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem skadit enega prijeten vdih pazi da ne zmrzneš...pa ne pozabi na izdih
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:30:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa kaj to se moraš kaj prijavit? j*e*b*i*g*a ne kapiram... ja, da dobiš karto (al kaj te vem..jaz sem se v glavnem prijavila, tam ko piše Prijava)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:31:02
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz v posteljo. Me že rit boli. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:31:38
|
|
|
|
ly117
|
Kaj kava ob 10-ih?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:31:57
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa grem počasi proti postli. Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:32:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj kava ob 10-ih? Jap!V Kavajo!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:33:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj kava ob 10-ih? Jap!V Kavajo! Ok.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:35:20
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa dajte mi povedat prosim to... Zanima me zakaj morajo bit prvi čeveljčki glih Ciciban, Elephant in podobne znane firme? Zakaj ne morejo bit kr eni iz Jellota npr. ? A tisti v Jellotu, Turbu šuhu in podobnih trgovinah, niso vredu. Saj verjetno morajo imet izdelovalci ot. čeveljčkov neke standarde ali nekaj podobnega. Saj ne morem jaz nekega čevlja kr na trg poslat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:36:20
|
|
|
|
tasa_m
|
No, lahko noč vsem. See yaaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:37:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dajte mi povedat prosim to... Zanima me zakaj morajo bit prvi čeveljčki glih Ciciban, Elephant in podobne znane firme? Zakaj ne morejo bit kr eni iz Jellota npr. ? A tisti v Jellotu, Turbu šuhu in podobnih trgovinah, niso vredu. Saj verjetno morajo imet izdelovalci ot. čeveljčkov neke standarde ali nekaj podobnega. Saj ne morem jaz nekega čevlja kr na trg poslat.. Jaz kupim,kjer je poceni,že iz razloga,ker hitro prerastejo in mi je škoda dajat ne vem kaki dnar ven.Je pa res,da imajo standarde določene.Tak,da naredi,kot veš,da lahko in bo tebi cenovno šlo ven.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:37:58
|
|
|
|
matcar
|
Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:38:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dajte mi povedat prosim to... Zanima me zakaj morajo bit prvi čeveljčki glih Ciciban, Elephant in podobne znane firme? Zakaj ne morejo bit kr eni iz Jellota npr. ? A tisti v Jellotu, Turbu šuhu in podobnih trgovinah, niso vredu. Saj verjetno morajo imet izdelovalci ot. čeveljčkov neke standarde ali nekaj podobnega. Saj ne morem jaz nekega čevlja kr na trg poslat.. ti jutri povem če pridem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:40:17
|
|
|
|
botrca
|
Nočko tudi od mene:
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:40:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dajte mi povedat prosim to... Zanima me zakaj morajo bit prvi čeveljčki glih Ciciban, Elephant in podobne znane firme? Zakaj ne morejo bit kr eni iz Jellota npr. ? A tisti v Jellotu, Turbu šuhu in podobnih trgovinah, niso vredu. Saj verjetno morajo imet izdelovalci ot. čeveljčkov neke standarde ali nekaj podobnega. Saj ne morem jaz nekega čevlja kr na trg poslat.. naša ne hodi v nobenih od naštetih firm Obute ima simpatex bucke..pa še veliko drugih
< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.12.2009 22:41:40 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:40:58
|
|
|
|
arabela*
|
grem tud jaz spat. nočka
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:42:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dajte mi povedat prosim to... Zanima me zakaj morajo bit prvi čeveljčki glih Ciciban, Elephant in podobne znane firme? Zakaj ne morejo bit kr eni iz Jellota npr. ? A tisti v Jellotu, Turbu šuhu in podobnih trgovinah, niso vredu. Saj verjetno morajo imet izdelovalci ot. čeveljčkov neke standarde ali nekaj podobnega. Saj ne morem jaz nekega čevlja kr na trg poslat.. naša ne hodi v nobenih od naštetih firm Obute ima simpatex bucke..pa še veliko drugih ki pa to je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 23:00:53
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dajte mi povedat prosim to... Zanima me zakaj morajo bit prvi čeveljčki glih Ciciban, Elephant in podobne znane firme? Zakaj ne morejo bit kr eni iz Jellota npr. ? A tisti v Jellotu, Turbu šuhu in podobnih trgovinah, niso vredu. Saj verjetno morajo imet izdelovalci ot. čeveljčkov neke standarde ali nekaj podobnega. Saj ne morem jaz nekega čevlja kr na trg poslat.. Jaz kupim,kjer je poceni,že iz razloga,ker hitro prerastejo in mi je škoda dajat ne vem kaki dnar ven.Je pa res,da imajo standarde določene.Tak,da naredi,kot veš,da lahko in bo tebi cenovno šlo ven. Firma sploh ni pomembna (čeprav ima Elefanten večkrat kaj znižano in dobiš kar ugodno). Važno je, da so podplati mehki, v razvojni pravijo, da jih moraš z eno roko stisnit in se upognejo (zvijejo) in notri ne sme biti poudarjenega stopalnega loka in trdega opetnika. Malo poglej, ker lahko dobiš ful poceni dobre čevlje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 23:03:09
|
|
|
|
marta82
|
Nič punce, vidim da imam monologe. Sem malo pozna. Lepo in mirno noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 7:24:05
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 7:25:40
|
|
|
|
arabela*
|
Naspana nisem nič kaj....M ga je biksala revica je nekaj kašljat začela ponoči,pa je bila do štirih auf....moj je šel na šiht ob treh,tak da sem kar v dnevni zalegnila,dokler ni zaspala..... Mrzlo je ko hudič,mene kar naprej zebe.Zdaj pijem vročččč kafe,da me ogreje
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 7:26:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ki pa to je? kaj ki je to? Ne veš kaj je simtatex..pa take
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 7:39:05
|
|
|
|
arabela*
|
NIč..gremo se porihtat in via vrtec
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 8:27:52
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , mi gremo v vrtec da vidimo kaj nam je Božiček prinesel . Na kavo mogoče prideva...Ly117 ne pozabi prinest skupni mošnjiček...če je še kaj noter . Če pa kava odpade pa naj mi ena javi na sms.
< Sporočilo je popravil botrca -- 18.12.2009 8:28:30 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.