Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 11:35:07
|
|
|
|
vitabella
|
aja pa mladost ser tam po 30-tem roj. dnveu konča, tk da zdaj sem pa v zrelih letih no vam pa vsem 3 še precej manjka do 30
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 11:35:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella rina, dala sem ti prošnjo za prijateljstvo na fb no vsaj mislim, da si ti Ja, ja, sem že komentirala slikice Mislim, da si ti, ne? Zdaj si me dodala, ne? Kaka lepa družinica ste, res hvala hvala! vi pa lepi in mladi po vrhu igraš ti kako igrco na fb, country life npr? bi jaz nujno rabla še kako sosedo! hvala kaj pa govoriš, saj ste vi še tudi mladi! ne, na žalost ne igram igrice nobene, ker se bojim, da če bi začela, da bi non stop gor visela.. tak pa raje ne začnem ja no saj maš prav zato se jaz tut raje držim ene in edine, ostalih se pa otepam. oziroma beri: eno jaz in eno moj dragi, torej skupno dve, ostale pa ignorirama ker drugače bi lahko cel dan visela gor. je pa tako, da ponavadi za sosedo grem, da lahko drugi igrajo naprej, igram pa ne, sem si postavla mejo in se je držim. jaz sem tudi taka, da ko me kaka igra ujame, se je ne otresem tak zlahka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 11:37:37
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja pa mladost ser tam po 30-tem roj. dnveu konča, tk da zdaj sem pa v zrelih letih no vam pa vsem 3 še precej manjka do 30 jaz pa na to ne gledam tak. mnogo je takih, ki so pri 35.h še bolj mladi kot kdo pri 25.h. Zame ste res še mladi. Ja, mojemu ne manjka več dosti. Mislim...to je relativno še 4 leta in 4 mesece
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 11:42:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja pa mladost ser tam po 30-tem roj. dnveu konča, tk da zdaj sem pa v zrelih letih no vam pa vsem 3 še precej manjka do 30 U, te bom še dobrih 8 mesecev mlada. Jupi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 11:43:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja pa mladost ser tam po 30-tem roj. dnveu konča, tk da zdaj sem pa v zrelih letih no vam pa vsem 3 še precej manjka do 30 U, te bom še dobrih 8 mesecev mlada. Jupi. Pa če smo še vse mlade, vam pravim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 11:58:44
|
|
|
|
rina22
|
Uživajte dan, babike čavči
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 12:16:09
|
|
|
|
ly117
|
Mi2 grem pa zdaj na snegec. Uživajte do večera.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 12:18:20
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Divja,ko ris .Totega mojega deda bom tak,tak... .Ne povem raje,da me ne bote za psihota mele. No,naj začnem od začetka. Porihtam fročeka,sebe,se obujemo oblečemo,vzamem torbo,da bomo šli,pa ključev od avta nikjer.Vse preiščem,ključev ni.Že divja ko sata,preklinjam 100/h,ko se spomnim,da jih je moj imel nazadnje včeraj,ker je po nakup še šou v avto.Seveda ga takoj pokličem,kam mi je dal ključe,on pa tak flegma:jaz jih mam v žepu. Lasi na plafonu,fročeka oba tečna pa vdrena...Zadavla bi ga lahko!!!Pol pa sem ga še mogla 1,5 ure čakat,da mi jih je pripelo,da sem sploh lahko šla od doma.Jaz pa plan,kak bom še porihtala,kaj moram,otroke sem k tašči abonirala tacajt,pa da bajto spucam...Evo ti ga na zaj! Sem komaj kuhat začela.Ki pa še je pucanje.Mater,pa takega deda!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 12:20:35
|
|
|
|
matcar
|
Vitabella,jaz nucam vsepovsod sosede,da lahko naprej igram.Tak,da mojih prošenj ne ignorirat!Please???
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 13:43:05
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Divja,ko ris .Totega mojega deda bom tak,tak... .Ne povem raje,da me ne bote za psihota mele. No,naj začnem od začetka. Porihtam fročeka,sebe,se obujemo oblečemo,vzamem torbo,da bomo šli,pa ključev od avta nikjer.Vse preiščem,ključev ni.Že divja ko sata,preklinjam 100/h,ko se spomnim,da jih je moj imel nazadnje včeraj,ker je po nakup še šou v avto.Seveda ga takoj pokličem,kam mi je dal ključe,on pa tak flegma:jaz jih mam v žepu. Lasi na plafonu,fročeka oba tečna pa vdrena...Zadavla bi ga lahko!!!Pol pa sem ga še mogla 1,5 ure čakat,da mi jih je pripelo,da sem sploh lahko šla od doma.Jaz pa plan,kak bom še porihtala,kaj moram,otroke sem k tašči abonirala tacajt,pa da bajto spucam...Evo ti ga na zaj! Sem komaj kuhat začela.Ki pa še je pucanje.Mater,pa takega deda! Ojoj, toti dedi.. Ko pa me kaj nardimo, smo pa takoj kregane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 13:45:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Divja,ko ris .Totega mojega deda bom tak,tak... .Ne povem raje,da me ne bote za psihota mele. No,naj začnem od začetka. Porihtam fročeka,sebe,se obujemo oblečemo,vzamem torbo,da bomo šli,pa ključev od avta nikjer.Vse preiščem,ključev ni.Že divja ko sata,preklinjam 100/h,ko se spomnim,da jih je moj imel nazadnje včeraj,ker je po nakup še šou v avto.Seveda ga takoj pokličem,kam mi je dal ključe,on pa tak flegma:jaz jih mam v žepu. Lasi na plafonu,fročeka oba tečna pa vdrena...Zadavla bi ga lahko!!!Pol pa sem ga še mogla 1,5 ure čakat,da mi jih je pripelo,da sem sploh lahko šla od doma.Jaz pa plan,kak bom še porihtala,kaj moram,otroke sem k tašči abonirala tacajt,pa da bajto spucam...Evo ti ga na zaj! Sem komaj kuhat začela.Ki pa še je pucanje.Mater,pa takega deda!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 13:51:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan. Imam mami na obisku pa nimam cajta . Smo šle prej na sprehod v mesto v Muller-ja ker je mami mogla kupit za Maco hrano. Naša mačka je samo hrano iz Mullerja in DMa. Mater kaka gužva Zdaj pa si gremo kavico privoščit, te pa bo tak že ata prišo domu. Mogla bi it darila za božička še kupit pa sploh nimam idej kaj dragemu kupit. Prvo sem mislila torbico za njegovo Nokio ampak nikjer ne dobim lepega, tak da ne vem kaj bom.. Bomo videli.. Neko nalivno pero si še želi, bom šla v Qulandio pogledat ker imajo v eni papirnici vse -50% pa bom videla,če majo kaj za ponucat. Lepo bodite grem na kapučino , se tipkamo zvečer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 16:27:31
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,čestitke za objave!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 17:34:18
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar.......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 17:37:16
|
|
|
|
arabela*
|
Tak...s projektno tega tedna sem gotova.......že oddala.Jutri dopoldan pa si malo še preberem zapiske....popoldan pa izpit... Več ali manj te dni "lenarimo" na toplem...ma daj kak je mrzlo zunaj,za znoret.... Moj je tudi že od ponedeljka doma...tako da mi lepo pelje A zjutraj v vrtec......me malo razbremeni... Grem sedaj malo pospravit,pa perilo obesti,ker pride počasi gospodična M....pa bo spet pestro
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 19:12:13
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem malo prej šla po fročeke k tašči,tak da je spet pestro. Naredla nisem nič,tak da punce,ju3 bom za silo malo skup zmetala stanovanje,da vas ne vrže na rit.Tak,da se ne vstrašit,ko pridete.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 19:32:18
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 19:33:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem malo prej šla po fročeke k tašči,tak da je spet pestro. Naredla nisem nič,tak da punce,ju3 bom za silo malo skup zmetala stanovanje,da vas ne vrže na rit.Tak,da se ne vstrašit,ko pridete. Matcar ne se bat, saj neboma prišle k tebi gledat če maš pospravljeno ali ne. No vsaj jaz nebom.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 19:34:45
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj se najem dokonca pol pa grem dat L spat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 19:52:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 19:53:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem malo prej šla po fročeke k tašči,tak da je spet pestro. Naredla nisem nič,tak da punce,ju3 bom za silo malo skup zmetala stanovanje,da vas ne vrže na rit.Tak,da se ne vstrašit,ko pridete. Matcar ne se bat, saj neboma prišle k tebi gledat če maš pospravljeno ali ne. No vsaj jaz nebom. No,saj vem,da mi ne bote pospravljale. Opozorim pa vas lahko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 19:54:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj se najem dokonca pol pa grem dat L spat. Dober tek! Jaz pa sem se ravnokar najedla,Saš že spi ene pol ure,Maks pa še veselo skače okoli.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:09:18
|
|
|
|
ly117
|
L pa še je vedno gor. Bo pa počasi zaspal. Upam vsaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:21:26
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:22:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Kontra.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.