vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja zredila si se po moiih izračunih glih enkrat tolko ko jaz, si bla kr pridna ja ja jaz se kr prehranjujem po njem, tu pa tam kaj prekršim. v glavnem se obvezno vzdržujem krompirja in moke, torej tudi kruha, pa mi ni hudo, sem že pred zanositvijo to naredila pa je šla brez telovadbe kilca na mesec dol. kako pa kaj ti in monti? In koliko si ti šla dol do sedaj?? Jaz zaenkrat še nič ne delam po Montiju, ker enostavno nimam časa, da bi prebrala knjigo in naštudirala recepte...(zraven namreč študiram in delam še zadnji izpit in diplomo), bi pa rada šla no, pa polno dojim, pa skratka, rabim nekoga, ki bi imel recepte skupaj potegnjene in mi povedal kako in kaj aja pa še na nek tečaj hodim in je težko najti čas za vse....razmišljam pa da bi se pridružila babnicam ki imajo sedaj debato, da začnejo s 1.1.... A ti si celo knjigo prebrala, da veš kako in kaj??? jaz sem šla v bolnici dol 5 kg, pa zdaj še doma 5 kg, tk da mi ostane še 4 kg, ampak bi vseeeno rada še kih 5 dol, pol bi bla pa jaz super ja pridna si da študiraš, jaz se k enemu izpitu spravljam že 5 let, pa sploh ni bavbav ja katastrofa sem! glede montija je pa tako, da lahko knjigo bereš tudi diagonalno, ker not so ti že itak same znane stvari, le malo drugače napisane in razložene in pol ti je takoj jasno kaj vse si narobe delala vseh 30 let tvojega življenja napisano je res berljivo. maš pa tudi njegovo knjigo, kjer so samo recepti in jedilniki not, mislim da je kr tako naslov: montignacovi recepti in jedilniki, v knjižnici jih majo, te knjige namreč. pa so fuuuuul dobri recepti not. njami. ja fajn je da sodeluješ na kakem takem forumu ali pa vsaj bereš, ker nekatera zdrava hrana, med sabo pomešana, je lahko prava inzulinska bomba. je pa zagotovo dobro da si vzameš tri urice in preletiš knjigo, je res zanimiva pa vse ti bo kar naenkrat jasno.
|