Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:19:29
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj,Tasa? Boš znala do mene prit? bom se potrudla, ko pa vidiš da se iz gsmja začne kadit te pa veš..da te jaz (spet) kličem Ti kuj rufni,pa te bom usmerjala.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:19:42
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 So dragi. Pojma nimam kake so cene alkota. v Hoferju je najcenejši 4,99€ in meni tudi najboljši (če lahko dodam..)
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:20:10
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj,Tasa? Boš znala do mene prit? bom se potrudla, ko pa vidiš da se iz gsmja začne kadit te pa veš..da te jaz (spet) kličem Ti kuj rufni,pa te bom usmerjala. oki doki. matcar kaj si dobila 4=3 pr Novalacu?
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:20:22
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi rada, še morem v trgovino skočit po čokota zate. daj nea ga serji, smo se samo malo hecali.. Jaz pa ne. Če sem ti ga obljubla ga dobiš. Jaz pa sem jih ravno danes gledala v trgovini. So dragi. Pojma nimam kake so cene alkota. Gledala sem jih v Hoferju.Niso tak dragi.Mene tak jajčni mika do fuuuuula.Okoli 4 ojre so.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:20:37
tasa_m
Pridem takoj nazaj, grem Tomažu pokazat kaj bi rada imela za božička.. se je sam ponudo
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:20:45
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi rada, še morem v trgovino skočit po čokota zate. daj nea ga serji, smo se samo malo hecali.. Jaz pa ne. Če sem ti ga obljubla ga dobiš. saj ti bom ponudla ampak malo, ker drugače boš pijana Točno tak.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:21:15
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj,Tasa? Boš znala do mene prit? bom se potrudla, ko pa vidiš da se iz gsmja začne kadit te pa veš..da te jaz (spet) kličem Ti kuj rufni,pa te bom usmerjala. oki doki. matcar kaj si dobila 4=3 pr Novalacu? Jap!Moram še eno pakukgo kupit ju3.
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:21:51
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi rada, še morem v trgovino skočit po čokota zate. daj nea ga serji, smo se samo malo hecali.. Jaz pa ne. Če sem ti ga obljubla ga dobiš. saj ti bom ponudla ampak malo, ker drugače boš pijana Točno tak.
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:22:09
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 So dragi. Pojma nimam kake so cene alkota. v Hoferju je najcenejši 4,99€ in meni tudi najboljši (če lahko dodam..) A ja.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:24:46
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi rada, še morem v trgovino skočit po čokota zate. daj nea ga serji, smo se samo malo hecali.. Jaz pa ne. Če sem ti ga obljubla ga dobiš. saj ti bom ponudla ampak malo, ker drugače boš pijana Točno tak. Kaj se , če pa je res. Sem jeseni bla na RD pa sem po vsej sili mogla spit borovničke pa se mi je po 5 min začelo vrtet, pa še dobro da smo pol šli jest. Sem čist anti-alko.
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:25:03
matcar
pridem nazaj...
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:29:44
arabela*
Obvestilo Je katera delala kdaj slučajno v Henklu? Ali pa pozna koga slučajno...bi nekaj informacij rabila...lahko tudi na zs
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:31:58
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Obvestilo Je katera delala kdaj slučajno v Henklu? Ali pa pozna koga slučajno...bi nekaj informacij rabila...lahko tudi na zs Moja soseda je delala pri henklu prek študenta. Kaj te pa zanima, če smem vprešat.
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:32:48
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem čist anti-alko.
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:33:55
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja soseda je delala pri henklu prek študenta. Kaj te pa zanima, če smem vprešat. nekaj glede zaposlovanja.....kako delajo..razgovori,vse ostalo.....če so jih kaj nagrajevali.....
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:37:35
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem čist anti-alko. Zakaj pa ? Pa mi ne paše pit, oz zelllo redko. Če pa keri paše pa nimam nič proti.
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:38:59
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja soseda je delala pri henklu prek študenta. Kaj te pa zanima, če smem vprešat. nekaj glede zaposlovanja.....kako delajo..razgovori,vse ostalo.....če so jih kaj nagrajevali..... A tako. Kaj to delaš za šolo? Ti pa žal ne morem pomagat.
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:43:49
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap!Moram še eno pakukgo kupit ju3. Ja, jaz bom tudi šla...
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:44:32
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Obvestilo Je katera delala kdaj slučajno v Henklu? Ali pa pozna koga slučajno...bi nekaj informacij rabila...lahko tudi na zs moja sestrična je delala..
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:45:48
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se , če pa je res. Sem jeseni bla na RD pa sem po vsej sili mogla spit borovničke pa se mi je po 5 min začelo vrtet, pa še dobro da smo pol šli jest. Sem čist anti-alko. a zdaj ne veš kak bi matcar rekla da mora nekaj za jest dat, če boš čokoladnega popila??! Te pa ga neboš dobla..bom jaz spila namesto tebe. Haha
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:47:25
arabela*
eh,kaki butec sem jaz...v sredo zdaj imam izpit tak da.......ga šluknite še za mene kcoj
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:48:51
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se , če pa je res. Sem jeseni bla na RD pa sem po vsej sili mogla spit borovničke pa se mi je po 5 min začelo vrtet, pa še dobro da smo pol šli jest. Sem čist anti-alko. a zdaj ne veš kak bi matcar rekla da mora nekaj za jest dat, če boš čokoladnega popila??! Te pa ga neboš dobla..bom jaz spila namesto tebe. Haha Za crknit.
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:53:18
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh,kaki butec sem jaz...v sredo zdaj imam izpit tak da.......ga šluknite še za mene kcoj boma ja... z matcar, Ly tak ne sme, ker pol bo Lukeja čudno do doma vozla... Bomo pa držali pesti...
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:56:29
tasa_m
Mačkice, grem spat. Jutri ob 7.00 pride moja mami na obisk. Saraya .. kaj si vprašala kak je z vpisom v vrtec? NOČKO
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:57:32
ly117
Nočko tasa.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s... Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Določitev spola.пеперутка16 Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: