Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:19:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj,Tasa? Boš znala do mene prit? bom se potrudla, ko pa vidiš da se iz gsmja začne kadit te pa veš..da te jaz (spet) kličem Ti kuj rufni,pa te bom usmerjala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:19:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 So dragi. Pojma nimam kake so cene alkota. v Hoferju je najcenejši 4,99€ in meni tudi najboljši (če lahko dodam..)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:20:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj,Tasa? Boš znala do mene prit? bom se potrudla, ko pa vidiš da se iz gsmja začne kadit te pa veš..da te jaz (spet) kličem Ti kuj rufni,pa te bom usmerjala. oki doki. matcar kaj si dobila 4=3 pr Novalacu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:20:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi rada, še morem v trgovino skočit po čokota zate. daj nea ga serji, smo se samo malo hecali.. Jaz pa ne. Če sem ti ga obljubla ga dobiš. Jaz pa sem jih ravno danes gledala v trgovini. So dragi. Pojma nimam kake so cene alkota. Gledala sem jih v Hoferju.Niso tak dragi.Mene tak jajčni mika do fuuuuula.Okoli 4 ojre so.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:20:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Pridem takoj nazaj, grem Tomažu pokazat kaj bi rada imela za božička.. se je sam ponudo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:20:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi rada, še morem v trgovino skočit po čokota zate. daj nea ga serji, smo se samo malo hecali.. Jaz pa ne. Če sem ti ga obljubla ga dobiš. saj ti bom ponudla ampak malo, ker drugače boš pijana Točno tak.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:21:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj,Tasa? Boš znala do mene prit? bom se potrudla, ko pa vidiš da se iz gsmja začne kadit te pa veš..da te jaz (spet) kličem Ti kuj rufni,pa te bom usmerjala. oki doki. matcar kaj si dobila 4=3 pr Novalacu? Jap!Moram še eno pakukgo kupit ju3.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:21:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi rada, še morem v trgovino skočit po čokota zate. daj nea ga serji, smo se samo malo hecali.. Jaz pa ne. Če sem ti ga obljubla ga dobiš. saj ti bom ponudla ampak malo, ker drugače boš pijana Točno tak.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:22:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 So dragi. Pojma nimam kake so cene alkota. v Hoferju je najcenejši 4,99€ in meni tudi najboljši (če lahko dodam..) A ja.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:24:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi rada, še morem v trgovino skočit po čokota zate. daj nea ga serji, smo se samo malo hecali.. Jaz pa ne. Če sem ti ga obljubla ga dobiš. saj ti bom ponudla ampak malo, ker drugače boš pijana Točno tak. Kaj se , če pa je res. Sem jeseni bla na RD pa sem po vsej sili mogla spit borovničke pa se mi je po 5 min začelo vrtet, pa še dobro da smo pol šli jest. Sem čist anti-alko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:25:03
|
|
|
|
matcar
|
pridem nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:29:44
|
|
|
|
arabela*
|
Obvestilo Je katera delala kdaj slučajno v Henklu? Ali pa pozna koga slučajno...bi nekaj informacij rabila...lahko tudi na zs
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:31:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Obvestilo Je katera delala kdaj slučajno v Henklu? Ali pa pozna koga slučajno...bi nekaj informacij rabila...lahko tudi na zs Moja soseda je delala pri henklu prek študenta. Kaj te pa zanima, če smem vprešat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:32:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem čist anti-alko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:33:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja soseda je delala pri henklu prek študenta. Kaj te pa zanima, če smem vprešat. nekaj glede zaposlovanja.....kako delajo..razgovori,vse ostalo.....če so jih kaj nagrajevali.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:37:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem čist anti-alko. Zakaj pa ? Pa mi ne paše pit, oz zelllo redko. Če pa keri paše pa nimam nič proti.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:38:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja soseda je delala pri henklu prek študenta. Kaj te pa zanima, če smem vprešat. nekaj glede zaposlovanja.....kako delajo..razgovori,vse ostalo.....če so jih kaj nagrajevali..... A tako. Kaj to delaš za šolo? Ti pa žal ne morem pomagat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:43:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap!Moram še eno pakukgo kupit ju3. Ja, jaz bom tudi šla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:44:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Obvestilo Je katera delala kdaj slučajno v Henklu? Ali pa pozna koga slučajno...bi nekaj informacij rabila...lahko tudi na zs moja sestrična je delala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:45:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se , če pa je res. Sem jeseni bla na RD pa sem po vsej sili mogla spit borovničke pa se mi je po 5 min začelo vrtet, pa še dobro da smo pol šli jest. Sem čist anti-alko. a zdaj ne veš kak bi matcar rekla da mora nekaj za jest dat, če boš čokoladnega popila??! Te pa ga neboš dobla..bom jaz spila namesto tebe. Haha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:47:25
|
|
|
|
arabela*
|
eh,kaki butec sem jaz...v sredo zdaj imam izpit tak da.......ga šluknite še za mene kcoj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:48:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se , če pa je res. Sem jeseni bla na RD pa sem po vsej sili mogla spit borovničke pa se mi je po 5 min začelo vrtet, pa še dobro da smo pol šli jest. Sem čist anti-alko. a zdaj ne veš kak bi matcar rekla da mora nekaj za jest dat, če boš čokoladnega popila??! Te pa ga neboš dobla..bom jaz spila namesto tebe. Haha Za crknit.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:53:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh,kaki butec sem jaz...v sredo zdaj imam izpit tak da.......ga šluknite še za mene kcoj boma ja... z matcar, Ly tak ne sme, ker pol bo Lukeja čudno do doma vozla... Bomo pa držali pesti...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:56:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Mačkice, grem spat. Jutri ob 7.00 pride moja mami na obisk. Saraya.. kaj si vprašala kak je z vpisom v vrtec? NOČKO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 14.12.2009 21:57:32
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.