Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 26.11.2009 6:56:00
mika
dOBRO jutro
Hvala še enkrat vsem za pesti.
Spala sem slabo, koliko pa sem, pa sem sanjala o službi. Imela sem pozitivne sanje, kar ponavadi pri meni pomeni, da izid ne bo ravno dober. Rada bi izvedela čimprej, da se te negotovosti že enkrat znebim, ker me predolgo mrcvarijo.
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 26.11.2009 7:32:46
gita10
Mika, prav hudo mi je zate - upam, da se odločijo za tebe. Če se pa ne je pa glej pozitivno plat. Vsak priden in sposoben človek slej ko prej najde nove službo in tudi ti jo boš. In verjetno bodo v tej novi službi bolj verjeli vate in znali cenit tvoje delo. Držim pesti.
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 26.11.2009 7:36:24
mika
lISIČKA, TOREJ Sem sklepala prav. Men se pogodba izteče, tako da ne morem it na čakanje.
Kar se pa tiče sodelavca, da se bo moral izkazat...hja, ta mesec je dobil zadolžitev in jo je naredil šef sam. Sem mislila, no pa je po enem letu od kar je tukaj, le začel migat. Pol pa mi šef reče, da je on naredil. Đizus, pol pa naj dela sam. Pa komot bi jaz še to naredila, ampak je rekel, da me ni želel preveč obremenjevati. Sodelavci so mi rekli, da se naj ne sekiram, da me bodo itak hitro nazaj klicali, ker šef vseeno vsega ne zmore, razen če bo delal od jutra do sutra.
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 26.11.2009 9:00:56
mika
pA to je za ponoret....zjutraj ob sedmih je bil kolegij in ne vem nič, niti nimam koga za vprašat, ker so vodilni šli, kadrovska pa tud ne ve. Na bruhanje mi gre , dobesedno...srce imam v grlu................pa naj se že enkrat končaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 26.11.2009 9:10:56
alda
upam . da bo kmalu konec te negotovosti in bo izid tak kot si želiš . v nasprotnem pa kot je že Rija napisala: vsaka stvar, pa naj bo še tako na začetku huda, je za kaj dobra !!!