Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 17:59:36
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ponižno čakam. Samo upam, da ne bo mistermika čakal tako dolgo...ker potem bomo imeli na dipotu ...Jutri je zame odločilen dan a ti res hočeš, da me pobere od smeha
|
|
|
|
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 18:02:03
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija zdaj pa si privošči.......moža.... o ja, veš da bom ...upam samo, da bo najina bejba zaspala, ker je v vrtcu po dolgem času spala, kar pomeni, da se lahko precej zavleče in naju sfali Hvala, res iz srca vsem, za vso podporo...veliko lažje sem nosila to breme
< Sporočilo je popravil mika -- 1.12.2009 18:04:44 >
|
|
|
|
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 18:08:54
|
|
|
|
Nasara88
|
He he cestitke Mika se iz moje strani Res je ocitno se nekaj pravice na tem svetu. Zdaj pa vam zakaj pri nas tako piha okrog vogalov, da se nena pri vas v spalnici tako trese
|
|
|
|
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 18:20:33
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 He he cestitke Mika se iz moje strani Res je ocitno se nekaj pravice na tem svetu. Zdaj pa vam zakaj pri nas tako piha okrog vogalov, da se nena pri vas v spalnici tako trese a-ja, vidva sta včasih tako glasna, da me je strah zunaj, ko grem na čik. Pa mi moj pravi...daj nea nori, to samo soseda
|
|
|
|
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 18:28:04
|
|
|
|
Nasara88
|
no vidis potem pa se ne rabis vec bati tvoj ze ve IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 He he cestitke Mika se iz moje strani Res je ocitno se nekaj pravice na tem svetu. Zdaj pa vam zakaj pri nas tako piha okrog vogalov, da se nena pri vas v spalnici tako trese a-ja, vidva sta včasih tako glasna, da me je strah zunaj, ko grem na čik. Pa mi moj pravi...daj nea nori, to samo soseda
|
|
|
|
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 18:49:56
|
|
|
|
Šarki
|
ooo fajn da se sosede le gor najdete jest se pa še z nobeno nisem našla
|
|
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 20:43:37
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki ooo fajn da se sosede le gor najdete jest se pa še z nobeno nisem našla sej je še ena soseda, sam ne vem njenega nicka in menda ni veliko aktivna. In če naši moški med pogovorim slišijo, ...sem prebrala na ringa raja...splinijo v trenutku vstran
< Sporočilo je popravil mika -- 1.12.2009 20:44:56 >
|
|
|
|
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 20:47:04
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika ...sem prebrala na ringa raja...splinijo v trenutku vstran Js pa ne bom pozabla, ko mi je pediater, ko sem bla prvič s prvorojenko na posvetovalnici, rekel, da če bom brala RR ipd. se lahko kar v veliki meri zanesem na informacije, ki jih tam dobim.
|
|
|
|
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 20:50:57
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Js pa ne bom pozabla, ko mi je pediater, ko sem bla prvič s prvorojenko na posvetovalnici, rekel, da če bom brala RR ipd. se lahko kar v veliki meri zanesem na informacije, ki jih tam dobim. kdo bi rekel, a?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?