Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
uh, upam da mi Pikovit ne bo zamerila, ker bom tole napisala, samo toliko da ne boste živčne. Imajo enega srčka in zaenkrat je vse OK, več pa bo napisala sama
uh, upam da mi Pikovit ne bo zamerila, ker bom tole napisala, samo toliko da ne boste živčne. Imajo enega srčka in zaenkrat je vse OK, več pa bo napisala sama
Ko se prižgejo praznične lučke sredi bele mrzle zime, prijateljstvo ogreje nam dlani in želja vzpne se iz srca v višine. Vse kar slabo je z Novim letom naj zbledi, vse kar dobro je, naj za vekomaj ostane! Prava pot je pot srca ostalo so le ovinki. Naj vas v Novo leto popeljr pot brez ovinkov in naj vas v prazničnem miru sreča nežno objame!