Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 12:12:36
|
|
|
|
Kati81
|
vaney pr men je bla ista zgodba v prejšnji . Čist ista sam da mu je odprla tašča, ob 11 sopoldan, jaz pa spala na kavču.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 12:27:50
|
|
|
|
vaney
|
kati...saj v bistvu ima čisto pravico prit, samo jaz sem se nekako prepričala, da bodo mene, ne vem, zakaj, pustili pri miru (prejšnjič so me). No, zdaj sem pa že 3 mesece na bolniški, so pa prišli malo naokrog. A je potem še kdaj prišel, ker na listu piše I. kontrola, spodaj pa še II. in III., pa se glih ne bi rada še 1x bala, kje me bo kdo iskal, čeprav ga tudi zdaj nisem pričakovala in sem zjutraj še Anžeta v vrtec peljala in šla v pekarno po burek. Dobro, da ni prišel zjutraj...no, zdaj je HB mimo in upam, da bo zdaj mir.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 12:49:05
|
|
|
|
Kati81
|
men je takrat sam enkrat prišel, pa to takoj po tistem ko sem dobila prvo odločbo. Verjetno je tist napisano če bi prišel večkrat v enem dnevu pa te ne bi bilo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 13:41:11
|
|
|
|
punsha
|
joj, tele kontrole... ja a v materinsko šolo pa lahko greš, če si na bolniški? no ja, meni se zdi normalno da greš, saj je to priprava,pa zdravstvo...po drugi strani pa...ja to ni pregled. a ne piše v odločbi samo za preglede al kaj že
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 13:41:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 13:42:15
|
|
|
|
protina
|
jaz pa hvala bogu še nisem imela kontrole in mislim, da jih naša služba niti ne pošilja. No vsaj do zdaj je bilo tako.Sicer se mi pa tako vsak dan ne ljubi lazit okoli ampak raje počivam.No včeraj sem malo izkoristila ampak po dolgem cajtu.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 13:49:49
|
|
|
|
vaney
|
Kontrolirajo te lahko sami od sebe ali pa če te kdo prijavi. Ni važno, kdo. Jaz malo sumim koga iz službe, ker imamo ene prav zaj****, pa še včeraj sem bila 4 ure v akciji z malim okrog zdravnikov in sva šla vmes malico in za pit kupit, pa naju je lahko kdo videli, ker je zdr. v bližini moje službe in me je lahko kdo prijavil. Še en dokaz, da pač ne moreš verjet folku. Lahko je pa prišel sam od sebe, itak. Spraševala ga pa nisem, saj je vseeno. Zaupam itak bolj malo ljudem glede takih stvari, tako da ta en mesec bom še malo več doma, potem grem pa itak na dopust, pa bo mir. In sem mu tudi povedala, da grem kmalu na dopust, pa je rekel, da potem bo pa tudi bolniška hitro mimo...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 13:53:48
|
|
|
|
vaney
|
protina, saj jaz sem zadnje čase tudi presenetljivo veliko doma, edino zjutraj vrtec, če je treba v trgovino na hitro, v lekarno, drugam pa skoraj ne hodim. Za kavice se pa rajši zdaj že nekaj časa kar na domu zmenimo, pa je mir. Drugače nekaj po javnosti ne skačem, pa itak sem pogruntala, da me razni večji in tehnični nakupi ceneje pridejo, če jih kar preko spleta na dom naročim, pa plačam tisti evro poštnine, ker vozikat se z avtom od trgovine do trgovine (sploh, če imaš prvi špar, merkator, tuš... 20km stran) sploh ni tako poceni. Pa bomo stvari, ki jih bomo še rabili zdaj za bebo in darila za decembrske može kar preko spleta naročili, pa bo. Pa še manj šans, da se česa nalezemo, bo...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 13:55:38
|
|
|
|
Kati81
|
Ko si na stroške države oz zavarovanja ti kar oni sami od sebe pošljejo komisijo, sseveda ti jo lahko pa tudi delodajalec, oziroma te lahko kdo prijavi. Mene je kontrolirala takrat 2006, prav zavarovalnica se pravi ZZZS.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 13:57:51
|
|
|
|
protina
|
Ja saj jaz tud malo odpeljem v šolo in jo potem grem iskat po pouku,pa kruh kupim in to je to. Kje boste naročale prek spleta,kaj priporočate?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 14:28:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 14:39:57
|
|
|
|
vaney
|
zimska, ne nisem točno iz Črnomlja, tam delam...živim v Vinici, no, par km stran, 3 km od Hrvaške meje. Sicer bi lahko imela sina tudi v vrtcu v Vinici ali Dragatušu (5km stran) in bi imela zdaj manj vozikanja, ampak ker drugače tam delam, mi je bolj komot ga s sabo peljat in po službi pobrat, pa tast, tašča, mož,,, vsi se peljejo mimo vrtca in mi ga lahko tudi oni poberejo. Saj ni tako daleč, edino kaj za na hitro mi je smotano, drugače pa je ok.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 14:48:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 14:57:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 15:05:10
|
|
|
|
ninček1
|
Ma kaj so nori....sem mislila,da ziher ne hodijo k nosečnicam....Ja meni je ginekologinja napisala sprehode, tako, da upam, da ne bom imela kakih cirkusov, ker vsaki dan grem za kaki 2 uri ven in to ravno v dopoldanskem času in tudi naprej mislim hodit, saj nekako se pa moraš pripravit na porod.....mater nimajo kaj druga bolj pametnega za počet ti norci joj sem razkurjena spet!!!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 15:14:22
|
|
|
|
niwci
|
Kaj koše za pleničke boste uporabljale oz tiste ki že imaste izkušnje, me zanima, ali jih sploh poterebujemo in kako se obnesejo. Sprašujem zato, ker imajo zdaj enega v šraru v akciji, pa da vidim če se sploh splača investirat v tak nakup. Včeraj sem pa imela tako zanimiv popoldan. Z dragim sva šla do mizarja, kateri nam predeluje kuhinjo, da izbereva barvo za ene poličke. Potem pa mu je moj pomagal še malo delati, jst pa sem družbo delala njegovi ženi, ki je tudi šivilja. Boga je že 2 meseca na bolniški in še najmanj enega bo, pa ji je zelo dolgčas. Potem me je pa odvlekla v svojo delavnico in mi sešila dve tetra majčki za , tiste za zavezat in enga dvodelnega pajacka. Sem bila tako presenečena, s kako lahkoto je to sešila en dva tri Pestke za Twixy, da se bo vse dobro izteklo. Sem pa včiri tudi od te kolegice slišala (ona je namreč rodila prvega otroka v 8 mesecu, drugega pa v 6,5 in je z obema vse vredu) izvedela, da je ena njena soseda rodila punčko v 5 mesecu in je zdaj zdrava punca stara 4 leta. Tko da glavo pokonci. pa upajmo da še vse zdržimo vsaj en mesec!!! Punsha- jaz sem ta avto vidla ta mesec , ko smo šli samo malo firbcat za rabljenimi avtomobili s tastom in taščo. Je ful luštkan in ima kr znosno ceno. Midva z dragim sva kupila rabljeno Toyoto corolo in ko sem zagledala tega c-max je prav isti...sam cena je pol manjša . Ma je bil moj itak zagledan v Toyoto, tko ad ga ne bi uspela prepričat v nasprotno
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 15:21:13
|
|
|
|
ninček1
|
Punce! Dobre novice za tiste, ki boste rodile v Mariboru. Namreč EA je od ponedeljka tega tedna na voljo 24/7!
< Sporočilo je popravil ninček1 -- 25.11.2009 15:22:00 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 15:55:42
|
|
|
|
slomak
|
punce a katera pozna tole stran oz. trgovino z vozički? Pa mi lahko malo svetuje, ali se odločim kupiti tukaj ali ne??? hvala.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 16:38:42
|
|
|
|
punsha
|
Prej sem spraševala glede materinske šole med bolniško... Tole pa sem našla Pušenjakov odgovor : Prijavila sem se v materinsko šolo, zdaj pa sem začela razmišljati, če se je sploh lahko udeležim, glede na to, da sem dobila od komisije "mirovanje na domu". Izhod mi je dovoljen le na zdravniški pregled ali predpisano terapijo. Mogoče veste ali se to lahko tretira tudi kot predpisana terapija? Pušenjak: ne, materinska šola se ne obravnava kot zdravljenje ali obravnava v zvezi z zdravljenjem.Formalistično gledano, (kar je itak bistvo vsega skupaj) vam je torej obisk materninske šole onemogočen. No meni se pa danes začne... in jaz bom šla. Mah kar nekaj no
< Sporočilo je popravil punsha -- 25.11.2009 16:39:09 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 16:48:40
|
|
|
|
Jada82
|
Slomak, jaz sem ta voziček že gledala v živo, so zelo lepi in kar praktični, pa poceni, ampak meni ni bilo všeč, ker se je športni del dvigoval s trakci ... pa potem sem brala neke pripombe glede prednjega kolesa ... ampak ene so ful navdušene, tudi kolegica ga že ima ... Tako da, če ti je všeč ... kar brez problema... A da nas potem tako kontrolirajo na bolniškah? Prav nič nisem zadovoljna. Jaz grem sedaj za 5 dni do staršev, pa naj bo kar hoče ... bom rekla, da so tu bili bolni ....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 17:10:26
|
|
|
|
mucica2
|
jst pa zdej šibam na materinsko še zadnjič, danes imamo fizioterapijo, drugače potrdila smo pa dobili že po drugem predavanju...tako da lepo se mejte, pa se javim pol kaj
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.11.2009 17:36:45
|
|
|
|
bipi
|
...jaz sem imela pa danes pregled in naslednja dva dni moram dobivat inekcije za razvoj otrokovih pljuč in to dvakrat dnevno. Se mi je spet MV skrajšal in ga je sedaj še 2 cm. Mi je pa rekla, da gre počasi vendar vztrajno že proti ven in da sigurno ne bom zdržala do konca, naj pa tja do 35 tedna malo bolj počivam. Naslednji pregled pa imam čez dva tedna, se pravi 9.12. No, še kakšne štiri tedne, da zdržim pol je lahko pa tudi akcija. Rodit mislim v Trbovljah, ker sem bila tudi v prvo zelo zadovoljna. Zaenkrat toliko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 17:46:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 17:47:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?