punsha
|
Ojla, imam leptopa kar na kavču, da lahko ležim in malo brskam danes sem pa res ful pridna z ležanjem . No kar moram biti, grem popoldne do zdravnice po bolniško in pa pogledat moževo nečakinjo, sedaj ima že 1 teden, pa je še nisva videla . ja, je pa prav neprijetno ob vseh teh virusih se sprehajati po raznih zdr.domovih in bolnicah. Glede avta...midva kupujeva novega. Tale moj, ki ga imava takooo razpada, da se niti ne upava kam dlje voziti. Pač je star in je odvozil svoje. Potem se pa odločava, ali naj kupiva rabljenega ali novega in spremljava vsak dan po netu, pa tako malo prodajajo rabljene, ves čas so le eni in isti gor. Vzela bova pa Ford C-max. Sedaj pa malo čakava, nimam pojma, ali so okoli novega leta kaki popusti za ta letnik... EA jaz mislim da ne bom nič vzela. Sicer bom šla na predavanje, tako da bom imela za vsak slučaj, kaj pa vem, kaka panika me zagrabi ko bo treba roditi , ampak če bo tako, kot sem si zamislila, potem bom brez. Saj na splošno nisem proti, ampak bi pač rada poskusila brez. Tako zaradi sebe...ko občutiš tisto bolečino, da veš kako je, koliko zmoreš, pač je naravno. Hm, ne vem, ali razumete twixy, tole je pa že lepa teža , kar je zelo pomembno. Prav velikokrat se spomnem nanjo...vse bo dobro, mora biti. Pa mislim, da je tudi tista največja kriza že mimo. Držim pesti, da čim dlje zdrži v trebuhu Sedaj me pa še nekaj zanima. Najprej tiste, ki vam otrdeva trebuh. Ali vam v času otrdevanja tudi postane tako čudne oblike? Pri meni se na eni strani na vso moč izboči, res taka visoka, velika trda bula. Na začetku sem mislila, da mali postavlja rito pokonci, ampak mislim da to ni to. Izgleda prav smešno, čepraj občutek še zdaleč ni prijeten. To potem izgine, ko ni več trdo, po kakih 45 sekundah. Potem pa še tiste, ki ste v 30 - 31 tednu. Koliko čutite svoje malčke? Pri meni je takooo miren. Sicer ne vem, ali je to kar od injekcije za pljučka, ali pač... vem da se sedaj pomiri,da nima več toliko prostora, ampak to je tako velika razlika. Prej je brcal ves čas, trebuh mi je kar skakal, res je bil poskočen. Sedaj ga pa komaj kdaj začutim, pa še to čisto na lahno. Sem prej kar AS vzela, da sem poslušala če srček bije. Ma se človek kar ustraši
|