|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
23.12.2009 9:47:39   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Rabim vaš "pravni" nasvet glede BOLNIŠKE .

Danes sem po pošti prejela ODLOČBO OD KOMISIJE, piše da imam odobreno bolniško od danes (23.12) do 20.1.2010, potem kao nastopim porodniško.
V tem času moram biti doma in mirovati...Odsotnost dovoljena le na pregled ali predpisano terapijo.

Problem je v tem, da jaz rabim podaljšano bolniško SAMO DO JUTRI (24.12.), potem imam svoj dopust, po novem letu pa tudi dopust.

Kaj zdaj? Se moram pritožit na to odločbo (piše - čas za pritožbo je 5 dni) ali lahko kar os. zdravnica jutri zaključi? Jo kličem, pa je ne dobim...

hej, zimska... nič se en rabiš pritoževat...pojdi k osebnemu zdravniku in ti naj z jutrišnjim dnem zaključi bolniško.... in je zadeva urejena...

tako sme jaz uredila v prvi nosečnosti, kar prekinila sme bolniško in šla na dopust....

zdaj sem se pa že prej pri zdravniku zmenila, da je mnenje za bolniško dal do zadnjega datuma... tako sme bila včeraj še na bolniški, danes sem pa že na dopustu....

aja1, hvala, da si posredovala SMS od Cappy, sme želela, da zveste prej, preden sem jaz iz Ljubljane prišla

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
23.12.2009 9:50:02   
Lara73
ojla,
samo da se javim. prišla sem do računalnika user posted image

jeterni testi so OK, verjetno me bolijo in vežejo brazgotine od operacije žolčnika pred tremi leti. Boli ko hudič. Drugače sem ok, vsak dan imam pa neke izcedke, rjave ali pa krvave. MV je zmehčan, CTG ne kaže popadkov. Trenutno čakam na UZ in če se MV ne odpira naprej, me bodo spustili do petka domov user posted image . Potem pa spet nazajuser posted image .
Drugače pa mi menda grozi prezgodnji porod in upamo, da zdržim še 2 tedna. Danes sem 33t 2d.

Nisem vas brala za nazaj, ampak upam, da ste še vse ok.

čao pa noge skup držte, čeprav imam občutek da ne nuca preveč...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 9:59:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
23.12.2009 9:59:44   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jutro!

Cappyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da te čez praznike spustijo domov...

Držimo pesti tudi zate!

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
23.12.2009 10:00:15   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara

Dobro jutro februarke user posted image

A se vam lahko pridružim?

Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image Čestitke za  user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
23.12.2009 10:07:45   
niwci
Rožica pogumno. Probi odmislit, pa boš vidla da bo!

Lara tudi ti pogumno. Sej do januarja ne manjka več tako dolgo!

Tudi jaz imam eno vprašanje za vas. Zanima me, če katera ve kako je z obveznim zdravstvenim zavarovanjem če nisi zaposlen in nisi poročen. Ali te lahko uveljavlja partner ali ne?

Danes je tudi zame bla spet ena dolga neprespana noč. Dokler nisem zatisnila očasa vse vredu, potem pa me je tako začela pečti zgaga, da nisem mogla skoraj dihat. Nekaj čez 1h sem končno zaspala, pa me je že na wc prtisnlo...sm že mislila, da je ura za vstat in da sem vsaj kaj spala user posted image Potem je nekako šlo do jutra in ko sem se vstala je ta vrag ponovno začel peči, da skor zajtrka nisem mogla pojest. Prav dihat ne pusti user posted image Danes imam pregled, pa bom G vprašala če se da kaj pomagat. A katera od vas jemlje kakšne ruporute ali kaj podobnega? Jaz si ne upam...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
23.12.2009 10:09:21   
zvesta
niwci, rupurut lahko vzameš brez vsake slabe vesti...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
23.12.2009 10:37:42   
brcko2
jutro vsem user posted image .
Berem vsake tri dni tak da sem na tekočem kaj se dogaja z vsemi. Smo v fazi selitve v hišo manjka nam še postavitev otroške sobe in prenos garderobe ter ostale reči.

Tako, danes sem imela pregled in je moj user posted image v mejah normale velik na to, da je 35 teden in da imam nosečniški sladkor, težek pa je 2320 tako da je zaenkrat popoln in nič ne izstopa od lestvice.  Glavična vstava je končno, papirje za porodnišnici tudi dobila. Aha še to je rekel G. madonca ta pa je divji - hehehe.

Naslednji pregled imam 14.1.2010

Vsem puncam držim pesti, noge skup in veliko pozitivnega razmišljanja.

Vsem user posted image pa želim lepe božične praznike.

Papa

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
23.12.2009 11:01:34   
bili83
ojla.

tudi jaz vas berem skoraj vsak dan, pisanje pa....
no, mi smo sredi 35. tedna, počutje je zaenkrat še čisto ok. zgleda, da sem ena tistih srečnic, ki lahko spi, ni otečena, nima težav z lulanjem.... user posted image
včeraj sem 5 ur letala po trgovinah, nakupila vsa darila (razen sladkarij) in porabila več kot pol ure, da sem se priguncala z avtom iz centra mb. gužva za popi....user posted image
sicer pa sem ravno naletela, ker so imeli v c&a-ju včeraj 20% znižanje na VSE in sem skupaj prišparala 20 EURuser posted image  imajo pa zdaj tudi dosti več za dojenčke.... joj, res se moram začeti zadrževatuser posted image
danes imam zobozdravnika, pa piškote imam namen spečt (nekaj sem že), zvečer pa telovadba, tak da bo spet pester dan...

no, se beremo, vsem skupaj želim lepe božične praznike in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
23.12.2009 11:21:36   
zvesta
Daleč proč od tu je en poseben kraj.
Prav hecen. Tam je vse medeno.
Ptice, rože, vode se med seboj razumejo
in prav nihče se ne krega drug z drugim.
In iz tega kraja sijejo žarki in teče voda in pršijo kaplje na vse strani.

Tu in tam zaide kakšen žarek tudi na Zemljo,
tu in tam pade kakšna kaplja tudi tu med nas
in prinese sporočilo oddaljene zvezde.
Takrat ljudje spoznamo sporočilo ljubezni.

Lepe praznike in vse dobro v 2010!

user posted image

user posted image

user posted image

Pomagajte:

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
23.12.2009 11:39:24   
ninček1
Valentinčica in Mucica stavit sva šla za to kdo bo v celoti častil prvi romantični večer po rojstvu najinega malčka. Sem spadajo masaža, savna..večerja ipd....user posted image user posted image , tako, da bi bilo fajn, da bi imela jaz prav, ker bo sicer denar, ki ga bom prejela od csd, šel za touser posted image .

Zoja Lara, dobrodošla med nami in čestitke za 2 pubecauser posted image .Lahko še napišeš datum naslednjega pregleda, da te lahko dam na listo pregledov.

Rožca malo še zdržita z malo korenjakinjo in seveda bravo Viduser posted image user posted image user posted image !

Lara73user posted image user posted image user posted image user posted image !

Brcko2 in bili tudi vama lepe praznike...

Zvesta...luštn božiček...jaz sem bila pridna celooo letooouser posted image ...tako, da če bo kaj z vrečo hodil okoli....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
23.12.2009 11:45:10   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

user posted image
23.12.- niwci, matejka, brcko, bipi
28.12.-rožca26
29.12.-nattasha, gapii27
30.12. - zimska, Jada82(UZ), protina, rožca26

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch, smuki
6.1.- zvesta, nincek1
7.1.- aja1
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
, mucica2,bmwjka
13.1.- žirafa76
14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2
15.1.-slomak,tejka
18.1.-vaney

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
23.12.2009 11:50:11   
slomak
zvesta kakšnega pozerčka maš doma lepiiiuser posted image

no pri nas je pa to novo, da je mizar pršu izmert za otroško sobico omaro in pisalno mizo, ki nam jo bo naredu...tko da to bo narejeno nekje v sredini januarja, pojstlo bo pa ko bo user posted image  večji dobil novo in kasneje, ker sedaj bo pri nama v spalnici v svoji mali pojstlci...
uf...me brca non stop user posted image , se kr zvijam tukaj na sedežni... sej prov...

lepo bodite in za vse še ena user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
23.12.2009 12:07:36   
ninček1

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,  user posted image    Jesenice  
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljana            user posted image                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,              user posted image      Ptuj               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska           user posted image          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor                               

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image    Ljubljana ali Novo mesto                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CE                       user posted image
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ?                         user posted image  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                user posted image       Maribor                       
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image    Bratislava   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška           user posted image     Slovenj Gradec

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image    Postojna
user posted image neoslišana                                                     user posted image    

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ,                          user posted image     
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image   Ljubljana
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana                                       

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        
user posted image Zoja Lara,                       Štajerska               user posted image user posted image

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana
user posted image zvesta(30), (3user posted image ,1user posted image ),Lenart                        user posted image   Maribor

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice          user posted image user posted image
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

18user posted image   in 15user posted image   47 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 77

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• _____________________________

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1564
    23.12.2009 12:20:00   
    niwci
    zvesta res lepe slikice, ste že čist v prazničnem vzdušju user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1565
    23.12.2009 12:30:30   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Mucica - držim pesti za rezultate!user posted image

hvala zimska.....

jst sm že čist nestrpna, pa vedn bolj živčna, tamala me pa danes tako brca, da me res vse boli....

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 23.12.2009 12:31:16 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 1566
    23.12.2009 12:31:40   
    zvesta
    aja, mucica, včeraj sme bila an sestanku za EA... super, fajn... je bila dr. wagnerjeva, pa je to eno tako zlato bitje.... jaz sme bila ful zadovoljna...

Pomagajte:

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1567
    23.12.2009 13:45:48   
    mucica2

pisni nardila.....jupi user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1568
    23.12.2009 13:46:48   
    zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

pisni nardila.....jupi user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1569
       [Brisano sporočilo]
    23.12.2009 14:35:21   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
      Neposredna povezava do sporočila: 1570
    23.12.2009 14:37:59   
    zirafa76
    pozdravček

ker dvomim, da bom še kaj tukaj, se že začenja gužva z obiski, tako da...

VSEM VAM ŽELIM ČIM PRIJETNEJŠE PRAZNIKE, V DRUŽBI TISTIH, KI JIH IMATE NAJRAJE....VSEM TUDI ŽELIM, DA PRIDEMO DO FEBRUARJA IN SE TAKRAT SKUPAJ VESELIMO VSEH ZDRAVIH MALČKOV...user posted image user posted image

pozdravčke vsem...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1571
    23.12.2009 14:49:01   
    slomak
    user posted image

Vesel Božič vsem nam user posted image  in da bo naše naslednje leto polno srečnih trenutkov...

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1572
    23.12.2009 14:52:18   
    mucica2

hvala punce za čestitke :)

sm res tako vesela....kljub temu da me čaka še ustni, ampak BO! Sm se tako odločila user posted image

(odgovor članu slomak)
    Neposredna povezava do sporočila: 1573
    23.12.2009 15:48:46   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

aja, mucica, včeraj sme bila an sestanku za EA... super, fajn... je bila dr. wagnerjeva, pa je to eno tako zlato bitje.... jaz sme bila ful zadovoljna...

hvala zvesta za info...

ja nč jst bom pa 29.12. poklicala, tako kot je blo naročeno in bomo vidl kaj bodo takrat rekl...pa upajmo da pridem prav čas na vrsto user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1574
    23.12.2009 18:51:59   
    Jada82
    Mucica2, čestitke! Bravo, evo, pa je ta del za tabo user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje: jaz sem danes dobila od CSD odločbo za porodniško, ampak samo za prvih 105 dni. Kdaj pa se dobi potem še za dopust za varstvo in nego otroka? Nakdnano? Je potrebno še kaj izpolniti, jih še kontaktirati?
    Ta odločba je zdaj najbrž to, ane? Mi bodo potem kar nakazovali na račun ....

Še nekaj: kako pa se potem malčka zdravstveno zavaruje?

Uf, zdej sem malo začela še o teh stvareh razmišljat .... pa sem se spomnila, da pravzaprav nič ne vem o tem, pa bi mi tiste, ki že imate user posted image lahko malo svetovale - se že vnaprej zahvaljujem. user posted image

Sicer pa sumim, da imam hemoroide ... od danes popoldne .. nisem 100 %, bom videla, če bo jutri kaj bolje ... user posted image kaj bo še?!?!
    Danes teden imam pa UZ, heheh.

Drugače pa .. jaz pa letos tudi slučajno nisem nič v tem božičnem duhu .. nič, res. Imam preveč dela in preglavic s tem stanovanjem. Moj user posted image tudi non-stop samo leta sem in tja in dela kot nor, tako da se mu že prav vidi, da je utrujen. Kar malo me skrbi zanj. Komaj čakam, da se vseliva in se zadeve malo umirijo. Včasih sem se veselila Božiča in novega leta .... letos pa vselitve. Jah no, sej 2010 bo pa zame spet normalno leto ... oz. posebno, ker bomo meli še malo štručko in bomo 3!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

kobacanje
    uršula83

Je vaš otrok kobacal?

Ja (pred 6 meseci) (17%)

Ja (med 6. in 8.) (33%)

Ja (med 8. in 10.) (21%)

Ja (po 10. mesecu) (10%)

Samo plazil (rit dol) (6%)

Ne (13%)

Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!