|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
17.12.2009 21:53:24   
Kati81
Evo mene!

Sem bla spet cel dan brez kompa, ampak je mojmu končno prejle uspelo mojga zrihtat, tko da jupi, nazaj ga mam in bom spet mal prklopljena. Ne mal, velikkk.

Midva sva šla včer v H&M tamali po žabice, k to pa res jih nisem še nabavla, sem jih mela ravno za prvo silo, ampak ta teden je pa začela mrzla sezona in ajd v akcijo in seveda se nisem mogla upret, da ne bi nabavla še en lep bel kompletek, bo ravno prav za iz porodnišnice in en pajacek, ki je bil znižan za 50%, saj bi še nabavljala sam mam že tok stvari, da mi je škoda, bom raj pol sproti ko bom videla ka manjka, čeprav mislim da tam do 4 mesecev smo čist preskrbljeni, imam že vse tri predale v predalčniku polne.

Moje počutje je super, no trebuh otrdeva, ampak je normalno tko da bomo že. Lepo noč vsem skupaj in se beremo jutri.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.12.2009 6:02:43   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

user posted image 18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney
22.12.-žirafa76
22.12.- dskubin,cappy96
23.12.- niwci, matejka, brcko, bipi
29.12.-nattasha,gapii27
30.12. - zimska, Jada82(UZ),protina

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch,smuki
6.1.- zvesta,nincek1
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
14.1.-elaaa, Jada82,mucica2,plouse

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.12.2009 6:16:57   
ninček1

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,  user posted image    Jesenice  
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljana            user posted image                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,              user posted image      Ptuj               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska           user posted image          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor                               

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image    Ljubljana ali Novo mesto                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CE                       user posted image
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ?                         user posted image  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                user posted image       Maribor                       
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image    Bratislava   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška           user posted image     Slovenj Gradec

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image    Postojna
user posted image neoslišana                                                     user posted image    

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ,                          user posted image     
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image   Ljubljana
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana                                       

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana
user posted image zvesta(30), (3user posted image ,1user posted image ),Lenart                        user posted image   Maribor

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice          user posted image user posted image
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

18user posted image   in 15user posted image   47 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 77

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• _____________________________

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1353
    18.12.2009 6:43:53   
    ninček1
    Jutro babike!

Prosim, da malo pogledate sezname pregledov in spolov in če pri kateri ne štima kaj, mi javite, da popravim.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1354
    18.12.2009 7:39:14   
    valentinčica30
    IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jutro babike!

Prosim, da malo pogledate sezname pregledov in spolov in če pri kateri ne štima kaj, mi javite, da popravim.

pridna, pri meni vse štimauser posted image user posted image user posted image

Sem včeraj zuaj a segu telebnila, tako, da moram danes strogo ležat.Je moj prec tako paniko aredu, vendar je vse ok, user posted image miga, krvavim ne nič, rit je pa plava.G naročila strogo ležanje čez vikend

sem mislila dones mal shopingirat, tak pa nič user posted image user posted image .

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1355
    18.12.2009 8:36:58   
    ninček1
    IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Sem včeraj zuaj a segu telebnila, tako, da moram danes strogo ležat.Je moj prec tako paniko aredu, vendar je vse ok, user posted image miga, krvavim ne nič, rit je pa plava.G naročila strogo ležanje čez vikend

sem mislila dones mal shopingirat, tak pa nič user posted image user posted image .

Ojoj, pol pa res počivaj...ti pri nas je tudi tako hinavsko...gori sneg, spodaj led in tudi hodim kot po jajcih in molim boga vsakič da bom cela do avta prišla

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1356
    18.12.2009 8:45:25   
    Jada82

[/quote]

pridna, pri meni vse štimauser posted image user posted image user posted image

[/quote]

Joj, Valentinčica, res se pazi! No, sam da ni nič hujšega. Tako da res, zdaj čez vikend počivaj veliko, pol se bo pa stanje itak noramliziralo pomoje. Joj, res moramo paziti zdaj pozimi, ker vse drsi, me pa že visoko noseče.
    Nč punce, pazit je treba! user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1357
    18.12.2009 9:11:35   
    vaney
    jutro.

Mene je že osebna zdravnica klicala in mi je komisija bolniško podaljšala do 22.1.2010, do porodniške, tako da zdaj bo mir s temi papirji.

Midva z Anžetom sva še doma, tudi nikamor ne moreva, ker je šel ati z mojim avtom v službo, ker njegova športna makina ni za v tak sneguser posted image in to pogruntam zjutraj, ko sem šla pogledat, če je fajn mraz zunaj, avta pa nikjer. Tako, da bova doma, kaj pa čmo...

valentinčica, pazi nase in počivaj....aja, pa ko sva se ravno včeraj pogovarjali o moških, ki grejo v nabavo za fasingo...moj gospod je potreboval natančno 8 ur, da je prišel domov iz trgovineuser posted image jaoooo, bognedaj, da grem jaz tako v nabavo...pa še vsega ni prinesel, je pozabil, čeprav me je klical iz trgovine. Moški....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 1358
    18.12.2009 9:33:39   
    Aja1
    Dan.

Valentinčica - še sreča v nesreči. Zdaj je zunaj ponekod res tak led... user posted image  Pazimo nase punce.

Jaz sem danes dobila že odločbo iz CSD za paket (denar) in porodniško. user posted image  Zdaj so papirji urejeni in bo počasi treba res začet s pripravami za malo štručko. Še vendno nimam nič pripravljeno. Bom v kratkem. user posted image

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 1359
    18.12.2009 10:06:03   
    Kati81
    Evo men je tud poštar dons prnesu papirje iz CSDja, tko da to je urejeno, super.

zdaj se pa naš čas res že približuje. Uf, se bom počasi spravla prat cunjice, sam da najprej z našimi pridem na zeleno vejo, mogoče ta vikend, ker nikamor ne gremo, bomo doma, k je v ponedeljek kosovni odvoz in bo moj mal po garaži in nad garažo pospravu.

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1360
    18.12.2009 11:19:36   
    t*e*j*k*a
    HEJ!

Tudi mi smo s pregleda. Vse zgleda super. MV zaprt in dolg 2,6user posted image user posted image user posted image , torej še v mejah normale. Teža pri enem okoli 1214g, drugi pa 1160g, tko da sta približno ista, nista pa težkokategornikauser posted image . Smo pa danes v 29t in 5dni Naslednji pregled imam komaj 15.1.2010, do takrat se ne pričakuje nič, mi niti ni dala napotnice za v bolnico, je rekla da bomo naslednjič. No naslednjič bomo pa že skoraj v 34 tednu.

Sta pa pikici pribljižno tako veliki kot Jan, on je imel v 31 tednu okoli 1500g, pa je bil sam.

Obrnjena sta eden medenično in eden glavično. Baje je še plac za obrat A-jeka ki je medenično.

LP

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 1361
    18.12.2009 11:28:58   
    gapii27
    ojla

mene boli medenica ko hudič...kommi hodim... ko se oblačim na desni nogi niti stati ne moremuser posted image

drugače pa bebice brcajo... včire sma se z mojim še malo spričkala in je bolj neprespana nočuser posted image

danes sma zrihtala očetovstvo in dobila papirje za izpolonit na CSD

(odgovor članu plouse)
    Neposredna povezava do sporočila: 1362
    18.12.2009 12:14:42   
    ninček1
    IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

mene boli medenica ko hudič...kommi hodim... ko se oblačim na desni nogi niti stati ne moremuser posted image

to mi je zelo znano...jaz bi kaki dan lahko levo nogo za sabo vlačla ko hodim...cela medenica, trtica, ritnice...vse vezi tam doli me bolijo....sploh ne vem kako bom pritiskala tam na postelji, ker upam, da me vmes ne bo kaki krč v nogo ali pa da me ne bo vsekalo v križu vmes...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu gapii27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1363
    18.12.2009 12:20:40   
    gapii27
    mater smo bogeuser posted image   ponoči obračanje je tud cel podvig... me med nogami vse boli.... joj kak bomo raztegnjeneuser posted image

malo mormo pojamrat... sej bomo kmalu "rešene" in bomo cartale naše user posted image user posted image  aliuser posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1364
    18.12.2009 12:31:08   
    niwci
    Tejka kako je bilo?

Valentinčica
    si imela pa srečo. Kar pridno počivaj!

(odgovor članu plouse)
    Neposredna povezava do sporočila: 1365
    18.12.2009 12:34:36   
    niwci

mater smo bogeuser posted image   ponoči obračanje je tud cel podvig... me med nogami vse boli.... joj kak bomo raztegnjeneuser posted image

malo mormo pojamrat... sej bomo kmalu "rešene" in bomo cartale naše user posted image user posted image  aliuser posted image

Ja to obračanje je res grozno. Meni vse neki poka zadaj v hrbtu, ko se obrnem, pa trebuh včasih zaboli... grozno res... Sej bomo zdržale še ta dva meseca.

Hoja je pa tudi ceu podvig. Se pa takoj pozna, če sem kak dan bol vmiru, me pol še bol vse boli, tko da se je treba kar mal potrudit in migat. Ne vem kako zdržite tiste, ki imate predpisano strogo počivanje user posted image . Sej meni je tudi G reku naj ne pretiravam s hojo, sam je reku da ni panike, tko da malo vseeno gibamo user posted image

(odgovor članu gapii27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1366
    18.12.2009 12:42:49   
    slomak
    evo jest sm tud iz pregleda, sm dala kri pa vodo in upam da me ne bojo klical...sem pa še opravila glukozni test in uno za pit niti ni tko hudo, sm kr zeksala user posted image  da je blo prej mem... mi je pa G pregledal MV še vaginalno pol k sm šla pa na wc sm mela pa kr krvav izcedek. No in sm šla do sestre in ji povedala pa je rekla da je to od tega in da ni nič takega. bomo vidli še danes kako bo na hlačkah oz. na ščitniku perila user posted image ...
    no potem sem si pa še privoščila pedikuro s trajnim gelom, french manikuro, ki jo maš gor kr kšn mesec user posted image ...tko da imam mir..

aja pa naslednji pregled imam 15.1.2010...
    lepo bodte pa pazite se zunaj, jaz tudi hodim kot po jajcih, ker se bojim da ne bom kje na riti pristala...user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1367
    18.12.2009 12:49:11   
    ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

user posted image 21.12.-lunca83,vaney

22.12.-žirafa76
    22.12.- dskubin,cappy96
    29.12.-nattasha,gapii27

JANUAR
    4.1.- billi83, tajab
    5.1.- spelch,smuki
    6.1.- zvesta,nincek1
    8.1. - ančkica
    12.1.- fiesta
    14.1.-elaaa, Jada82,mucica2,plouse
    15.1.-tejka,slomak

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1368
    18.12.2009 13:13:58   
    vaney
    punce, kje je pa naša žirafa? Se že kar nekaj dni ni oglasila...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1369
    18.12.2009 13:22:04   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

to mi je zelo znano...jaz bi kaki dan lahko levo nogo za sabo vlačla ko hodim...cela medenica, trtica, ritnice...vse vezi tam doli me bolijo....sploh ne vem kako bom pritiskala tam na postelji, ker upam, da me vmes ne bo kaki krč v nogo ali pa da me ne bo vsekalo v križu vmes...

se kr pridružujem ...

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1370
    18.12.2009 13:22:29   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Ja to obračanje je res grozno. Meni vse neki poka zadaj v hrbtu, ko se obrnem, pa trebuh včasih zaboli... grozno res... Sej bomo zdržale še ta dva meseca.

Hoja je pa tudi ceu podvig. Se pa takoj pozna, če sem kak dan bol vmiru, me pol še bol vse boli, tko da se je treba kar mal potrudit in migat. Ne vem kako zdržite tiste, ki imate predpisano strogo počivanje user posted image . Sej meni je tudi G reku naj ne pretiravam s hojo, sam je reku da ni panike, tko da malo vseeno gibamo user posted image

enaki problemi ja

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1371
    18.12.2009 13:25:32   
    mucica2

aja danes sem pa tudi jaz nesla papirje na CSD, tako da mam to urejeno, zdej samo čakam na odgovor...kolk dolg ste pa čakale tiste k ste že dobile odločbe?

drugače sem bila pa malo v šopingu pa sem eno dekico od fehna kupla, k so tako mehke, in sicer v bež barvi, pa en tak kompletek iz pliša rozauser posted image , sm mislila še kaj za sebe pa nisem našla nč kaj takega

aja ninček, se opravičujem ampak jst mam pregled 12.1. ne 14.1., sm pozabla da sm se za ta datum raje odločla

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 1372
    18.12.2009 13:26:19   
    mucica2

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

user posted image 21.12.-lunca83,vaney

22.12.-žirafa76
    22.12.- dskubin,cappy96
    29.12.-nattasha,gapii27

JANUAR
    4.1.- billi83, tajab
    5.1.- spelch,smuki
    6.1.- zvesta,nincek1
    8.1. - ančkica
    12.1.- fiesta
    , mucica2
    14.1.-elaaa, Jada82,plouse
    15.1.-tejka,slomak

user posted image  

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1373
    18.12.2009 13:26:52   
    mucica2
    sm se kr sama potrudla pa popravla user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 18.12.2009 13:27:06 >

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1374
    18.12.2009 13:33:55   
    ina11
    Mucica2, hvala za odgovor! Srečno januarja...
    Imaš prav, da se ne obremenjuješ. Je user posted image bolj pomemben... 

Lp,
    Ina

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
    Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

previjanje
    tinchek1980

Ali vam mož/partner pomaga in previja dojenčka?

da, skoraj vedno (30%)

da, pogosto (35%)

le izjemoma (28%)

nikoli (8%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!