vaney
|
Samo, da javim za seznam...naslednji pregled imam 18.1.2010. valentinčica, meni so prejšnjič dali injekcijo za pljučka v 1. tednu decembra, rok sem imela pa 18. januarja. Zdaj si pa računaj, v katerem tednu sem bila. Mogooče je pa tudi to odvisno od porodnišnice punsha, dobrodošla nazaj in lepo te je spet brat, polno optimizma Kako je pa s koro? Nič se ne oglaša Je še v bolnici in 2v1? Močno držim pesti, da je. Meni je pa danes sodelavka sporočila, da so prejšnji teden iz vrtca poslali papirje naprej na občino za solidarnostno pomoč. Me res zanima, če mi bodo nakazali. Bi bilo prav fino, samo se mi zdi malo neresnično, ker imamo škrt občino. A ve ste dobile? In v kolikšnem času od oddaje papirjev? Nam to ureja predstavnica sindikata (no, ona je "naterala" tajnico, da je papirje poslala na občino) in je slaba 2 tedna, odkar so šli papirji naprej, zdaj pa ne vem, kaj pričakovat. Drugače sem pa jaz z darili zaključila, edino zavit jih še moram. Za eno družino mi je pa zmanjkalo, pa se mi ne da po trgovinah hodit in zapravljat, tako da sem danes spekla božične zvezdice, jutri še cookije, kupim škatlo za piškote in to je to, upam, da jim bo všeč.