Jada82
|
Ojla! Gapi, upam, da ni nič in da je res zunanje. Morda še počakaj, če bo zvečer še kar, pojdi se pokazat. Jaz bi pomoje tako naredila. Ni pa fajn, ane? Saj jaz sem tudi včer razmišljala, če bi šla h G zaradi bolečin v trebuhu, pa je popustilo, danes je ok, tako da ne grem. Bom počakala do 30.12., ko imam pregled. Razen, če bi vmes bilo kaj hujšega. Ninček1, tale tvoj pa je res težkokategornik. Sam sej, to je fajn, te nima kaj skrbeti, tudi če se slučajno kaj naredi. Super, vidiš, kako je priden, da takole raste! Jaz sem bila danes tudi na CSD - sva bila že v ponedeljek, takrat sva šla po obrazce in podpisala očetovstvo, potem so mi obrazce v firmi izpolnili, enega sem sama in sem danes nesla. Odločbo o porodniški naj bi dobila še ta mesec, mi je rekla. Glede paketa za novorojenčka sem izbrala e-paket in naj bi geslo dobila prav kmalu. Mogoče še ta teden, vsekakor naslednji, tako da potem čim prej naročim, da dobimo že to mizico in posteljico Se že veselim. Joj, punce, a si morete misliti, da nam danes ploščičar dejansko dela kopalnico? Ena stena je že gotova! Skor ne morem verjeti, da se dejansko premika in da bova res kmalu preseljena! V petek pride narediti še spalnico, potem naslednji teden montiramo vrata, jutri še luči, drug teden kopalnico do konca ... in evo, smo! Bom pa malo vključila še mami in taščo, da mi bosta pomagali pospraviti in sčistiti, ker sama ne bom zmogla. Danes sem sicer nekaj delala, pa me je hitro začelo dol tiščati ... sem potem raje počivala. Januarja bom bolj upala, ko bom že v 34.-35. tednu Zdaj pa rajš še mal počivam! No, prijeten večer želim, upam, da je dons kakšen fajn film po tv. Hm, si grem čajčka narediti njami
|