|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
16.12.2009 21:29:15   
Lara73
oj
še moje poročilo s pregleda. vse OK, user posted image obrnjen z glavo navzdol, še enkrat preverjen spol: user posted image , MV še lepo zaprt. Delal mi je vaginalni pregled (je rekle, da zdaj pa res nič več ne bo šaril tam doli)  in UZ.
naslednja kontrola: 11.01.2010. Spet odvzem krvi za toxo (že tretjič) in hemoglobin pa spet vodo.

Darila moram še nabavit, večinoma. Za 16 prejemnikov user posted image . Kje se jih je toliko nabralo? Drugo leto še eden več user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
17.12.2009 7:31:55   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

user posted image 17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse,ursulina

18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney
22.12.-žirafa76
22.12.- dskubin,cappy96
23.12.- niwci, matejka, brcko, bipi
29.12.-nattasha,gapii27
30.12. - zimska, Jada82(UZ),protina

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch,smuki
6.1.- zvesta,nincek1
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
14.1.-elaaa, Jada82

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
17.12.2009 7:41:52   
valentinčica30
Jutro!

Pri nas je zuni tak mraz, da sem se kar obrnila in šla v hišo nazaj, namesto v avto in v trgovino. Sem se odločila, da grem jutri al pa naslednji tedenuser posted image user posted image user posted image , bomo sam kruh in mleko jedli.
Ne morem verjet, da sem ratala zapečkar in mi od vsega najbolj paše biti doma.
Glede nakupov zauser posted image , bova midva vozek kupla v januarju  ostalo pa tak mamo, sam na kup zmečemo. Zdej se ukvarjamo z božičkom, nimamo še nič.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
17.12.2009 8:00:52   
ninček1
Jutro!

Danes sem pa spala...pa samo 2 x sem šla na wc!Jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image bravo jaz!

Nattasha
, ti kar malo zavidam, da je tvoj tako pozoren....moj ni tak...sicer se veseli otrokeca, ampak...npr...jaz gledam v baby centru posteljice in razmišljam al bo šla v oni kot v sobi glede na dimenzije....dragi pa pri igračah razmišlja kam bi posteljico prestavil, da bo prostor za avtocestouser posted image ....

Lara, čestitke za uspešen pregled.

Gapii upam, da si danes že okej.

Jada ti raje počivaj in druge malo pokomandiraj, da ti pomagajo user posted image .

Tejka, super, da že imate vse za božička.Jaz še v ponedeljek pičim z mamo v mesto, da še za dragega nekaj najdem, pa se tut fertig pol.

Niwci, jaz že ful odštevam. Še 54 dni....jeeee.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
17.12.2009 8:26:13   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

....dragi pa pri igračah razmišlja kam bi posteljico prestavil, da bo prostor za avtocestouser posted image ....

Ja, ko smo mi izvedeli, da je Matevž fant, je moj rekel, da zdaj bomo pa morali še en računalnik kupituser posted image , zdaj ko ima leto in pol, pa že gleda velike avte na baterije, da se bosta na morju do plaže peljalauser posted image . Le kaj bo zdaj hotel kupit, ko bomo dobili punčkouser posted image

Ja, pa dobro jutro še od mene. Sem peljala malega v vrtec, pa me je zeblo ko user posted image . Nič čudnega, saj kaže zunaj -10 stopinj. Grozno... bom jaz tudi kar doma danes. Mogoče pa končno dobim kako pošto od ZZZS, to čakanje me že počasi pizuser posted image ...

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
17.12.2009 8:31:16   
bili83
jutro.

evo, ZADNJI DAN V SLUŽBIuser posted image user posted image user posted image  po eni strani mi je to super, po drugi pa me je zjutraj, ko sem vstala, kar malo stisnilo.... no, verjamem, da me bo to hitro minilouser posted image
no, zgodilo se je še nekaj.... naš pikec me je danes ponoči prvič zbudil.... kot da bi čutil, da bo nekaj drugače...

sicer pa nam je včeraj na telovadbi babica razlagala, kdaj naj gremo v porodnišnico. prva stvar je... v materinski šoli ti marsikaj povejo drugače... naprimer, če ti odteče voda (in je le-ta čista), potem se najprej uležeš za pol ure in šele potem greš v porodnišnico. tak da, nobenih rešilcev in panike... kot je rekla babica, če ti bo v p. odtekla voda, te bodo tudi najprej poslali za pol ure ležat. s tem namreč najbolj pomagaš otročku v dani situaciji, da se sam začne pomikat proti izhoduuser posted image

zdaj grem pisat primopredajni zapisnik.... bogi reveži verjetno niti ne vejo, kaj vse jih čakauser posted image user posted image  sicer pa so sami krivi.

lep dan vsem

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
17.12.2009 8:35:30   
gapii27

jutro babike

hvala ninček danes je čist okej...sej že včiraj pol ni blo več.... pa tamaldva lepo brckata, tak da zgleda da je res zunaj nekaj počlo ker je doli vse tak napet ko vsedem na školjkouser posted image

zunaj je taki mraz, da sem se spokala nazaj v pojstlo... malo kasneje bom šla v trgovino in do prjatlce....

lepo dopoldne vam želim

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
17.12.2009 9:24:19   
Lara73
gapii27: sej vem da sem firbčna, ampak a imaš že ogromen trebuh, ko nosiš dvojčka?. Spomnim se sodelavke, ki nas je prišla obiskat v službo, je komaj skozi vrata stopila, pa je drugače suha. Trebuh pa do Amerike!

uspešne preglede in čestitke tistim, ki ste jih že imele!

pozabila sem povedat, da sem imela na včerajšnjem pregledu pritisk samo še 85/55. Vztrajno pada - na začetku je bil 110/60. Potem vsakič nižji. Je rekel G, da dokler skup ne padam, je ok. Otročku ne škodje. Visok pritisk je pa nekaj drugega.

Danes spet MŠ. Grem na 3 predavanja zaporedoma. Trajajo od 14 - 20. Upam, da bom zdržala. Celo torbo sendvičev pa termosko s čajem s sabo, pa bo user posted image . Hrbet je pa poglavje zase....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
17.12.2009 9:25:25   
slomak
jutro evo doma sm, nič več službe jeeee...
včeraj sem bila v MŠ in smo imeli predavanje o zobkih in sestra nam je razlagala kako poteka porod od prihoda v P do izhoda in sm bla kr zadovoljna z razlago...potem nam je še anesteziologinja razlagala možnosti za lajšanje bolečin pri porodu in EA dobiš 24 ur na dan v Kranju...ena je spraševala glede tega sam mislm da ji bo predaleč do kranja pridt user posted image ...

joj zdaj me pa čaka kuhanje kosila vsak dan in ideje za to..morm mal pobrskat tukaj na RR, kaj so že pisale punce...
lep dan vsem

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
17.12.2009 9:30:15   
zvesta
Evo, jaz pa sedaj klicarim, da se dogovorim glede EA. Pet klicev, na zadnjem povedali, da naj pokličem med 13. in 15, uro. user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
17.12.2009 10:44:53   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, jaz pa sedaj klicarim, da se dogovorim glede EA. Pet klicev, na zadnjem povedali, da naj pokličem med 13. in 15, uro. user posted image

Hehehe... viš... user posted image

A to se morte v napej dogovorit??? V kateri P pa boš rodila???

Bobožaj bušija... CMOK, CMOK

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
17.12.2009 10:46:28   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

ja, kao je treba se pozanimat prej, pa podpisat papirje... je pa sedaj na voljo 24/7, rodit pa mislim v MB...

a je poštar že kaj hodil okrog?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
17.12.2009 10:54:56   
Anonimen
komaj čakam da mine tale teden user posted image
norišnica pri nas
jutri pregled,pa upam da bom lahk dala papirje za porodniško not in ostalo....ker se mi že ne da več hodit tjauser posted image
zvesta dej zame ki sem bl tumastauser posted image razloži kaj je EAuser posted image user posted image
sorči sem 100 let za leseno žlicouser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
17.12.2009 10:56:00   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

komaj čakam da mine tale teden user posted image
norišnica pri nas
jutri pregled,pa upam da bom lahk dala papirje za porodniško not in ostalo....ker se mi že ne da več hodit tjauser posted image
zvesta dej zame ki sem bl tumastauser posted image razloži kaj je EAuser posted image user posted image
sorči sem 100 let za leseno žlicouser posted image user posted image

epiduralna analgezija.... lajšanje bolečin pri porodu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
17.12.2009 10:58:49   
Balonchy

ja, kao je treba se pozanimat prej, pa podpisat papirje... je pa sedaj na voljo 24/7, rodit pa mislim v MB...

a je poštar že kaj hodil okrog?

Ni ga še user posted image
Sneg ga matra verjetno user posted image user posted image user posted image

Ti definitivno sporočim, ko pride user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
17.12.2009 10:59:38   
Anonimen
ahaaaaa hvala ;)
in zakaj se moraš to prej menituser posted image user posted image
jooj zdej vidim kolk sem tumasta user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
17.12.2009 11:00:47   
zvesta

ahaaaaa hvala ;)

ne vem, pri nas je tako, da te seznanijo vnaprej s potekom, pa z možnimi posledicami in to... kao en sestanek prej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
17.12.2009 11:01:21   
zvesta

Ni ga še user posted image
Sneg ga matra verjetno user posted image user posted image user posted image

Ti definitivno sporočim, ko pride user posted image

Bo že, bo že :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
17.12.2009 11:02:47   
Anonimen

ahaaaaa hvala ;)

ne vem, pri nas je tako, da te seznanijo vnaprej s potekom, pa z možnimi posledicami in to... kao en sestanek prej...

kje to?user posted image
sem že preveč firbčna user posted image ampak taka semuser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
17.12.2009 11:07:27   
zvesta

ahaaaaa hvala ;)

kje to?user posted image
sem že preveč firbčna user posted image ampak taka semuser posted image user posted image

Mariborska porodnišnica....

pa nič nisi firbčna... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
17.12.2009 11:17:23   
Anonimen
no jaz sem rodila že tri v celju(pa tudi četrtega bomuser posted image ) pa nisem imela nič prej...
edino če imaš probleme? tako bi že razumela....drugače pa mi je to čudn--pa ne zameri--čudn od dohtarjev user posted image
po drugi strani pa bolje tak kot da je kaj narobe user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
17.12.2009 11:18:19   
zvesta
jaz sem prvič tudi brez rodila... zdaj me pa mika, da bi si olajšala delo... ampak tudi ne za vsako ceno, zato se tudi sama želim čim več prej pozanimati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
17.12.2009 11:21:09   
Aja1
Dan.

Evo mene iz pregleda. user posted image  zaenkrat lepo napreduje, ima že 1900 g, kile so +8. Dala sem še kri in vodo. Izvide pa izvem naknadno.

Zdaj bo treba počasi v vrtec po Nejo. Semji obljubila, da gre danes po kosilu domov. Upam, da mi ne bo žal. user posted image  Upam, da ne bo preveč sitna in da bo šla lepo doma počivat, ker bi jaz tudi.

A tudi v Kranju je EA 24 ur na dan? Kranj mi je par km bližje od Postojne....vožnje pa približno enako (1 uro). Bom razmislila. Hvala za info. Še najprej se grem pa v Nm pozanimat dejansko koliko je šanse za EA. Brez EA ne grem rodit. PIKA. user posted image

Počasi bomo res kmalu vse doma. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.12.2009 11:27:52   
Anonimen

jaz sem prvič tudi brez rodila... zdaj me pa mika, da bi si olajšala delo... ampak tudi ne za vsako ceno, zato se tudi sama želim čim več prej pozanimati...

user posted image user posted image sej pravuser posted image user posted image samo da bo vse po sreči user posted image
oprosti ker sem tolk zatežila sam res nisem vedela kako to gre....sem bl stara šola še user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.12.2009 11:54:04   
mucica2

Pozdravljene user posted image !

Pa se spet malo javljam, po zelooo dolgem premoru. Pisni del izpita je za mano in lahko spet malo zadiham, ampak ne veliko je treba se še za ustnega pripravituser posted image . Sem bila pa tako obremenjena z vsem pred pisnim delom da nisem imela volje pisat, ampak brala sem vas pa redno user posted image

Tako sem iz pregleda. Vse ok. Mi je nardila Uz, ki sem ga mogla plačat 40 EUR, ampak je blo vredno. Danes se je pa tako lepo videlo kaj bomo imeli, tako da ni več dvoma da bo user posted image . Mi je pokazala žemljico in vse razložla kaj je kej. Mere ustrezajo, težka pa naj bi bila 1708g. Pa razložla mi je kako leži v trebuščku, kje ima glavco (spodaj), pa rokice pa nogice pa ritko in trebušček. Dala sem vodo, ok, pa kri, to pa naslednjič izvem če je ok. Kile +11, pritisk tudi ok. Dobila sem napotnico za bolnico. Danes je bila ful dobre volje ful se je pogovarjala z mano, sem še jst kr dobre voljeuser posted image

Tako da ninček, zdej pa lahko za mene na seznamu nardiš user posted image . Hehe. Pa glede porodnišnice Celje ali pa Maribor. Aja naslednji pregled pa imam 14.1.2010.

Evo, jaz pa sedaj klicarim, da se dogovorim glede EA. Pet klicev, na zadnjem povedali, da naj pokličem med 13. in 15, uro.

a še meni zaupaš številko kam si klicala? mene vedno bol mika da bi šla raje v Mb zarad EA. Pa sej tudi nimam tako daleč, po avtocesti si hiter tam. Tako da bi jst tudi šla na razgovor pa pol kr tja rodit. Aja kolk je pa za plačat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......