Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.12.2009 21:29:15
|
|
|
|
Lara73
|
oj še moje poročilo s pregleda. vse OK, obrnjen z glavo navzdol, še enkrat preverjen spol: , MV še lepo zaprt. Delal mi je vaginalni pregled (je rekle, da zdaj pa res nič več ne bo šaril tam doli) in UZ. naslednja kontrola: 11.01.2010. Spet odvzem krvi za toxo (že tretjič) in hemoglobin pa spet vodo. Darila moram še nabavit, večinoma. Za 16 prejemnikov . Kje se jih je toliko nabralo? Drugo leto še eden več
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 7:31:55
|
|
|
|
ninček1
|
PREGLEDI: DECEMBER 17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse,ursulina 18.12.-slomak,bmwjka, tejka 21.12.-lunca83,vaney 22.12.-žirafa76 22.12.- dskubin,cappy96 23.12.- niwci, matejka, brcko, bipi 29.12.-nattasha,gapii27 30.12. - zimska, Jada82(UZ),protina JANUAR 4.1.- billi83, tajab 5.1.- spelch,smuki 6.1.- zvesta,nincek1 8.1. - ančkica 11.1.- valentinčica30, julieb, lara73 12.1.- fiesta 14.1.-elaaa, Jada82
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 7:41:52
|
|
|
|
valentinčica30
|
Jutro! Pri nas je zuni tak mraz, da sem se kar obrnila in šla v hišo nazaj, namesto v avto in v trgovino. Sem se odločila, da grem jutri al pa naslednji teden , bomo sam kruh in mleko jedli. Ne morem verjet, da sem ratala zapečkar in mi od vsega najbolj paše biti doma. Glede nakupov za , bova midva vozek kupla v januarju ostalo pa tak mamo, sam na kup zmečemo. Zdej se ukvarjamo z božičkom, nimamo še nič.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 8:00:52
|
|
|
|
ninček1
|
Jutro! Danes sem pa spala...pa samo 2 x sem šla na wc!Jeeeeee bravo jaz! Nattasha, ti kar malo zavidam, da je tvoj tako pozoren....moj ni tak...sicer se veseli otrokeca, ampak...npr...jaz gledam v baby centru posteljice in razmišljam al bo šla v oni kot v sobi glede na dimenzije....dragi pa pri igračah razmišlja kam bi posteljico prestavil, da bo prostor za avtocesto .... Lara, čestitke za uspešen pregled. Gapii upam, da si danes že okej. Jada ti raje počivaj in druge malo pokomandiraj, da ti pomagajo . Tejka, super, da že imate vse za božička.Jaz še v ponedeljek pičim z mamo v mesto, da še za dragega nekaj najdem, pa se tut fertig pol. Niwci, jaz že ful odštevam. Še 54 dni....jeeee.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 8:26:13
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 ....dragi pa pri igračah razmišlja kam bi posteljico prestavil, da bo prostor za avtocesto .... Ja, ko smo mi izvedeli, da je Matevž fant, je moj rekel, da zdaj bomo pa morali še en računalnik kupit , zdaj ko ima leto in pol, pa že gleda velike avte na baterije, da se bosta na morju do plaže peljala . Le kaj bo zdaj hotel kupit, ko bomo dobili punčko Ja, pa dobro jutro še od mene. Sem peljala malega v vrtec, pa me je zeblo ko . Nič čudnega, saj kaže zunaj -10 stopinj. Grozno... bom jaz tudi kar doma danes. Mogoče pa končno dobim kako pošto od ZZZS, to čakanje me že počasi piz ...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 8:31:16
|
|
|
|
bili83
|
jutro. evo, ZADNJI DAN V SLUŽBI po eni strani mi je to super, po drugi pa me je zjutraj, ko sem vstala, kar malo stisnilo.... no, verjamem, da me bo to hitro minilo no, zgodilo se je še nekaj.... naš pikec me je danes ponoči prvič zbudil.... kot da bi čutil, da bo nekaj drugače... sicer pa nam je včeraj na telovadbi babica razlagala, kdaj naj gremo v porodnišnico. prva stvar je... v materinski šoli ti marsikaj povejo drugače... naprimer, če ti odteče voda (in je le-ta čista), potem se najprej uležeš za pol ure in šele potem greš v porodnišnico. tak da, nobenih rešilcev in panike... kot je rekla babica, če ti bo v p. odtekla voda, te bodo tudi najprej poslali za pol ure ležat. s tem namreč najbolj pomagaš otročku v dani situaciji, da se sam začne pomikat proti izhodu zdaj grem pisat primopredajni zapisnik.... bogi reveži verjetno niti ne vejo, kaj vse jih čaka sicer pa so sami krivi. lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 8:35:30
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babike hvala ninček danes je čist okej...sej že včiraj pol ni blo več.... pa tamaldva lepo brckata, tak da zgleda da je res zunaj nekaj počlo ker je doli vse tak napet ko vsedem na školjko zunaj je taki mraz, da sem se spokala nazaj v pojstlo... malo kasneje bom šla v trgovino in do prjatlce.... lepo dopoldne vam želim
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 9:24:19
|
|
|
|
Lara73
|
gapii27: sej vem da sem firbčna, ampak a imaš že ogromen trebuh, ko nosiš dvojčka?. Spomnim se sodelavke, ki nas je prišla obiskat v službo, je komaj skozi vrata stopila, pa je drugače suha. Trebuh pa do Amerike! uspešne preglede in čestitke tistim, ki ste jih že imele! pozabila sem povedat, da sem imela na včerajšnjem pregledu pritisk samo še 85/55. Vztrajno pada - na začetku je bil 110/60. Potem vsakič nižji. Je rekel G, da dokler skup ne padam, je ok. Otročku ne škodje. Visok pritisk je pa nekaj drugega. Danes spet MŠ. Grem na 3 predavanja zaporedoma. Trajajo od 14 - 20. Upam, da bom zdržala. Celo torbo sendvičev pa termosko s čajem s sabo, pa bo . Hrbet je pa poglavje zase....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 9:25:25
|
|
|
|
slomak
|
jutro evo doma sm, nič več službe jeeee... včeraj sem bila v MŠ in smo imeli predavanje o zobkih in sestra nam je razlagala kako poteka porod od prihoda v P do izhoda in sm bla kr zadovoljna z razlago...potem nam je še anesteziologinja razlagala možnosti za lajšanje bolečin pri porodu in EA dobiš 24 ur na dan v Kranju...ena je spraševala glede tega sam mislm da ji bo predaleč do kranja pridt ... joj zdaj me pa čaka kuhanje kosila vsak dan in ideje za to..morm mal pobrskat tukaj na RR, kaj so že pisale punce... lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 9:30:15
|
|
|
|
zvesta
|
Evo, jaz pa sedaj klicarim, da se dogovorim glede EA. Pet klicev, na zadnjem povedali, da naj pokličem med 13. in 15, uro.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 10:44:53
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, jaz pa sedaj klicarim, da se dogovorim glede EA. Pet klicev, na zadnjem povedali, da naj pokličem med 13. in 15, uro. Hehehe... viš... A to se morte v napej dogovorit??? V kateri P pa boš rodila??? Bobožaj bušija... CMOK, CMOK
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 10:46:28
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, jaz pa sedaj klicarim, da se dogovorim glede EA. Pet klicev, na zadnjem povedali, da naj pokličem med 13. in 15, uro. Hehehe... viš... A to se morte v napej dogovorit??? V kateri P pa boš rodila??? Bobožaj bušija... CMOK, CMOK ja, kao je treba se pozanimat prej, pa podpisat papirje... je pa sedaj na voljo 24/7, rodit pa mislim v MB... a je poštar že kaj hodil okrog?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 10:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
komaj čakam da mine tale teden norišnica pri nas jutri pregled,pa upam da bom lahk dala papirje za porodniško not in ostalo....ker se mi že ne da več hodit tja zvesta dej zame ki sem bl tumasta razloži kaj je EA sorči sem 100 let za leseno žlico
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 10:56:00
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka komaj čakam da mine tale teden norišnica pri nas jutri pregled,pa upam da bom lahk dala papirje za porodniško not in ostalo....ker se mi že ne da več hodit tja zvesta dej zame ki sem bl tumasta razloži kaj je EA sorči sem 100 let za leseno žlico epiduralna analgezija.... lajšanje bolečin pri porodu...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 10:58:49
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, jaz pa sedaj klicarim, da se dogovorim glede EA. Pet klicev, na zadnjem povedali, da naj pokličem med 13. in 15, uro. Hehehe... viš... A to se morte v napej dogovorit??? V kateri P pa boš rodila??? Bobožaj bušija... CMOK, CMOK ja, kao je treba se pozanimat prej, pa podpisat papirje... je pa sedaj na voljo 24/7, rodit pa mislim v MB... a je poštar že kaj hodil okrog? Ni ga še Sneg ga matra verjetno Ti definitivno sporočim, ko pride
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 10:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ahaaaaa hvala ;) in zakaj se moraš to prej menit jooj zdej vidim kolk sem tumasta
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 11:00:47
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka ahaaaaa hvala ;) in zakaj se moraš to prej menit jooj zdej vidim kolk sem tumasta ne vem, pri nas je tako, da te seznanijo vnaprej s potekom, pa z možnimi posledicami in to... kao en sestanek prej...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 11:01:21
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ni ga še Sneg ga matra verjetno Ti definitivno sporočim, ko pride Bo že, bo že :)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 11:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka ahaaaaa hvala ;) in zakaj se moraš to prej menit jooj zdej vidim kolk sem tumasta ne vem, pri nas je tako, da te seznanijo vnaprej s potekom, pa z možnimi posledicami in to... kao en sestanek prej... kje to? sem že preveč firbčna ampak taka sem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 11:07:27
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka ahaaaaa hvala ;) in zakaj se moraš to prej menit jooj zdej vidim kolk sem tumasta ne vem, pri nas je tako, da te seznanijo vnaprej s potekom, pa z možnimi posledicami in to... kao en sestanek prej... kje to? sem že preveč firbčna ampak taka sem Mariborska porodnišnica.... pa nič nisi firbčna... :)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 11:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz sem rodila že tri v celju(pa tudi četrtega bom ) pa nisem imela nič prej... edino če imaš probleme? tako bi že razumela....drugače pa mi je to čudn--pa ne zameri--čudn od dohtarjev po drugi strani pa bolje tak kot da je kaj narobe
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 11:18:19
|
|
|
|
zvesta
|
jaz sem prvič tudi brez rodila... zdaj me pa mika, da bi si olajšala delo... ampak tudi ne za vsako ceno, zato se tudi sama želim čim več prej pozanimati...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 11:21:09
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Evo mene iz pregleda. zaenkrat lepo napreduje, ima že 1900 g, kile so +8. Dala sem še kri in vodo. Izvide pa izvem naknadno. Zdaj bo treba počasi v vrtec po Nejo. Semji obljubila, da gre danes po kosilu domov. Upam, da mi ne bo žal. Upam, da ne bo preveč sitna in da bo šla lepo doma počivat, ker bi jaz tudi. A tudi v Kranju je EA 24 ur na dan? Kranj mi je par km bližje od Postojne....vožnje pa približno enako (1 uro). Bom razmislila. Hvala za info. Še najprej se grem pa v Nm pozanimat dejansko koliko je šanse za EA. Brez EA ne grem rodit. PIKA. Počasi bomo res kmalu vse doma.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 11:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz sem prvič tudi brez rodila... zdaj me pa mika, da bi si olajšala delo... ampak tudi ne za vsako ceno, zato se tudi sama želim čim več prej pozanimati... sej prav samo da bo vse po sreči oprosti ker sem tolk zatežila sam res nisem vedela kako to gre....sem bl stara šola še
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 17.12.2009 11:54:04
|
|
|
|
mucica2
|
Pozdravljene ! Pa se spet malo javljam, po zelooo dolgem premoru. Pisni del izpita je za mano in lahko spet malo zadiham, ampak ne veliko je treba se še za ustnega pripravit . Sem bila pa tako obremenjena z vsem pred pisnim delom da nisem imela volje pisat, ampak brala sem vas pa redno Tako sem iz pregleda. Vse ok. Mi je nardila Uz, ki sem ga mogla plačat 40 EUR, ampak je blo vredno. Danes se je pa tako lepo videlo kaj bomo imeli, tako da ni več dvoma da bo . Mi je pokazala žemljico in vse razložla kaj je kej. Mere ustrezajo, težka pa naj bi bila 1708g. Pa razložla mi je kako leži v trebuščku, kje ima glavco (spodaj), pa rokice pa nogice pa ritko in trebušček. Dala sem vodo, ok, pa kri, to pa naslednjič izvem če je ok. Kile +11, pritisk tudi ok. Dobila sem napotnico za bolnico. Danes je bila ful dobre volje ful se je pogovarjala z mano, sem še jst kr dobre volje Tako da ninček, zdej pa lahko za mene na seznamu nardiš . Hehe. Pa glede porodnišnice Celje ali pa Maribor. Aja naslednji pregled pa imam 14.1.2010. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, jaz pa sedaj klicarim, da se dogovorim glede EA. Pet klicev, na zadnjem povedali, da naj pokličem med 13. in 15, uro. a še meni zaupaš številko kam si klicala? mene vedno bol mika da bi šla raje v Mb zarad EA. Pa sej tudi nimam tako daleč, po avtocesti si hiter tam. Tako da bi jst tudi šla na razgovor pa pol kr tja rodit. Aja kolk je pa za plačat?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......