|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
15.12.2009 12:39:28   
MATEJKA_
no, jaz pa sem končno "ugotovila", da se že zelo bližajo prazniki... ma sem hitra user posted image . sem že več kot 1 mesec preokupirana s selitvijo in sploh nisem mislila na praznike; mi je blo ful čudno, ko so se ljudje o tem že na veliko  pogovarjali, jaz pa "eh, saj je še prehitro"... no ja, naslednji teden se začne cela kolobocija...

no, jaz pa še samo jutri delam, pol pa dopust user posted image user posted image user posted image . komaj čakam!
pol pa lepo v miru čakam na našo pikico, s katero imam dogovorjeno, da počaka vsaj do konca januarja...

user posted image  pa danes prave akrobacije v mojem trebuhu ustvarja, se očitno tud tak veseli jutrišnjega dne kot jaz user posted image .

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.12.2009 13:13:58   
Aja1
Počasi bomo vse zaključile s službo in bomo doma. user posted image user posted image user posted image  Meni parv paše, čeprav semi zdi, da imam še manj časa, kot če bi bila v službi. user posted image

Sem bila danes že malo v nabavi. Je bilo treba kupit za Nejo darilo za dedka Mraza in še par malenkosti.

Zvesta user posted image
Kako so uspeli kukiji? Jaz jih še nisem nikoli pekla. Imaš kakšen dober recept?
Twixy user posted image user posted image user posted image
Punsha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.12.2009 14:12:57   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

Lara si mislila zvesta in ne zimska a ne? user posted image   hehehe moja deformiranost...

user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 14:39:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.12.2009 15:03:20   
Jada82
Oj punce!
Jaz sem pa takooo zaspana. Sedaj imamo v novem stanovanju že dnevno sobo dokončano, tako da grem včasih kar tja in tam ležim na kavču. Pa še kamin kuriva in je tako prijetno toplo, ampak te ta vročina tako zmatra ... čisto sem utrujena. Zdaj sem nazaj pri tašči, sem bila tako lačna. user posted image

Drugače pa super, da slišimo dobre novice od Punshe in Twixy, res sem vesela. Evo, upanje obstaja in se tudi uresniči. Pa to, da smo vse mislile na njih je tudi pomagalo. Sigurno!

Jaz imam pa danes ene blažje bolečine v trebuhu - mal spominjajo kot na krče pri menstruaciji, ampak so zelo blagi. Zdej pa ne vem, ali je le prebava in mi nagaja, ali se mogoče vezi širijo, ker mi maternica in trebuh zdaj ful hitro rasteta .... najbrž niso popadki, a? To bi že najbrž vedela ....eh, ne bom razmišljala sploh. Če bo treba v bolnico, bodo mogle že kakšne hujše bolečine bit ......

No punce, dobro bodite, jaz grem pomoje kakšno kitico odspati ... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.12.2009 16:26:41   
niwci
Dan!

Jst sem pa danes tako utrujena. Smo ga včiraj feštali do kakih 24h, pol smo prišli domov in še darila odpirali in komentirali,...pa ne da bi pol lahko zaspali...ne še je blo treba klepetat pa je bila ura menda že čez 1:30h... Zjutraj pa alarem že ob 7h user posted image Pol pa nisem šla več spat in se pozna user posted image
Zdej sem pa sama doma in sem si filmček na računalniku zavrtela, pa me je zmanjkalo...hihi

Tudi jaz sem danes urejala slikce v album. Sem jih imela ceu kup in mi je končno ratalo. Ne vem več aktera je rekla, da se tudi pripravlja to storiti...kar pogumno je potem tako fajn občutek user posted image

Twixy končno dobre novice user posted image

Jada tudi jaz imam danes nekakšne takšne težave. Ne vem kaj je to. Res je da sem imela predučirišnjem čudno noč, sem se ful obračala in napenjala trebuh, pa sem mislila da me bo včiraj zelo bolel. Pa ni bilo nič. Potem sem še včiraj cel večer sedela kar fejst prepognjena, da bi me tud lahko martral trebuh in mogoče se to danes pozna. ne vem. Za enkrat se še toažim s tem. Sicer pa sem se odločila, da bom danes bol na izi in počivala.

Zdej grem pa naprej film gledat user posted image

Božajte bušije!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.12.2009 17:09:38   
ninček1
Hej hej!

Sem bila danes v shopingu in rešla darila za mamo , atija, le za dragega nisem nič pametnega našla, bom mogla naslednji teden ponovno it.

Sem pa tako hin, da je to nekaj neverjetnega, kosti medenice in sramna kost tako bolijo, da bi lahko levo nogo za sabo vlekla.No zdaj ko sem malo počivala je boljše samo me je kar groza kako bo še ta mesec in pol, če je že zdaj tak.
Ponoči jaz tudi po obrokih spim.Ko grem prvič in drugič na wc še zaspim nazaj, ko grem tretjič, okrog petih pa ne morem več.

Da ne govorim o tem da je ponoči moj največji podvig obrnit se iz desnega boka na levega.Zraven piham ko stara lokomotiva, sej ni čudno , da je dragi čisto presran vsakič, ko se obrnem, ker misli da imam popadke.Nisem si mislila, da mi bo to enkrat problem....user posted image

Sem vesela za naše punce, da so okejuser posted image user posted image .

Jutri pa pregled...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
15.12.2009 17:47:26   
protina
Ojla!

No jaz pa sem danes opravila pregled in je zaenkrat ok.Mi je samo izmeri trebušček in poslušal srčeka.

Naslednji pregled pa imam 30.12 in takrat uz,ker bom v 32.tednu in bo izmeril našegauser posted image .

Ko sem prišla domov sem pa peljala hčerko k zdravniku,ker je ponoči dve uri skup kašljala.No pa sve malo prej prišle domov.Zdaj sem pa tako utrujena,da bom hin.

Ah nič grem kavč žulit.

lp

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.12.2009 17:50:14   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

user posted image 16.12.- ninček1, lily86, lara73

17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse,ursulina
18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney
22.12.-žirafa76
22.12.- dskubin
23.12.- niwci, matejka, brcko, bipi
29.12.-nattasha,gapii27
30.12. - zimska, Jada82(UZ),protina

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch
6.1.- zvesta
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb
14.1.-elaaa, Jada82

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.12.2009 19:25:12   
julieb
Mi pa smo se končno poslovili od prehlada.

Samo šemalo šmrkamo, pa saj bo.

jupi za Twixy, me je že prav skrbelo. Za vsak slučaj še enouser posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.12.2009 20:15:35   
smuki
Hej hej...

Danes bili na pregledu - vse OK, pridno rastemo (ampak mi spet ni povedal ne teže ne velikosti... pravi, da je vse kot mora bit, pol pa tud kaj preveč ne sitnarim).
Sem pa zaprosila za bolniško, ker v službi enostavno ne zdržim več. Delam še 6 dni, potem pa čao bau. Sej v bolniško grem samo za en teden, ker pol mam itak še dopust... pa sem se tako pripravljala kaj mu naj rečem, on pa men... ja zakaj nisi pa že prej rekla, pa bi bila lepo doma. Joj, jst pa mislila, kak ga naj prepričam... user posted image
Sem bila pa danes tudi jaz mal v šopingu. Ko pridem iz pregleda in ko mi reče, da je vse OK (bajdeusput... tud zaotekam ne več tolk kot sem), dobim takoj voljo, da grem zopet kaj nabavljat za našo bibo.
Tudi jaz koooooooomaj čakam, amapak kar naj lepo še počaka v bušiju... imam še par stvari za ponaredit predno pride ... med drugim kupit voziček.... jao, mi gre že kr na user posted image , ko se ne morem odločit.

Naslednji pregled: 5.1.2010

Twixy in Punsha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.12.2009 20:27:06   
slomak
no da še jaz poročam moj pregled...naša user posted image  je težka že 1800g, vse je OK, obrnjena na glavo in je rekel G da je lepa hehehe...danes mi je u tretje potrdil da je user posted image , tko da mu že malo bolj vrjamem, ne pa še čist hehe... dal mi je še eno slikico ki se vidi samo obrazek in sm kr rabla da sm dojela kaj je kej...se mi je kr smejal, pol sm pa vse vidla, nosek, oči, usta, brado, lička, čelo iiiiiiiiii sm bla čist adijo user posted image ...
smuki tudi jaz še iščem voziček, nekak že vem kaj bi in bomo januarja šli v akcijo in ga kupili oz mi ga bo brat kupil user posted image ...

no še v petek imam za dat kri in vodo, ter glukozni test opravim... lepo nočko vsem user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.12.2009 20:40:47   
Aja1
Dober večer.

Pri nas že svetijo lučke na smrekici. user posted image  Je bila tamala tako naučakana, da je bilo treba postavit smrekico, jo okrasit (kaj lepšega za njo, kot obešat čokoladne obeske user posted image ). Zdaj je nastavila pod smrekico pismo za dedka Mraza, ki ga bo prišel ponoči iskat, če bo hitro zaspala. Slabo zgleda. user posted image

Protina, slomak, smuki user posted image user posted image user posted image  za pravljene preglede. Naši sončki imajo že skoraj dve kilci. Uau. user posted image user posted image user posted image

Jada - počivaj. Verjamem, da ti je fajn počivat stran od tašice. user posted image user posted image

Sem pa danes nabavila za user posted image  knjigico Moj prvi album. Je full lušna. Za Nejo imamo pa To sem jaz (je treba kar precej pisat in že kar zaostajamo user posted image ).

Lep večer vam želim.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.12.2009 21:22:04   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

user posted image 16.12.- ninček1, lily86, lara73

17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse,ursulina
18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney
22.12.-žirafa76
22.12.- dskubin
23.12.- niwci, matejka, brcko, bipi
29.12.-nattasha,gapii27
30.12. - zimska, Jada82(UZ),protina

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch,smuki
6.1.- zvesta
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb
14.1.-elaaa, Jada82

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.12.2009 21:48:56   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Da ne govorim o tem da je ponoči moj največji podvig obrnit se iz desnega boka na levega.Zraven piham ko stara lokomotiva, sej ni čudno , da je dragi čisto presran vsakič, ko se obrnem, ker misli da imam popadke.Nisem si mislila, da mi bo to enkrat problem....user posted image

Jutri pa pregled...

tudi meni je to ratal cel podvig.

Jutri jaz tudi na pregled, pa menda bo UZ delal user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.12.2009 21:54:06   
Lara73
da še malo pojamram: me stegna pečejo ko hudič! mam čist rdeča in pikasta. bom jutri G pokazala.

zdej grem pa po dolgem.

nočko

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.12.2009 7:15:49   
ninček1
Jutro!

Danes sem postavila rekord v nespanju.Nisem celo noč zatisnila očesa niti za minuto.
Zdaj sem še polna energije..me zanima kaj bo čez 3 ure...
Zdaj se grem počasi pripravit za pregled, imam ga od desetih.se javim pol.
Joj kak mi ni ven za it v ta mraz brrrrr....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.12.2009 8:08:50   
valentinčica30
Tut pri nas bolj tak tak spimo. Sem mela mal cajta opazovat kak moj user posted image not brca in pol ugotovila, da sam bl na eni strani, medtem ko sta mali dve cel trebuh premasiraliuser posted image .
Drugače pa mamo sneg, za mularijo idila zame pa user posted image .

Fajn opravte na pregledih, držim pesti za vse.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.12.2009 8:19:04   
slomak
jutro punce,

jest pa spim tm do ene 5-ih pol pa na obroke.. od dons naprej sm freeeeeeeeejjjjjjuser posted image user posted image user posted image ...hm...kaj pa zdj hahahha. No dons morm vseen do službe spet itak...da nekaj dokončam pol sm pa doma in se bom pripravljala na praznike...
vse ki imate preglede dons fajn opravte...user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
16.12.2009 8:41:51   
Kati81
Da se javim, z mano je vse ok, ampak ta vrag od prenosnika mi je v soboto crknu in ga še niso uspeli zrihtat, tko da mi je mož zdaj enga službenga prnesu, da lohk vsaj mal pogledam, k prek telefona je pa vse tko majhno da nič ne vidim.
No saj ta prenosnik je tud un ta mali ampak vseeno bolje kot nič. Upam, da bo moj kmal zrihtan, k sem kar mal zgubljena.

Lepo da ste vse ok,  Naj tako tudi ostane.
Se beremo.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 8:51:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
16.12.2009 8:56:44   
gapii27
jutro žabe

a ste ve te obarazce same sprintale in v službi zrihtale pa pol na center nesle?

midva grema v petek podpisat za očetovstvo, po bom drugače tam vzela še druge papirjeuser posted image

lepo dopoldne vam želim..... mi bomo danes z mamo pekli kekseuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 9:05:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu gapii27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.12.2009 9:11:24   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!

Jaz sem obrazce sama dvignila na CSD, ker sem mela še vlogo za otr. dodatek za Jana za oddat in mi je bilo spotoma. Drugače pa papirjev še nisem izpolnila, ker mi je svetovala naj počakam še na decembersko plačo.

Jaz sem pa danes spala ko polh, 3x sem šla na WC ampak sem potem takoj nazaj zaspala.

Čao

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.12.2009 9:25:01   
Cappy96
Jutro!

Tudi jaz sem od danes naprej doma, ampak žal na bolniški user posted image .
Naš user posted image se je spustil ful prenizko, tako da mu je glavico zelo težko izmeril, ker je za sramno kostjo user posted image , tak da imam zdaj na programu ležanje s kakšno dobro knjigo v roki. MV je k sreči še dovolj dolg (se mi zdi, da 30 mm). Zgleda, da moje otrdevanje trebuha s krči le ni bilo povsem nedolžno.
Težek je pa 1610 g ali pa 1810 g.....smotka, sem že pozabila user posted image .
Kontrola pa že čez en teden, 22.12.

Meni je pa v službi rekla, da imajo že pripravljene obrazce za CSD in mi ga bo poslala sprintanega. Čaka samo še, da dobimo plačo iz naslova uspešnosti (kao božičnica), ker gre tudi to notri user posted image .
Ostale obrazce sem sprintala iz neta.

Drugače pa čestitke za uspešne preglede in srečo tistim, ki jih imate danes!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......