Kati81
|
Jaz imam tud linolo in je super, ker Kajo sedaj mažem tudi za ven, je tko fina za mraz. Pri nas se je od kaplic za krče najbolje obneslo od Fitobimbi Gas kapljice, so super ker nimajo dodanega sladkorja, vse ostalo ima dodan sladkor, tudi kuminov sirup, no pa enkrat sem kupila kapljice v lekarni, so jih sami zmešali tudi super, ampak je spet dodan sladkor. Oblačila, pa jaz tokrat ne nabavljam praktično nič, samo en pajac, ene nogavičke in eni slinčki, tisti ta mali iz H&Mja, sem jih mela pr Kaji tud in so super. Večinoma sem vse dobila od dveh kolegic in se mi zdi škoda kupovat, k so full lepe stvari. Pri Kaji smo vedeli da bo punčka in smo kupovali vse roza oz punčkasto, no tud jeans sam je vsa za punčke, pa tokrat raze nekaj bodijev ne pride nič prav, pa se ne sekiram dost, saj se dobi full lepe stvari tud zelo ugodno že, Kajine bomo pa pospravli, v tiste vreče k se zrak ven potegne, pa če bomo meli še kako punčko prav, drugače bo pa dobil moj brat ob priliki , če bo imel punčko ali pa kdo drug. Sem pa že zmenjena z kolegicami da za darilo ne rabimo cunj oz igrač ampak najraje kar bone, ker jih lahko pol tud kasneje uporabim in nabavim potrebno.
|