|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
8.12.2009 18:20:46   
dskubin
valentinčica - zelo prijazno od tebe, ampak bom tokrat rekla ne, hvala. Bi pa danes vzela una 2 rafaelota, ker od jutri naprej bo verjetno konc veselja.

Ah ja, spet so mi najdli cukr, jutri grem še na tavelik test, ampak se že psihično pripravljam na dieto. Sej bo, ampak a mora bit vsakič glih pred prazniki (namreč tudi v 2. nosečnosti sem začela decembra z dieto) user posted image Aja, pa še železa mi manjka, kar je bilo pa v prejšnjih nosečnostih ok - za to pa res upam, da mi zdravila že zdej ne prinesejo še hemoroidov - sam še to se manjka.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
8.12.2009 18:44:42   
valentinčica30
user posted image Samo zateuser posted image user posted image user posted image , pa uživaj

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
8.12.2009 20:09:57   
niwci
Tega dežja mam pa že mal dosti. Upam da jutri ne bo padalo, ker gremo malo na obalo pogledat.

Matejka lepo uživajte v novem stanovanju. Če se že počasi selite, si že na konju user posted image

Kaj novič od naših bork?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1003
8.12.2009 20:11:40   
Cappy96
kora, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdrži-ta vsaj še malo!!!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
8.12.2009 20:16:48   
Aja1
Dober večer.

Danes je tak čuden, deževen dan, da sva se z Nejo odločili, da bova popoldan pekli piškotke. Itak, da sem jih potem tudi full pojedla. user posted image  Ah....kile. user posted image  Koliko plusa imate do sedaj?

Matejka - veliko veselja v novem stanovanju.user posted image

Kora user posted image user posted image user posted image . Kako sta ostali dve borki?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
8.12.2009 20:35:10   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

user posted image Samo zateuser posted image user posted image user posted image , pa uživaj

Uauuuuu hvala, pa še home made, tud tatretjega se ne branim :P

Borke naše, držte se, februarke smo z vami, naše misli in pesti pa tudi. Polno user posted image in user posted image za vse!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 1006
9.12.2009 5:44:21   
zvesta
Jutro....

Ne morem spat. Polna pričakovanja kaj mi prinese današnji dan. Pa itaq se moram it že počasi porihtat za pregled, dokler Izak še spi. Ker pol je treba še njega opedenat in v vrtec spravit.

Lep dan vsem....

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
9.12.2009 5:45:26   
zvesta
Ja, seveda, pa včeraj, ko sme bila že v postelji, je punsha sporočila, da obadva še pridno čakata 2v1, da je ona sicer na antibiotikih, zaradi nekega brisa, ampak se bere čisto polna optimizma.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
9.12.2009 6:36:30   
elaaa
user posted image user posted image user posted image za Punsho, za ostale pa user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem zgodnja. Delo kliče.
Za v preglednico sporočam, da imam naslednji pregled šele drugo leto, 14.1.2010. Joj, že 2010. Tečejo, tečejo leeeetaaaa ...

Lep dan in user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
9.12.2009 7:38:15   
valentinčica30
Jutro, da se pofočkam. Za vse zainteresirane, gripa je še zmeri na razpolago, punce javte seuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
9.12.2009 7:54:04   
MATEJKA_
jutro...
ah, danes sem malo bolj pozna - smo končno lahko celo noč normalno spali... ja, ta prehlad nas je stal kar nekaj nočnega spanja... no, to noč pa je ta mala samo parkrat nekaj pokašljala, ampak ni ne nje ne naju to motilo in tako smo vsi lepo spali naprejuser posted image . kak fajn... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1011
9.12.2009 7:54:41   
slomak
jutro vsem user posted image

no dons mam pa jest končno MŠ pa da vidmo kaj bojo kej pr nas povedal...prvič grem. Drgač pa delam še točno 5 dni user posted image ...komi čakam, zdj pa res...
no pa lep začetek dneva vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 1012
9.12.2009 8:29:46   
bipi
Jutro!

Tudi jaz imam ob 10 h pregled. Komaj čakam, ker upam, da bo tadolg. Mal me je samo strah za kile kolk bo pokazalo, ker se mi zdi, da sem v zadnjih dveh tednih ratala prava bunka. Ja nimam kaj!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
9.12.2009 8:55:22   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

9.12.-zvesta,bipi,gapii27
10.12.-jada82

14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki, protina,slomak,cappy96
16.12.- ninček1, lily86, lara73
17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse,ursulina
18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney
22.12.-žirafa76
22.12.- dskubin
23.12.- niwci, matejka, brcko
29.12.-nattasha
30.12. - zimska

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb
14.1.-elaaa

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
9.12.2009 8:58:27   
ninček1
Jutro!

Spala sem kot zaklana. Ko sem se zbudila sem opazila, da je mali kar fajn nad popkom, ker se mi je prava bula naredila spodaj pod žličko za trenutek...očitno že rabi zelo dosti prostora.

Srečno danes vsem na pregledih.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
9.12.2009 10:07:06   
valentinčica30
Moj user posted image žura po celem trebuhu. user posted image , nekak tak ga je čutituser posted image user posted image user posted image .  Nabija po cele dneve in je zelo aktiven, mogoče tut zato ker jaz več počivam, pa nekdo mora kalorije pokurit.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
9.12.2009 10:14:46   
Lara73
dobro jutro

sem ratala prava zaspanka. prvič me zbudi budilka ob 6:15 ko grem možek delat, drugič me zbudi ob 7:15 ko zbudim mlajšega za v šolo in mu naredim zajtrk. Ta večji vstane sam in ne je zajtrka, rajši malo dalj spi. Potem zaspim nazaj in spim do 10h ali pa še čes! Groza

Včerajšnje predavanje v MŠ je bilo sila zanimivo. Zobozdravnik je pokazal slikice posledic uporabe dudke in flaške (sokovi, sladek čaj, sploh takrat, ko jo že sam drži oz. mu visi na zobeh). Mislim da ju moj otrok tud od daleč ne bo videl. Upam. Moj večji sinko nosi zobni aparat že od 1.razreda, zdaj je v 9. pa še nismo zaključili. Je imel res vse postrani - pa ne od dude ali flaške! Pač gensko preozek lok, veliki zobje,... Tamali je popravil vse v enem letu: posledica odprtih ust! Zgornji zobje so bili za spodnjimi, čisto upognjeni. Ker je imel stalno odprta usta, jin ni z jezikom porinil naprej, kot je normalno.

valentinčica: mi smo se gripi javno odrekli, ko smo se cepili. Torej lahko pošlješ, samo se bojim, da jo boš dobila nazaj.

danes grem na SPA MANIKURO. Sem dobila darilni bon za rojstni dan.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
9.12.2009 10:17:20   
Lara73
še user posted image in user posted image za naše punce!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
9.12.2009 11:09:45   
protina
Uff!

Ko vse napišem me vrže ven.

No rada bi vas vprašala glede kozmetike za user posted image , kaj boste nabavljale?
Katera firma?
Moje noči so tud zelo neprespane in se bodo najbrž nadaljevale po porodu.

Razen, če mojmu povem, da mi zrihta jogi z luknjo za trebuh.

No grem nekaj kuhat.

lp

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
9.12.2009 11:47:50   
MATEJKA_
KOZMETIKA:
krema za rito - bebival mb lekarne
mandljevo olje - bebival mb lekarne
ko bo tako daleč - za kopanje in šampon - hipp (uporabljam tudi pri zdajšnji user posted image )

druga pa tako ali tako ne rabimo...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
9.12.2009 11:49:11   
Lara73
tudi meni se pogosto dogaja, da ko napišem cel roman vrže ven. Menda je omejen tudi čas pisanja...
jaz zdaj takole prakticiram: ko napišem, označim besedilo in kliknem ctrl+C in če vrže ven, lahko besedilo ponovno vstavim z ctrl+V.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
9.12.2009 11:53:51   
Lara73
kozmetika:

kupila sem:
trdo milo SEBA MED
hladilno mazilo - krema za ritko BÜBCHEN
negovalno olje z ognjičem BÜBCHEN

kupila bom še:
praško pasto v lekarni
bepanten za ritko in bradavice

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
9.12.2009 11:57:05   
Kati81
Jaz pr kozmetiki prisegam na Mustelo ali weledo, za ritko pa Bebival in praška pasta.

Mustelo še sedaj uporabljam za mojo princeso in je super.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
9.12.2009 12:13:10   
Jada82
Dobro jutro punce!

Najprej tiste tri, ki imate danes preglede, dobro opravite in poročajte!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za Koro in Punsho! Kako pa Twixy kaj, katera ve? Joj, upam, da je vse ok, ostalima dvema kar dobro kaže, kajne?
Jaz imam jutri pregled, me že kar stiska, da ne bom pristala v bolnici, kot te tri naše soborke. Tako da bom danes preko spleta naročila še nekaj dodatnih stvari za user posted image , ker nikoli ne veš, kdaj me čas prehiti. Moj pa itak ne bo vedel kaj in kako naročiti, tako da danes to uredim.

Včer sva bila v DM-u, pa ene ploščice sva šla kupit itd.,  sem bila koj malo več na nogah in potem me je zvečer precej trebuh bolel - taka pekoča bolečina - tam, pri popku, kot bi se trgal user posted image   Sem šla pol spat in ko sem se zbudila, je bilo dobro - torej, danes zjutraj. Očitno res ne smem biti preveč pokonci ... pa pol mi koj bolj otrdeva trebuh ... hm. user posted image No, upajmo, da to nič ne pomeni!

Aja, Matejka - čim hitrejšo in čim lepšo selitev želim in upam, da bom kmalu za vami tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image Pa uživajte v novem stanovanju. Nama tudi danes pridejo kuhinjo montirat user posted image

Jah, jaz sem bila v ponedeljek 1. na MŠ, pa mi je bilo precej dolgočasno ... v četrtek imam spet, bo od poroda. Upam, da bo bolje oz. bolj zanimivo.

Punce, božajte svoje user posted image in pazite na user posted image !
Noge skup!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
9.12.2009 12:17:01   
protina
ja tudi jaz razmišljam o musteli.No fajn kati si me prepričala bom najbrž vzela od mustele.pri prvi sem imela od bebival-a.sem tud bla zadovoljna.

No potem smo imeli pa atopični dermatitis pa smo sprobali vse živo.
Ampak za ritko ji je pomagal bebival.

Preveč izbire je na trgu.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......