zirafa76
|
Pozdrav samo na hitro.... Od zdravnika, v 31 tednu naš pridno raste, ima 1.6 kg, kot po knjigi , očitno ne bo pretežak dojenček...BTW...še vedno mi ne gre v glavo, da je od Twixy težak 2 kg in še nekaj....upam, da je vredu... Sem pa brez beljakovin v urinu, HB, sicer ni bila sila, sem pa zadnjič dobila neke tabletke, ki so očitno pomagale..Rezultate krvi dobim jutri, železa, sem kar sama nafehtala za test, da vidim, če so tablete kaj izboljšale stanje, ker sem imela tako nizel pritisk, pa tako brezvoljna..no, bomo videli jutri....mi je povedal, da si lahko komot dam kavo več in še to vreme...drugače pa še vedno dobro zaprta , povedal mi je tudi, da bova začela spremljati brazgotino od CR, ker že čutim špikanje, ampak ni sile.... je obrnjen z glavo navzdol, moram pa povedati, da komaj čakam, da se spusti v kanal, da začnem dihat... ... Drugače pa vse vredu, UZ uspel, je pridno brcal..hehe.... Naslednji pregled imam 22.12....no, tu mi je všeč, da ga imam na vsake 14 dni od 28 tedna naprej... ...ker vidim, da v SLo kar šparajo s temi pregledi..... ..Gripo sva omenjala samo s tem, da on cepivu ne zaupa in da je na meni...bomo videli, zaenkrat je še vredu, malo si pomagam s homeopatičnimi zdravili in vidim, da moram vsak dan ven na zrak...čaj in vitamine pa itak jemo dovolj... Nič, imejte se lepo, jaz odštevam dneve do prihoda mojega dragega...komaj čakam..saj bo.... vreme je pa tukaj tudi za bruhat....