|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
27.1.2010 16:59:25   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
Sem opazila, da vas ima kar precej možove, ki so po dalj časa službeno odsotni ... kaj pa delajo - pa v tujini? Ma, meni bi se to zmešalo. Sem ful tak tip človeka, navezan na dom, na domače ... recimo, meni je že bedno ponoči, ko sem sama, ko ima moj nočne ... ni mi prav fajn. Da ga ne bi blo pol leta, se mi pa totalno zmeša.
Pa tud ne bi se mi blo fajn preselit nekam v tujino, imam tako domotožje. Jah nič, sem rak po horoskopu .... in kar držijo določene značilnosti za to znamenje. user posted image

Ja, kot da bi sebe brala... sam da jaz nisem rak (sm devica), imam pa luno v raku in sem totalno navezana na dom, družino, prijatelje...

tudi jaz se kar pod tole podpišem, in sicer sen tehtnica po horoskopu, ampak sem tako navezana na dom, da tudi ne vem kako se bom navadila k se bom enkrat k mojmu preselila oziroma k bova enkrat za sebe....ampak počasi bo....

kar se pa tiče user posted image , jst tud spat ne morem dokler ne pride

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
27.1.2010 17:00:39   
slomak
kati user posted image user posted image user posted image  za pregled...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
27.1.2010 17:02:24   
Kati81
porod - jaz sem v prvo rodila naravno in mislim tudi sedaj. Ni bilo tako hudo da ne bi preživela, pravijo da je v drugo še lažje in na to se zanašam. Pa seveda na veliko pijem malinov čaj(2skodelici na dan).
Ne maram da bi mi kdo šaril po hrbtenici, zato nisem pristaš EA. Kar se pa tiče ultive naj bi bila po novem v Slo sploh prepovedana, oziroma naj se je pri porodih ne bi uporabljalo, tko mi je razložil zadnjič zdravstveni tehnik v LJ P.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
27.1.2010 17:03:40   
Kati81
Aja, bom pa vzela tiste protibolečniske zadeve v žilo in seveda masko, ta je carska. Tudi v prvo sem se prepustila babici, da je ona uredila kakor se ji je zdelo potrebno in sem bila zadovoljna, tko da s tem grem tud sedaj v P:

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
27.1.2010 17:06:36   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Ojla,
A lahko ponovno načnem že obdelano temo? Kje ste kupile mrežaste hlačke, da niste preveč plačale zanje. Sem hotela danes kupit 10 kom, pa bi me prišlo v lekarni 6,70 €, v Sanolaborju pa čez 7 €. Meni se pa zdi, da ste razlagale, da se jih da tudi za več kot pol manj dnarja kupit. Mucica2, a si jih ti nabavla v Celju? Kje pa za kolko, če se slučajno spomniš. Kaj pa Tosama, a jih tam imajo?

Drugače pa pri nas nič novega, razen tega da me je totalno zvil prehlad. Mam čist poln nos, pa dihat ne morem ponoči in sem danes celo noč v sede na kavču preživela. Groznouser posted image Grem kar ležat zdaj, ko je gremlinček zaspal.

jaz sem kupila v sanolaborju, so pa ble ene 71 centov, sam mislim da je cena glede na velikost oziroma kilažo (js mam pač očitno večjo rit user posted image user posted image user posted image user posted image temu primerna je tud cena) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
27.1.2010 17:07:27   
mucica2

kati user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled !!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
27.1.2010 17:14:32   
mucica2

tud  midva z mojim si pri njemu urejava starejšo hišo, in sicer da bomo tako z njegovimi kot hiša dvojček. To pomeni, da imava vse za sebe. Edino klet bomo imeli skupno. Zaenkrat še brez kreditov, ampak mislim da nekaj bo treba vzet, ker drugače me bo šlo. Nama pa nihče ne pomaga denarno, ampak samo njemu pomagajo njegovi z delom, pa prijatelji (tistim katerim je tud moj pomagu), večinoma pa dela sam, saj zna narediti prav vse. Tako je dosti ceneje, čeprav še vedno ne poceni, ker je tudi material drag. Ampak jaz upam da bo user posted image (upajmo da že letos)

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
27.1.2010 17:15:05   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jutro...

uiram... prehlad....za crknit...

pa še mali je doma z drisko, jaz pa se komaj premikam...

user posted image user posted image user posted image user posted image

enako user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
27.1.2010 17:18:20   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

kati user posted image user posted image user posted image  za pregled...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
27.1.2010 17:22:52   
dskubin
Danes spet dooooooooolg dan. Pol noči sem bla itak pokonci, pa tamale v vrtec, medtem, ko sta spala, sem šla malo v nabavo, zdej pa ju peljem na atletiko. Pol gremo pa še enmu prjatlu, k je predvčerajšnjim prvič postal očka čestitat, če bom seveda še lahko stala pokonci user posted image .

Joooooj, pa zgleda sem neki staknila, mi je začelo iz nosu tečt user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 27.1.2010 17:24:05 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
27.1.2010 17:25:09   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Mene zanima, kako je s povišanim pritiskom? Na pregledih sem tavisokega imela zmiraj pod 140, zdaj pa že 2 dni doma mirim in je vedno nad 140 tudi 150. Tudi pulz imam zelo povišan, je kar skozi čez 100, tanizki pa nekje normalen okrog 80? Kaj mislite? A bi morala poklicat G? Drugače se čez dan počutim kar vredu, zvečer me pa nekaj mota, kot da bi me rada začela bolet glava in kot da bi imela povišano temperaturo, sam ni nič od tega. Zdej sem šla dva dni kar zgodaj v posteljo, pa tv gledala in je bilo potem bolje. 

Sem prašala mojega dragega...
je reku da je povišan pulz pri nosečnicah noramlen in pričakovan...
Če si imela že prej višji pritisk, pol če je zdej za deset povišan, pol ni panike - gre večina za napako naprave za merjenje pritiska (baje so vse te domače naprave za nič).

Če te zvečer boli glava in če pregleda še ne boš mela v kratkem in te skrbi, pa le pokliči G.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
27.1.2010 17:35:33   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

ČikaPika!
Kako je z zobmi? Je zdaj bolje? Jaz imam tudi neki občutljive zobe zadnjih nekaj dni... ne vem, kaj bo s tem... se tolažim, da bom šla kmalu rodit in bo potem bolje... user posted image .

Ja malo  je bolje in tudi umivanje zob čez rano ni bil tak bau bau kot sem sprva mislila... Zdej me je pač spet začelo bolet, ma manj kot včeraj... vsak dan bo bolje user posted image user posted image

Zobarca pa je rekla da bo po porodu zagotovo bolje, ker upadejo vsi ti hormoni... user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
27.1.2010 18:26:16   
zvesta
zjutraj imam zobozdravnika, popoldne ginekologa...

jaz se pa komaj vlečem od postelje do WC-ja....kriza....

pa niti si ne upam kaj vzet... en lekadol zvečer, da lahko vsaj malo spim....

boli glava, sinusi, oči, vse kosti.... kašljam, smrkam, kiham.... uhaja mi voda ob vsakem kašlju, kihu...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
27.1.2010 18:32:25   
mucica2

boli glava, sinusi, oči, vse kosti.... kašljam, smrkam, kiham.... uhaja mi voda ob vsakem kašlju, kihu...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pozdravi se čimprej user posted image user posted image user posted image

sicer pa je tudi meni danes nekaj začelo teči iz nosu user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
27.1.2010 18:33:39   
bambi14

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bogica

Pošiljam ti po hitri pošti vrečo zdravja!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
27.1.2010 18:37:26   
valentinčica30
Zvesta pocajtej s čimprej.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
27.1.2010 18:42:33   
slomak
zvesta pozdravi se čimprej...upam da tele pomagajo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
27.1.2010 18:46:52   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Zvesta pocajtej s čimprej.

user posted image user posted image user posted image za čim hitrejše okrevanje!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
27.1.2010 18:49:23   
zvesta
punce, hvala vam, zlate ste...

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
27.1.2010 19:13:43   
Storžica 81
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
Sem opazila, da vas ima kar precej možove, ki so po dalj časa službeno odsotni ... kaj pa delajo - pa v tujini? Ma, meni bi se to zmešalo. Sem ful tak tip človeka, navezan na dom, na domače ... recimo, meni je že bedno ponoči, ko sem sama, ko ima moj nočne ... ni mi prav fajn. Da ga ne bi blo pol leta, se mi pa totalno zmeša.
Pa tud ne bi se mi blo fajn preselit nekam v tujino, imam tako domotožje. Jah nič, sem rak po horoskopu .... in kar držijo določene značilnosti za to znamenje. user posted image

Ja, kot da bi sebe brala... sam da jaz nisem rak (sm devica), imam pa luno v raku in sem totalno navezana na dom, družino, prijatelje...

tudi jaz se kar pod tole podpišem, in sicer sen tehtnica po horoskopu, ampak sem tako navezana na dom, da tudi ne vem kako se bom navadila k se bom enkrat k mojmu preselila oziroma k bova enkrat za sebe....ampak počasi bo....

kar se pa tiče user posted image , jst tud spat ne morem dokler ne prid

Tudi jaz se vam pridružujem glede domotožja. Zame je bilo najhuje, ko sva se po poroki preselila na svoje, kar naenkrat sva ostala čisto sama, malo poznanih ljudi okoli naju.... s časom sem se navadila in sprijaznila s tem, da tako mora biti. Sedaj po letu in pol sem se pa že čisto navadila....

Verjamem pa, da bo kar pestro ko pride nov družinski član, mož del 12 ur na dan, tako da bom več ali manj sama, starši so od mene oddaljeni pol ure. na njih niti ne morem računat, oba sta v službi zraven pa še kmetija...

Se opravičujem, ker sem narobe kopirala, ne znam drugače..

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
27.1.2010 19:18:45   
ČikaPika

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zvesta, čim več počivaj in vsake toliko malo prezrači stanovanje... pa ne pozabit veliko pit.
Dobro odpravi jutri...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
27.1.2010 19:24:31   
cocochanel
Ojla,

da še jst javim, kako je bilo na pregledu. Imela sm že prave popadke, 2 cm odprta, ampak je rekla, da me ne bi prekmal pošiljala v P , da se mi ne bi preveč vleklo. Na naslednji pregled sem naročena v ponedeljek, ampak je rekla, da se verjetno pred porodom ne bova več videli in mi zaželela vso srečo.
No, zdej je pa mene mal panika. Kr neki me je strah ratal, pa čeprav mi je prvi porod fuuul lepo potekal. Ampak konec koncev si rečem...to je nekaj naravnega, toliko žensk je dal to čez, bom pa tut jst še enkrat...
Po pregledu sva šla pa z možem v Ljubljano na en sprehodek in v mehiško na večerjo. Ful je pasal se v miru mal pogovarjat ...sva bila res čist na izi.

No, zdej pa ko bo, bo. Kati, mogoče se pa ta vikend spet vidiva, le da ne v CP, ampak v porodnišnici. Polna luna baje ful vpliva na večje število porodov :).

Zdej grem pa mojmu naštimat za tamalo za parkrat za preoblečt. Moj je namreč čist brez okusa, kar se tega tiče. Potem se bova pa stisnila, pa en filmček pogledala.

P.S. Tolk velik pišete, da vas sploh ne dohajam.

Pozdravček vsem!!!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
27.1.2010 19:41:10   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel

Ojla,

da še jst javim, kako je bilo na pregledu. Imela sm že prave popadke, 2 cm odprta, ampak je rekla, da me ne bi prekmal pošiljala v P , da se mi ne bi preveč vleklo. Na naslednji pregled sem naročena v ponedeljek, ampak je rekla, da se verjetno pred porodom ne bova več videli in mi zaželela vso srečo.
No, zdej je pa mene mal panika. Kr neki me je strah ratal, pa čeprav mi je prvi porod fuuul lepo potekal. Ampak konec koncev si rečem...to je nekaj naravnega, toliko žensk je dal to čez, bom pa tut jst še enkrat...
Po pregledu sva šla pa z možem v Ljubljano na en sprehodek in v mehiško na večerjo. Ful je pasal se v miru mal pogovarjat ...sva bila res čist na izi.

No, zdej pa ko bo, bo. Kati, mogoče se pa ta vikend spet vidiva, le da ne v CP, ampak v porodnišnici. Polna luna baje ful vpliva na večje število porodov :).

Zdej grem pa mojmu naštimat za tamalo za parkrat za preoblečt. Moj je namreč čist brez okusa, kar se tega tiče. Potem se bova pa stisnila, pa en filmček pogledala.

P.S. Tolk velik pišete, da vas sploh ne dohajam.

Pozdravček vsem!!!!

...no potem pa srečno, čim hitreje,....saj bo kot si rekla samo POZITIVNO, v drugo je baje še lažje,..user posted image user posted image

Jaz imam tudi naštimane cote za v vrtec za 3 dni, ker se bojim kako jo bo oblekel, posebaj zdaj ko je tako mrzlo zjutraj,...eh saj bo preživela, se mi zdi da me bolj skrbi za mojo 17 mesečno babiko kot zase.user posted image , mi je kr hudo ko je ne bom vidla,..

(odgovor članu cocochanel)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
27.1.2010 19:42:51   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel

če bosta sobo dobile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cocochanel)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
27.1.2010 19:51:28   
Kati81
chocochanel ne ne jaz do druge srede ne grem nikamor! V sredo pa pol lahko. Tko da lohk do srede počakaš pol se pa zmenva. Moram še mal malinovega čaja popist, da bo šlo kot po maslu. user posted image
Mene ni nič pogledala tko da ne vem a sem kaj odprta al ne, popadkov pa ni, je čist ravna črta a ctgju - tista za popadke, una za malega pa je kot kamniškosavinjske alpe.

Oja, cunje bom mogla pa tud jaz naštimat, me je že kar groza kaka bo tamala hodila naokoli, pa da ne rečem, da ima v omari cunj za tri tedne da je lahko vsak dan drugače oblečena, ampak mojmu je to vse bolj tuje. Ma saj sem sama kriva, k zmer jaz naštimam za oblečt. No bo že!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?