Storžica 81
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Sem opazila, da vas ima kar precej možove, ki so po dalj časa službeno odsotni ... kaj pa delajo - pa v tujini? Ma, meni bi se to zmešalo. Sem ful tak tip človeka, navezan na dom, na domače ... recimo, meni je že bedno ponoči, ko sem sama, ko ima moj nočne ... ni mi prav fajn. Da ga ne bi blo pol leta, se mi pa totalno zmeša. Pa tud ne bi se mi blo fajn preselit nekam v tujino, imam tako domotožje. Jah nič, sem rak po horoskopu .... in kar držijo določene značilnosti za to znamenje. user posted image Ja, kot da bi sebe brala... sam da jaz nisem rak (sm devica), imam pa luno v raku in sem totalno navezana na dom, družino, prijatelje... tudi jaz se kar pod tole podpišem, in sicer sen tehtnica po horoskopu, ampak sem tako navezana na dom, da tudi ne vem kako se bom navadila k se bom enkrat k mojmu preselila oziroma k bova enkrat za sebe....ampak počasi bo.... kar se pa tiče user posted image , jst tud spat ne morem dokler ne prid Tudi jaz se vam pridružujem glede domotožja. Zame je bilo najhuje, ko sva se po poroki preselila na svoje, kar naenkrat sva ostala čisto sama, malo poznanih ljudi okoli naju.... s časom sem se navadila in sprijaznila s tem, da tako mora biti. Sedaj po letu in pol sem se pa že čisto navadila.... Verjamem pa, da bo kar pestro ko pride nov družinski član, mož del 12 ur na dan, tako da bom več ali manj sama, starši so od mene oddaljeni pol ure. na njih niti ne morem računat, oba sta v službi zraven pa še kmetija... Se opravičujem, ker sem narobe kopirala, ne znam drugače..
|