|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
26.1.2010 5:53:07   
zvesta
Domnevam, da je brcko2 rodila. Mi je pisala iz druge številke, je pa edina po podpisu, ki bi lahko ustrezala. Sem prosila, da pošlje še nick. Sporočilo je prišlo ob 0:50, tako da ne vem, ali je rojen včeraj ali danes:

Ime mi je Tomaž Tobias. Na svet sem prišel z merami 3080-53-2. Pozdravček in poljubček. P.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
26.1.2010 7:48:44   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Domnevam, da je brcko2 rodila. Mi je pisala iz druge številke, je pa edina po podpisu, ki bi lahko ustrezala. Sem prosila, da pošlje še nick. Sporočilo je prišlo ob 0:50, tako da ne vem, ali je rojen včeraj ali danes:

Ime mi je Tomaž Tobias. Na svet sem prišel z merami 3080-53-2. Pozdravček in poljubček. P.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke !!!

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
26.1.2010 7:49:38   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

vaginalno bo... nihče ne govori o cr... je reko da bo drugi kr zlezo sam ven :)

če bo le tako, hvala bogu
(pa tud želim ti tako)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
26.1.2010 7:50:32   
mucica2

binabina: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
26.1.2010 7:52:28   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 26.1. - mucica2,smuki,seya,jada82,zofy, bambi(ctg),bili83, julieb-UZ, zvesta, dskubin(ctg), nattasha(ctg)

27.1.-zirafa76,lara73(ctg)
28.1.-rožca26,plouse,bauky,cappy, brcko2
29.1.-tejka,protina

FEBRUAR
1.2.- vaney, julieb-ctg
2.2.-mavo,niwci
3.2.-ČikaPika
5.2.-Slomak
9.2.-Tinca Malinca

user posted image  

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 26.1.2010 8:00:03 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
26.1.2010 7:56:27   
MATEJKA_
jutro...

včeraj sem imela ctg - po besedah dr - odličen ctg user posted image . naslednji spet naslednji ponedeljek... sem pa takoooooo prehlajena, da je groza. t mala je danes bila že ob 5h budna in od takrat naprej še samo kašljam. me že trebuh pa vse drugo tud že boli od tega. si pa ravno zajtrk pripravljam, da ne bom lačna...

vidim, da je že kar nekaj akcije pri naših februarkah. čestitke vsem user posted image user posted image user posted image .

res da se te dneve nisem ravno kaj dosto javljala, ta viroza in prehlad sta me čisto uničla, v 1 dnevu sem shujšala za 3kg... zdaj pa je viroza mimo, zdaj pa me prehlad tak zafrkava user posted image čeprav imam še smao 1,5 tedna do roka, vseeno upam, da bo še vsaj do konca tedna počakalo vse skupaj, ker enostavno nimam energije za nič zaradi tega kašlja...

držite se. se beremo še kaj kasneje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
26.1.2010 8:01:21   
mucica2

nč šibam jst k zobozdravniku, pa na pregled, pa malo na čvek na sodišče user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasneje

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
26.1.2010 8:34:20   
Aja1
Dan.

Najprej čestitke brcko za user posted image . user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki imate danes pregled user posted image user posted image user posted image .

Moj pregled je 29.1. (za seznam).

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
26.1.2010 8:37:27   
rožca26
Punce, vem, da ste zdej v polnem pričakovanju, vendar pa vam vseeno pošiljam nekaj tortice, da se malo posladkate na moj račun user posted image

user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
26.1.2010 8:37:59   
rožca26
brcko2 - čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
26.1.2010 8:50:28   
ČikaPika
Brcko 2: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!

Mene pa po neprespani noči (ah... ta moja user posted image je neumorna) čaka dan za pospravljanje... moj user posted image je doma in ga moram mal izkoristit za čiščenje user posted image .

Popoldne imam paradontologa - da mi kirurško odstrani del dlesni... hmmm... no upam da mi bo, da se rešim te nadloge...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
26.1.2010 8:51:15   
Kati81
rožca a maš rd? No pa vse naj naj!

brcko - ćestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma se je kar začelo dogajat!
Zvesta dobr opravi na pregledu danes. Pa vse tiste ki ga imate danes tudi. Jutri sem pa jaz na vrsti, da vidim kaj bo rekla dr. Blejc.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
26.1.2010 9:16:58   
Anonimen
jutro user posted image

brcko čestitke user posted image user posted image

no včeraj ctg drugače super,izvidi pauser posted image kot sem rekla...porazni...pa saj še samo malo pa grem.....(upam)
naslednji ctg 1.2. in 4.2. naredila bova še en uz ker doma kar ugotavljamo kako težek in kako velik jeuser posted image
upam da potem pa le grem....ker tole je pa že mučenje user posted image user posted image user posted image
toliko od meneuser posted image user posted image user posted image

srečno vsem nosečkam in seveda tudi že mamicamuser posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
26.1.2010 9:36:12   
slomak
dobro jutro,

uf..se kar dogaja zdej pa res vsak dan...
Brcko iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
rožca vse najboljše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
26.1.2010 9:43:09   
Aja1
Rožica - vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

Mene pa nekaj hormoni dajejo.... Mi je prav hudo, ker Neje ne bom vidla tiste dni, ko bom v porodnišnici.... user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
26.1.2010 9:43:18   
Kati81
Slomak a velja za danes?

Pa dajte no ljuljančanke, naj se še katera pridruži, da ne bova same čvekale!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
26.1.2010 9:48:10   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Slomak a velja za danes?

Pa dajte no ljuljančanke, naj se še katera pridruži, da ne bova same čvekale!

velja ja...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
26.1.2010 10:09:18   
Kati81
slomak komaj čakam da grem mal ven, k tlele not se sam vlečem po bajti in ne vem kaj bi sama s sabo. Sem tko lena da grem sama seb na živce.

No saj jutri bo pa spet cel dopoldan preživela na P.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
26.1.2010 10:10:11   
zirafa76
pozdrav

zvesta..sem ti poslala še enkrat..upam, da sedaj bo..user posted image ..ampak četudi ne, sem poleg Astralis edina s tujo številkouser posted image ...

Brcko2user posted image user posted image ..ČESTITKE

Binabina..user posted image user posted image ..
Valentinčica..ni straha, poleg tega pa si že tako daleč, da četudi posteljica ne funkcionira kot je treba, je user posted image že pripravljen na življenje zunaj..teža pa je tudi kar zadostna...pa še izmerijo jo tako tako, da veš edino pravo, ko je rojen...user posted image

jaz sem danes z rjavim izcedkom, pa je moj g.potrdil, da je verjetno razlog včerajšnji pregled v bolnici..no, ja, jutri imam spet, pa bomo videli..

Kakorkoli, tudi jaz lahko grem že danes, če bo treba..me ne bi nič motilo..user posted image

Imejte se lepo..

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
26.1.2010 10:14:49   
cocochanel
Kati in Slomak,

kdaj in kje se pa dobita? Mogoče se vama pridružim.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
26.1.2010 10:25:20   
zvesta
evo, potrjeno, da je Brcko2 rodila .... na včerajšnji dan....

Zdaj strpam malega spat, potem pa uredim sezname.... je danes ostal doma, ker ga nekaj driska heca, drugače mu pa nič ni....

aja pa še moje poročilo s pregleda.... humoreska....

dete se je od prejšnjega tedna skrčilo user posted image

hha, v sredo je imel v bolnici na UZ 2025 g, danes ga je moj G nameril komaj komaj na 1964 g user posted image

seveda je G čisto zaskrbljen in moram v četrtek nazaj k njemu na CTG in na UZ

aja, pa bojda že fejst dol tišči user posted image

(odgovor članu cocochanel)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
26.1.2010 10:28:48   
gapii27
zvesta naša dva sta tudi mala je reko včiraj... okol 2 kg imata... prejšnjič pa 2400user posted image ... no drugemu teže ni mogoče določiti ko ma nogico krajšo... pa tud 2 kg ni slabo za dva pižmekauser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
26.1.2010 10:29:38   
Lara73
no jaz bom pa v btc-ju popoldan...žal ne moram dopoldan. Kuham in čakam da vse tri moške nafutram, potem pa lahko grem. Kuham joto in že vidim navdušenje....

brcko2: ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image user posted image

AMPAK RES GRE ZARES!

Neposredna povezava do sporočila: 3523
26.1.2010 10:29:56   
seya
brcko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pa že bila s user posted image na sprehodu, zdaj se odtaljujem s čajem - potem pa pod tuš in na pregled k G. Ne pričakujem nič posebnega, itak imam še slabe 4 tedne do PDP in tudi ne čutim, da bi se kaj posebnega pripravljalo...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
26.1.2010 10:29:59   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel

Kati in Slomak,

kdaj in kje se pa dobita? Mogoče se vama pridružim.

v CP okoli 12...zgoraj v novem lokalčku user posted image
lahko ti pošljem gsm št. če boš pršla da nama sporočiš...

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?