Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:23:35
|
|
|
|
zvesta
|
aja, tiste, ki si niste domače z ZS... se lahko javite tudi na kitajka2@gmail.com
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:28:11
|
|
|
|
Kati81
|
plouse iz kje pa si? k omenjaš Vipavsko burjo, jaz jo včasih ar mal pogrešam tlele v Lj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:29:04
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: plouse ČikaPika - upam, da se ti bo ratalo držat teh obljub! Meni bi vsaj tretja delala težave !! Pa tud s sprehodi je bol tko - pri -1, plus naša vipavska burja....brrrr, kako zebe!!! Ja tudi mene skrbi tretja točka , pa tudi druga, sprehode mam pa itak rada... Oooo pa burjo tudi poznam ne prav vašo Vipavsko, a tudi v Postojni pošteno potegne . Nč se bom zavila ku eskim pa bom šla...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:29:57
|
|
|
|
zvesta
|
mene zdaj samo popadki spravijo ven.... nič se grem uštimat za jutri.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:34:13
|
|
|
|
plouse
|
Kati81 - sem prou iz Vipave. A si tud ti iz teh koncev?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:36:51
|
|
|
|
gapii27
|
mal pozno ampak še sn tu takole: če ne bi bila na gorenjskem bi me danes not zadržal, da se ne bi vozla in rogaške gor.... je reko da on bi jih ta tedn že ven spravil... pol pa je reko da bomo naredli še eno kontrolo v ponedeljek in da ostanem not, da mi sprožijo porod (ponedeljek, torek)... je reko da nimata več placa kam rasti in da je brezveze da sta not ker ne rasteta več... tak da čakamo ponedeljek, če se samo prej kaj ne sproži... upamo in navijamo za soboto ko je polna luna in ima moj huny rojstni dan nogica je še vedno krajša ampak ima pravo obliko tako da je dobro prekrvavljena imela sem CTG... ni bla glih ravna črta... ene trikrat je poskočila na 80 in več... če se bo samo sprožlo tolko boljše, da ne bojo teh umetnih popadkov šopal.... hvala za pestke...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:39:52
|
|
|
|
zvesta
|
gapiii, ooo, pol boš ti tudi kmalu mami.... no, ti želim, da se samo sproži do ponedeljka....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:44:16
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 mal pozno ampak še sn tu takole: če ne bi bila na gorenjskem bi me danes not zadržal, da se ne bi vozla in rogaške gor.... je reko da on bi jih ta tedn že ven spravil... pol pa je reko da bomo naredli še eno kontrolo v ponedeljek in da ostanem not, da mi sprožijo porod (ponedeljek, torek)... je reko da nimata več placa kam rasti in da je brezveze da sta not ker ne rasteta več... tak da čakamo ponedeljek, če se samo prej kaj ne sproži... upamo in navijamo za soboto ko je polna luna in ima moj huny rojstni dan nogica je še vedno krajša ampak ima pravo obliko tako da je dobro prekrvavljena imela sem CTG... ni bla glih ravna črta... ene trikrat je poskočila na 80 in več... če se bo samo sprožlo tolko boljše, da ne bojo teh umetnih popadkov šopal.... hvala za pestke... O bravo... kmalu boš mamica... kako lepo... Le upajmo na to luno
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:45:06
|
|
|
|
zvesta
|
gapii, a boš rodila vaginalno ali bo cr?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:50:48
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 mal pozno ampak še sn tu takole: če ne bi bila na gorenjskem bi me danes not zadržal, da se ne bi vozla in rogaške gor.... je reko da on bi jih ta tedn že ven spravil... pol pa je reko da bomo naredli še eno kontrolo v ponedeljek in da ostanem not, da mi sprožijo porod (ponedeljek, torek)... je reko da nimata več placa kam rasti in da je brezveze da sta not ker ne rasteta več... tak da čakamo ponedeljek, če se samo prej kaj ne sproži... upamo in navijamo za soboto ko je polna luna in ima moj huny rojstni dan nogica je še vedno krajša ampak ima pravo obliko tako da je dobro prekrvavljena imela sem CTG... ni bla glih ravna črta... ene trikrat je poskočila na 80 in več... če se bo samo sprožlo tolko boljše, da ne bojo teh umetnih popadkov šopal.... hvala za pestke... še malo pa boš cartala
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:53:00
|
|
|
|
mucica2
|
glede kolcanja moj pravkar mi je že kar malo neprijetno ob tem kolcanju, se pa kolca najmanj 2-krat na dan, včasih tud več
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:54:28
|
|
|
|
mucica2
|
zvesta: tam na rodili smo pa sem kar jst objavla, k sm vidla da še ni ok?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:56:56
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 mal pozno ampak še sn tu takole: če ne bi bila na gorenjskem bi me danes not zadržal, da se ne bi vozla in rogaške gor.... je reko da on bi jih ta tedn že ven spravil... pol pa je reko da bomo naredli še eno kontrolo v ponedeljek in da ostanem not, da mi sprožijo porod (ponedeljek, torek)... je reko da nimata več placa kam rasti in da je brezveze da sta not ker ne rasteta več... tak da čakamo ponedeljek, če se samo prej kaj ne sproži... upamo in navijamo za soboto ko je polna luna in ima moj huny rojstni dan nogica je še vedno krajša ampak ima pravo obliko tako da je dobro prekrvavljena imela sem CTG... ni bla glih ravna črta... ene trikrat je poskočila na 80 in več... če se bo samo sprožlo tolko boljše, da ne bojo teh umetnih popadkov šopal.... hvala za pestke... O bravo... kmalu boš mamica... kako lepo... Le upajmo na to luno js pa upam da gre ta luna še mimo brez posledic
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2010 20:00:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 20:18:33
|
|
|
|
vaney
|
Jaz pa danes samo jem in jem in jem, pa samo packarijo, nič pametnega...se moram malo kontrolirat, ker drugače mi bo še res slabo, sploh ne vem, kaj mi je danes valentinčica, pomiri se, boš videla, da je in bo vse ok...drugače pa res, saj tudi 2600g ni slabo, dobro pa, da ti je delala UZ, da vsaj veš, pri čem si (če se ni zmotila)...pa poročaj, kako si opravila...držimo pesti Tvoj bo pa že zrihtal punce, ne sekiraj se za to, ko je sila, znajo vse naredit Nič, grem še malo pred tv in upam, da mi bo uspelo brez hrane zdržat do spanja.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 20:25:22
|
|
|
|
Aja1
|
Valentinčica - tudi meni se zdi, da 2600g ni tako malo. Če zdržiš še 2 tedna bo ravno okoli 3kg. Dobrodošle nove . Gapi - še malo, še malo. Binabina - . Naj se tokrat srečno izteče. Punce - jutri uživajte na čajčku in čveku. Pa srečno na pregledih.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 20:29:35
|
|
|
|
gapii27
|
vaginalno bo... nihče ne govori o cr... je reko da bo drugi kr zlezo sam ven :)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 21:23:55
|
|
|
|
Kati81
|
plouse sem drugače iz Lokavca, sam poročena v Lj. zimska škoda k se ne moreš pridružit. Gapi evo vidiš vse bo ok. Mene je pa zdaj moja princeska kar mal ob živčke spravla, k ona ne bi spala in ji je vroče, pa jo lulat, pa žejna, pa bi se stiskala, išče 101 način da ne bi šla spat, tko da sem mogla bit kar huda pol pa je lohk zaspala.Jao jao prav vidi se da nimam več energije in ona to s pridom izkoristi.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 21:31:20
|
|
|
|
fiesta
|
živjo, se javljam po dolgem času. Danes je bil moj zadnji delovni dan, od jutri naprej se crtam doma Sem brala, da je že nekaj februarčkov - čestitke vsem mamicam in veliko lepih trenutkov in prespanih noči. Glede ocenjene teže - prvič so mi med porodom delali uz in ocenli na 3200 g, rodil se je pa 3620, tko da ni glih realno, se mi zdi, Držim pesti! Glede vipavske burje - jst jo tudi dobro poznam, ko sem s teh koncev. Mogoče bi se pa tudi me kaj dobile, kšn dan, ko ne bo tolk pihalo, kaj No lepo bodte in se beremo, zdej ko bo več časa, bom tudi kaj več napisala
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 21:43:21
|
|
|
|
dskubin
|
Glede ocenjene teže user posted image - prvič so mi med porodom delali uz in ocenli na 3200 g, rodil se je pa 3620, tko da ni glih realno, se mi zdi Meni so tudi v taprvo na sprejemu v porodnišnico namerli doooober kg manj in me prestrašli kot Tko da, valentinčica, držimo pesti, mogoče pa le ni tko hudo. No, sej itak ni, ker teža ni tko zelo nizka. binabina - in polno zimska - za Lana luna - jst tudi upam, da nas ta še pusti na miru oz. doma, čeprav sem sama sebi odveč, nekako še nisem ready. Pa tudi zgleda, da nima neki dost vpliva name, sem obakrat rodila, nekje med lunami
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 21:48:55
|
|
|
|
Lara73
|
valentinčica: upam da bo vse ok. teža pa tudi ni tako slaba. dobrodošla nove! čikapika: ja vem kaj pomeni kovačeva kobila..... moj je mizar. za predelavo postelje sem ga fehtala 2 leti. Postelja je porinjena do stene in sem plezala čet njega, da sem prišla dol. Odrezati je moral samo vznožje. Naredil je šele ko sem bila že noseča in sem mu zagrozila, da bom šla spat drugam, ker res ne mislim več plezat. Potem je naredil takoj! Bi prišla v LJ na čajček, pa sem brez avta... sem utrujena in grem po dolgem. lahko noč.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 21:54:13
|
|
|
|
zirafa76
|
Pozdrav se od mene.. na hitro, danes odrvela v p., imela težave kot Ninček, kjer pa so ugotovili, da sicer ni popadkov, še zaprta, ampak imam rahle težave z brazgotino od prejšnjega CR,bolečine so na trenutke neznosne, kot bi me kdo rezal z nožem, v sredo grem nazaj in se bomo dogovorili za porod... , ker obstaja strah, da brazgotina ne bi zdržala napora popadkov...no, bomo videli..javim.. NINČEK...ČESTITKE ŠE OD MENE... Zvesta...sem ti poslala ZS, ampak tudi videla na svojem, da še imam številko shranjeno, tako da ne rabiš pošiljati nazaj pozdravček.. papa
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 22:32:09
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 sredo grem nazaj in se bomo dogovorili za porod... , ker obstaja strah, da brazgotina ne bi zdržala napora popadkov...no, bomo videli..javim.. No mogoče že v sredo dobimo novega februarčka ... Dobro odpravi...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 26.1.2010 0:36:56
|
|
|
|
ČikaPika
|
Joj jaz ne morem zaspat... Mam takkkoooooooooo slabo vest... Ker ful mijavči (ker se goni), sva jo zaprla v kopalnico, kjer ponoči najmanj moti naju in seveda vse sosede v bloku... V kopalnici ima itak že svoj WC, hrano in vodo, zdej sem ji dala še košek v katerem spi (sicer v dnevni)... Ampak njej to ni všeč... še bolj mijavka in praska po vratih... in jaz ne morem zaspat (jo vseeno malo slišim do moje spalnice). Ko se je po 1h malo pomirila sem "šla na wc" da vidim kako je stanje in dobila tako grd pogled ... Sej nisem obupala... sem jo pustila tam in zdej je tiho... No in kako naj zdej zaspim... Aja, bdw - moj pa zaspal brez slabe vesti kot dojenček... joj bi ga najraj...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 26.1.2010 5:49:17
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 Zvesta...sem ti poslala ZS, ampak tudi videla na svojem, da še imam številko shranjeno, tako da ne rabiš pošiljati nazaj Žirafa, jaz tvoje številke nimam shranjenen, ZS-ja nisem prejela, tako da mi jo kljub vsemu pošlji.... le kaj se je dogajalo včeraj z Zs-Ji? drugače sem pa pokonci že od dveh.... kot zombi najprej sem šla lulat in dolgo nisme mogla zaspat, ko me zaspala, je Izak moral kakat, kar traja pol ure, pol je dete v trebuhu imelo vaje, pol sme pa samo še dremala, ker se moram zdaj stuširat in na pregled.... joj, kako bom preživela dan?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?