Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:00:28
|
|
|
|
valentinčica30
|
Punce se javljam s pregleda. Totalni šok. Mal sem o hecala naj pogleda kok bo mali težek in velik in ona en cajta tiho, pol pa reče da zaostaja po celem cca3 tedne, teža okoli 2600, me je skori ubilo. Dobila sm napotnico za kontrolo v P, ker je neki tut s posteljico narobe in tak da sem total . Sem vedela da je prelepo da bi bilo vse ok. Tak da držte jutri pesti.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:12:26
|
|
|
|
cocochanel
|
Hvala za topel sprejem! Ugotavljam, da nas je iz okolice Ljubljane fuuul malo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:13:29
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Punce se javljam s pregleda. Totalni šok. Mal sem o hecala naj pogleda kok bo mali težek in velik in ona en cajta tiho, pol pa reče da zaostaja po celem cca3 tedne, teža okoli 2600, me je skori ubilo. Dobila sm napotnico za kontrolo v P, ker je neki tut s posteljico narobe in tak da sem total . Sem vedela da je prelepo da bi bilo vse ok. Tak da držte jutri pesti. bo vse v redu boš vidla...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:22:23
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha Zimska 9:45 mam sicer uro:) Moram rečt, da so pridne pa se kr držijo, razen, če se jim res kaj podre. Ti? bova skup v sobici sedele pa male bockale. Upam, da bom moja jutri bolj sodelovala. Jaz jutri nimam ure, ker pridem na pregled po naročilu iz bolnice. Tako da bom stala tam že ob 7h... Ampak se zna zgodit, da bom čakala. Saj mam tvojo stevilko, pa se mogoce slisiva, ce bom po 9. uri se tam.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:24:08
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Punce se javljam s pregleda. Totalni šok. Mal sem o hecala naj pogleda kok bo mali težek in velik in ona en cajta tiho, pol pa reče da zaostaja po celem cca3 tedne, teža okoli 2600, me je skori ubilo. Dobila sm napotnico za kontrolo v P, ker je neki tut s posteljico narobe in tak da sem total . Sem vedela da je prelepo da bi bilo vse ok. Tak da držte jutri pesti. drzi se.... men se 2600 ne zdi tako malo, sploh če še počaka kak teden ali dva....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:24:10
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Punce se javljam s pregleda. Totalni šok. Mal sem o hecala naj pogleda kok bo mali težek in velik in ona en cajta tiho, pol pa reče da zaostaja po celem cca3 tedne, teža okoli 2600, me je skori ubilo. Dobila sm napotnico za kontrolo v P, ker je neki tut s posteljico narobe in tak da sem total . Sem vedela da je prelepo da bi bilo vse ok. Tak da držte jutri pesti. Valentinčica, ne skrbi...pa saj 2600 je že kar lepa teža... na tem merjenju se velikokrat zmotijo - jaz tudi upam, da se pri meni motijo že vseh 6 mesecev
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:25:33
|
|
|
|
cocochanel
|
Valentinčica, držim pesti, da bo vse OK!!!! Eni so manjši drugi večji. Meni je že pred tedni rekla, da imam ogromnega otročka. Že takrat je bila namreč težka 2600. Rekla mi je še naj zmanjšam sladkarije, ker se otrok čist prehitro redi....sm se tut ful zasekirala, saj jo je kar 4krat zmerila čez trebušček, ker ni mogla verjet. V glavnem ti želim veliko sreče na jutrišnjem pregledu!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:38:52
|
|
|
|
Nattasha
|
Oj! Zvesta sori!!!! Sem te kr preimenovala. No če boš že ob sedmih tam, boš definitivno prehitra, ker ne začenjajo pred pol osmo. Ampak upam pa, da te ne bodo tok matrali da boš 3 ure tam sedela, pa čakala na en CTG. h kateri zdravnici pa hodiš? Daj pošlji mi SMS, če boš še tam, ko mam jaz uro ok? Uh, se je kosilo in "bogata kava" vsedla zdaj sem pa čist nalita in sita. Ampak paššeee.... Valentinčica; držim pesti zate in za tvojega dojenčka. Veliko pikapolonic, pa dobrih misli pošiljam v tvojo smer. Pa tudi kilaža ni tako mala. Lahko, da je posteljica kalcinirala prehitro, pa ni več tolko hranil, ampak to pomeni, da samo teže nima. Ko bo enkrat zunaj in zagrabla za svojo novo najljubšo igračo (mamino bradavičko), bo hitro nabrala na teži, ki ji zdaj manjka;)) Tak da mi smo s tabo!!! Dobrodošle vse nove mamice, ki nosijo februarčke, še dober teden, pa bomo tudi me začele. Ampak kot smo zmenjene vse lepo po vrsti, ne pa da se grebete;)))) Nooo seveda čestitke vsem, ki ste se vseeno prerinle v prvo vrsto;)) Danes sem imela take plane, kaj vse bom naredla, ampak nič od tega:) Veliko ležanja, kosilo, kava, pa tla sem pomila...jeeej...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:40:29
|
|
|
|
ČikaPika
|
Dobrodošle tanove so . Lahko daste na seznam pregledov tudi mene? Kdo že to ureja? Jz mam 3.2 (ctg + pregled). Joj meni se bo zmešalo... : moja se goni in tuli non stop... to je za znort... že dva dni nisem nič spala. Jo imava samo v stanovanju... če bi se gonila čez kake 3 mesece bi blo idealno, bi jo dala parit z enim čistokrvnim (ona je le 50 % Sveta Birmanka) in bi meli mladičke, pol bi jo pa dala sterilizirat... sam nas je malo prehitela... in zdej ni druge kot potrpet... Upam da ni preveč mraz zunaj, ker grem danes obvezno na še en dolg sprehod... da spodbudim tamalega... ker če ne... kako se rodi 5 kilskega
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:44:34
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha Zvesta sori!!!! Sem te kr preimenovala. No če boš že ob sedmih tam, boš definitivno prehitra, ker ne začenjajo pred pol osmo. Ampak upam pa, da te ne bodo tok matrali da boš 3 ure tam sedela, pa čakala na en CTG. h kateri zdravnici pa hodiš? Daj pošlji mi SMS, če boš še tam, ko mam jaz uro ok? Nič hudega, saj sme vedla, da mene misliš. Saj jaz imam CTG, pa Uz pa vse. Sem pa pri dr. Mauriču, in takšno čakanje pri njem ni nič čudnega, smo že vsega vajeni. Zato pa bom tako zgodnja, če pridem kasneje, me znajo še odslovit, ker nimam ure. Ni problema, bom te SMS-ala, če bom še tam.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:46:08
|
|
|
|
valentinčica30
|
Hvala za lepe želje. Upam da se vs izkaže za lažni preplah. Tudi pri prvi so sumili zastoj, ko se je rodila je bila pa 3 kg in 51 cm. Upam da je tudi tokrat tako. Bolj me skrbi da bom mogla not ostat, ker bo moji punci kar zvilo mene pa tut. Sedaj se bom probala lepo sprostit, pol jutri bomo pa vidli
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:47:49
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel Valentinčica, držim pesti, da bo vse OK!!!! Eni so manjši drugi večji. Meni je že pred tedni rekla, da imam ogromnega otročka. Že takrat je bila namreč težka 2600. Rekla mi je še naj zmanjšam sladkarije, ker se otrok čist prehitro redi....sm se tut ful zasekirala, saj jo je kar 4krat zmerila čez trebušček, ker ni mogla verjet. V glavnem ti želim veliko sreče na jutrišnjem pregledu!!! KAAAJJJ! Ajojjjjj nisem vedela da sem jaz kriva da je moj otrok tolikšen!!!! Ajoj... A če ješ sladkarije se bolj redi? AJOJ AJOJ AJOJ Meni moj G ni nič takega rekel Ojej kaj sem si nakopala s tem cukrom...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:48:45
|
|
|
|
zvesta
|
PREGLEDI: 26.1.-mucica2,smuki,seya,jada82,zofy, bambi(ctg),bili83, julieb-UZ, zvesta, dskubin(ctg), nattasha(ctg) 27.1.-zirafa76,lara73(ctg) 28.1.-rožca26,plouse,bauky,cappy, brcko2 29.1.-tejka,protina FEBRUAR 1.2.- vaney, julieb-ctg 2.2.-mavo,niwci 3.2.-ČikaPika 5.2.-Slomak 9.2.-Tinca Malinca
< Sporočilo je popravil zvesta -- 25.1.2010 18:50:29 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 18:49:42
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel Valentinčica, držim pesti, da bo vse OK!!!! Eni so manjši drugi večji. Meni je že pred tedni rekla, da imam ogromnega otročka. Že takrat je bila namreč težka 2600. Rekla mi je še naj zmanjšam sladkarije, ker se otrok čist prehitro redi....sm se tut ful zasekirala, saj jo je kar 4krat zmerila čez trebušček, ker ni mogla verjet. V glavnem ti želim veliko sreče na jutrišnjem pregledu!!! KAAAJJJ! Ajojjjjj nisem vedela da sem jaz kriva da je moj otrok tolikšen!!!! Ajoj... A če ješ sladkarije se bolj redi? AJOJ AJOJ AJOJ Meni moj G ni nič takega rekel Ojej kaj sem si nakopala s tem cukrom... to nima nič s tem.... zagotovo... otrok vzame samo toliko kot rabi... nič več in nič manj....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:08:28
|
|
|
|
plouse
|
Ninček - čestitke !! Obema želim veliko lepih skupnih trenutkov! Joj, zdej pa res prihaja naš čas. Kar ne morem verjet, da se lahko že ta hip začnejo popadki, da je lahko to že to!!!! Zvesta, sem ti tud jst poslala ZS z mojo številko, prosim za tvojo. To soboto je polna luna - mogoče pa res kaj vpliva.... LP
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:10:00
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: plouse Zvesta, sem ti tud jst poslala ZS z mojo številko, prosim za tvojo. plouse, tvojega ZS-ja pa nisem prejela... prosim, pošlji ga še enkrat....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:11:42
|
|
|
|
Kati81
|
Valentinčica ne se sekirat moj je bil tud prejšnji teden nekje med 2500-2600, pa dobr ti si mal več noseča sam vseeno to ni merilo. Tko da se sploh ne sekiraj, no pa še ena primerjava, moja kolegica je rodila v petek s carskim in so ji G napovedovali full malega otročička, punčko, nekje okoli 2500 in kaj doživi, šok mala je imela 52 cm in tehtala točno 4kg. te napovediso bolj relavantne. Chocochanel lahko se nam jutir pridružiš v CPju na čajčku, lepo vabljena.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:12:11
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Punce se javljam s pregleda. Totalni šok. Mal sem o hecala naj pogleda kok bo mali težek in velik in ona en cajta tiho, pol pa reče da zaostaja po celem cca3 tedne, teža okoli 2600, me je skori ubilo. Dobila sm napotnico za kontrolo v P, ker je neki tut s posteljico narobe in tak da sem total . Sem vedela da je prelepo da bi bilo vse ok. Tak da držte jutri pesti. zate in tvojega sam tud men se 2600 ne zdi malo, sej če počaka do roka bo čist zadost
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:12:32
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Tak, seznamčki so zimprovizirani... nisem jaz ekspert več v tem, tako da upam, da me ninček ne ubije, če sme kaj zaj.... drugače sem pa na 3/4 mrtva.... s tem zobom še zdaj ne vem kaj je, ponoči mi je pa še grlo zateklo, da sem komaj požirala :(. Cela sem polomljena. Sem bila zdaj pri frizerju, pa sme komaj preživela in zdja grem direkt v posteljo. Jutri imam pa pregled, pa me je svinjsko strah, da me spet noter pošlje. :( hvala zvesta za urejanje seznama
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:12:52
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 cocochanel pozdravljena med nami! tudi od mene pozdravljena!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:15:22
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: plouse Zvesta, sem ti tud jst poslala ZS z mojo številko, prosim za tvojo. To soboto je polna luna - mogoče pa res kaj vpliva.... Mi lahko katera razloži kaj je to ZS? No od danes naprej sledi par ukrepov: (jaz tudi upam na to luno v soboto ) : 1. vsak dan sprehod ... evo čez pol ure grem na nočni pohod čez mesto do fitnes centra (ziher vsaj 3 km - mislim pa da več), kjer je trenutno moj , nazaj pa z njim domov. 2. In v bloku - nič več z dvigalom... le še stopnice !!! 3. nič več sladkarij!!! No, pa da vidimo...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:17:17
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: plouse Zvesta, sem ti tud jst poslala ZS z mojo številko, prosim za tvojo. To soboto je polna luna - mogoče pa res kaj vpliva.... Mi lahko katera razloži kaj je to ZS? ZS je zasebno sporočilo. Do ikone prideš pod profilom osebe, ki bi ji rada pisala.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:17:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: plouse Zvesta, sem ti tud jst poslala ZS z mojo številko, prosim za tvojo. plouse, tvojega ZS-ja pa nisem prejela... prosim, pošlji ga še enkrat.... dobila in posredovala mojo
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:21:28
|
|
|
|
plouse
|
ČikaPika - upam, da se ti bo ratalo držat teh obljub! Meni bi vsaj tretja delala težave !! Pa tud s sprehodi je bol tko - pri -1, plus naša vipavska burja....brrrr, kako zebe!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 25.1.2010 19:22:32
|
|
|
|
plouse
|
Zvesta - dobila, hvala ti. ČikaPika - ZS = zasebno sporočilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?