|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
25.1.2010 18:00:28   
valentinčica30
Punce se javljam s pregleda.
Totalni šok. Mal sem o hecala naj pogleda kok bo mali težek in velik in ona en cajta tiho, pol pa reče da zaostaja po celem cca3 tedne, teža okoli 2600, me je skori ubilo.
Dobila sm napotnico za kontrolo v P, ker je neki tut s posteljico narobe in tak da sem totaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem vedela da je prelepo da bi bilo vse ok. Tak da držte jutri pesti.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
25.1.2010 18:12:26   
cocochanel
Hvala za topel sprejem!
Ugotavljam, da nas je iz okolice Ljubljane fuuul malo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
25.1.2010 18:13:29   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Totalni šok. Mal sem o hecala naj pogleda kok bo mali težek in velik in ona en cajta tiho, pol pa reče da zaostaja po celem cca3 tedne, teža okoli 2600, me je skori ubilo.
Dobila sm napotnico za kontrolo v P, ker je neki tut s posteljico narobe in tak da sem totaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bo vse v redu boš vidla...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
25.1.2010 18:22:23   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Zimska 9:45 mam sicer uro:) Moram rečt, da so pridne pa se kr držijo, razen, če se jim res kaj podre. Ti? bova skup v sobici sedele pa male bockale. Upam, da bom moja jutri bolj sodelovala.

Jaz jutri nimam ure, ker pridem na pregled po naročilu iz bolnice. Tako da bom stala tam že ob 7h... Ampak se zna zgodit, da bom čakala. Saj mam tvojo stevilko, pa se mogoce slisiva, ce bom po 9. uri se tam.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
25.1.2010 18:24:08   
zvesta

drzi se.... men se 2600 ne zdi tako malo, sploh če še počaka kak teden ali dva....

Neposredna povezava do sporočila: 3455
25.1.2010 18:24:10   
ČikaPika

Valentinčica, ne skrbi...pa saj 2600 je že kar lepa teža... na tem merjenju se velikokrat zmotijo - jaz tudi upam, da se pri meni motijo že vseh 6 mesecev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3456
25.1.2010 18:25:33   
cocochanel
Valentinčica,

držim pesti, da bo vse OK!!!! Eni so manjši drugi večji. Meni je že pred tedni rekla, da imam ogromnega otročka. Že takrat je bila namreč težka 2600. Rekla mi je še naj zmanjšam sladkarije, ker se otrok čist prehitro redi....sm se tut ful zasekirala, saj jo je kar 4krat zmerila čez trebušček, ker ni mogla verjet.
V glavnem ti želim veliko sreče na jutrišnjem pregledu!!!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
25.1.2010 18:38:52   
Nattasha

Oj!

Zvesta sori!!!! Sem te kr preimenovala. No če boš že ob sedmih tam, boš definitivno prehitra, ker ne začenjajo pred pol osmo. Ampak upam pa, da te ne bodo tok matrali da boš 3 ure tam sedela, pa čakala na en CTG. h kateri zdravnici pa hodiš? Daj pošlji mi SMS, če boš še tam, ko mam jaz uro ok?

Uh, se je kosilo in "bogata kava" vsedla zdaj sem pa čist nalita in sita. Ampak paššeee....

Valentinčica; držim pesti zate in za tvojega dojenčka. Veliko pikapolonic, pa dobrih misli pošiljam v tvojo smer. Pa tudi kilaža ni tako mala. Lahko, da je posteljica kalcinirala prehitro, pa ni več tolko hranil, ampak to pomeni, da samo teže nima. Ko bo enkrat zunaj in zagrabla za svojo novo najljubšo igračo (mamino bradavičko), bo hitro nabrala na teži, ki ji zdaj manjka;)) Tak da mi smo s tabo!!!

Dobrodošle vse nove mamice, ki nosijo februarčke, še dober teden, pa bomo tudi me začele. Ampak kot smo zmenjene vse lepo po vrsti, ne pa da se grebete;)))) Nooo seveda čestitke vsem, ki ste se vseeno prerinle v prvo vrsto;))

Danes sem imela take plane, kaj vse bom naredla, ampak nič od tega:) Veliko ležanja, kosilo, kava, pa tla sem pomila...jeeej...

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
25.1.2010 18:40:29   
ČikaPika
Dobrodošle tanove souser posted image .

Lahko daste na seznam pregledov tudi mene? Kdo že to ureja? Jz mam 3.2 (ctg + pregled).

Joj meni se bo zmešalo... :
moja user posted image se goni user posted image user posted image user posted image in tuli non stop... to je za znort... že dva dni nisem nič spala.
Jo imava samo v stanovanju... če bi se gonila čez kake 3 mesece bi blo idealno, bi jo dala parit z enim čistokrvnim (ona je le 50 % Sveta Birmanka) in bi meli mladičke, pol bi jo pa dala sterilizirat... sam nas je malo prehitela...
in zdej ni druge kot potrpet...

Upam da ni preveč mraz zunaj, ker grem danes obvezno na še en dolg sprehod... da spodbudim tamalega... ker če ne... kako se rodi 5 kilskega user posted image   user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
25.1.2010 18:44:34   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Zvesta sori!!!! Sem te kr preimenovala. No če boš že ob sedmih tam, boš definitivno prehitra, ker ne začenjajo pred pol osmo. Ampak upam pa, da te ne bodo tok matrali da boš 3 ure tam sedela, pa čakala na en CTG. h kateri zdravnici pa hodiš? Daj pošlji mi SMS, če boš še tam, ko mam jaz uro ok?

Nič hudega, saj sme vedla, da mene misliš. Saj jaz imam CTG, pa Uz pa vse. Sem pa pri dr. Mauriču, in takšno čakanje pri njem ni nič čudnega, smo že vsega vajeni. Zato pa bom tako zgodnja, če pridem kasneje, me znajo še odslovit, ker nimam ure. Ni problema, bom te SMS-ala, če bom še tam.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
25.1.2010 18:46:08   
valentinčica30
Hvala za lepe želje. Upam da se vs izkaže za lažni preplah. Tudi pri prvi so sumili zastoj, ko se je rodila je bila pa 3 kg in 51 cm. Upam da je tudi tokrat tako. Bolj me skrbi da bom mogla not ostat, ker bo moji punci kar zvilo mene pa tut.
Sedaj se bom probala lepo sprostit, pol jutri bomo pa vidli

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
25.1.2010 18:47:49   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel

Valentinčica,

držim pesti, da bo vse OK!!!! Eni so manjši drugi večji. Meni je že pred tedni rekla, da imam ogromnega otročka. Že takrat je bila namreč težka 2600. Rekla mi je še naj zmanjšam sladkarije, ker se otrok čist prehitro redi....sm se tut ful zasekirala, saj jo je kar 4krat zmerila čez trebušček, ker ni mogla verjet.

KAAAJJJ!user posted image Ajojjjjj nisem vedela da sem jaz kriva da je moj otrok tolikšen!!!! Ajoj...

A če ješ sladkarije se bolj redi? AJOJ AJOJ AJOJ  Meni moj G ni nič takega rekel user posted image user posted image user posted image

Ojej kaj sem si nakopala s tem cukrom...

(odgovor članu cocochanel)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
25.1.2010 18:48:45   
zvesta
user posted image

PREGLEDI:

user posted image

26.1.-mucica2,smuki,seya,jada82,zofy, bambi(ctg),bili83, julieb-UZ, zvesta, dskubin(ctg), nattasha(ctg)
27.1.-zirafa76,lara73(ctg)
28.1.-rožca26,plouse,bauky,cappy, brcko2
29.1.-tejka,protina

FEBRUAR
1.2.- vaney, julieb-ctg
2.2.-mavo,niwci
3.2.-ČikaPika
5.2.-Slomak
9.2.-Tinca Malinca

user posted image  

< Sporočilo je popravil zvesta -- 25.1.2010 18:50:29 >

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
25.1.2010 18:49:42   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel

Valentinčica,

KAAAJJJ!user posted image Ajojjjjj nisem vedela da sem jaz kriva da je moj otrok tolikšen!!!! Ajoj...

A če ješ sladkarije se bolj redi? AJOJ AJOJ AJOJ  Meni moj G ni nič takega rekel user posted image user posted image user posted image

Ojej kaj sem si nakopala s tem cukrom...

to nima nič s tem.... zagotovo... otrok vzame samo toliko kot rabi... nič več in nič manj....

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
25.1.2010 19:08:28   
plouse
Ninček - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Obema želim veliko lepih skupnih trenutkov!

Joj, zdej pa res prihaja naš čas. Kar ne morem verjet, da se lahko že ta hip začnejo popadki, da je lahko to že to!!!!

Zvesta, sem ti tud jst poslala ZS z mojo številko, prosim za tvojo.

To soboto je polna luna - mogoče pa res kaj vpliva....

LP

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
25.1.2010 19:10:00   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: plouse

plouse, tvojega ZS-ja pa nisem prejela... prosim, pošlji ga še enkrat....

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
25.1.2010 19:11:42   
Kati81
Valentinčica ne se sekirat moj je bil tud prejšnji teden nekje med 2500-2600, pa dobr ti si mal več noseča sam vseeno to ni merilo. Tko da se sploh ne sekiraj, no pa še ena primerjava, moja kolegica je rodila v petek s carskim in so ji G napovedovali full malega otročička, punčko, nekje okoli 2500 in kaj doživi, šok mala je imela 52 cm in tehtala točno 4kg. te napovediso bolj relavantne.

Chocochanel lahko se nam jutir pridružiš v CPju na čajčku, lepo vabljena.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
25.1.2010 19:12:11   
mucica2

user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojega user posted image

sam tud men se 2600 ne zdi malo, sej če počaka do roka bo čist zadost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3468
25.1.2010 19:12:32   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Tak, seznamčki so zimprovizirani... nisem jaz ekspert več v tem, tako da upam, da me ninček ne ubije, če sme kaj zaj....

drugače sem pa na 3/4 mrtva.... s tem zobom še zdaj ne vem kaj je, ponoči mi je pa še grlo zateklo, da sem komaj požirala :(. Cela sem polomljena. Sem bila zdaj pri frizerju, pa sme komaj preživela in zdja grem direkt v posteljo. Jutri imam pa pregled, pa me je svinjsko strah, da me spet noter pošlje. :(

hvala zvesta za urejanje seznama user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
25.1.2010 19:12:52   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

cocochanel pozdravljena med nami!

tudi od mene pozdravljena! user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
25.1.2010 19:15:22   
ČikaPika

Mi lahko katera razloži kaj je to ZS?

No od danes naprej sledi par ukrepov: (jaz tudi upam na to luno v soboto user posted image ) :
1. vsak dan sprehod ... evo čez pol ure grem na nočni pohod čez mesto do fitnes centra (ziher vsaj 3 km - mislim pa da več), kjer je  trenutno moj user posted image , nazaj pa z njim domov.
2. In v bloku - nič več z dvigalom... le še stopnice !!!
3. nič več sladkarij!!!

No, pa da vidimo...

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
25.1.2010 19:17:17   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Mi lahko katera razloži kaj je to ZS?

ZS je zasebno sporočilo. Do ikone prideš pod profilom osebe, ki bi ji rada pisala.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
25.1.2010 19:17:52   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

plouse, tvojega ZS-ja pa nisem prejela... prosim, pošlji ga še enkrat....

dobila in posredovala mojo user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
25.1.2010 19:21:28   
plouse
ČikaPika - upam, da se ti bo ratalo držat teh obljub! Meni bi vsaj tretja delala težave user posted image user posted image !!
Pa tud s sprehodi je bol tko - pri -1, plus naša vipavska burja....brrrr, kako zebe!!!

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
25.1.2010 19:22:32   
plouse
Zvesta - dobila, hvala ti.

ČikaPika - ZS = zasebno sporočilo.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?