Bauky
|
Živjo, ja res se vidi, da smo že vse doma..... sem šla popoldan na pregled in evo, do zdaj ste že pridelale kar 2 cele strani . Na pregledu, je blo vse bp... smo v 34 t in imamo 2150 g, dala kri vodo. Tudi mene je danes vag. pogledala, ker sem kar malo pojamrala, da imam malo povečan izcedek.... pa me ni nič bolelo, odprta tud še nisem... je pa naše dete tudi že obrnjeno na glavo (čeprav, če gledam trebuh, včasih si sploh ne morem predstavljati, kaj dela in kako je obrnjeno). Mi je pa G tudi dala možnost odvzem brisa na streptokok, sem jo vprašala kok stane.. 15 €. A je mogoče sploh katera, ki je imela odvzem na kartico, ali ste morale vse nekaj plačati ? Je pa itak hecno, da imam jaz npr. 15€, ena (ne vem točno katera) pa je napisala 10€.... zakaj so sploh te razlike, če je pa postopek za odvzem povsod enak - zdravstvo . Še enkrat , mogoče je ktera imela tak primer, da si je premislila, da namesto paketa ob rojstvu, vzame denar? Jaz sem danes dobila še voziček in imam zdaj vse "tavečje in tadražje" stvari doma in sploh ne vem kaj bi še vzela na paketu. Sem danes probala klical na CSD pa so me vezali, pa vezali...mogoče ni blo prave osebe tam...in bom jutri spet probala, če se sploh lahko da, da se premisliš... Za seznamček: naslednji pregled 28.1. .... ja zdej pa je že na 14 dni ... gremo proti koncu tudi mi...
|