miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: aluš Tako, da ne na silo, kot je že ena rekla. Ta moda sedaj, otroci en za drugim čim prej, ne vem če ravno OK, mislim, da je to prišlo bolj iz tega, da se dolgo čaka s prvim otrokom in potem, če hočes imeti dva, tri, moraš pohiteti, da te ne prehiti tvoj starost. Ma jaz ne vem, pri nas imamo čist v redu izkušnje z večjo razliko. Počakaj, da čist pozabiš na plenice, dojenje, pa nočno vstajanje. Da se res spočiješ od tega. Potem te pa mogoče spet zagrabi. Torej,če te ne lovijo leta, se ti nikamor ne mudi. Glej, koliko otrok imaš je izključno tvoja stvar in vsak razlog ki ga imaš je zagotovo pravi, ker je tvoj. Sam lepo te prosim ne mi pa pisat, da je met tri otroke moda. Midva imava tri na dve leti razlike zaradi tehtnega premisleka in ob gledanju starejših dveh, kako se ujemata in kako se imata rada, ne pa zaradi mode, lepo te prosim. Aluš, tudi jaz te bom podprla v tvojem mnenju, kalbo, ne bodi pa egocentričen, ker nihče ne pravi, da se ti ravnaš po modi. Meni osebno je tvoja odločitev tvoja osebna, moje mnenje pa je, da sta oba s partnerko ravnala kar se da odgovorno. S pravo razlikov letih, predvsem za ženske, ki jo priporoča vsak ginekolog. Je pa danes moderno imeti enega za drugim (beri: dobesedno), kar eno zmorejo, veliko pa ne. Daleč od razumnega je, da ženska zanosi dva, tri mesece po porodu. Za njo samo. Žal so otroci, ki danes živijo zgolj od ljubezni, reveži in bosi ter lačnih ust, jaz pa našim malim sončkom tega res ne privoščim.