|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
8.4.2010 14:16:42   
gigi1
Aquica malenkost. Ti se kar podvizaj in naroči čimprej user posted image

Fidi jaz imam že cel lajf težave s spanjem. Moram pa rečt, da zadnje čase veliko bolje spim, kot sem včasih. Kakorkoli se neumno sliši zdej spim s kuhovnicami pod posteljo. Lesene kuhovnice postavljene na križ odbijajo negativne tokove in je stanje veliko bolje. Toda...če imam skrbi, če se slabo počutim...pa nič ne pomaga.
Probaj tudi ti s kuhovnicami. Še vsem, ki so upoštevali ta nasvet so pomagale.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.4.2010 14:29:14   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Aquica - zato pa smo tukaj - me starejše, modrejše (lepšeuser posted image ), da vam mladičkom kaj modrosti posredujemo user posted image .

Z lepim se hvalimo user posted image !! Si ji pa res lepo napisala!! Bom pa mogoče zdaj izzvenela kot ata Reš,...ko se vidi, da so vaše celice res slabe, da ne pride do oploditve, vgnezdenja...ne čakajte predolgo na čudež...Mogoče res ni lahko sprejet, da otrok ne bo čisto tvoj...ampak jaz vam povem, ko mi sedaj brcka po bušiju niti pomislim ne, da ni čisto moj. Nosim ga kot sem moji princeski, brca kot oni dve...počne vse, da je čisto in samo moj!!! Glede lepote pa, očka je krasen...kar se pa mame tiče, bo pa lahko samo na boljšem user posted image  user posted image  user posted image !!!

Pri spanju imam jaz kar srečo...enkrat moram samo lulat, večinoma pa krasno spim. Vidim pa, kako je moj zaskrbljen...ni se mi še uspelo zmuznit na wc, ne da bi se zbudil in potem povprašal, če je vse v redu.

Naj vse tiste  user posted image , ki morajo prit, čimprej pridejo!!! 

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.4.2010 17:50:12   
zarja1
Pa kaj je s temi user posted image  zadnje čase. Nobena, ki bi jo hotela, je ne dobi (ali pa ful čudno). Tiste, ki je pa nočejo-pa jo.user posted image  Sem jezna.
se strinjam in res je hecno Gigi, ampak je upanje skupno vsem. Ene upamo na čimboljši in normalni potek postopka (še ni tolk v glavi trepet pred lulanjem na palčkouser posted image ), druge na magični user posted image user posted image . Za to je vredno navijat!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.4.2010 17:53:53   
zarja1
konzervice najboljše....jutri je petek!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

pa sonček...........................user posted image user posted image user posted image

Fidolinca, Gigi moja ljubavi, Miklaromka draga, Aqua, Grethy, Mismis moj lepi,...........voli vas Horny teddy...

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.4.2010 18:50:18   
Fidolina
Hermy user posted image

Zarja user posted image  

Gigiiiiiiiii - help help help!!!  A naj ju zvežem, zlepim, vkup z žebljem zbijem?
A naj ju samo postavim spod? A morta bit pokonc al kar čist na tleh?
A je kaj važn koko ju zasučem?
A morta bit opraneuser posted image ?
Help, help, help! Noč prihajauser posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.4.2010 18:54:15   
Fidolina
Gigi, da ne boš mislila, da te zafrkavam. Res sprašujem user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.4.2010 19:09:34   
zarja1
a kuhleuser posted image pod posteljo? Finta......velja probatuser posted image . Za mojga namreč. Jaz spim kot klada, kamorkoli me daš.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.4.2010 19:47:31   
miklarom
evo moja user posted image danes prišla, klicala v MB za pingota in imamo prvi UZ v ponedeljek 12.4.user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
8.4.2010 19:58:22   
lana70
Alo, dragi moji! Po dolgem času mi je uspelo malce po diagonali vas prečekirat, ujela sem, da imamo novo princesko!! Čestitke Še ena T user posted image user posted image . Drugače pa smo imeli včeraj posvetovalnico in imamo že 5070g, pridni, če se ne bi pojavili krči in dan zgleda približno tako: jemo, pa nas krči, pa bruhamo, pa se spet krčimo, vmes smo že tako zmatrani, da ne moremo več jesti, pa jočemo, pa spet bruhamo in čez pol ure spet poskušamo kaj jesti, pa nas spet krči, pa bruhamo, pa jokamo...v glavnem, sem kot cunja. Ne vem več kaj naj naredim, joče Živa, jočem še jaz in ne vem kaj naj.......mleko teče mimo, tamala joče in ob polnoči, eni, ne vemo več kaj bi. Upam, da bo kmalu tega konec, je pa rekla zdravnica, da je slišat v želodčku, kot da bi bil prazen sod, kar pomeni, da je polna zraka. Nič, dosti jamranja, tudi to bo minilo, mejte se maksimalno in mislim na vse vas user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
8.4.2010 19:58:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo moja user posted image danes prišla, klicala v MB za pingota in imamo prvi UZ v ponedeljek 12.4.user posted image user posted image

ej, draga moja držim pesti!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.4.2010 8:01:39   
hermy1

Gigiiiiiiiii - help help help!!!  A naj ju zvežem, zlepim, vkup z žebljem zbijem?
A naj ju samo postavim spod? A morta bit pokonc al kar čist na tleh?
A je kaj važn koko ju zasučem?
A morta bit opraneuser posted image ?
Help, help, help! Noč prihajauser posted image .

Dobro jutro!

Fidolina, upam, da si dobro spala, čeprav nisem opazila, da bi dobila natančna navodila glede kuhl?!
Jaz grem danes na eno žurko!
Včeraj sem uspešno "prešvercala" mojega bušija user posted image ! To se bo prijatelj za glavo držal naslednjič, ko bo ugotovil, kaj je spregledal user posted image  user posted image !!!
Sicer jih je pa veliko, ko se jim sicer zdi, da sem se "nekaj zredila", pa ne upajo vprašat! Kot se ne spodobi user posted image !

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
9.4.2010 9:23:57   
gigi1
Fidi sorry včeraj sem imela kar norišnico...
Kuhli postaviš na križ. Nič ne vežeš, zbijaš... Lahko so stare, že malo zažgane user posted image  ali nove...Pomembno je, da so lesene. Nima nobene veze v katero smer so obrnjene.. Jaz jih imam: glava kuhovnice na levi in zgoraj. Prekrižam jih na sredini. So v ležečem položaju (btw kako bi jih pa pokonci postavila? user posted image user posted image user posted image ) Če samo ti slabo spiš si daj pod svoj konec postelje nekje v višini sredine hrbta. Jaz sem opazila učinek šele čez dober teden, eni pa takoj prvo noč. Občasno preveri, če so se kaj premaknile. Se mi je zgodilo, da sem spet skakala ponoči naokoli, pa šem šla preveriti in so se premaknile. Imajo grdo navado, da to naredijo po kakšnem strastnem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lana user posted image  verjetno brezveze, da te sprašujem kaj ješ? Si vse mlečne izdelke in sveže sadje in zelenjavo začasno črtala? Pri krčih je baje ponavadi vzrok v prehrani mamice. Pri kolikah pravijo, da nič ne pomaga user posted image .

Zarči lubek moj user posted image . Upam, da kmalu pride, da se ti ne bo spet vse zavleklo v 3PM.

Mikla user posted image  user posted image  user posted image  jupiiii. Še malo pa bomo trepetale user posted image

Hermy hmmm jaz imam znanko, ki se je v vsaki nosečnosti res veliko zredila. Pa jo nekaj časa nisem videla in je bila spet kar obilna. Jasno, da sem jo vprašala, če je noseča...in je že rodila nekaj mesecev pred tem. Od takrat sem bolj previdna in ne sprašujem, če ni trebuh prav očitno nosečniški user posted image .

Mausika si dobro? Vidim, da so te čisto zasuli z delom user posted image

Pa dobro jutro in lep petek vsem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.4.2010 9:25:21 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
9.4.2010 10:00:15   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hermy hmmm jaz imam znanko, ki se je v vsaki nosečnosti res veliko zredila. Pa jo nekaj časa nisem videla in je bila spet kar obilna. Jasno, da sem jo vprašala, če je noseča...in je že rodila nekaj mesecev pred tem. Od takrat sem bolj previdna in ne sprašujem, če ni trebuh prav očitno nosečniški user posted image .

Pa še moja leta niso naklonjena temu, da bi bil nosečniški...pa so vsi bolj previdni! Zato jih pa veliko lahko okoli prineseva user posted image !
Sam mi je smešno, ko tako očitno gledajo v moj trebuh, če jih pa opazim, hitro pogledajo drugam.

Vsem tudi lep vikend, čeprav bo baje bolj deževen! Bo pa pravšnji za user posted image !!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
9.4.2010 14:55:01   
Fidolina
Gigi user posted image  Ooohhh, dons sem tako dobro spala, da sem še zdaj na pol v komi user posted image . Zdaj pa ne vem - a sta bili mogoče PREDOLGI kuhovnici? Vzela sem doooolge, ker dolgih za kuhat ne maram - vedno jih pa kje za kak božič, miklavža, pokasiram. Take pol metrauser posted image skoraj. Sem res dobro spala - ampak bi kar šeuser posted image . Sem predozirala user posted image

Mikli user posted image

Lana - to mora biti pa hudo liziko gledat, ki ima take težave. Pa ti si tudi boga. Upam, da se hitro umiri user posted image .

Hermy, ja , okrog teh hitrih poreditev (pri nas pupah), ki moram reči, da so v krogu mojih znancev v letih po 30, 35, zelo pogoste (tudi jaz sem se v času postopkov dobesedno napihnila čez trebuh)- JE BOLJE DRŽAT JEZIK ZA ZOBMI. Se prehitro nasukaš in izpadeš bučko - pa še zameriš se kakšni frendiciuser posted image .
Tako, da imaš tja do osmega meseca še fore, da se prešvercaš - ker ne bo nihče (kakor)  nič opazil user posted image .

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.4.2010 16:44:56   
lana70

Lana user posted image  verjetno brezveze, da te sprašujem kaj ješ? Si vse mlečne izdelke in sveže sadje in zelenjavo začasno črtala? Pri krčih je baje ponavadi vzrok v prehrani mamice. Pri kolikah pravijo, da nič ne pomaga user posted image .

..jem izključno take stvari, ki ne škodijo, že malce enolično, ma ni problem...žal nič ne pomaga user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.4.2010 16:45:19   
lana70
Mi imamo pa danes en mesec user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.4.2010 18:49:07   
Fidolina
Lizika Živa - na vsaj še 1199 mesecev user posted image !

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.4.2010 19:38:21   
zarja1
Zarči lubek moj user posted image . Upam, da kmalu pride, da se ti ne bo spet vse zavleklo v 3PM.

thx user posted image , ma ko bo, bo. Se ne sekiram preveč user posted image . Zamuja pomojem ciklu že 5 dni, pa je drugač kot urca (no enkrat je že zafrkavalauser posted image , pa ne velikokrat), glede na postopek pa kakšna dva, tri dni. Če ne bo zdaj nič, bo morda v maju, juniju,...do jeseni bo že......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.4.2010 19:43:35   
zarja1

Lizika Živa - na vsaj še 1199 mesecev user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.4.2010 8:13:13   
hermy1

Gigi user posted image  Ooohhh, dons sem tako dobro spala, da sem še zdaj na pol v komi user posted image . Zdaj pa ne vem - a sta bili mogoče PREDOLGI kuhovnici?
Lana - to mora biti pa hudo liziko gledat, ki ima take težave. Pa ti si tudi boga. Upam, da se hitro umiri user posted image .

Tako, da imaš tja do osmega meseca še fore, da se prešvercaš - ker ne bo nihče (kakor)  nič opazil user posted image .

user posted image  

Boljš predolge kuhalnice, kot prekratke!! Za spat mislim...ne za kuhat user posted image !

Tud men se tako Lana kot Živa smilita, ker se spomnim moje prve, ko jo je tako! Naj mine čimprej!

Ja, no saj potem, ko povem, da je zaradi nosečnosti,...so tako vsi vedeli,... saj se ja očitno vidi user posted image  user posted image  user posted image !!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
12.4.2010 8:18:13   
mausikaa
dobro jutro,

o Lizika praznuje user posted image  

Fidolinca bom še jaz poskusila z kuhovnicami, ma zadnje čase nikakor ne spim, danes sem spala dve uri, in temu primerno zgledam user posted image  še  dobro da me dva dni ne bo v službi! aleluja

drugače pa nič novega, popravljamo staro user posted image  čakamo user posted image  in potem začnem z polovičko, bomo videli rezultat in slišali komentar ateja...

Miklica dobro opravi danes!

Bebi kje se skrivaš?

ostale pa en big big hug in lep dan

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
12.4.2010 11:39:52   
pika.po
Ojla konzervice!

Še vedno močno navijam, da bomo vse čimprej zagledale user posted image user posted image !

Sama razmišljam o novem postopku, pa sem že tričetrt stvari pozabila kaj in kako. Žiži (leksikon naš user posted image ) vidim, da se tule gor še pridno javljaš pa te prosim za par informacij (al pa kero drugo če mi ve odgovorit).

Ko se naročim za posvet, moram na posvetu met napotnico od svojega gineko? Do začetka postopka pa izvide za spolno prenosljive bolezni, bris, ???
Pa ko me je enkrat konzilij požegnal to še velja? Sem bla v postopku novembra 08.
Uffffffffffffff šment sem čist vse pozabla user posted image

Pa kak čimprej do posveta pridet? user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
12.4.2010 11:58:37   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Fidolinca bom še jaz poskusila z kuhovnicami, ma zadnje čase nikakor ne spim, danes sem spala dve uri, in temu primerno zgledam user posted image  še  dobro da me dva dni ne bo v službi! aleluja

O mausi, kolk si luštkana user posted image . Probaj s kuhovnicami. Jaz res boljše spim. Samo mislim, da je finta v Gigi. Ko se jaz ponoči na hitro zbudim, se name običajno,v sekundi, vsujejo vsi možni problemi tega sveta - zdaj pa pomislim na kuhle - potlej se spomnim na Gigi in na njeno roza kuglo z naj-najprisrčnejšim nasmehom  - in se še jaz nasmehljam in začorim dalje. Gigi bo kriva user posted image . Ona, ona bo krivauser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
12.4.2010 12:06:31   
Fidolina
Tolk časa sem že gor na RR - pa še zdaj ne znam naredit, da bi bil samo tisti tekst, ki mu "odgovarjam", v kvadratku, moj odgovor pa zunaj njega. Vedno še moj tekst potegne v isti kvadratek. Madonca sem bučman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pred davnimi časi me je Lana že učila - pa sem še skoz na istem nivoju. Hilfe..help.., ...A mi lahko kdo razloži, kot majhnemu otročkuuser posted image . Plizuser posted image . Ampak res majčkenemu user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
12.4.2010 12:16:58   
gigi1
Ahoj

Fidi user posted image  si mi naredila dan user posted image . Hvala ti za te tople besede.

Lana kako ste? user posted image

Mausi a si si mal frej vzela? user posted image

Pika.po kako ste? Bravo za korajžo user posted image  user posted image  user posted image .
V drugo nisem sigurna user posted image . Načeloma je tako, da moraš imeti izvide in napotnice, ki niso starejši od enega leta.  Za konzilij pa res ne vem, če je treba iti ponovno user posted image
Torej najprej po napotnico za IVF in bris (na izvide se čaka cca 14 d-1 mesec) k svojemu G. Vmes se po tel. ali mailu naroči pri svojemu IVF gin na:

Telefonsko naročanje:
od ponedeljka do petka od 8:30 – 15

tel. št. ( 01 ) 433 80 27 in  ( 01 ) 231 11 63

Po elektronski pošti :
silva.petancic@kclj.si
Upam, da te podatki še držijo user posted image . Tvoj IVF gin ti bo dal napotnico za SPB in IVF postopek. Oz te bo dal na konzilij, če bo potrebno.

Mogoče bi bilo pametno, da probaš iti kar na Leonišče, ko ima tvoj IVF G ordinacijo in ga kar na hodniku pohopsaš, da ti da novo napotnico za SPB in IVF, če ne rabiš iti na konzilij. Tako boš najhitreje na vrsti.

Srečno srčica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......