Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.12.2009 11:02:17
|
|
|
|
mismis
|
ha ham, tale Gretkin Caruso pa zgleda, kot da bi v rokah držal CB test Gretka, a imaš ti nam kaj za povedati?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.12.2009 11:31:07
|
|
|
|
Naska
|
Pikica - vse bo super!!! Jaz itak ne pijem pa ne kadim pa še jest nočem vsega pa še nisem glih suha - pa pred kakšnim letom so mi že vsi čestitali... zdaj me vsi sprašujejo, če bova še kaj naredila... mah ja, delamo delamo - kaj naj rečem... ni lahko, saj veste. nama se kar življenje okol obrača in to v ciklusih. vse se vrti okoli tega, ne moremo si pomagat - če ne zavestno pa podzavestno. drugače pa je - prazniki so sr... e, sem zadnjič poslušala psihologa po radiu, sta rekla, da se takrat največkrat skregajo pari, zato, ker med službo in hitenjem živijo v svojem ritmu in pravzaprav živijo poleg, ko so pa prazniki morajo pa skupaj živet in si uskladit ritme. evo držte se! naska
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.12.2009 15:39:25
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausika . Al je lepi moj, moj, moj . Ma, se vidi, da sem z mojim že (pre)dolgo časa . Namesto, da bi se slinila (al pa navalila) na takega dečka kot je Tonček - pa zardevam in čisto scagam. Kam to vodi? Spljoh ne vem, če znam še kakšnega drugega dečkota osvajat . Hmmmm, bo treba mal potrenirat .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.12.2009 15:43:56
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ha ham, tale Gretkin Caruso pa zgleda, kot da bi v rokah držal CB test Gretka, a imaš ti nam kaj za povedati? Res je . Greti?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.12.2009 17:17:28
|
|
|
|
Fidolina
|
Pikica - ja žalostno je, da živimo v takem svetu, da se moramo zagovarjati, zakaj ne pijemo. Ko sem bila parkrat v tvoji situaciji sem jim pač rekla: Ne, ne bom - mam mal pavze. Bo sok al pa voda čist vredu. Ena znanka, ki ni vedela, zakaj gre, je takoj rekla: jaz tud kak mesec ne bom nič, da se še jaz malo sčistim. Ja tako je bilo. Naska - si lahko vesela, da nisi v moji koži. Midva vstaneva skupaj, sva v službi skupaj v isti pisarni (kadar ni kdo na poti), velikokrat pri malici, skoraj vedno pri kosilu, popoldne in ponoči skupaj. Kot, da bi bila zlimana skupaj. Sva se pa naučila občasnega (tako kakšno urico), nezlonamernega ignoriranja drug drugega. Da se malo spočijeva . Vsak v svojem koncu in vsak s svojimi mislimi. HB, da imava dovolj prostora doma, da se lahko izogibava drug drugemu .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.12.2009 18:20:52
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček še tukaj. Vam povem, da sem kot ožeta cunja, brez energije, volje od tehle in nočnih obiskov WC-ja. Ampak sej pravijo, po novem letu bolje bo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.12.2009 19:54:30
|
|
|
|
lana70
|
MIKLAROM PREBIRALA SEM ZGODBO MIKLAROM IN ŽELELA BI JI POSREDOVATI NASLOV ZDRAVNIKA, KATERI BI JI LAHKO POMAGAL. TUDI SAMA SEM NAMREČ IMELA ENAKO ZGODBO IN NOSEČNOST PRIPELJALA DO 36/3 DNI, SKORAJ PA SE JE ZAKLJUČILA V 23 TEDNU. SEDAJ IMAMO DOMA FANKTA. PUNCE OZ. MIKLAROM, ČE ŽELIŠ POMOČ ZDRAVNIKA TI Z VESELJEM DAM NJEGOV NASLOV OZ. TEL. ŠTEVILKO, KAJTI ON JE EDINI KI TI LAHKO POMAGA. LAHKO MI POŠLJEŠ ZASEBNO SPOROČILO IN POŠLJEM TI TEL. ZDRAVNIKA. mikla...nadaljevanje imaš na nosečke po IVF.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.12.2009 22:00:35
|
|
|
|
mismis
|
Samo toliko se javljam, da vam povem, da vas Žižet vse pozdravlja, je pa full bolančkana, sva danes govorili po telefonu in je vsa hripava, da o kašelju ne govorimo. No, uglavnom misli na vse vas in vam želi najboljše
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 7:31:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Samo toliko se javljam, da vam povem, da vas Žižet vse pozdravlja, je pa full bolančkana, sva danes govorili po telefonu in je vsa hripava, da o kašelju ne govorimo. No, uglavnom misli na vse vas in vam želi najboljše hitro se pozdravi srce.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 7:41:15
|
|
|
|
barbara b
|
Gigi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 8:02:06
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Ma, se vidi, da sem z mojim že (pre)dolgo časa . Namesto, da bi se slinila (al pa navalila) na takega dečka kot je Tonček - pa zardevam in čisto scagam. Kam to vodi? Spljoh ne vem, če znam še kakšnega drugega dečkota osvajat . Hmmmm, bo treba mal potrenirat . aja, potrenirat praviš ? no jaz mislim, da tega ne pozabiš , sej dokler veš, da se večerja doma, je zame čisto sprejemljivo če si tek občasno vzbujaš drugje ampak večerja in vse kar paše zraven pa obvezno doma! Tonček je pa luštkan ni kaj...samo jaz gledam bolj mladiče, sploh zdaj, ko je menda sprejemljivo da imajo ženske mlajše, in da niso samo moški tisti ki imajo lahko mlajše ob sebi....evo se mi vidi, da nisem spala ponoči in sem gledala TV...ah ja, kolk je blo romantike, moj miškolin je pa spal kot malo dete...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 8:05:54
|
|
|
|
mausikaa
|
evo na kavico bi pa skoraj pozabila pri vseh teh "motečih faktorjih v obliki brhkih mladcev"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 8:28:07
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj Mausiii tako dozo kave jaz spijem skoraj vsako jutro, da se za silo spravim k sebi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 10:42:16
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Samo toliko se javljam, da vam povem, da vas Žižet vse pozdravlja, je pa full bolančkana, sva danes govorili po telefonu in je vsa hripava, da o kašelju ne govorimo. No, uglavnom misli na vse vas in vam želi najboljše žižet, pa kaj ga ti zadnji mesec biksaš s temi boleznimi ...hitro se pozdravi punca, upam, da ne boš silvestrovo preležala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 13:07:25
|
|
|
|
cukica
|
Ko se prižgejo praznične lučke sredi bele mrzle zime, prijateljstvo ogreje nam dlani in želja vzpne se iz srca v višine. Vse kar slabo je z Novim letom naj zbledi, vse kar dobro je, naj za vekomaj ostane! Prava pot je pot srca ostalo so le ovinki. Naj vas v Novo leto popeljr pot brez ovinkov in naj vas v prazničnem miru sreča nežno objame! Vsem skupaj želiva Srečno 2010,... Nastja in Damjan
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 18:03:54
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi, bolančkana - o ubožček ti. Cartaj se pa pocajtaj se nam čimprej . Te pogrešamo . BarbiG - vzemi to svoje počutje, kot nekaj najlepšega, kar se ti lahko dogaja, kot pravi blagoslov! Kar tudi res je. Tega se ne doživi velikokrat. Nekateri nikoli. Bruhcaj z užitkom . Cukica lepo voščilo. Enako tebi .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 18:16:14
|
|
|
|
alpog
|
Upam, da bo kmalu z vsemi bolančanimi vse dobro, za tiste, ki pa z užitkom bruhcajo pa držim pesti in upam, da ni tako hudo. Kruce fiks, pred časom si dal gor prispevek o KC - če sem prav razumela, ti grozi izguba službe (upam, da se bo vse OK izšlo). Pa me zanima, če imate že kakšne novice?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 18:20:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog Kruce fiks, pred časom si dal gor prispevek o KC - če sem prav razumela, ti grozi izguba službe (upam, da se bo vse OK izšlo). Pa me zanima, če imate že kakšne novice? Oja imam, z današnjim dnem sem breme Pahorja... Imam pa sicer šanse da po novem letu dobim vabilo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 18:39:28
|
|
|
|
alpog
|
Uf, ta je pa huda! Mi je zelo žal in ti želim, da bi dobil ponovno vabilo!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.12.2009 22:21:01
|
|
|
|
Bety11
|
Drage moje, samo da vam zaželim VELIKO ZDRAVJA IN IZPOLNJENIH ŽELJA V LETU 2010..... S Damjančkom sva OK, napredujeva zeloooooo lepooo in uživava življenje.... Vse to želim tudi vama...da boste vse, tako kot jaz danes, naslednje Silvestrovo dočakale v množini..... Cmoka...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.12.2009 8:21:38
|
|
|
|
mismis
|
No pa smo ga dočakali, zadnjega v letu namreč...danes je 31.12.2009, od jutri pa vse boljše bo Zadnja kavica v tem letu za vas... pa ša zadnja letošnja stimulacija za vas...HB se je moja danes poslovila, tako da lahko pa še enega, ki je najbolj seksi od vseh
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.12.2009 9:09:51
|
|
|
|
zarja1
|
Konzervice najdražje želim vam, da bo leto 2010 popolno, od A do Ž : Avanturistično, Bogato, Cvetoče, Čilo, Darežljivo, Enkratno, Fino, Genialno, Hvaležno, Igrivo, Jasno, Kulturno, Lepo, Mirno, Nepozabno, Očarljivo, Popolno, Razburljivo, Strastno, Šarmantno, Toplo, Ustvarjalno, Varno, Zadovoljno, Živo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.12.2009 9:10:37
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis zdaj bi morala Dedka Mraza prilimat......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.12.2009 9:29:28
|
|
|
|
cukica
|
Da vam sporočim novičko,danes je Andreja07 rodila sinčka Jureta.Težek 3030 g in velik 51 cm.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.12.2009 9:30:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis zdaj bi morala Dedka Mraza prilimat...... ja, ali pa tole našo samomulacijo lepo razvrstiti tako po abecedi, ko si ti naštela dobre želje za nas...Čeprav ne vem kateri igralec bi bil na Ž, mogoče bi ga prej našla pri naših južnih sosedih, kot npr. Bata Živojinović... toiliko o samomulaciji
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......