Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:50:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Predlog??? Meni si najlepša taka kot si opica . Zdaj mam čist malo bolj temno svetle. Te bom kr ubogala... Koja je to boja? Nešto između?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:51:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3 kam pa kam? Jaz bom jutri tudi lepa....Gigi pa prideš? Si si premislila? pa saj ti si že danes lepa , koliko olepšave pa še potrebuješ? a? Bi me morala videt? Skuštrana, skodrana, z rdečim spraskanim nosom, solznimi očmi.....čist za odpis.... pa vendar tako polna notranje lepote ljubavi ne tako javno, bo Žižet rekla, da jo spet varam, dr. D-ja mi še oprosti, za ostale greva pa bolj na tesno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:51:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Predlog??? Meni si najlepša taka kot si opica . Zdaj mam čist malo bolj temno svetle. Te bom kr ubogala... Koja je to boja? Nešto između? kao nekad bio pepelnati blond, sa malo više temnoče.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:51:48
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Ja no, naj se pohvalim ...beta je 1265 ...sem šefici povedala, pa sem nazaj sms dobila da je že zračunala da so lahko trojčki sem jo poklicala, so pa že vodko pile...koke Ti, ampak tale tvoja šefica mal čudn računa . Pazi, da ti ne bo tkole plače zračunala...1265 za 3 Jest mam pa res zlato šefico...res je tako prijazna in človeška...ma pa tut pridno delavko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:54:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne tako javno, bo Žižet rekla, da jo spet varam, dr. D-ja mi še oprosti, za ostale greva pa bolj na tesno ma, saj eno modrooko Mbjevko pa morata imet..... , to je mislila bolj na Ljevke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:55:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne tako javno, bo Žižet rekla, da jo spet varam, dr. D-ja mi še oprosti, za ostale greva pa bolj na tesno ma, saj eno modrooko Mbjevko pa morata imet..... , to je mislila bolj na Ljevke čaki, da se javi, bova videla, koga in kaj lahko imam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:56:23
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi JAVI SE, JAVI SE, JAVI SE........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:57:20
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne tako javno, bo Žižet rekla, da jo spet varam, dr. D-ja mi še oprosti, za ostale greva pa bolj na tesno ma, saj eno modrooko Mbjevko pa morata imet..... , to je mislila bolj na Ljevke čaki, da se javi, bova videla, koga in kaj lahko imam a tako....a ti pa njej dovoliš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:58:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne tako javno, bo Žižet rekla, da jo spet varam, dr. D-ja mi še oprosti, za ostale greva pa bolj na tesno ma, saj eno modrooko Mbjevko pa morata imet..... , to je mislila bolj na Ljevke čaki, da se javi, bova videla, koga in kaj lahko imam a tako....a ti pa njej dovoliš? samo zarad drugačne geografske lege, saj veš zastopstvo pa tako mora bit........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:59:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne tako javno, bo Žižet rekla, da jo spet varam, dr. D-ja mi še oprosti, za ostale greva pa bolj na tesno ma, saj eno modrooko Mbjevko pa morata imet..... , to je mislila bolj na Ljevke čaki, da se javi, bova videla, koga in kaj lahko imam a tako....a ti pa njej dovoliš? ja, čaki no, ona je vseeno starejša od mene, starejše je pa treba spoštovati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:00:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne tako javno, bo Žižet rekla, da jo spet varam, dr. D-ja mi še oprosti, za ostale greva pa bolj na tesno ma, saj eno modrooko Mbjevko pa morata imet..... , to je mislila bolj na Ljevke čaki, da se javi, bova videla, koga in kaj lahko imam a tako....a ti pa njej dovoliš? ja, čaki no, ona je vseeno starejša od mene, starejše je pa treba spoštovati a jaz al Gigi? Al kr obe? Tanja ti si pa itak najmlajša......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:01:14
|
|
|
|
gigi1
|
Miša le pazi, da me ne boš spet varala . Bom huda Zarči aha kao nekad bio pepelnati blond, sa malo više temnoče zdej mi je pa vse jasno Tanja verjamem, da je fejt šefica, če si ji že povedala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:02:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 a jaz al Gigi? Al kr obe? Tanja ti si pa itak najmlajša...... ti pa že nisi starejša kt jaz, mava pa tolk razlike, da te lohka po čiki pošljem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:03:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 a jaz al Gigi? Al kr obe? Tanja ti si pa itak najmlajša...... ti pa že nisi starejša kt jaz, mava pa tolk razlike, da te lohka po čiki pošljem ma ja....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:03:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša le pazi, da me ne boš spet varala . Bom huda Evo, sem reku, da bo huda
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:04:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes aaaaa...Mismis...mam komad zate.. http://www.youtube.com/watch?v=zraVg1KU_Ac&feature=related brez zamere a si potem našla mojo himno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:04:23
|
|
|
|
sonček33
|
Tanja, vesela sem zate.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:04:37
|
|
|
|
gigi1
|
Uf kaj sem zamudila.... Zarči saj veš kako je...daleč od oči...me prav nič kaj dosti ne skrbi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:04:55
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša le pazi, da me ne boš spet varala . Bom huda Evo, sem reku, da bo huda
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:05:32
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Zarja...pomoje da si ti najmlajša ....grem gledat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:06:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Zarja...pomoje da si ti najmlajša ....grem gledat... jap, Zarja je 97, ti si pa 87
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:06:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Zarja...pomoje da si ti najmlajša ....grem gledat... ne, si ti še mlajša.... Jaz sam zgledam tolk mladostno....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:07:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Zarja...pomoje da si ti najmlajša ....grem gledat... jap, Zarja je 97, ti si pa 87 Aaaaaaa???? Kakšne cifre so to???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 15:07:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Zarja...pomoje da si ti najmlajša ....grem gledat... jap, Zarja je 97, ti si pa 87 a to je letnik al kr leta
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......