Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 13:50:22
|
|
|
|
gigi1
|
Lubike moja res vas mam rada. Fejst! Naska nič bat. Tebi bo ratalo Horny Mausika dej povej kolk je tvoj mlajši od tebe. Sem že mal pozabla . Ne zamert me ta tvoj mladič vedno prav v smeh spravi . Men je ata Pierce B. vseeno bolj všečen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:05:01
|
|
|
|
mismis
|
A tebi tudi sede danes kaj lepega za učke??? npr. nekaj tacga... malo tematsko obarvane fotke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:22:57
|
|
|
|
gigi1
|
Miša danes si jih pa fejst zrihtala . Paše, paše
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:29:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša danes si jih pa fejst zrihtala . Paše, paše ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3 spet se mi motajo po glavi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:29:54
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
jbg...sem rokerka krokerka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:32:55
|
|
|
|
gigi1
|
Tanjči ohooo Jagode . Muzika moje mladosti . A tuki se pa ne boš pohvalila z beto? Miša kaj pa imaš ju3, da se tko rihtaš? Men dans še ne hodijo neumnosti po glavi . Verjetno bo boljš, ko se bo pojavila in poslovila.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:32:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3 kam pa kam? Jaz bom jutri tudi lepa....Gigi pa prideš? Si si premislila?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:34:14
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3 kam pa kam? Jaz bom jutri tudi lepa....Gigi pa prideš? Si si premislila? Srce hvala, pa vseeno ne bo šlo. Moj mora v soboto zgodaj vstat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:34:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša kaj pa imaš ju3, da se tko rihtaš? Men dans še ne hodijo neumnosti po glavi . Verjetno bo boljš, ko se bo pojavila in poslovila. ti že veš, kam me jutri nesejo nožice... p.s. v kino, če ne pride kaj vmes
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:35:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3 kam pa kam? Jaz bom jutri tudi lepa....Gigi pa prideš? Si si premislila? pa saj ti si že danes lepa , koliko olepšave pa še potrebuješ?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:37:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis p.s. v kino, če ne pride kaj vmes a za v kino? Mater to bi jaz mojmu morala kdaj rečt, k me skoz kur@a, da preveč hodim k frizerki......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:37:58
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3 kam pa kam? Jaz bom jutri tudi lepa....Gigi pa prideš? Si si premislila? pa saj ti si že danes lepa , koliko olepšave pa še potrebuješ? pa ne da ti kdo dela sive lase...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:38:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3 kam pa kam? Jaz bom jutri tudi lepa....Gigi pa prideš? Si si premislila? pa saj ti si že danes lepa , koliko olepšave pa še potrebuješ? a? Bi me morala videt? Skuštrana, skodrana, z rdečim spraskanim nosom, solznimi očmi.....čist za odpis....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:38:49
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis p.s. v kino, če ne pride kaj vmes a za v kino? Mater to bi jaz mojmu morala kdaj rečt, k me skoz kur@a, da preveč hodim k frizerki...... Jest grem konstantno enkrat na dva mesca :)))
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:39:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3 kam pa kam? Jaz bom jutri tudi lepa....Gigi pa prideš? Si si premislila? pa saj ti si že danes lepa , koliko olepšave pa še potrebuješ? a? Bi me morala videt? Skuštrana, skodrana, z rdečim spraskanim nosom, solznimi očmi.....čist za odpis.... pa vendar tako polna notranje lepote
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:40:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis p.s. v kino, če ne pride kaj vmes a za v kino? Mater to bi jaz mojmu morala kdaj rečt, k me skoz kur@a, da preveč hodim k frizerki...... Jest grem konstantno enkrat na dva mesca :))) ma jaz sem vsaj 2x na mesec....decembra pa bi lahko kr tam domovala....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:41:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3 kam pa kam? Jaz bom jutri tudi lepa....Gigi pa prideš? Si si premislila? pa saj ti si že danes lepa , koliko olepšave pa še potrebuješ? a? Bi me morala videt? Skuštrana, skodrana, z rdečim spraskanim nosom, solznimi očmi.....čist za odpis.... pa vendar tako polna notranje lepote ljubavi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:41:26
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Ja no, naj se pohvalim ...beta je 1265 ...sem šefici povedala, pa sem nazaj sms dobila da je že zračunala da so lahko trojčki sem jo poklicala, so pa že vodko pile...koke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:43:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis p.s. v kino, če ne pride kaj vmes a za v kino? Mater to bi jaz mojmu morala kdaj rečt, k me skoz kur@a, da preveč hodim k frizerki...... Jest grem konstantno enkrat na dva mesca :))) ma jaz sem vsaj 2x na mesec....decembra pa bi lahko kr tam domovala.... Aaaaa??? Jaz na 3-4 mesece, če se le da. Se mi ne ljubi tam sedet . Itak se moram farbat na 10 dni, pa se mi zdi, da imam vsakič drugačno frizurco
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:43:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Ja no, naj se pohvalim ...beta je 1265 ...sem šefici povedala, pa sem nazaj sms dobila da je že zračunala da so lahko trojčki sem jo poklicala, so pa že vodko pile...koke mi pa dans čakamo na , da spravi svojega lepotca ven in itak noben nič ne dela. Čakamo in izbiramo plac za pitje.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:44:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Ja no, naj se pohvalim ...beta je 1265 ...sem šefici povedala, pa sem nazaj sms dobila da je že zračunala da so lahko trojčki sem jo poklicala, so pa že vodko pile...koke Ti, ampak tale tvoja šefica mal čudn računa . Pazi, da ti ne bo tkole plače zračunala...1265 za 3
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:45:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis p.s. v kino, če ne pride kaj vmes a za v kino? Mater to bi jaz mojmu morala kdaj rečt, k me skoz kur@a, da preveč hodim k frizerki...... Jest grem konstantno enkrat na dva mesca :))) ma jaz sem vsaj 2x na mesec....decembra pa bi lahko kr tam domovala.... Aaaaa??? Jaz na 3-4 mesece, če se le da. Se mi ne ljubi tam sedet . Itak se moram farbat na 10 dni, pa se mi zdi, da imam vsakič drugačno frizurco ja, jaz se ne barvam sama...mi pigment dela preglavice in pol lahko znorim, če mi ne trofi barve. Moj se itak križa in pravi, da je najhujši poklic na svetu bit moj frizer. Zdaj študiram, da bi čist vekslala barvo in frizuro. Maš kak predlog?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:46:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis p.s. v kino, če ne pride kaj vmes a za v kino? Mater to bi jaz mojmu morala kdaj rečt, k me skoz kur@a, da preveč hodim k frizerki...... Jest grem konstantno enkrat na dva mesca :))) ma jaz sem vsaj 2x na mesec....decembra pa bi lahko kr tam domovala.... Aaaaa??? Jaz na 3-4 mesece, če se le da. Se mi ne ljubi tam sedet . Itak se moram farbat na 10 dni, pa se mi zdi, da imam vsakič drugačno frizurco ja, jaz se ne barvam sama...mi pigment dela preglavice in pol lahko znorim, če mi ne trofi barve. Moj se itak križa in pravi, da je najhujši poklic na svetu bit moj frizer. Zdaj študiram, da bi čist vekslala barvo in frizuro. Maš kak predlog? Predlog??? Meni si najlepša taka kot si
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.12.2009 14:48:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Predlog??? Meni si najlepša taka kot si opica . Zdaj mam čist malo bolj temno svetle. Te bom kr ubogala...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......