zoey
|
Doooobro jutro!!!! En čajček ali kofica za začetek , zame pa en kozarec Donata . Za vse bolančke pa in hitro ozdravitev. Zvezdici & Sonček, hvala za telefonske, se slišimo marca . Sara, ti pa nič ne prehitevaj, lepo po vrsti bomo šle . Čeprav bi jaz tudi raje vodnarčka imela, če že lahko izbiram, ampak kar naj bo lepo ribak in se drži datuma, k je tak fajni . Jaz še kar čakam izvide za učke , si je tetka vzela čas. Ta vikend sva zalaufala nov pralni stroj, seveda sem najprej dala prat, pol se je bilo pa le potrebno mal z navodil posvetovat . Včeraj oprala 1. rundo za in zdaj sušim pleničke, pa povijalke, pa pralne pleničke, iiii. Moram še prostor v omari narest, da bom imela kam pospravit, še prej pa likanje . Ne maram .... Joj, sva šla pa včeraj v Leclerca po špežo, ker sem imela kar nekaj evrčkov na kartici in je bilo treba ponucat in sva se malo podružila s še pol Slovenije . Sva na hitro zaključila. Še skokec v Pikapolonico po rjuhco za , Muellerja po nutelco in čokoladice za muterco, pa sva jo odkurila. Brez daril za mami in babi . Crknjena sem bila pa za pokopat. Potem pa še celo popoldne obiskov in igranja Človek ne jezi se, pa je vikenda konec. Bo pa vsaj teden krajši in se bova prej stiskala Pa Božiček pride!!!! Z sva se pa letos zmenila, da si kar vinjete podariva Sva imela že Miklavžka, pa obletnico, tako da bo to to. Smrekica pa že stoji, od sobote In je roza, svetovna je, kupljena lani Sanip - kako je z očetom???? Se že dolgo nisi oglasila. Držim pesti, da se že doma zabava z vnučkom. Uživajte v prazničnem tednu in zimski idili, dokler je ne uniči dež.
|