|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
21.12.2009 15:39:44   
Anonimen
.... danes nas je nekam malo tu gori....

Ni časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
21.12.2009 15:43:12   
Anonimen
rožca glede CR upam da tuki tudi opravijo dva tedna prej, je pa res, da so ga eni moji sosedi kar na PDP.
No sej mi je useen, itak sem božičku že poslala željo, da če mi je to rundo res spet usojen rodit naravno - da nej bo ekspresno hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se je pri decemberkah nekaterim kar uresničilo, mogoče se pa še meni. U never know...........user posted image user posted image user posted image user posted image
V vsakem primeri pa rodit bo treba al v sanjah al pa mukahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
21.12.2009 18:33:51   
pinakolada
Živjo punce,

jaz sem pa ravnokar prišla od G. (sem imela pregled) in je vse OK. Srček se je lepo slišal user posted image

Drugače pa se moram 30.12.2009 ponovno zglasiti v ZD, saj moram dobiti injekcijo, ker imam A RhD negativno krvno skupino.user posted image

NASLEDNJI PREGLED IMAM 18.1.2010. Drugače pa mi je zmeril višino maternice in je le-ta 25 cm.user posted image

Vreme je pa res obupno, preveč mrzlo je.....in tako zaspano vreme. user posted image user posted image

Sem pa hvala bogu za mojo kužko user posted image lansko leto kupila plašček, tako da jo kadar jo peljem ven vsaj ne zebe user posted image

3soncek hvala za telefonsko številko...........

Lep večer!

< Sporočilo je popravil pinakolada -- 21.12.2009 18:34:32 >

30.03.2010 je prijokala na svet moja princeska Neja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
21.12.2009 18:40:28   
Anonimen
Punce, kaj je zdaj to ????? Spet zatišje na RRjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo treba mal več javljat, če ne bo naša tema čisto izumrla, tako da hitro gor pa vsaj neki napisat, da ne bomo skos zadnje ko pasje jajceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinakolada)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
21.12.2009 18:53:54   
meti.v
Cao punceuser posted image
Evo jst končno doma z pregleda, je vse okuser posted image  srček bijeuser posted image  nasledni pregled mam 18.01.2010 in bom dubla tud injekcijo,ker sm Rh negativna.
Drgač sm pa mal slabe volje ker sm dans zvedla, da mi pogodbe ne bojo podalšaluser posted image  in res nevem kako bom do porodniške, ker od zavoda tud prašanje če bi sploh kej dubla ker piše da morš met za nadomestilo saj 12 mesecev delovne dobe men je pa mal zmankauser posted image  tko da bom šla edin mal jokat k direktorju če bo kej pomagaluser posted image bomo vidluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
21.12.2009 19:06:37   
Anonimen
meti.v - čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meti.v)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
21.12.2009 19:22:00   
Anonimen
spet zatišje!!! Aloooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
21.12.2009 19:31:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

spet zatišje!!! Aloooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, lako tebi, k ti tvoj otroka vahta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, sej moj bo tut kmal, pa tut prej je prišel dam, sam smo direkt letel v BTC, da mi je moj dragi kupu božično darilo - pa sm mogla it zraven, ker sem ga mogla probat user posted image

A je tvoj doma?

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
21.12.2009 19:35:34   
lucika
Jaz sem pa danes čist boga...tak mi je začelo vse na pljuča pritiskat, da komaj diham, da se o prepogibanju ne menim... pa mal sem se bolj pogledala v ogledalo in opazla, da se mi špeh nabira že po hrbtu. počutim se grozno. saj sekiram se glih ne, samo kaj šele bo, če že zdaj težko diham. pa je prišlo kr naenkrat, se ne spomnim prejšnje dni, da bi me to matralo. tud trebuh mi je tak napihnilo, da mi joške dobesedno slonijo gor. tak da veste do kot ga imam, dokler gre... jao jao...še je kaj upanja zame...?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
21.12.2009 19:35:59   
Anonimen

spet zatišje!!! Aloooooooo

Ja, lako tebi, k ti tvoj otroka vahta
No, sej moj bo tut kmal, pa tut prej je prišel dam, sam smo direkt letel v BTC, da mi je moj dragi kupu božično darilo - pa sm mogla it zraven, ker sem ga mogla probat

A je tvoj doma?

A je vidtuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dons bi mogu že zaključt, pa je imel en karambol, pa celo ****rijo s temuser posted image user posted image
Tko, da more jutr menda sam še u Graz it pa na tehničnega pol pa nej bi bil menda fraj. Če verjameš, ker jst prou nič.
No 2.januarja gre pa tak za Španijo, da si bom malo odpočila od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
21.12.2009 19:36:38   
lucika
miodva sva se na brzinco odločila in si kupila skupno darilo za božička. sva pokasirala vsak malo božičnice in investirala v novega fotkiča. nuujno rabimo, seveda.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
21.12.2009 19:39:08   
Anonimen
Moj trotl pa sploh še nič ni spraševaluser posted image user posted image user posted image  No nič novega, le zakaj me to ne preseneča. Zgleda, da si bom mogla kr sama vzet z trja pa kupituser posted image user posted image user posted image user posted image  - če ne tak ne bo nič

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
21.12.2009 19:40:34   
Anonimen

Ma ja, on mi ga vahta če lahk zraven buljita v telebajskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
21.12.2009 19:40:52   
rožca26

No, sej moj bo tut kmal, pa tut prej je prišel dam, sam smo direkt letel v BTC, da mi je moj dragi kupu božično darilo - pa sm mogla it zraven, ker sem ga mogla probat

A je tvoj doma?

A je vidtuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dons bi mogu že zaključt, pa je imel en karambol, pa celo ****rijo s temuser posted image user posted image
Tko, da more jutr menda sam še u Graz it pa na tehničnega pol pa nej bi bil menda fraj. Če verjameš, ker jst prou nič.
No 2.januarja gre pa tak za Španijo, da si bom malo odpočila od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

A, vidm, da ma tut tvoj probleme z dopustom. Tk kt moj. Zaključt bi mogu že prejšni teden, pa še kr ni. Tko da jutr majo kosilo s službo - pol jim ga pa za 2,5 mesca ne dam user posted image user posted image user posted image  Nej kr šef dela, če je bil pa čez celo leto lenčina in pijanček. Sej enkrat bom kej rekla, pa mi je vseen kaj si tašča misl o men. Ker zdej mam pa jest tega počas že dovolj. Si morš predstavljat, da je moj tok zdelan, dela pa tok, da kadr se slab počut, si gre prec vročino mert, če jo je fasal - pa žal se mu nikol ne nasmehne ta sreča user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
21.12.2009 19:41:37   
lucika
sara, kr...včasih se prepuščanje naključju in tujim idejam absolutno ne splača...

smo imeli ravno gasilce na obisku, in smo dobili njihov koledar. mali je čist nor na gasilske avte, zdaj ima pa dela... ok, saj naju je nekaj stal, a sem ravno ponoči na te gasilce mislila, kaj če bi nam streho neslo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
21.12.2009 19:42:09   
Anonimen

A je tvoj doma?

A je vidt

Dons bi mogu že zaključt, pa je imel en karambol, pa celo ****rijo s tem
No 2.januarja gre pa tak za Španijo, da si bom malo odpočila od njega

A, vidm, da ma tut tvoj probleme z dopustom. Tk kt moj. Zaključt bi mogu že prejšni teden, pa še kr ni. Tko da jutr majo kosilo s službo - pol jim ga pa za 2,5 mesca ne dam Nej kr šef dela, če je bil pa čez celo leto lenčina in pijanček. Sej enkrat bom kej rekla, pa mi je vseen kaj si tašča misl o men. Ker zdej mam pa jest tega počas že dovolj. Si morš predstavljat, da je moj tok zdelan, dela pa tok, da kadr se slab počut, si gre prec vročino mert, če jo je fasal - pa žal se mu nikol ne nasmehne ta sreča

Ma ja. A prideš kej na FB???? a spet ne bo ničuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
21.12.2009 19:43:20   
rožca26

Moj trotl pa sploh še nič ni spraševaluser posted image user posted image user posted image  No nič novega, le zakaj me to ne preseneča. Zgleda, da si bom mogla kr sama vzet z trja pa kupituser posted image user posted image user posted image user posted image  - če ne tak ne bo nič

he, jest sm mu pa rekla, da vem kaj si letos želim za božič. Pa je bil včerej v BTCju, pa ni vedu al mi bo prov al ne, pol sm mogla it pa še pomerit. Je mal draži - pa sm rekla, nej on to za božička nabav - pižamo za nosečnice in doječe mamice. Pa mam še za več kt 1 let te zadeve pošlihtane. Pa še taka lepa je. Mi je pa smešno, ker mam število 36/38 user posted image  Ponavad mam 40 user posted image  Ampak .... kdo bi se pa kregal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
21.12.2009 19:45:24   
rožca26

Ma ja. A prideš kej na FB???? a spet ne bo ničuser posted image user posted image

Pridm. Sej v soboto sm bla na fbju, pa tebe ni blo user posted image  Sam gre Vid ob osmih spat - pol pa sej veš ... dobre pol ure. Upam, da te do takrat ne bo zmanjkalo. user posted image user posted image user posted image  Al pa da bi te tvoj ugrabu in te odpelal ..............................................................................................................................
..........................................................................................................................................
V postlo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
21.12.2009 19:46:38   
lucika
nič bat, grem spat, sta lahko tukaj, ne bom več motla.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
21.12.2009 19:46:41   
Anonimen

Moj trotl pa sploh še nič ni spraševal No nič novega, le zakaj me to ne preseneča. Zgleda, da si bom mogla kr sama vzet z trja pa kupit - če ne tak ne bo nič

he, jest sm mu pa rekla, da vem kaj si letos želim za božič. Pa je bil včerej v BTCju, pa ni vedu al mi bo prov al ne, pol sm mogla it pa še pomerit. Je mal draži - pa sm rekla, nej on to za božička nabav - pižamo za nosečnice in doječe mamice. Pa mam še za več kt 1 let te zadeve pošlihtane. Pa še taka lepa je. Mi je pa smešno, ker mam število 36/38 Ponavad mam 40 Ampak .... kdo bi se pa kregal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa do četrtka še počakam, pol mu bom pa kar svoje povedala. Mislim, da je zadnje čase, kr mal preveč gosposki ratal. Zgleda, da bom mogla še jstuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
21.12.2009 19:48:23   
Anonimen

Ma ja. A prideš kej na FB???? a spet ne bo nič

Pridm. Sej v soboto sm bla na fbju, pa tebe ni blo Sam gre Vid ob osmih spat - pol pa sej veš ... dobre pol ure. Upam, da te do takrat ne bo zmanjkalo. Al pa da bi te tvoj ugrabu in te odpelal ..............................................................................................................................
..........................................................................................................................................
V postlo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma ja, če verjameš. Mislm, da bom prej jst zaspala preden se bo on privleku domov.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.12.2009 19:48:38   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sara, kr...včasih se prepuščanje naključju in tujim idejam absolutno ne splača...

smo imeli ravno gasilce na obisku, in smo dobili njihov koledar. mali je čist nor na gasilske avte, zdaj ima pa dela... ok, saj naju je nekaj stal, a sem ravno ponoči na te gasilce mislila, kaj če bi nam streho neslo...

ja, včasih res ne - tko je blo pr nama prvi božič. Mi je dal teranov liker pa oreščke user posted image  Ok, sej teranov liker mam rada, sam oreščki so bli pa brca v temo user posted image user posted image  Se mi je pol odkupu za roj. dan in še 1. obletnico user posted image user posted image user posted image
Pred lani mu je pa ratalo, no pa lani tut - predlani sem dobila set za kaligrafijo in tega darila sem bla res tko vesela - v bistvu sm ga še zdej, ko se spomnim user posted image user posted image user posted image  Me je tko presenetil takrat, da me bolj ne bi mogel. Res pohvale vrednouser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
21.12.2009 19:50:04   
rožca26

nič bat, grem spat, sta lahko tukaj, ne bom več motla.

ne, ni to proble, sam na FBju ne rabiš čakat odgovora - ga maš takoj serviranega. Kle se morš pa še prestavljat ... no, razn če FB ne začne štrajkat user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
21.12.2009 19:51:26   
Anonimen

smo imeli ravno gasilce na obisku, in smo dobili njihov koledar. mali je čist nor na gasilske avte, zdaj ima pa dela... ok, saj naju je nekaj stal, a sem ravno ponoči na te gasilce mislila, kaj če bi nam streho neslo...

ja, včasih res ne - tko je blo pr nama prvi božič. Mi je dal teranov liker pa oreščke Ok, sej teranov liker mam rada, sam oreščki so bli pa brca v temo Se mi je pol odkupu za roj. dan in še 1. obletnico
Pred lani mu je pa ratalo, no pa lani tut - predlani sem dobila set za kaligrafijo in tega darila sem bla res tko vesela - v bistvu sm ga še zdej, ko se spomnim Me je tko presenetil takrat, da me bolj ne bi mogel. Res pohvale vredno

A veš kaj je pa moj gospod meni kupu za prvi božič????? Playstation, da ko je prišu na obisk, da ga je lahko špilaluser posted image user posted image user posted image user posted image  Jao jaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
21.12.2009 19:51:34   
rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa do četrtka še počakam, pol mu bom pa kar svoje povedala. Mislim, da je zadnje čase, kr mal preveč gosposki ratal. Zgleda, da bom mogla še jstuser posted image user posted image

zakaj čakat - kr reč kaj bi rada - veš marsikteri nima blage ideje kaj kupit. Res ne. Ti svetujem, da mu mal namigneš kaj bi rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?